KjÞpsopplevelsen var veldig bra. Kom fort, men etter en tur forstÃ¥r jeg at jeg har kjÞpt en for liten Elsparkesykkel, den er liten og klarer ikke smÃ¥ bakker engang. Det var veldig synd. MÃ¥ nok ha en... ãã£ãšèŠã
Ok hjelp med Ã¥ finne produktet jeg trengte. Veldig enkelt Ã¥ bestille, men det virker svÊrt vanskelig Ã¥ fÃ¥ sendt varen. Jeg har fÃ¥tt varsel fra Posten at jeg skal motta en vare. NÃ¥ har det gÃ¥tt en uke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg finner ikke et verksted som kan hjelpe meg med feilsÞk og oppgradering av system pÃ¥ Cargo pro. FÃ¥r heller ingen hjelp av dere. FÃ¥r bare beskjed om at den kan leveres til et lokalt sykkelverksted.... ãã£ãšèŠã
Veldig fornÞyd med sykkelen! Den er kompakt, men likevel romslig. Barna elsker Ã¥ bruke den! Den er riktignok litt anderledes Ã¥ sykle enn en vanlig sykkel bÃ¥de med tanke pÃ¥ at den svinger pÃ¥ en annen... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Selskapet bak Evobike.no heter Nordbutiker i Sverige AB. Nordbutikker er et av Sveriges 100 stÞrste e-handelsselskaper. Vi har virksomhet i NorrtÀlje, ca 70 km nord for Stockholm. Her bor vi i et 3000 m2 stort rom som huser vårt lager, vårt kontor og vårt 150 m2 store showroom. Nordbutikers virksomhet startet i 2005. Vi har vokst jevnlig siden da. I dag er vi ca 20 ansatte, og vi sender 1000 pakker hver måned til Sveriges alle hjÞrner. Siden våren 2017 har vi også utvidet virksomheten vår og sender nå så mange pakker som mulig til våre nordiske naboer. I dag har Nordbutiker ti forskjellige e-handelsnettsteder. Mer informasjon om disse finnes på www.nordbutiker.se.
ãã«ãŠã§ãŒ
éåžž1é±é以å ã«åç
LÀtt och sÀlja elcykel
LÀtt och sÀlja elcykel
Men garantiåtagande fungerar inte
Ãr det problem med cykel
Så Àr det jÀttesvårt att få kontakt och svar(hjÀlp)
Rekommender inte köp,

Om motatt Evobike trehjulssykkel
Trehjulssykkel med forhjulstrekk er ikke egnet for grusveg. Den spinner lett og drar deg ut i grÞfta på et Þyeblikk. Jeg er selv 79 år, men sÞnnesÞnnen min på 22 fikk den samme erfaringen. Vi bor langs en kilometerlang grusveg. Sykkelen vil bli returnert.

Lang leveringstid
Lang leveringstid, har enda ikke fått sykkelen, bestilte for snart to uker siden.

Kjapt levert
Bestilte ny batterilader sÞndag kveld, og henter den 2 dager etter. StrÃ¥lende levert ðð»
De var rask på å sende meg sykkelen
De var rask på å sende meg sykkelen. Den skulle bli levert fra 2 til 7 dager. Den kom 7 dagen lett å montere. Savner bruks anvisning
Ikke svart på hvordan returnere ,
Ikke svart på hvordan returnere ,, feil vare på over 1 mnd

Jeg ventet i 12 timer pÃ¥ leveringen somâŠ
Jeg ventet i 12 timer på leveringen som kom fÞrst dagen etter. (IKKE bruk Postnord som merkelig nok har samarbeid DHL). Uten spesialverktÞy
(dvs.insexnyckel som ikke var med), måtte jeg sende sykkel til verksted for å få festet styret. Displayet virket ikke selv om jeg slo på strÞm og batteriet var fult ladet /lyste grÞnt. Mulig det har med styret å gjÞre? Sykkelen skal vÊre et alternativ til bil

Evobike ããã®åç
Kunne vÊrt greit med en litenâŠ
Kunne vÊrt greit med en liten brukerhåndbok som kort omhandler den elektriske delen av sykkelen.

Trykt at handle pÃ¥ Evobike -kunne vÊreâŠ
Trykt at handle på Evobike -kunne vÊre lidt hurtigere levering, men så efterfÞlgende at pakken var sendt fra Sverige. Trygheden i handlen er der primÊre i dag!
Handelen gikk rimelig greit.
DÃ¥rlig pÃ¥ tilbake melding grunnet feilâŠ
Dårlig på tilbake melding grunnet feil på batteriet

Evobike ããã®åç
Topp serviceRask og enkel ekspedering og leveranse
Rask og enkel ekspedering og leveranse
Tok litt tid fÞr en prat medâŠ
Tok litt tid fÞr en prat med kundeservice svarte.ellers ok service
FornÞyd Vestlending ð³ðŽ
Trehjulingen kom hel frem etter fem dager på reise, og alt fungerer som det skal. Etter 14 dagers tilvenning går det nå som en leik.
Den ble levert trygt innpakket
Den ble levert trygt innpakket, lett å sette på pedalene, «plug and Play» med ferdig oppladet batteri. KjÞrte som en drÞm opp alle bakkene med last. Vi bor på en bilfri Þy med grus veier. På toppen av en lang svingete Bakke. Den passer mitt behov for frakting!!
Lurer på om det kan skaffes piggdekk til vinter?
Kundeservice fÞr og etter kjÞp som dag og natt
Kundeservice fungerte utmerket fÞr kjÞp, det kom raske svar på spÞrsmålene jeg sendte. Etter kjÞp var gjennomfÞrt og vi opplevde en transportskade på sykkelen, gikk det forferdelig treigt å få svar. 11 dager... fra melding ble innsendt, kom det omsider svar etter tre purringer. Dette er fullstendig uakseptabelt når man står der med en nyinnkjÞpt sykkel til sommeren som man ikke får tatt i bruk. Saken er ennå ikke lÞst, har ventet i 2 uker nå på endelig avklaring.

Jeg bestilte en el-sykkel 18 juni 24
Jeg bestilte en el-sykkel 18 juni 24. Det skulle ta 5-7 dager å sende. Jeg har ikke mottatt en melding om at sykkelen er sendt enda, og nå er det 10 dager siden jeg bestilte sykkelen. Jeg har sendt en mail til kundeservice for 4 dager siden (25 juni 24) for å hÞre når jeg kunne forvente å få sykkelen, ettersom jeg gjerne vil ha den til ferien min i juli og bestilte i god tid. Men jeg har bare fått et automatisk svar om at de har det travelt! Dagen etterpå fikk jeg en mail om å gi dem en vurdering. Min vurdering er: Dette er for dårlig oppfÞlging og kundeservice, det virker useriÞst! Bente

SvÊrt godt fornÞydð
SvÊrt godt fornÞyd, bare husk at monteringsanvisningen finnes pÃ¥ nett, ikke papirð