Evobike レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

KjÞpsopplevelsen var veldig bra. Kom fort, men etter en tur forstÃ¥r jeg at jeg har kjÞpt en for liten Elsparkesykkel, den er liten og klarer ikke smÃ¥ bakker engang. Det var veldig synd. MÃ¥ nok ha en... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Ok hjelp med Ã¥ finne produktet jeg trengte. Veldig enkelt Ã¥ bestille, men det virker svÊrt vanskelig Ã¥ fÃ¥ sendt varen. Jeg har fÃ¥tt varsel fra Posten at jeg skal motta en vare. NÃ¥ har det gÃ¥tt en uke... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Jeg finner ikke et verksted som kan hjelpe meg med feilsÞk og oppgradering av system pÃ¥ Cargo pro. FÃ¥r heller ingen hjelp av dere. FÃ¥r bare beskjed om at den kan leveres til et lokalt sykkelverksted.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Veldig fornÞyd med sykkelen! Den er kompakt, men likevel romslig. Barna elsker Ã¥ bruke den! Den er riktignok litt anderledes Ã¥ sykle enn en vanlig sykkel bÃ¥de med tanke pÃ¥ at den svinger pÃ¥ en annen... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋

圓該䌁業による蚘述

Selskapet bak Evobike.no heter Nordbutiker i Sverige AB. Nordbutikker er et av Sveriges 100 stÞrste e-handelsselskaper. Vi har virksomhet i NorrtÀlje, ca 70 km nord for Stockholm. Her bor vi i et 3000 m2 stort rom som huser vårt lager, vårt kontor og vårt 150 m2 store showroom. Nordbutikers virksomhet startet i 2005. Vi har vokst jevnlig siden da. I dag er vi ca 20 ansatte, og vi sender 1000 pakker hver måned til Sveriges alle hjÞrner. Siden våren 2017 har vi også utvidet virksomheten vår og sender nå så mange pakker som mulig til våre nordiske naboer. I dag har Nordbutiker ti forskjellige e-handelsnettsteder. Mer informasjon om disse finnes på www.nordbutiker.se.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Det tok lang tid fÞr jeg fikk svar og

Det tok lang tid fÞr jeg fikk svar og mye frem og tilbake

2024幎6月15日

Hei Cecilie,

Takk for din anmeldelse!

Vi setter veldig stor pris på din feedback.

Jeg kan se at supporten har sendt deg et svar på ditt spÞrsmål, men ikke nÞl med å kontakte oss hvis det er noe mer du lurer på.

5぀星のうち3の評䟡

Kan bli bedre på kommunikasjonen

01. Jeg fikk ikke den lovede rabatten på kr 200 siden jeg ikke mottok koden. En bagatell kanskje men slikt irriterer!
02. Jeg har ikke klart å finne ut av hjemmesidene deres hvor og om dere har samarbeid med noen verksteder om service.
03. Kundeservice bruker alt for lang tid på å svare opp spÞrsmål.

2024幎6月11日

Hej Hanne,

Jag ser att vår kundtjÀnst har hanterat ditt Àrende nu.

Önskar dig en bra dag!

5぀星のうち2の評䟡

Savner noen å prate med på telefonen

Savner noen å prate med på telefonen ifm delekjÞp og teknisk support.

2024幎5月29日

Hej Kim,

Vi erbjuder i dagslÀget kundtjÀnst via mail.
Om ditt Àrende gÀller en reklamation behöver vi få ett reklamationsunderlag i skrift.

VÀnligen kontakta vår kundtjÀnst på Evobike.no, så hjÀlper vi dig med ditt Àrende.

Önskar en bra dag!

Jag Àr otroligt missnöjd med Evobike

Jag Àr otroligt missnöjd med Evobike, jag köpte en cargobike utav dem och motorn Àr trasig och ekrarna lika så. Jag tar kontakt med Evobike och blir då bollad runt omkring, nÀr jag vÀl får hjÀlp ber dom med att jag ska ta min cykel till en lokal cykelverkstad, och dÀrefter höra av mig till dem ingen om cykelverkstaden behöver reservdelar. Jag ringer men telefonvÀxeln Àr "tillfÀlligt avstÀngd just för att det Àr mycket att göra", då vÀljer jag att kontakta dem via Facebook, Instagram, Hemsidan (Evobike.se) via reklamations Àrenden samt via deras e-post utan uppföljning ifrån Evobike, angående mitt Àrende.

Jag har valt att gå vidare till konsumentverket tills problemet med min cykel Àr återgÀldat ifrån Evobike. Jag uppmanar i nulÀget att ingen handlar av dem! Evobike måste ta deras lagliga ansvar! Under all kritik!

2024幎6月13日
自発的なレビュヌ

Hej Christoffer,

Tack för ditt omdöme!

Det Àr jÀttetråkigt att höra att du Àr så missnöjd och jag förstår din frustration.

Jag kan se att supporten Àr igång med att hantera ditt Àrende och att de har presenterat en lösning. Då jag inte kan kommentera enskilda Àrenden hÀr så kommer vi att fortsÀtta hantera detta via mailtråden som nu Àr upprÀttad. Vi ska naturligtvis se till att hjÀlpa dig och se till att du får en fungerande cykel igen fortast möjligt.

Sykkelen virker ikke

Sykkelen virker ikke. Kundeservicen er fravÊrende.

2024幎6月1日

Hei Johnny,

Takk for din anmeldelse!

Det er trist å hÞre at sykkelen du har kjÞpt ikke fungerer og at du ikke har fått tak i supporten for hjelp.

Jeg sÞrger for at de kontakter deg fortest mulig så lÞser vi dette for deg fortest mulig.

5぀星のうち1の評䟡

Dekket var Þdelagt og skruer detter av

Dekket var Þdelagt og skruer detter av. BÊrer preg av og ha stått lenge

2024幎6月1日

Hei JÞrn,

Takk for din anmeldelse! Den setter vi veldig stor pris på.

Det er trist å hÞre at produktet du har mottatt er Þdelagt og skadet. Slik skal det selvfÞlgelig ikke vÊre.

Jeg anbefaler at du kontakter supporten på info@evobike.no for videre assistanse. Vedlegg bilder/video som viser hva som er skadet så ser vi over en god lÞsning for deg.

5぀星のうち1の評䟡

Sen funker ikke og jeg har ikke fått

Sen funker ikke og jeg har ikke fått hjelp enda eller svar på Mail

2024幎4月25日

Hei!

Takk for din anmeldelse!

Det er trist å hÞre at en av produkterne du har bestillt ikke fungerer og at du ikke har fått hjelp.

Jeg har sÞkt, men kan ikke se at vi har mottatt noen epost fra deg. Send gjerne din reklamasjon til info@evobike.no så skal vi hjelpe deg. For en raskere håndtering av din sak så anbefaler jag at du vedlegger bilder/video som viser hva som feiler så skal vi hjelpe deg.

Wow for en sykkel ❀

Smidig bestilling. Rask levering og lett å sette sammen. Wow for en vakker sykkel! Finere enn på nettsiden, den matte sorte lakken er super fin. Ser ut som en oppgradert fransk landeveissykkel. Gleder meg til piknik-sommer med min evobike 👌. Har bare tatt noen småturer enn så lenge, er imponert over kraften, i tillegg er den god å sykle med uten elkraft 👍

2024幎4月27日
5぀星のうち4の評䟡

En enkel start opp bruksanvisning.

En enkel bruksanvisning burde fulgt med:
1. NÞkkel posisjon for å ta ut batteri for ladding.
2. Bryter posisjon bak til hÞyre for baklys burde merkes.
3 Batteri må ha hjelp for å tas ut litt uproft. Måtte bruke skruemeisel, antar dette blir enklere etter noen ganger.
4. Veldig fornÞyd med utfÞrelsen.
5. Den engelske Display anvisningen stemmer ikke med display som sykkelen kom med.

2024幎5月5日
5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥rlig service og ingen telefon nr

FÞr jeg har fått mitt produkt så er jeg meget misfornÞyd.
Finner ingen telefon nr for å komme i kontakt med de! Har sendt e-post men fikk til svar noen dager at de hadde så mye å gjÞre at det kom til å ta lenger tid å få svar.
Det hele her virker veldig amatÞrmessig. FÞrste punkt er at kunder kan komme i kontakt med de på telefon eller e-post.
Heldigvis har de klarna på betaling.
Skulle sjekket ut nettsted og butikk mere nÞye fÞr jeg kjÞpte sykkel. Da hadde jeg nok styrt unna her.

Får bare håpe sykkelen holder god kvalitet. Hvis det blir noe reklamasjoner eller noe sånt, er jeg redd det her er en tapt sak.

Meget misfornÞyd akkurat nå!

2024幎4月19日

Hei!

Takk for din feedback! Vi setter veldig stor pris på din tilbakemelding!

Jeg forstår det er leit å ikke kunne få tak i oss direkte. Vi kan alltid kontaktes via chat eller epost, telefon er tilgjenglig når norsktalende agent er tilstede. Vi er også oppmerksomme på at det kan ta lenger tid å få svar fra oss under perioden april-august da de er mange som vil kontakte oss, men vi svarer på alle henvendelser.

Jeg håper du skal bli fornÞyd med dun nye sykkel og ikke nÞl med å kontakte oss dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。