E-Wheels Sverige レビュヌ 5,168

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Efter en omfattande konversation med E-whels (AnnaP) dÀr jag hade möjlighet att dryfta mina synpunkter, mÃ¥ste jag göra hatten av för företagets ambitioner att dels lova förbÀttringar i kontakten till... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Köpte en produkt för en tid sedan dÀr batteriet gick sönder. Grabben hade sparat jÀttelÀnge och tyvÀrr fick vi inget nytt pÃ¥ garantin. BestÀllde dÃ¥ ett nytt och tyvÀrr har Àven det gett upp. Rek... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

JÀttenöjd hade fÃ¥tt lite problem med batteriet efter lite mailande med lite bilder sÃ¥ kom det ett nytt batteri pÃ¥ posten 😀 Dom hörde till och med av sig nÀr jag sjÀlv var sen att svara pÃ¥ ett mail... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har precis köpt vÃ¥r andra kick frÃ¥n E-Wheels. Har haft en elkick i nÃ¥gra Ã¥r nu som vi varit nöjd med. Lite smÃ¥saker har gÃ¥tt sönder men en av orsakerna att jag bestÀllde just frÃ¥n E-Wheels Àr att det... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋

圓該䌁業による蚘述

Skandinaviens största återförsÀljare av el-sparkcyklar. Vår virksomhet ble startet i Drammen, Norge i 2014 och sedan dess har E-Wheels levererat en stor del av Nordens små elektriska fordon och anses vara en pionjÀr inom det gröna skiftet. Har du köpt en produkt och behöver hjÀlp? Skicka oss ett mail på: mail@ewheels.se så hjÀlper vi dig

4.2

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Har inte ens fÃ¥tt varan Àn sÃ¥ vet inte

19/4-26 Har inte ens fått varan Àn så vet inte vad jag ska recensera riktigt..? Lång leveranstid med Bring som bara kunde erbjuda hemkörning två av fem dagar i veckan.. lite dåligt tycker jag. Då hade jag hellre valt att hÀmta ut det om jag hade vetat om det i förtid. Så har igår fått vÀlja tidigaste dagen som Àr nÀsta vecka.. (gav två stjÀrnor pga detta.)

Uppdatering 27/4-26
FÃ¥tt elsparkcykeln nu och provat den under dagen, och vi Àr SÅ nöjda!!
Förstår att ni inte kan hjÀlpa leveranstiderna, men hade vart fint med en text på hemsidan som talar om att det kan ta tid. ;) Och jag fick ett mail dÀr ni bad mig recensera, dÀrför jag skrev min första recension.

Men som sagt; jag Àr Àn så lÀnge supernöjd med artikeln, och den kommer anvÀndas flitigt och min man ska köpa sig en likadan. Tack för det hÀr! :)

2026幎4月19日

E-Wheels Sverige からの回答

Stort tack för din uppdatering – vad otroligt roligt att höra att ni Àr sÃ¥ nöjda med er elsparkcykel nu nÀr den vÀl Àr pÃ¥ plats! Det glÀder oss verkligen att lÀsa att den lever upp till förvÀntningarna och att den kommer att anvÀndas flitigt.

Jag vill Àven tacka för din Àrliga feedback kring leveransen. Vi tar till oss av ditt förslag om att vara tydligare med leveranstiderna på hemsidan; det Àr en vÀrdefull synpunkt som vi absolut ska titta på hur vi kan förbÀttra, så att andra kunder vet vad de kan förvÀnta sig.

Det Àr ocksÃ¥ vÀldigt roligt att höra att din man planerar att skaffa en likadan – det Àr det bÀsta betyget vi kan fÃ¥! Skulle ni ha nÃ¥gra frÃ¥gor eller behöva tips framöver, tveka inte att höra av er.

Stort tack för att du tog dig tid att uppdatera din recension, och vi hoppas att ni får många hÀrliga turer med scootern framöver!

Trasig laddare - ingen hjÀlp

Jag köpte en elsparkcykel från E-Wheels dÀr laddaren ingick, men inom reklamationstiden och vid normal, aktsam anvÀndning slutade laddaren fungera helt. Med tanke på anvÀndningen tycker jag att livslÀngden Àr kortare Àn vad man rimligen kan förvÀnta sig av en sådan produkt.

NÀr jag kontaktade E-Wheels fick jag beskedet att de inte anser att en laddare behöver hålla lÀngre Àn så. De hÀnvisade Àven till AllmÀnna reklamationsnÀmnden (ARN), men som de sannolikt Àr medvetna om Àr beloppet för lågt för att Àrendet ska tas upp dÀr.

Sammantaget Àr jag besviken både på produktens hållbarhet och på hur Àrendet hanterades. Jag hade förvÀntat mig bÀttre kvalitet och ett mer hjÀlpsamt bemötande.

Edit efter svar:

Jag förstår att ert svar till viss del Àr standardiserat, men i mitt fall stÀmmer det inte in. Laddaren har aldrig transporterats utan endast förvarats hemma, och kabeln har inte utsatts för onormal hantering (virats) utan alltid behandlats varsamt.

Jag vill också påpeka att elsparkcykeln hade vissa skavanker redan vid leverans och att helhetsintrycket av kvaliteten tyvÀrr inte har förbÀttrats med anvÀndningen, trots att den anvÀnts sparsamt.

Det jag reagerar mest på Àr att ni inte visat något intresse av att undersöka laddaren innan ni drar slutsatsen att det rör sig om normalt slitage. För mig framstår detta snarare som en fråga om bristande kvalitet Àn hantering.

Men vi kommer inte lÀngre i den hÀr frågan.

Jag kommer inte att köpa min nÀsta el-sparkcykel hos er.

2026幎4月23日

E-Wheels Sverige からの回答

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi beklagar att du upplever problem med din laddare.

Då laddaren Àr en del som ofta flyttas, packas ner och transporteras tillsammans med elsparkcykeln, utsÀtts den för naturligt slitage i vardagen. Det kan jÀmföras med exempelvis laddare till mobiltelefoner eller datorer, dÀr kablar och kontakter påverkas av hur de hanteras och rullas ihop över tid. Av den anledningen omfattas laddaren inte av garantin efter en lÀngre tids anvÀndning (i detta fall sedan maj 2023), då det faller under normalt slitage.

Vi rekommenderar att man vid förvaring undviker att vira kabeln för hårt runt sjÀlva transformatorn eller laddarens hölje, då detta kan skada de interna ledningarna.

Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta vår kundservice om du vill ha hjÀlp med att hitta en ny, kompatibel laddare till din modell, så hjÀlper vi dig vidare med det.

5぀星のうち3の評䟡

Jag köpte scootern nÀr var pÃ¥ rea

Jag köpte scootern nÀr var pÃ¥ rea ”anvÀnd sen innan” den hade gÃ¥tt 0.1 km men nÀr jag rullar scootern nÀr den Àr avstÀngd det kÀnns som att bromsen Àr fortfarande involverad lite och sen sÃ¥ kÀnns inte bromsen sÃ¥ stabil nÀr man Ã¥ker 30med den.. men annars sÃ¥ var batteri lÀngden vÀldigt imponerande! Men vÀldigt svÃ¥rt och toppa 40 med scooter o nÀr man vÀl slÀpper gasen sÃ¥ skjulet hastigheten i en sekund pÃ¥ frÃ¥n 40 till 30.. det Àr en besvikelse

2026幎4月8日

E-Wheels Sverige からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det Àr roligt att höra att du Àr imponerad av batteritiden, men vi beklagar verkligen att du upplever att scootern inte kÀnns stabil och att köregenskaperna inte lever upp till förvÀntningarna.

NÀr det gÀller punkterna du tar upp vill vi gÀrna hjÀlpa dig att få ordning på detta:

Bromsen vid rullning: Om det kÀnns som att bromsen ligger an nÀr scootern Àr avstÀngd kan det bero på en enkel justering av bromsoket eller vajerspÀnningen. Eftersom det Àr en "anvÀnd sedan innan"-modell kan instÀllningarna behöva ses över.

BromskÀnsla i hög fart: Att bromsen inte kÀnns stabil vid 30 km/h kan vara kopplat till justeringen ovan, men det kan Àven vara en instÀllningsfråga. Vi vill att du ska kÀnna dig helt trygg nÀr du kör.

Hastighetsfall vid gasslÀpp: Det du beskriver låter som en starkare motorbroms eller regenerativ bromsning (energiåtervinning) som aktiveras nÀr man slÀpper gasen. På många modeller går detta att justera via appen eller scooterns instÀllningar.

Eftersom du köpt en av våra begagnade modeller vill vi att du ska få en bra start. Vi rekommenderar att du kontaktar vår kundservice (med ditt ordernummer) så att vi kan guida dig genom de tekniska instÀllningarna eller boka in en kontroll av bromsarna. Vi vill gÀrna se till att scootern kÀnns stabil och sÀker för dig.

Hör av dig till oss på mail@ewheels.se så tar vi det dÀrifrån!

E-Wheels Sverige からの回答

Vad roligt att höra! Det Àr alltid lika kul nÀr våra kunder får bra hjÀlp.
Vi kommer absolut att hÀlsa Stefan att han har gjort ett toppenjobb – det blir han sÀkert vÀldigt glad över att höra.
Tack för att du delade med dig av din positiva upplevelse!

UtmÀrkt

Bra support

2026幎4月21日

E-Wheels Sverige からの回答

Stort tack för det fina omdömet! Det Àr fantastiskt att höra att du Àr nöjd med vår support. Vi gör vårt bÀsta för att hjÀlpa våra kunder så snabbt och bra som möjligt.
VÀlkommen tillbaka om du har fler frågor eller behöver hjÀlp med något annat!

5぀星のうち5の評䟡

Quick support with charging problem

Got quick and helpful support when charging of the e-scooter stopped working (within warranty time). Got a replacement battery that fixed the problem.
Thanks to great support from Anna P.

Hello,

Thank you very much for your great feedback! How nice to hear that you received fast and helpful support and that we were able to solve the battery problem so smoothly for you during the warranty period.

I will make sure to say hello to Anna P. from you – she will be very happy to hear that her help was appreciated!

Thank you for choosing us, and we hope you have many wonderful rides with your electric scooter in the future.

Have a really nice day!
Kind Regards,

5぀星のうち4の評䟡

Bra priser på elsparkcyklar men ett

Bra priser på elsparkcyklar men ett minus på priser på reservdelar

E-Wheels Sverige からの回答

Tack för din feedback. Det Àr roligt att höra att du Àr nöjd med våra priser på elsparkcyklar!

Vi tar Àven till oss din synpunkt gÀllande priserna på reservdelar. Vi strÀvar alltid efter att ha en prisbild som kÀnns rimlig för våra kunder, och vi kommer att ta med oss din kommentar i vårt fortsatta arbete med att se över vårt sortiment och prissÀttning.

Tack för att du delar med dig av dina tankar – det hjÀlper oss att bli bÀttre.

Snabb hjÀlp

Snabb service

E-Wheels Sverige からの回答

Tack sÃ¥ mycket för din feedback – det Àr fantastiskt att höra att du upplevde bÃ¥de vÃ¥r hjÀlp och service som snabb!

5぀星のうち5の評䟡

Jag blev utlovad ett lÃ¥s vid köp av

Jag blev utlovad ett lås vid köp av cykel och jag fick det levererat hem. Var perfekt.

E-Wheels Sverige からの回答

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med både cykeln och låset! Det glÀder oss att leveransen fungerade smidigt och att allt kom fram som det skulle.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din positiva upplevelse. Vi hoppas att du får många fina turer med din nya cykel!

Hav en god dag!
Med venlig hilsen,

5぀星のうち2の評䟡

Stark motor men sviktande kvalitet.

Stark motor och bra komfort. LÀtt. Mindre bra, hjulen som följer med nÀr du köper scootern Àr av dålig kvalitet. Utslitna redan efter en sommar, köpte nya med betydligt bÀttre kvalitet. Gasen av dålig kvalitet. Bytt den två gånger på drygt ett år. Priset på reservdelar från E wheel Àr tyvÀrr alldeles för dyra.

2026幎4月18日

E-Wheels Sverige からの回答

Tack för din Àrliga och konstruktiva feedback. Det Àr vÀrdefullt för oss att få höra både vad som fungerar bra och var vi har förbÀttringspotential.

Det Àr roligt att höra att du uppskattar motorns kraft och komforten i din scooter – det Àr kÀrnan i körupplevelsen. Samtidigt tar vi till oss av din kritik gÀllande slitdelar och komponentkvalitet:

Hjul och dÀck: Vi noterar din synpunkt om att originaldÀcken inte höll måttet. Din upplevelse av att eftermarknadsdÀck ofta håller högre kvalitet Àr en erfarenhet som vi tar med oss i vår löpande dialog med tillverkarna för att kunna erbjuda Ànnu bÀttre originalkomponenter framöver.

Gasreglaget: Att du har behövt byta gasreglage två gånger på ett år Àr naturligtvis inte den prestanda vi vill se. Vi vill att scootern ska vara driftsÀker över tid, och jag kommer att lyfta detta med vår tekniska avdelning för att se om det finns mönster vi behöver adressera.

PrissÀttning på reservdelar: Vi förstår att kostnaden för reservdelar Àr en viktig del av det totala Àgandet. Vår ambition Àr att hålla en balans dÀr vi kan lagerföra högkvalitativa delar för snabb leverans, men din feedback om att prislÀget upplevs som för högt Àr viktig och tas med i våra framtida prisutvÀrderingar.

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det hjÀlper oss att bli bÀttre. Om det Àr något specifikt vi kan hjÀlpa dig med gÀllande din nuvarande enhet, Àr du alltid vÀlkommen att höra av dig till vår kundservice.

Har du några andra specifika komponenter som du tycker vi bör se över kvaliteten på, utöver hjulen och gasreglaget?

leveranstjÀnst

2026幎4月11日

E-Wheels Sverige からの回答

Det glÀder oss oerhört att du ger vÃ¥r leveranstjÀnst toppbetyg! Det Àr ett kvitto pÃ¥ att vi lyckats med det vi arbetar hÃ¥rt för varje dag – att fÃ¥ fram produkterna snabbt och sÀkert till vÃ¥ra kunder.
Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din positiva upplevelse!

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans. lÀtt att montera och justera in. Hel nöjd Àn så lÀnge

E-Wheels Sverige からの回答

Det Àr fantastiskt att höra! Det Àr alltid en lÀttnad nÀr leveransen går snabbt och man slipper krångla med monteringen. Att du dessutom upplever att den Àr lÀtt att justera in Àr ett jÀttebra betyg för produktens anvÀndarvÀnlighet.

Vi hoppas att du får många fina turer framöver!

Fantastisk service

Fantastisk service! Fler företag skulle lÀra av er. Tack för hjÀlpen!

2026幎4月17日

E-Wheels Sverige からの回答

Det gör oss otroligt glada att höra! Ett stort tack för de fina orden – det betyder vÀldigt mycket för oss att veta att vÃ¥r hjÀlp uppskattas.
Vi strÀvar alltid efter att göra vårt yttersta för att våra kunder ska kÀnna sig nöjda, så det Àr fantastiskt att få lÀsa en sådan hÀr feedback. Vi finns hÀr om du behöver hjÀlp med något igen i framtiden.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans gjorde bestÀllning på

Snabb leverans gjorde bestÀllning på söndag och fick cykeln levererad på tisdag!

2026幎4月12日

E-Wheels Sverige からの回答

Det låter ju helt fantastiskt! Det Àr verkligen roligt att höra att leveransen gick så smidigt och att du fick din cykel så snabbt. Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med den och får många hÀrliga turer framöver.

Tack för att du delade med dig av din positiva upplevelse – det Àr alltid kul att fÃ¥ höra nÀr logistiken fungerar som den ska!

snabba och kanonbra service

2026幎4月17日

E-Wheels Sverige からの回答

Det glÀder oss verkligen att höra! Stort tack för den fina feedbacken – det betyder mycket för oss.
Vi Àr jÀtteglada över att vi kunde hjÀlpa dig på ett bra sÀtt. Om det Àr något annat du behöver hjÀlp med i framtiden, eller om du har fler frågor om din cykel, så Àr du alltid vÀlkommen att höra av dig igen.
Ha en riktigt fin dag och kör försiktigt!

Hej Christer,

Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna en recension!

Det glÀder oss verkligen att höra att du upplevde det som lÀtt att förstå och enkelt att bestÀlla.

Vi arbetar kontinuerligt för att göra köpupplevelsen så smidig och tydlig som möjligt, och din återkoppling betyder mycket för oss.

Du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka till oss – hör gÀrna av dig om vi kan hjÀlpa dig med nÃ¥got framöver.

Önskar dig en riktigt fin dag!

5぀星のうち5の評䟡

Snabba svar och löst problem med

Snabba svar och löst problem med reservdel

2026幎4月15日

E-Wheels Sverige からの回答

Tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att vi kunde lösa problemet snabbt med rÀtt reservdel. Vi strÀvar alltid efter att våra kunder ska komma upp på vÀgen igen så snabbt som möjligt.

Får alltid bra hjÀlp

Får alltid bra hjÀlp

2026幎4月15日

E-Wheels Sverige からの回答

Vad roligt att höra! Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder bÀsta möjliga service, så det glÀder oss verkligen att du Àr nöjd med hjÀlpen du får.

Tveka inte att höra av dig igen om det Àr något mer vi kan hjÀlpa till med. Ha en fortsatt fin dag!

5぀星のうち1の評䟡

Very disappointed with both the quality and customer service

I bought an electric scooter from E-Wheels, and after only two weeks the motor broke. I handed it in for service, and although the motor was repaired, I discovered that the front light had been broken during the service when I got the scooter back.

I contacted customer service, clearly explained what had happened, expressed my dissatisfaction, and stated that I wanted to return and claim a warranty on the scooter. Despite this, I received a reply that didn’t address anything I had written. Instead, they somehow assumed that I wanted to replace the light myself and offered to send me a new one—something I never mentioned or asked for.

After dealing with defects and poor customer service, I unfortunately cannot recommend E-Wheels.

2025幎11月10日

Hello,

Thank you for sharing your experience with us.

We’re sorry to hear about the issues you experienced with both the motor and the front light, and we understand how frustrating this must have been.

After your service visit, you contacted us regarding the front light not working. At that time, we first offered a quick solution by sending a replacement light. When that solution was not preferred, we also informed you that we were happy to take the scooter back in for further repair.

Unfortunately, we did not hear back after this, but we would still very much like to help resolve the matter. We have therefore reached out to you by email to see how we can move forward and find a good solution together.

You are very welcome to respond to us directly, so we can investigate the matter further.

Kind regards,
E-Wheels Customer Service

Otroligt snabbt leverans.

Har bestÀllt 5 gånger och det har alltid varit bra och supersnabb leverans. BestÀllde sen em och hade den nÀsta dag.

E-Wheels Sverige からの回答

Tack för den fina feedbacken! Det Àr otroligt kul att höra att du Àr så nöjd med vår service och att leveranserna har gått så smidigt vid alla fem tillfÀllen.

Vi jobbar hårt för att hålla just den hastigheten, så det glÀder oss verkligen att det mÀrks. Vi ser fram emot att få hjÀlpa dig med din sjÀtte bestÀllning i framtiden!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。