E-Wheels Sverige レビュヌ 5,169

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Efter en omfattande konversation med E-whels (AnnaP) dÀr jag hade möjlighet att dryfta mina synpunkter, mÃ¥ste jag göra hatten av för företagets ambitioner att dels lova förbÀttringar i kontakten till... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Köpte en produkt för en tid sedan dÀr batteriet gick sönder. Grabben hade sparat jÀttelÀnge och tyvÀrr fick vi inget nytt pÃ¥ garantin. BestÀllde dÃ¥ ett nytt och tyvÀrr har Àven det gett upp. Rek... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

JÀttenöjd hade fÃ¥tt lite problem med batteriet efter lite mailande med lite bilder sÃ¥ kom det ett nytt batteri pÃ¥ posten 😀 Dom hörde till och med av sig nÀr jag sjÀlv var sen att svara pÃ¥ ett mail... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har precis köpt vÃ¥r andra kick frÃ¥n E-Wheels. Har haft en elkick i nÃ¥gra Ã¥r nu som vi varit nöjd med. Lite smÃ¥saker har gÃ¥tt sönder men en av orsakerna att jag bestÀllde just frÃ¥n E-Wheels Àr att det... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋

圓該䌁業による蚘述

Skandinaviens största återförsÀljare av el-sparkcyklar. Vår virksomhet ble startet i Drammen, Norge i 2014 och sedan dess har E-Wheels levererat en stor del av Nordens små elektriska fordon och anses vara en pionjÀr inom det gröna skiftet. Har du köpt en produkt och behöver hjÀlp? Skicka oss ett mail på: mail@ewheels.se så hjÀlper vi dig

4.2

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Funkar fin fint 👍

2026幎3月22日

Hej, tack för din recension.

Vad roligt att höra att leveransen var snabb och att allt fungerar som det ska 👍
Du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka!

Ha en riktigt glad pÃ¥sk! 😊🐣

Varning ⚠ 🚚VÄRSTA FÖRETAG

Varning 🚚 – handla inte hos dem

VÀrsta företaget. Jag köpte en elscooter för sex månader sedan, och helt plötsligt slutade motorn fungera. De vÀgrar acceptera garantin och påstår att jag har kört på fel sÀtt, trots att den har anvÀnts normalt.

Handla inte hos dem. VÀldigt dåligt och otrevligt bemötande från verkstaden i Helsingborg.

Tack för din recension.

Det Àr tråkigt att höra att du upplever situationen så hÀr, och vi förstår att det kÀnns frustrerande nÀr något inte fungerar som förvÀntat.

NÀr vi hanterar garantiÀrenden gör vi alltid en teknisk bedömning baserad på produktens skick. Vår avsikt Àr att göra en rÀttvis och Àrlig bedömning i varje enskilt fall.

Vi har tyvÀrr inte möjlighet att se dina orderuppgifter via recensionen, så vi ber dig vÀnligen att kontakta vår kundtjÀnst direkt. Då kan vi ta fram ditt Àrende och hjÀlpa dig vidare på bÀsta sÀtt.

Otroligt snabb och trevlig

Otroligt snabb och trevlig kundtjÀnstrespons.

VÀldigt nöjd med produkterna också, köpte 2 elsparkcyklar med tillhörande lås, bilhorn m.m

Hej, tack för din recension.

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med både vår kundtjÀnst och produkterna. Det betyder mycket för oss att du haft en bra upplevelse hela vÀgen.
Hoppas att du fÃ¥r mycket glÀdje av dina elsparkcyklar och tillbehör framöver – och du Àr alltid varmt vÀlkommen att höra av dig om du behöver hjÀlp!

Ha en riktigt bra dag

Snabb service.

Jag bestÀllde en kedja till min Momas Jason Suv och nÀr kedjan kom levererades den utan kedjelås.
Jag skrev till dom och jag fick ett snabbt svar att dom skickar ett kedjelås till mig.
Snabb service, snabb leverans
Inget krångel.

Hej, tack för din recension.

Vad bra att höra att du Àr nöjd med både service och leverans. Vi beklagar att kedjan först levererades utan kedjelås, men Àr glada att vi snabbt kunde lösa det åt dig.

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjÀlp framöver – vi finns hÀr för dig!

Ha en riktigt bra dag

5぀星のうち4の評䟡

Smidigt köp och snabb leverans.

2026幎3月24日

E-Wheels Sverige からの回答

Tack så mycket för din feedback!

Det Àr fantastiskt att höra att du fick enastående hjÀlp med felsökningen av din nya elsparkcykel och att det nya delen kom i posten bara några dagar senare. Vi Àr glada att höra att allt Àr i ordning nu!

Vårt mål Àr alltid att ge snabb och effektiv service, och det Àr inspirerande att få bekrÀftelse på att vi har lyckats i ditt fall. Om du har ytterligare frågor eller behöver hjÀlp i framtiden, Àr vi alltid hÀr för att hjÀlpa till.

Tack igen för att du valde oss, och vi ser fram emot att betjÀna dig igen.

Enkelt att bestÀlla

Enkelt att bestÀlla, snabb leverans och en vÀldigt kvalitativt bra elsparkcykel för en bra peng!!

2026幎3月11日

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du er fornÞyd, og velkommen tilbake!

Ha en strålende dag 😃

Kunglig kundtjÀnst.

2026幎3月25日

Hei!

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding, det setter vi stor pris på!

Vi er glade for at du er fornÞyd med vår tjeneste!

Ha en strålende helg, og glad påsk! 😃

5぀星のうち4の評䟡

Problem att komma igång kontakta med

Problem att komma igång kontakta med sÀljaren på telefon.

2026幎3月25日

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding!

Vi vil bruke dette til å bli enda bedre, og setter stor pris på det!

Velkommen tilbake,

Ha en riktig fin dag, og glad påsk! 😃

2026幎3月24日

E-Wheels Sverige からの回答

Stort tack för din recension!

Det glÀder oss att höra att du Àr nöjd med den snabba leveransen.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme.

Jag har inga klagomål

E-Wheels Sverige からの回答

Stort tack för din recension!

Det glÀder oss att höra att din upplevelse hos oss har varit positiv. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme.

Varmt vÀlkommen tillbaka om du behöver hjÀlp igen.

5぀星のうち5の評䟡

Tack för snabb hjÀlp och fin kommunen

Tack för snabb hjÀlp och fin kommunikationen

E-Wheels Sverige からの回答

Stort tack för din fina recension!

Det betyder mycket för oss att du uppskattade den snabba hjÀlpen och den goda kommunikationen.

Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder en smidig och positiv upplevelse, så din feedback vÀrmer verkligen.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Saklig och kunnig personal

Saklig och kunnig personal

E-Wheels Sverige からの回答

Stort tack för din fina recension!

Det glÀder oss att du upplever vår personal som saklig och kunnig, precis den service vi strÀvar efter att ge varje kund.

Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme. Vi uppskattar det verkligen och ser fram emot att hjÀlpa dig igen.

5぀星のうち2の評䟡

Lite vÀl omstÀndigt har det varit och

Lite vÀl omstÀndigt har det varit och blev först lovad reservdelen gratis för goodwill men slutade med att jag fick betala 350kr

2026幎3月20日

Hej Krister,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi förstår att det kan upplevas frustrerande om det har uppstått en förvÀntning om att reservdelen skulle vara kostnadsfri, Àven om detta inte var något vi kunnat bekrÀfta i Àrendet.

I detta fall visade det sig att skadan inte omfattades av reklamation, vilket Àr anledningen till att delen debiterades. Samtidigt skickade vi en annan reservdel utan kostnad.

Vi tar till oss din feedback och kommer att arbeta vidare med att vara Ànnu tydligare i vår kommunikation framöver, så att sådana hÀr missförstånd inte uppstår.

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor. Vi hjÀlper gÀrna till.

Önskar dig en fin dag. 💮

Med vÀnliga hÀlsningar,
E-Wheels Kundservice

LÀgger en bestÀllning..5 min efter

LÀgger en bestÀllning..5 min efter upptÀcker jag att det inte Àr punkteringsfria dÀck,och vill meddela att dom Àndrar detta på ordern
Då går inte det då ordern redan Àr lagd ??,men den har ju inte lÀmnat butiken ?
Menar först att jag ska ta emot ordern,och dÀrefter bestÀlla nya  Àr detta seriöst företag ?
Sen annullerade jag ordern..men fÃ¥r vÀnta med att dom ska ta emot annulleringen?
 kunden ska vÀnta
företag fÃ¥r ta tid
BestÀller ni hÀr ifrån så granska ordern ordentligt
FastÀn att jag fick meddelande om att ordern annullerats,sÃ¥ fÃ¥r jag meddelande dagen efter att den hade skickats iallafall 😞

2026幎3月18日

Hei igjen,

Takk for svar.

Har du ordrenummer på ordren det gjelder?
Det er mulig å endre slikt i ettertid, så lenge ordren ikke er sendt.

Dersom den allerede er sendt, vil lÞsningen vÊre å sende tilbake, og sende ut ny til deg.

HÞrer gjerne fra deg,

Ha en fin dag!

5぀星のうち4の評䟡

Helpful support when there was some problem with order

I first ordered a e-bike with an engine that was above 250w and needed to be insured to be legal to use on the roads. This was a mistake made because I didn't look close enough when browsing the e-bikes and my own research/knowledge. But I sent an mail about canceling the order and they could stop it before it got sent. I then ordered a new one but after my payment went through they had problems with the website so order didn't get through. I mailed them again with this problem and got help with getting the payment canceled and they also helped me do a new order with an 10% reduction in price. I'm very happy with the customer support, they were quick to answer ontop of being polite and helped with getting to a solution.
Would be 5/5 if not for problem with the website.
Thanks to Torgard and Guro from support :)

2026幎3月13日

Hi!

Thank you very much for your kind review!

We are glad you are happy with our support, and our good employees!

Welcome back,

Have a good day! 🙂

God service

Service i top. Stor hjÊlp.

2026幎3月15日

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Vi setter stor pris på det, og er glad du er fornÞyd!

Velkommen tilbake,

Ha en strålende dag!

Bra pris rekommenderar

Bra pris rekommenderar

2025幎5月5日

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi er glade for at du er fornÞyd, velkommen tilbake!

Ha en riktig god dag 🙂

Mycket nöjd med serviceavdelningen

Mycket nöjd med serviceavdelningen. Professionellt och snabba beslut. Lösningsorienterade till 100%

2026幎3月16日

Hei!

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding, det setter vi stor pris på!

Ha en strålende dag videre 😃

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。