E-Wheels Sverige レビュヌ 5,169

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Efter en omfattande konversation med E-whels (AnnaP) dÀr jag hade möjlighet att dryfta mina synpunkter, mÃ¥ste jag göra hatten av för företagets ambitioner att dels lova förbÀttringar i kontakten till... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Köpte en produkt för en tid sedan dÀr batteriet gick sönder. Grabben hade sparat jÀttelÀnge och tyvÀrr fick vi inget nytt pÃ¥ garantin. BestÀllde dÃ¥ ett nytt och tyvÀrr har Àven det gett upp. Rek... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

JÀttenöjd hade fÃ¥tt lite problem med batteriet efter lite mailande med lite bilder sÃ¥ kom det ett nytt batteri pÃ¥ posten 😀 Dom hörde till och med av sig nÀr jag sjÀlv var sen att svara pÃ¥ ett mail... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har precis köpt vÃ¥r andra kick frÃ¥n E-Wheels. Har haft en elkick i nÃ¥gra Ã¥r nu som vi varit nöjd med. Lite smÃ¥saker har gÃ¥tt sönder men en av orsakerna att jag bestÀllde just frÃ¥n E-Wheels Àr att det... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋

圓該䌁業による蚘述

Skandinaviens största återförsÀljare av el-sparkcyklar. Vår virksomhet ble startet i Drammen, Norge i 2014 och sedan dess har E-Wheels levererat en stor del av Nordens små elektriska fordon och anses vara en pionjÀr inom det gröna skiftet. Har du köpt en produkt och behöver hjÀlp? Skicka oss ett mail på: mail@ewheels.se så hjÀlper vi dig

4.2

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Andra köpet

Andra köpet, inga konstigheter!

2026幎3月16日

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på!

Velkommen tilbake,

Ha en strålende dag 🙂

Tekniskt strul med bestÀllningen

2026幎3月13日

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din.

Vi beklager at opplevelsen din ved bestilling ikke stod til forventningene.

Vi tar slike tilbakemeldinger på stÞrste alvor, og vi vil bruke dette som en anledning til å gjennomgå våre rutiner og sikre at lignende situasjoner ikke oppstår igjen. Dersom du Þnsker det, tar vi gjerne kontakt for å finne en lÞsning eller hÞre mer om hva som skjedde.

Takk igjen for din tilbakemelding.
Vi setter stor pris på det, og håper vi får muligheten til å rette opp inntrykket.

Ha en fin dag videre!

5぀星のうち2の評䟡

Bra cykel med kass kina slang.

Bra cykel med sk!t slang. Kina sk!t som smÀller vid 2,5 bar nÀr man pumpar dÀcket nÀr man monterar cykel efter leverans. Å vad glad man blir. SÃ¥ nu fÃ¥r man gÃ¥ igen.

2026幎3月9日

Tack för din feedback.

Vi beklagar verkligen att du haft problem med slangen. Vi vill gÀrna titta nÀrmare på detta och hjÀlpa dig att lösa det. VÀnligen kontakta oss på mail@ewheels.se
så ordnar vi det så snabbt som möjligt.

VÀnliga hÀlsningar,

JÀttebra fid back 5av5 med andra ord

JÀttebra fid back 5av5 med andra ord
SKITBRA!!!!!

2026幎3月13日

Hej Alf!

Tack sÃ¥ mycket för din fantastiska feedback! Vi blir verkligen glada att höra att du Àr nöjd. 😊

VÀnliga hÀlsningar,

TyvÀrr blivit sÀmst!

Nu med sista elsparken som vi köpt av E-wheels fick vi motor problem. Vi lÀmnade vi in den på service och de skulle ta det på garanti, den köptes sommaren 2025, vi skulle betala för service bromsar resten skulle tas på garanti.

Efter en dag så kom ett SMS att det ska kosta oss 2200 SEK pga av att vi ej skött underhåll på den, de tyckte att vi ska tvÀtta den och smörja skruvar mm efter att den anvÀnts i regn.
( Stått i garage sen NOV. )
Ville ej Àndra sig tyvÀrr så de fick behålla elsparken så köper vi en ny till dottern från annan lev.

Vi har köpt flera elsparkar hÀr genom sista åren til båda barnen. Fungerat toppen att köpa i Göteborg och service har vart helt OK med bra bemötande.
Men nu kommer vi absolut ej att köpa fler hÀr eller anvÀnda som reparatör på de andra som vi har kvar.

Har fått höra samma story från andra nyligen som fått samma usla bemötande från kundeservice.

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din.

Vi beklager at opplevelsen din med vår service ikke stod til forventningene.

Takk igjen for din tilbakemelding.

Ha en fin dag videre!

BestÀllde en el spark

BestÀllde en el spark. Smidigt levereras,lÀtt att montera.

2025幎6月26日

Hej Jenny,

Tusen tack för din positiva återkoppling.

Det glÀder oss att höra att du uppskattade vårt arbete för att leverera din produkt så snabbt som möjligt. Vi Àr glada att du hade en bra shoppingupplevelse hos oss.

Din återkoppling Àr verkligen motiverande för oss. Om det finns något annat vi kan göra för att förbÀttra din upplevelse eller om det Àr andra kommentarer du vill dela med dig av, Àr vi alltid öppna för det.

Tack igen för att du valde att handla från oss, och vi ser fram emot att betjÀna dig igen i framtiden.

Med önskan om en riktigt fin dag!

5぀星のうち1の評䟡

Efter servicen kan jag knappt anvÀnda

Efter servicen kan jag knappt anvÀnda min cykel. Jag lÀmnade in den med problem med bromsarna och att pedalerna ibland slirade uppför, men nu slirar pedalerna hela tiden och cykeln driver inte framåt.
Idag var jag tvungen att leda cykeln i nÀstan två timmar eftersom det inte gick att cykla alls. Trots detta fick jag betala för servicen, och problemet Àr nu vÀrre Àn innan.

KÀra Irina,

Tack för din feedback hÀr på Trustpilot.

Vi på E-Wheels strÀvar alltid efter att ge en 5-stjÀrnig kundupplevelse, och Àr mycket ledsna över att detta inte har varit fallet.

Det Àr otroligt tråkigt att höra om situationen. Skicka oss gÀrna ett mejl, så ska vi sjÀlvklart hjÀlpa dig.

Med hjÀlp av din kontaktinformation har vi skickat dig en förfrågan med mer information, om du har några frågor Àr du vÀlkommen att återkomma till oss dÀr.

Vi hoppas, trots situationen, vi kan ge dig en bÀttre shoppingupplevelse i framtiden.

Med önskan om en bra dag framöver! 😊

Snabb hjÀlp

Snabb hjÀlp. Inga problem med att få ny del skickad. Super nöjd. Tack så mycket

Hei!

Tack så mycket för din fina recension!

Vi Àr glada att höra att du fick snabb hjÀlp och att allt gick smidigt med att få en ny del skickad. Det betyder mycket för oss att du Àr supernöjd.

VÀnlig hÀlsning

Grymt bra service

HÃ¥ller vad de lovar!

2026幎3月11日

Hei!

Tack så mycket för din fina recension. Det glÀder oss att höra att du upplever att vi håller vad vi lovar. Vi strÀvar alltid efter att leverera både bra service och produkter som motsvarar kundernas förvÀntningar.

Tack för att du valde oss!

Med vÀnlig hÀlsning

Förtroende in givande

Ett hÀrligt Àrligt bemötande

2026幎3月10日

E-Wheels Sverige からの回答

Stort tack för din fina recension. Det glÀder oss verkligen att höra att du upplevde ett hÀrligt och Àrligt bemötande hos oss. Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder en positiv och trygg upplevelse, så din feedback betyder mycket för oss.

Varmt vÀlkommen tillbaka!

Enkel betalning

2026幎3月9日

KÀra Lennart,

Tusen tack för din återkoppling!

Det Àr fantastiskt att höra att du fick snabb och bra hjÀlp med betalningen på din nya el-sparkcykel, och att allt gick smidigt utan problem.

Vårt mål Àr alltid att ge snabb och effektiv support, och det Àr inspirerande att få bekrÀftelse på att vi lyckats lösa det du behövde hjÀlp med. Om du har fler frågor eller behöver assistans i framtiden, finns vi alltid hÀr för att hjÀlpa dig.

Tack igen för att du valde oss, och vi ser fram emot att få hjÀlpa dig igen.

Med vÀnlig hÀlsning,

Toppklass

VÀldigt enkelt att lÀgga en bestÀllning, och all information som behövs finns lÀttillgÀnglig

2026幎3月7日

KÀra Thomas,

Tack så mycket för din feedback!

Vårt mål Àr alltid att ge snabb och effektiv hjÀlp, och det Àr inspirerande att få bekrÀftelse på att vi har lyckats lösa dina problem. Om du har ytterligare frågor eller behöver hjÀlp i framtiden, Àr vi alltid hÀr för att hjÀlpa till.

Tack igen för att du valde oss, och vi ser fram emot att betjÀna dig igen. 😊

5぀星のうち5の評䟡

Fast warranty repair and professional service

My scooter motor stopped working after about two years of use. I contacted E-Wheels and received a quick response. The scooter was inspected and the motor was replaced under warranty.
The whole process was smooth and professional. Communication was clear, and I received updates during the service. The scooter was ready within 24 hours, which I really appreciate.
I also had the brakes adjusted at the same time. The staff was helpful and transparent about what was covered under warranty and what was considered wear parts.
Overall, a positive experience with fast service and good customer care.

2026幎2月19日

Hello,

Thank you so much for taking the time to share your experience! We’re delighted to hear that your scooter is back in top shape and that our team could provide clear communication and quick service. It’s great to know that you felt supported throughout the process and appreciated our transparency regarding what was covered under your right of complaint and what was considered wear parts.

Your kind words mean a lot to us and motivate the whole E-Wheels team to continue delivering smooth and professional service. We’re always here if you need any assistance in the future.

Kind regards,
E-Wheels Customer Service

5぀星のうち5の評䟡

Jag har köpt av detta företag i ett

Jag har köpt av detta företag i ett antal år och det har alltid varit superbra på alla sÀtt. Bara bra betyg från mig.

2026幎2月27日

E-Wheels Sverige からの回答

Stort tack för dina fina ord och för att du har valt att handla hos oss under flera år! Det betyder oerhört mycket för oss att höra att du Àr nöjd och att du upplever att allt har fungerat superbra.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjÀlpa dig Àven i framtiden.

Bra och snabb feedback!

2026幎2月25日

E-Wheels Sverige からの回答

Tack så mycket för din feedback!

Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med både uppföljningen och den snabba återkopplingen.
Tveka inte att kontakta oss igen om det Àr något mer vi kan hjÀlpa dig med.

Snabb hjÀlp av kundtjÀnst

Snabb hjÀlp av kundtjÀnst, mycket nöjd!

2026幎2月27日

E-Wheels Sverige からの回答

Tack så mycket för den fina återkopplingen!
Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med den snabba hjÀlpen från vår kundtjÀnst.

Tveka inte att höra av dig igen om det Àr något vi kan hjÀlpa dig med.

Riktigt dålig kvalitet

Riktigt dålig kvalitet. Skruv gick sönder direkt nÀr den kom, motorn gick sönder efter 8 månader och kontrollpanelen efter 13 månader. Fick då ingen hjÀlp after som garantin gått ut. Det skulle kosta 1500 kr att laga, nÀr en ny kostar 4000 kr. Frågan Àr om det Àr vÀrt det nÀr den går i sönder hela tiden. Blir ett annat mÀrke nÀsta gång. Vad Àr det för underhåll som jag inte gjort, eftersom ni hÀvdar det?

2026幎2月26日

Hej Gunnar,

Tack för att du delade med dig av din upplevelse.

Vi följer gÀllande lagstiftning för reklamation och reparation av problem som uppstår på grund av produktionsfel under den period som tÀcks av oss.

Vi har noggrant gått igenom ditt Àrende, och det har visat sig att din elscooter tyvÀrr inte har underhållits enligt instruktionerna i anvÀndarmanualen. De fel som då uppstått rÀknas dÀrför inte som produktionsfel, utan som anvÀndarfel.

Vi förstår att det kÀnns tråkigt nÀr en produkt inte fungerar som förvÀntat. För att elscootern ska hålla lÀnge Àr det viktigt att följa skötsel- och underhållsrutinerna. Om du vill, ger vi gÀrna tips om hur man bÀst tar hand om den för att undvika framtida problem.

Tveka inte att kontakta oss direkt om det Àr något vi kan hjÀlpa till med.
Önskar dig en trevlig dag.

Med vÀnlig hÀlsning,

kvalitet bra priser .

2025幎4月8日

Hej Perlita,

Tack så mycket för din positiva återkoppling på Trustpilot!

Det glÀder oss att höra att du uppskattar både kvaliteten på våra produkter och våra bra priser. Vi strÀvar alltid efter att leverera vÀrde och en bra shoppingupplevelse till våra kunder, och det Àr fantastiskt att höra att vi lyckats med det för dig.

Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsÀtta förbÀttra vår service. Om du har några fler kommentarer eller förslag Àr vi alltid glada att höra dem.

Tack igen för att du valde att handla hos oss. Vi ser fram emot att få betjÀna dig igen snart!

Tål ej vinterförhållanden

Scootern har gått sönder 2 gånger på 5 månader och ca. 30 mil.

Nu senast havererad motor vilket inte garantin tÀckte. Förklaringen var att jag kört nÀr det varit salt vintertid, vilket jag tycker Àr dåligt då den marknadsförs med ip56 klassning och att den Àr gjord för Svenska förhållanden.

Orsaken till motorhaveriet Àr enligt E-wheels att vatten och salt trÀngt in i lagret och att motorn dÀrför gått trögt och överhettad. Det tycker jag tyder på bristfÀllig tÀtning och att inte garantin tÀcker det Àr dåligt.

Den borde marknadsföras som "ej lÀmplig under vinterförhållanden" och det borde vara tydligt att garantin inte tÀcker vattenintrÀgning.

2025幎9月2日

Hej Johan,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du har haft problem med din scooter och förstår att det Àr frustrerande nÀr något inte fungerar som förvÀntat.

I detta fall visar vår genomgång att skadan har uppstått till följd av att vatten och vÀgsalt trÀngt in i motorn över tid. Skador som orsakas av yttre påverkan, såsom fukt och salt i vintermiljö, omfattas tyvÀrr inte av garantin.

Scootern Àr IP56-klassad, vilket innebÀr skydd mot damm och kraftigt regn, men den Àr inte konstruerad för långvarig exponering för saltade och mycket blöta vinterförhållanden utan noggrant underhåll. Vi tar samtidigt till oss feedback kring hur vi kan bli Ànnu tydligare i vår information om anvÀndning och garantivillkor.

Vår ambition Àr alltid att vara transparenta och rÀttvisa i våra bedömningar. Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta oss om du har fler frågor, vi hjÀlper gÀrna.

E-Wheels kundtjÀnst

5぀星のうち5の評䟡

Fantastiskt bra elcyklar och service

Fantastiskt bra elcyklar och service! Momas Jason+!

2026幎2月25日

E-Wheels Sverige からの回答

Stort tack för din positiva recension! Vi blir verkligen glada av att höra att du Àr nöjd med både våra elcyklar och vår service. Att du gillar din Momas Jason+ betyder mycket för oss.

Din feedback motiverar oss att fortsÀtta leverera produkter av hög kvalitet och förstklassig service.

Skulle du ha några frågor eller behöver hjÀlp med något i framtiden, tveka inte att kontakta oss, vi står alltid redo att assistera.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。