企業が回答しました
Bardzo szybka wysyła, okulary dobrze zapakowane a w komplecie piękne oryginalne etui na okulary. Wymiary zgodnie z opisem na stronie, okulary bardzo ładne i super cena. Polecam.
企業が回答しました
Otrzymałem okulary z porysowaną oprawą, porysowanymi obiema soczewkami, oraz pogniecionym etui. W trakcie składania zamówienia zarejestrowałem się do newslettera, żeby otrzymać kod 10% OFF, ni... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

eyerim からの回答
Sklep nie dość, że sprzedaje okulary z wadami fabrycznymi, tak jakby sprzedawali jakiś odpad produkcyjny, to jeszcze na prośbę o wymianę okularów i otrzymanie od Pani z Customer Service informacji, że jest para na wymianę i proszę odesłać towar, otrzymuje po ponad tygodniu informację automatyczną, że zwrot został zlecony i przepraszają za niedogodności, a po okularach na stronie zero śladu. Dlaczego w takim razie pracownica nie zarezerwowała pary na wymianę? Żeby uniknąć takiej sytuacji?! Jestem zażenowany działałem tej firmy.

eyerim からの回答
Szybki i prosty sposób składania zamówienia. Doskonały kontakt na każdym etapie jego realizacji. Dostawa dzień przed wskazanym terminem - miła niespodzianka. Zamówione oprawki pięknie spakowane w idealnym stanie.

eyerim からの回答
Wszystko w porzadku towar zgodny z opisem.Szybka wysyłks

eyerim からの回答
Mam za sobą już kilka udanych zakupów na eyerim.pl. w tym okulary marki Eyerim - te szczególnie mogę polecić, bardzo dobre okulary i dobre ceny.

eyerim からの回答
Przesyłka dotarła bardzo szybko. Dobrze zapakowana .
Towar zgodny z opisem.

eyerim からの回答
Extremely long time for delivery, extremely expensive, too many parameters to complete, I have no idea, how. After a week I still do not have my order and are not sure, whether I get it at all. Actually I made a mistake ordering here, I though that was another store and was even surprised that it changed so much.

eyerim からの回答
I ordered the wrong prescription lenses. Eyerim responded quickly to my questions, I canceled the order, and I got a refund.

eyerim からの回答
Całkowicie odradzam. Zamówienie złożone 30.11.2025, zamówienie nie wysłane do 30.12.2025. Za każdym razem dostawałem odpowiedź, że okulary będą wysłane za 5 do 8 dni. Anulowałem zamówienie i nie polecam nikomu zakupów na tej stronie.

eyerim からの回答
New glasses, not touched before. So perfect condition. Delivery little bit long than usually

eyerim からの回答
Na każdym etapie pełen profesjonalizm. Od zamówienia poprzez realizację do dostawy byłem informowany. Proces reklamacyjny przeprowadzony bez najmniejszego problemu po czym nastąpił bardzo szybki zwrot środków, co utwierdziło mnie w słuszności zakupu okularów ponownie na eyerim. Polecam z czystym sumieniem.

eyerim からの回答
Quick delivery, the glasses were made according to the prescription and the frames fit very well. Would recommend.

eyerim からの回答
Since a weeks status - ready for shipment.
Would be nice to be informed when the package will be sent

eyerim からの回答
Szeroki wybór okularów w ofercie w konkurencyjnych cenach. Proces zamówienia przeszedł sprawnie. Paczka dotarła do mnie szybko.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。