レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Na kaÅŒdym etapie pełen profesjonalizm. Od zamówienia poprzez realizację do dostawy byłem informowany. Proces reklamacyjny przeprowadzony bez najmniejszego problemu po czym nastąpił bardzo szybki zwrot... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo szybka wysyła, okulary dobrze zapakowane a w komplecie piękne oryginalne etui na okulary. Wymiary zgodnie z opisem na stronie, okulary bardzo ładne i super cena. Polecam.

5぀星のうち3の評䟡

Otrzymałem okulary z porysowaną oprawą, porysowanymi obiema soczewkami, oraz pogniecionym etui. W trakcie składania zamówienia zarejestrowałem się do newslettera, ÅŒeby otrzymać kod 10% OFF, ni... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Szybki i prosty sposób składania zamówienia. Doskonały kontakt na kaÅŒdym etapie jego realizacji. Dostawa dzień przed wskazanym terminem - miła niespodzianka. Zamówione oprawki pięknie spakowane w idea... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Kup Ray-Ban, Oakley, Carrera, Prada, BOSS i inne! ✓ Darmowa dostawa ✓ NajniÅŒsza cena ✓ 100% Oryginalne

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

ZasłuÅŒone 5 gwiazdek

ZasłuÅŒone 5 gwiazdek. Okulary świetnej jakości. Bardzo szybki termin realizacji zamówienia. Napewno nie są to moje ostatnie okulary. Obsługa klienta na najwyÅŒszym poziomie. Serdecznie polecam

2025幎11月19日

eyerim からの回答

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, ÅŒe zakupy spełniły oczekiwania. :) Pozdrawiamy, Zespół Eyerim!

Wszystko przebiegło sprawnie

Bardzo miła obsługa, na wszystkie pytania otrzymałem odpowiedź. Wszystko przebiegło sprawnie. Z okularów jestem zadowolony na pewno zamówię ponownie.

2025幎11月5日

eyerim からの回答

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, ÅŒe okulary spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy, Zespół Eyerim. :)

Świetne okulary

Świetne okulary. Wszystko przebiegało sprawnie, daje 5 gwazadek :)

2025幎10月25日

Soczewki jeszcze nie dotarły

Soczewki jeszcze nie dotarły, a tu juÅŒ druga prośba o opinię!!!

2025幎8月25日

eyerim からの回答

Dziękujemy za opinię! Przepraszamy za wydłuÅŒony czas oczekiwania na zamówienie, o nadaniu przesyłki poinformowaliśmy Panią w osobnej wiadomości email. Pozdrawiamy, Zespół Eyerim!

5぀星のうち3の評䟡

The new glasses I received had visible

The new glasses I received had visible signs of use, which was disappointing. Other than that, everything was fine.

2025幎7月25日

eyerim からの回答

Thank you for your feedback! Please remember that you can file a complaint and exchange the product for a new one. You can find the complaint form on our website. Best regards, Eyerim Team

Polecam Eyerim

DuÅŒy wybór oprawek w dobrej cenie. Szybka dostawa i bezproblemowe zwroty. Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. Naprawdę warto!

2025幎7月17日

eyerim からの回答

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, ÅŒe zakupy spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy, Zespół Eyerim :)

5぀星のうち1の評䟡

Perhaps at least send it to me before

Perhaps at least send it to me before you ask for feedback.

Edit: When I finally go through to someone on the chat they said they were waiting for the manufacturer to send it to them so no idea if they are just drop shipping or if they are legit.

2025幎7月25日

eyerim からの回答

Thank you for your feedback! You selected a model that we source upon request from the manufacturer. Unfortunately, for custom-made products, we are dependent on our suppliers. Product lead times are estimated based on historical orders; however, longer lead times may occur. Your order was processed within the specified timeframe.
Best regards, Eyerim Team

5぀星のうち2の評䟡

Waiting time!

2025幎7月17日

eyerim からの回答

Thank you for your review. You selected a model that we order from the manufacturer. The lead time listed on the website is an estimate based on past orders and is visible on the product page and in your order confirmation. :) Best regards, Eyerim Team

5぀星のうち3の評䟡

Otrzymałem porysowane okulary z porysowanymi soczewkami

W trakcie składania zamówienia zarejestrowałem się do newslettera, ÅŒeby otrzymać kod 10% OFF, niestety otrzymany kod nie działał....

Słabe doświadczenia, na szczęście ze zwrotem się udało sprawnie wszystko załatwić.

2025幎5月13日

Dziękujemy za opinię!
Pozdrawiamy, Zespół Eyerim

5぀星のうち5の評䟡

Podnosimy średnią opinii - POLECAM!

Podnosimy średnią opinii, bo warto! Okulary Carrera, świetne wykonanie, przesyłka szybka, po 2 dniach kurier. I cena najniÅŒsza ze wszystkich, z dodatkowym kodem rabatowym. Dla mnie bomba!

2025幎5月6日

eyerim からの回答

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, ze okulary spełniły oczekiwania. :) Pozdrawiamy, Zespół eyerim

5぀星のうち1の評䟡

If anyone knows how to contact them, please help

I placed an order on Sunday late afternoon. As there were no updates related to when the frames would be dispatched on Tuesday, I sent a follow-up email with more questions — it was important to know when I could expect the delivery as I am scheduled to travel. 24 hours later and again no feed.
The website says delivery is expected within 3-4 day or perhaps more (which is hilarious! And absurd!). There is no phone number to call. The chat, despite saying “we are available” does not seem to be operated by anyone. I spent over an hour waiting to be connected with someone and the connection was interrupted three times.
If anyone know how to reach this company, please advise. I would like to cancel my order.

2024幎8月28日

eyerim からの回答

Hi, Andrew, thank you for your review. We are truly sorry to hear that you had problems with contacting us. It may happen that during the high season and a higher amount of communication, our response time is slightly higher. We apologize for the complications, we are doing our best to avoid similar situation in the future. Best regards, eyerim

Zamówienie okularów przeciwsłonecznych

Pomimo wielu nieprzychylnych komentarzy krąŌących w internecie zdecydowałem się zaryzykować i złoÅŒyć zamówienie za pobraniem. Paczka przyszła w czasie deklarowanych 3-4 dni. Kontakt ze sklepem przed zamówieniem wzorowy. Po obejrzeniu zamówionych okularów juÅŒ wiem skąd ich niÅŒsza, outletowa cena; mój egzemplarz z pewnością był oryginalny, ale podejrzewam, ÅŒe nie przeszedł poprodukcyjnej kontroli jakości. Oprawki przy zawiasach były nie do końca wyszlifowane, a zauszniki odstawały od przedniej ramki na 0,5 mm, co w okularach Persol zakupionych w firmowym salonie nie ma prawa się wydarzyć. Sprzedawca pomija kwestie 2 jakości sprzedawanych produktów, ale moi mili Państwo czytający - ta duÅŒa obniÅŒka na okulary gdzieś musi być uzasadniona. ;-) Nikt nie sprzedawałby bezinteresownie okularów wycenianych przez producenta na 1200PLN za połowę tej ceny, więc naleÅŒy liczyć się z ewentualnymi wadami produkcyjnymi.
Ode mnie 3,5/5 :)

2024幎6月3日

eyerim からの回答

Dzień dobry, dziękujemy za recenzję. Bardzo nam przykro, ÅŒe okulary nie dotarły do Pana w 100% stanie. Wszystkie sprzedawane u nas produkty są oryginalnie i fabrycznie nowe. Jeśli nastąpi jakikolwiek problem z towarem, nasz Dział Obsługi Klienta jest oczywiście do Pana dyspozycji i okulary jak najszybciej wymienimy na nową parę. Jeszcze raz przepraszamy za komplikacje i w razie jakichkolwiek pytań pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy, zespół eyerim

Zwrot nie obejmuje soczewek

Zwrot nie obejmuje soczewek. Zamówiłem okulary, okazało się ÅŒe mi optyk źle wypisał receptę i jedna soczewka była ok, a przez drugą nic nie widziałem. Zwróciłem okulary by zobaczyć ÅŒe zwrócą mi tylko 30% ceny okularów, bo szkła nie uwzględniają w zwrocie. Kilkaset złotych straconych.
Oczywiście na okulary czekałem około 3 tygodnie, a potem 2 tygodnie na zarejestrowanie zwrotu. Same ramki wyglądały jak na głowę dziecka.
Nie mam absolutnie nic pozytywnego do powiedzienia o tej firmie.

2023幎7月1日

eyerim からの回答

Dzień dobry, dziękujemy za recenzję. Bardzo nam przykro, ÅŒe z zakupionymi u nas okularami nastąpiły komplikacje. W takiej sytuacji uprzejmie prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta, dołoÅŒymy wszelkich starań, aby problem rozwiązać w satysfakcjonujący dla Pana sposób. Pozdrawiamy, zespół eyerim

5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam, wręcz odradzam. Zostałem oszukany przez w/w firmę. Wysłałem zamówienie. Po 10 dniach info jesteśmy w połowie realizacji. Po 17 dniach Nie zapomnieliśmy twoje zamówienie jest priorytetowe. Po 21 dniach Nie zapomnieliśmy twoje zamówienie zostało anulowane . Okulary zaginęły. Firma handluje towarem, którego nie ma.
Ręce opadają
ODRADZAM!!!!!!!!!

2019幎7月31日

eyerim からの回答

Dzień dobry, dziękujemy za recenzję i przede wszystkim przepraszamy za komplikacje z zamówieniem. W przypadku zamówionego przez Pana modelu nastąpiły niestety komplikacje ze strony producenta, który z opóźnieniem poinformował nas o jego niedostępności. Z tego powodu byliśmy niestety zmuszeni anulować Pana zamówienie. Jeszcze raz przepraszamy za komplikacje i w razie jakichkolwiek pytań pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy, zespół eyerim

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。