Fasetech Solar レビュヌ 93

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Havde brug for nogle skinner og andet montageudstyr til solceller. Var gÃ¥et lidt udenom Facetech pga at de ligger helt oppe pÃ¥ den anden side af Aalborg. Fredag formiddag talte jeg i telefon med Nic... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kontaktede flere forhandlere af solceller, inden valget falde pÃ¥ Fasetech Solar. Det gjorde det, selvfÞlgelig fordi de lavede et godt tilbud. Men ogsÃ¥ fordi Nicholai Rom er en virkelig behagelig sÊl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snakkede med dem mandag, og de kunne leverer indenfor et par dage, skinner og paneler kom,men grundet tyveri under transporten kom inverteren 1 uge senere. Proffesionel hÃ¥ndtering, nem at komme i kont... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super service. Efter at have oplevet ikke at fÃ¥ svar fra et andet firma, der leverer monteringsskinner til solceller, fandt jeg via min solcelleleverandÞr. frem til Fasetech. FÞrst svarede de ikke, me... もっず芋る

䌁業情報

1. 倪陜゚ネルギヌ装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Vi tilbyder solcelleanlÊg til skarpe priser og med endnu skarpere support hverdage 09 - 17. Vi har flere års erfaring indenfor solcellebranchen, og direkte adgang til fÞrende producenter på markedet. Vi er en del af en stÞrre koncern der har mange forskellige erhverv, samt operere i hele Danmark.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

God rådgivning, god pris, hurtig levering

Var i markedet for et komplet solcelle anlÊg. Fik god og Êrlig rådgivning til hvad jeg skulle kÞbe af de enkelte dele, og jeg fik en skarp pris på den samlede pakke så jeg slap for at shoppe rundt.
Hurtig levering på det meste og klar kommunikation på leverance af batteriet som de fÞrst skulle hente hjem.
SÃ¥ alt i alt meget tilfreds kunde -- og vil bestemt anbefale til andre.

2024幎4月29日
自発的なレビュヌ

SuverÊn god rÃ¥dgivning❗

SuverÊn god rÃ¥dgivning❗
Så simpelt kan det siges God jul godt nytår🎄🎆

2024幎12月20日
自発的なレビュヌ
Fasetech Solar ロゎ

Fasetech Solar からの回答

Hej Royni, vi sÊtter en Êre i god og korrekt vejledning. Er glad for at du kunne bruge vores ekspertise. God jul og godt nytÃ¥r her fra ogsÃ¥ 🎄🎆
/Steffen

5぀星のうち4の評䟡

Modtaget forkert vare end der vises og

Modtaget forkert vare end der vises og beskrives på deres hjemmeside, aftalt at sende vare retur og få penge retur. Dog ikke set mine penge endnu.
Opdateret d. 2/11. Skriver til dig d.11 kl 06.50 og hÞre fÞrst fra dig d.14 der havde jeg selv sendt det retur. Penge modtaget retur så alt godt. Pakke er sendt retur 12/10 i kvickly posthus på engladsvej (Amager) så jeg må/kan prÞve og efterlyse den hvis i ikke har modtaget den.

2024幎10月7日
Fasetech Solar ロゎ

Fasetech Solar からの回答

Hej Thomas,

Opdatering 2: Du behÞver ikke at bruge tid på at efterlyse pakken. Bare du har fået dine penge igen og vi har lÞst problemet, så er jeg glad. Håber du har fundet den rigtige vare. /Steffen

Opdatering: Jeg har snakket med lager og kan se at returforsendelsen ikke er blevet indleveret til Postnord. Derfor er pengene ikke automatisk blevet sendt retur. Jeg ser frem til at modtage varen, via den returlabel vi sendte til dig i starten af måneden.

Jeg beklager meget, at vi ikke har kunnet garantere, hvilket smart meter Growatt leverer, da de skifter mellem Easton og Chint. Dette har vi tydeliggjort på vores hjemmeside efter din henvendelse.

Derudover beklager jeg også, at der er gået lÊngere tid end normalt med at tilbagebetale pengene.

Vi lever af god service og Êrlighed, men der kan ske fejl på kontoret. Jeg har personligt sÞrget for, at pengene er blevet tilbagefÞrt i dag. Du skulle have dem på din konto inden for et par arbejdsdage.

Vi har selvfÞlgelig også refunderet fragtomkostningerne.

Med venlig hilsen,
Steffen