レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hurtig svar i chat med en medarbejder der lunhurtigt hjalp med at finde rette produkt, 2 dage senere lÃ¥ der en pakke fra Tyskland med varerne, syntes i gjorde det rigtig godt. Mvh Carsten Bech -... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Virksomheden stod i en alvorlig krise og manglede en drivrem akut. Det tog kun en opringning at fÃ¥ den bedste service overhovedet tÊnkelig. Jeg havde en fÞlelse af, at selv smÃ¥ kunder bliver behandlet... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi hos EIKARFELL stod og manglede en rem til vores produktion maskine pÃ¥ vÊrkstedet, vi stod med et stort problem hvort alt var stop. Erik, Kathrine og deres team hjalp os rigtig meget og var sÃ¥ hurti... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

䌁業情報

1. 産業甚機噚提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

FEC Consulting er en handels- og ingeniÞr virksomhed, hvor transmissioner primÊrt indenfor tandremme, tandremskiver, kileremme, fladremme og transportbånd er vores speciale.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

God vejledning

De hjalp mig telefonisk med at finde den rigtige lille fremdrifts-rem til min Klippo Comet. Den virker, men er desvÊrre en anelse for lang, ligesom husquarnas originale rem er det. Der er intet "rum" tilbage for stramning. Men, som sagt den virker endnu. Og jeg måtte kÞbe fire stk., så jeg klarer mig nok et stykke tid. Jeg havde håbet, at firmaaet havde kunnet levere en rem, der var en anelse kortere.

2024幎9月11日
5぀星のうち5の評䟡

Kundeservice fra Þverste hylde!

Efter at have lagt en bestilling på en tandrem, som jeg tydeligvis ikke havde nok forstand på eller vidste nok om, modtog jeg en vare som jeg blevet meget overrasket over. Jeg skulle bruge omkring 2 lÞbende meter, uden samling, af den omtalte rem og modtog en der bestemt ikke var 2 meter. Fordi det hastede at få monteret remmen og få fÊrdiggjort den opgave jeg var i fÊrd med, resulterede det i en mail retur til FEC CONSULTING, som nok ikke burde have vÊret sendt samme dag.

Men til min overraskelse, blev jeg efterfÞlgende ringet op af FEC CONSULTING's direktÞr som, med en eksemplarisk og imÞdekommende tone og et ubegribeligt hÞjt kompetenceniveau, kunne forklare mig fra ende til anden, hvad jeg egentlig havde fået bestilt. Samtalen gav mig et nyt syn på, at blot fordi hjemmesiden oser af kÊmpe koncern og er af hÞjeste kvalitet, så er det faktisk muligt at tale med et hold af utrolig flinke mennesker, som yder en service der sjÊldent er set mage.

Når jeg på et tidspunkt står og skal bestille noget lignende, så kÞber jeg hos FEC CONSULTING igen!

2024幎7月31日
FEC Consulting ロゎ

FEC Consulting からの回答

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du, trods den oprindelige forvirring, havde en positiv oplevelse med vores service.

Vi sÊtter en Êre i at levere både kvalitetsprodukter og en personlig kundeservice, som kan gÞre en forskel, når der opstår spÞrgsmål eller udfordringer. Det betyder meget for os, at vi kunne hjÊlpe dig med at få klarhed og lÞse problemet.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen, nÊste gang du har brug for noget lignende. Endnu en gang tak for din tillid og for din flotte anmeldelse, og fordi du valgte os!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。