Hurtig svar i chat med en medarbejder der lunhurtigt hjalp med at finde rette produkt, 2 dage senere lÃ¥ der en pakke fra Tyskland med varerne, syntes i gjorde det rigtig godt. Mvh Carsten Bech -... ãã£ãšèŠã
Virksomheden stod i en alvorlig krise og manglede en drivrem akut. Det tog kun en opringning at fÃ¥ den bedste service overhovedet tÊnkelig. Jeg havde en fÞlelse af, at selv smÃ¥ kunder bliver behandlet... ãã£ãšèŠã
Vi hos EIKARFELL stod og manglede en rem til vores produktion maskine pÃ¥ vÊrkstedet, vi stod med et stort problem hvort alt var stop. Erik, Kathrine og deres team hjalp os rigtig meget og var sÃ¥ hurti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De hjalp mig telefonisk med at finde den rigtige lille fremdrifts-rem til min Klippo Comet. Den virker, men er desvÊrre en anelse for lang, ligesom husquarnas originale rem er det. Der er intet "rum"... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FEC Consulting er en handels- og ingeniÞr virksomhed, hvor transmissioner primÊrt indenfor tandremme, tandremskiver, kileremme, fladremme og transportbånd er vores speciale.
IndustrivÊnget 10, 3320, SkÊvinge, ãã³ããŒã¯
- +45 48248545
- info@fecconsult.dk
- fecconsulting.dk
Bestilte og betalte for håndledsskinne
Bestilte og betalte for håndledsskinne
Fik leveret til pakkeshop inden for 3 dage.
Det kan vist ikke gÞres meget bedre.
God service og venlig modtagelse
God service og venlig modtagelse. Alt som det skal vÊre
Hurtig og kompetent levering
God service
Fuld tilfredshed
Yderst tilfreds både med håndtering af ordrer og super god service og vejledning. Kan klart anbefales.
HjÊlpsom personale og hurtig levering.
God og hurtig service
Effektiv hjÊlp og hurtig levering
Hurtig og effektiv hjÊlp til det produkt jeg sÞgte, og det passede lige ind.
Super opfÞlgning
Super opfÞlgning - de prÞver virkelig at hjÊlpe med at finde den rigtige lÞsning, selvom jeg ikke altid har fået fundet de rigtige oplysninger at lede ud fra. Tak for god service.
Stort udvalg i remme
Stort udvalg i remme. Dog skal der kÞbes for et minimum belÞb.
Kompetent problemlÞsning
Jeg fik hjÊlp til at finde en rem..
Jeg fik hjÊlp til at finde den forhÃ¥bentlige rigtige rem til en havetraktorð
Brugte en halv time med en flink og hjÊlpsom mand, alt i alt god service og kan anbefales til andreð
Det umulige var muligt. Efter at have stÞvsuget nettet for enâŠ
Efter at have stÞvsuget nettet for en rem til min drejebÊnk, måtte jeg indse, at det kunne ikke skaffes. Jeg faldt tilfÊldigt over FEC, kontaktede dem, og tre dage efter havde jeg det, der var umuligt at skaffe. Selv om min ordre var lille, så fik jeg en helt utrolig hjÊlp og venlig vejledning. NÊste gang jeg skal bruge en rem, behÞver jeg kun at gå et sted hen. Michael Thomsen