Geholpen door Ramazan, vriendelijke monteur. Prijs: extreem hoog. Basisprijs wordt verhoogd met 2setjes remblokken, hoofdprijs vragen ze ervoor. Daarnaast nog 2x montage ervan, in totaal 90 euro... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Afspraak voor de volgende dag gepland in Zoetermeer. Werd ik gebeld of ik nu tijd had omdat er een monteur in de buurt was. Kwam monteur Noah. Super klantvriendelijk. Heeft de binnenband van mijn acht... ãã£ãšèŠã
Super service!ðð» Plannen heel makkelijk een afspraak. Bellen ook als ze eerder kunnen. Als ze er zijn krijg je netjes een prijsopgave. Binnen 3 kwartier nieuwe binnen/buitenbanden en een ond... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snel en vakkundig
Wat een super bedrijf, snel en betaalbaar.
Zeer vriendelijke fietsenmaker Martijn die het snel en vakkundig zo voor elkaar had.
Zeer tevreden klant,
Fietsenmaker Ramazan is hier nu voor deâŠ
Fietsenmaker Ramazan is hier nu voor de tweede keer en zegt gelijk eerder wat hem het beste lijkt. Hij repareert supersnel en goed! Ontzettend blij mee!!!
Goede service. Was alleen niet op het aangegeven tijdstip gekomen. Verder tevreden.
Snelle service
Snelle service. Wel miste de communicatie over dat hij een paar uur later zou komen. Kwam voor 1 klus en deed meer. Was het up-sale of gewoon goed advies?
Kosten voor een paar remblokjes en monteren wel erg hoog. Maar ketting goed en snel hersteld plus advies voor vervolg.
1ste service beurt e bike
Had een afspraak gemaakt omdat mijn nieuwe fiets een melding gaf dat er een eerste onderhoudsbeurt moest plaatsvinden. Monteur geweest wist niet hoe deze melding te verwijderen was. Hij is 10 minuten bezig geweest toen ik werd gebeld dat hij klaar was maar oke dit is een nieuwe e bike dus prima. Netjes afgerekend maar tot op heden geen factuur ontvangen na herhaalde verzoeken via whatsapp maar er wordt gewoon niet op gereageerd. Dus voor mij eenmalig dan toch maar gewoon naar de plaatselijke fietsenwinkel.
Ik vind het een fijne service
Ik vind het een fijne service. Netjes op tijd. Een super aardige monteur ramazan heeft mijn fiets fantastisch gemaakt. Ging vlot en gaf een goede service. Ik ben blij.
Teleurgesteld
Ik heb bij de Fietsenwacht een afspraak gemaakt voor een nieuwe achterband en enkele spaken vervangen.
Nadat de afspraak tweemaal verzet, kwam de monteur.
Hij verving de achterband en deelde mede geen goede maat spaken bij zich te hebben. Hij mat de lengte van de spaak voor mij op en zei mij, dat ik een nieuwe afspraak moest maken.
Ik belde direct met de Fietsenwacht en door de telefoniste werd mij medegedeeld, dat zij contact op zou nemen met de monteur en dat ik terug gebeld zou worden Of de fiets snel van de spaken zou worden voorzien, lag aan het feit of de spaken op voorraad waren of dat ze besteld moesten worden.
Na een dag wachten was ik nog steeds niet gebeld en belde ik zelf. Toen kwam de aap uit de mouw. Bij Fietsenwacht vervangt men geen enkele spaken.
Ik vind het van Fietsenwacht ongehoord, dat nadat ik de reparatie had aangegeven, niemand mij belde, dat men geen enkele spaken vervangt. Als je drie keer belt om een afspraak te verzetten, had je dat ook kunnen vertellen.
Nu moet ik op zoek naar een fietsenmaker die het wel doet. Deze fietsenmaker had ik ook de reparatie van de band gegund.
Snelle service
De fietsen maker was mooi op tijd.
Snelle service
Goede ervaring met de heer Ramadan. Goede service en geeft goed advies
De heer Ramazan geeft goed advies en goede service. Ik ben heel tevreden. Ik blijf klant bij dit bedrijf
Vanmorgen een afspraak online gemaaktâŠ
Vanmorgen een afspraak online gemaakt voor de volgende dag, prima en makkelijk.
Vervolgens een bevestiging ontvangen per email, keurig.
Maar daarna gaat een paar uur later de planning bellen, of het niet eerder kan (wat niet gaat anders had ik dat wel geboekt).
Daarna de smoes dat het niet op de route ligt.
Waarom ik dan een bevestiging heb gekregen vroeg ik?
Dit was geen bevestiging en de afspraak ook last minute geannuleerd worden was het antwoord.
Waarom ik dan een bevestiging had gekregen vroeg ik nogmaals?
De 2 meisjes hanteren blijkbaar een andere definitie van het woord bevestiging en gooide de hoorn erop toen ze geen antwoord wilde geven.
Nooit meer de Fietsenwacht, ondanks dat het mijn 1e keer zou zijn...
Wat een bedrog met zulke kleine meisjes als klantenservice........ga je schamen als je als bedrijf zo te werk gaat en op deze manier je klanten te woord staat met leugens.
Stuur dan geen bevestiging of controleer deze en ga het zeker niet verdraaien. Wat een trieste gang van zaken!
Super service!ðð»
Super service!ðð»
Plannen heel makkelijk een afspraak. Bellen ook als ze eerder kunnen.
Als ze er zijn krijg je netjes een prijsopgave.
Binnen 3 kwartier nieuwe binnen/buitenbanden en een onderhoudsbeurt.
Vriendelijke monteur!.
Zeker aan te bevelen
Stuk goedkoper dan de fietsenmaker hier!ðª
Gebeld vanwege een lekke band
Gebeld vanwege een lekke band. De volgende dag snel en kundig geholpen. Voor mij zeker een aanrader.
Super snelle service ik belde in deâŠ
Super snelle service ik belde in de ochtend omdat mijn remmen van mijn urban bakfiets totaal niet werkten ben eind van de middag nog geholpen door Vinny en Max ook hebben ze gelijk mijn hele bakfiets een service beurt gegeven en fiets weer als een zonnetje aardige heren en goed advies en geen lange wacht tijd bij een fietsenwinkel erg blij mij
Overpriced
Checking the price on their website before I make an appointment I was confused.
Therefore I sent pictures of my bike asking advice.
SInec I havenát got any reply, I called them, and - as a standard "stadfiets" - I got the price for the repair of flat tyre (32 euro).
When the repairman came, he said the price is 40, and they do NOT use my inner tyre, but only their ones. so at the end I paid 50 euros...
Lars was ontzettend scherp en heeft onsâŠ
Lars was ontzettend scherp en heeft ons geholpen met het veilig maken van onze bakfiets, naast de lekke band die wij hadden. Zonder druk te zetten en continue behulpzaam en vriendelijk. Top service en wij kunnen weer veilig onderweg met onze kindjes!
Reparatie
Ramazan kwam langs en verhielp naar alle tevredenheid de bakfiets.
Top service!
Keurig op tijd, vreselijk aardige monteur (Albert) en een snelle afhandeling. Gelet op het feit dat ze bij je voor de deur komen (dus geen rompslomp met fietsendrager op en van de auto af) is de factuur zeker acceptabel!!!
Geen gesleep met mijn fiets.
Geen gesleep met mijn fiets.
Sjors en Vincent kwamen op de afgesproken tijd.
Vriendelijk, uitleg over reparatie.
De fiets rijdt weer als een zonnetje.
Very professional and friendly service
Very professional and friendly service, right at your doorstep. Ramazan was extremely friendly. He was quick too, did all the checks during the service. Highly recommended.
Goede en snelle service
Keurig optijd volgens afspraak. Zeer beleefde heer (Ramazan Mosrati) Probeert mee te denken als iets lastig te repareren is. Geeft ook duidelijk grens aan wat niet door Fietsenwacht maar door specialist gerepareerd moet worden. Snel en naar tevredenheid klaar!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã