Już kupiłem 2 pary okularów za +-400zł, jedne metalowe, dobrze się trzymają na nosie, są do komputera więc mają skupienie ostrości wzroku w jednym miejscu i kupiłem do jazdy autem które są świetne - s... もっと見る
Firmoo
Trustpilot にアクセスしていただき、ありがとうございます。残念ながら、この企業のウェブサイトが閉鎖されたため、こちらにレビューを書くことはできなくなりました。ご質問がありましたら、ご遠慮なくお問い合わせください。
レビュアーのコメントを見てみましょう
To mój pierwszy zakup z wielką obawą czy będzie tak dobrze jak u optyka stacjonarnego. I było warto. Oprawki są świetne, ale najważniejsze, że soczewki progresywne są na świetnym poziomie. Nieco węższ... もっと見る
Zamówiłam 2 pary,jedne do czytania drugie do chodzenia,niby takie same rozmiary,a do czytania spadają mi z nosa tak szerokie są zauszniki i nic nie da się zrobić .Naromiast do chodzenia okularki zbyt... もっと見る
企業が回答しました
Wszystkie okulary jakie zamówiłam a jest już ich 10 sztuk są wysokiej jakości. Obsługa na najlepszym poziomie. Jakość wykonania świetna / dorównuje wszystkim tym które mają jakieś znaczki… . Polecam w... もっと見る
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Kocham okulary
Kocham dodatki, a okulary potrafią podnieść Look na inny poziom. Fakt, że od zawsze nosze okulary przez moją wadę sprawił, że zazwyczaj chodziłam w jednych oprawkach non stop, ponieważ kupno korekcji jest niesamowicie drogie. U was nie I to jest cudowne. Mogłam w przyzwoitej cenie kupić kolejne oprawki, w których dobrze widzę
Super okulary.
Super okulary,mam dwie pary i zamawiam kolejne. Szkła korekcyjne zgodnie z zaleceniami.
Doskonałą obsługa
Doskonałą obsługa. Super oprawki i idealnie wykonane szkła. Polecam
Kupiłam okulary na próbę..
Kupiłam okulary na próbę... bo za tą cenę, nawet gdyby miały być niewypałem, można spróbować. Przyszły w ciągu 12 dni od złożenia zamówienia i są rewelacyjne. Zamówiłam kolejne. Mam już 4 pary, dwie pary zamówiłam dla mamy, jedną dla taty i na pewno wrócę.
Zamówiłam trzy pary okularów
Zamówiłam trzy pary okularów, są piękne, wiem że jeszcze kilka par zamówię :))
Na prawdę bardzo dobre okulary
Na prawdę bardzo dobre okulary. Kupiłam niemal identyczne z tymi które już miałam a zapłaciłam ich 1/8 ceny. Oprawki są lekkie, porządnje wykonane, a szkła zgadzają się idealnie z receptą. Polecam serdecznie
Zamówiłam dwie pary
Zamówiłam dwie pary, okulary śliczne i dobrze wykonane. Każdy zachwycony. Polecajka wśród znajomych poleciała.
Super jakość
Na stronę firmoo trafiłam przypadkiem, trochę się bałam zamawiając pierwsze okulary ale zaryzykowałam...to był strzał w dziesiątkę. Mam już dwie pary okularów od tej firmy i nie sądzę bym wróciła do tradycyjnego optyka. Jakość wykonania jest mega, przesyłka przychodzi bardzo szybko do tego żadnych problemów jeśli chodzi i wymianę czy zwrot. Bardzo polecam
Jestem bardzo zadowolona z zakupu
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, świetne oprawki, dobrej jakości okulary i to wszystko za cenę stokroć niższa niż stacjonarnie
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka, cena bardzo niska jak na takiej jakości okulary, świetna promocja, nie ma problemu z wymianą produktu.
Okulary są piękne i trwałe
Po raz pierwszy kupiłam okulary…
Po raz pierwszy kupiłam okulary korekcyjne z internetu zawsze byłam sceptycznie nastawione że to może jakiś szajs ale ku mojemu zdziwieniu aż jestem w szoku że mają okulary tak dobrej jakości i w rozsądnych cenach .Okulary się tak nie brudzą lepiej widzą niż w moich poprzednich ,super się czyści ,żadne smugi nie zostawiają.
Z całego serca polecam ,napewno jeszcze będę zamawiać dla siebie o dla córki.🙂☺️
Zaskakująco dobre
Fajne, zabawnie kolorowe oprawki są rzadkością dla dorosłych. Na firmoo można przebierać i wybierać. Zamówiłam 2 pary: pierwsze w życiu okulary progresywne z fotochromem i okulary do prowadzenie samochodu. Obie pary są świetne, cena bezkonkurencyjna. Przyznam, że trochę się obawiałam zakupu na odległość: zupełnie niepotrzebnie. Już namówiłam 2 koleżanki do zakupu: też są zachwycone. To na pewno nie ostatni raz. Cudowna byłaby dodatkowo opcja personalizacji oprawek (dodatkowe kolory, do stworzenia samemu)
Okulary niczym nie różnią się od tych w…
Okulary niczym nie różnią się od tych w sklepie Muscat za 400/500 zł
Intuicyjna Strona
Intuicyjna Strona, łatwość zamawiania i szybką dostawa. Okulary do ochrony podczas pracy przy komputerze sprawdzają się świetnie. Myślę już o zakupie okularów przeciwsłonecznych. Polecam.
Polecam Firmoo ❤️
Zamówiłam już w sumie 8 par okularów i jestem zakochana. Na pewno to nie będzie mój ostatnio zakup. Polecam z całego serca 🤗
Ocena Firmy Firmoo i ich produktów
Moja starsza siostra podała mi adres tej strony internetowej zajrzałem na nią wybrałem sobie oprawki i złożyłem zamówienie na okulary do czytania przesyłając receptę na szkła, którą dostałem od okulisty. Po kilkunastu dniach otrzymałem przesyłkę i jestem bardzo zadowolony bo zapłaciłem taniej jak u optyka a poza tym wszystko jest dobrze okulary są bardzo dobrze dopasowane i nie wymagały żadnych poprawek i widzę w nich bardzo dobrze. z czystym sumieniem polecam tą firmę wszystkim zainteresowanym, którą potrzebują jakiś okularów naprawdę warto skorzystać z bogatej oferty tej firmy
Uwielbiam moje nowe okulary od Firmoo
Uwielbiam moje nowe okulary od Firmoo. Dzięki temu że wirtualnie można je przymierzyć dopasowałam swoje okulary również do kształtu twarzy i są takie jak chciałam! Ogromnie polecam! :)
Super okulary w niskiej cenie
Jestem bardzo zadowolona z okularów, które zamówiłam, takie właśnie chciałam, a nie znalazłabym ich w takiej cenie u żadnego innego optyka. Oprawki są dobrej jakości, przez szkła dobrze mi się patrzy, nie mam zawrotów głowy. Polecam
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。