FirmooÂ
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
To mój pierwszy zakup z wielkÄ obawÄ czy bÄdzie tak dobrze jak u optyka stacjonarnego. I byÅo warto. Oprawki sÄ Åwietne, ale najwaÅŒniejsze, ÅŒe soczewki progresywne sÄ na Åwietnym poziomie. Nieco wÄÅŒsz... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wszystkie okulary jakie zamówiÅam a jest juÅŒ ich 10 sztuk sÄ wysokiej jakoÅci. ObsÅuga na najlepszym poziomie. JakoÅÄ wykonania Åwietna / dorównuje wszystkim tym które majÄ jakieÅ znaczki⊠. Polecam w... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super okulary
Super okulary! Jestem bardzo zadowolona z oprawek i samych szkieÅ, z pewnoÅciÄ kupiÄ jeszcze inne.
Wszystko w najlepszym porzadku
Wszystko w najlepszym porzadku. Super produkt szybka dostawa. Calosc na 5+
Solidne okulary w atrakcyjnej cenie
JuÅŒ kupiÅem 2 pary okularów za +-400zÅ, jedne metalowe, dobrze siÄ trzymajÄ na nosie, sÄ do komputera wiÄc majÄ skupienie ostroÅci wzroku w jednym miejscu i kupiÅem do jazdy autem które sÄ Åwietne - szeroki kÄ t widzenia ale niestety przy mojej wadzie grube nawet przy zwÄÅŒeniu szkieÅ. Moja rodzina takÅŒe od nich kupiÅa i teÅŒ zapÅaciÅa 400zÅ za dwie pary a nie jak u konkurencji lokalnie 1500zÅ za jednÄ parÄ. Okulary zwykle przychodzÄ w ciÄ gu 7dni roboczych. Jednak kupujÄ c najtaÅsze okulary mogÄ przyjÅÄ Åºle dopasowane i trzeba bÄdzie je wyregulowaÄ samemu albo w salonie optycznym.
Jestem zadowolony
Jestem zadowolony. Promocje jeszcze bardziej zachÄcajÄ .
Wszystkie okulary jakie zamówiÅam a jest juÅŒ ich 10 sztuk sÄ wysokiej jakoÅci. ObsÅuga na najlepszym poziomie. JakoÅÄ wykonania Åwietna / dorównuje wszystkim tym które majÄ jakieÅ znaczki⊠. Polecam wszystkim.
Good quality and prices
Great prices and really goood customer experience!
Okulary bardzo dobrej jakoÅci
Okulary bardzo dobrej jakoÅci. Super wykonanie i szybka wysyÅka, a do tego bardzo niska cena.
Mimo dobrej recepty widzÄ niewyraźnie
WysyÅka w porzÄ dku, oprawki trochÄ wiÄksze niÅŒ siÄ spodziewaÅam, ale równieÅŒ w porzÄ dku. Problem w szkÅach, a te sÄ najwaÅŒniejsze; widzÄ niewyraźnie mimo dobrej recepty. Ochrona przed ÅwiatÅem niebieskim poŌóÅca obraz, ale moÅŒna siÄ przyzwyczaiÄ.

Firmoo ããã®åç
I didn't expect to get such goodâŠ
I didn't expect to get such good glasses at that price.
Dostawa szybsza niÅŒ przypuszczaÅam. Oprawki bardzo Åadne, szkÅa zgodne z receptÄ . Nie mam zadnych zastrzeÅŒeÅ. Polecam serdecznie.
Okulary sÄ przepiÄkne i bardzoâŠ
Okulary sÄ przepiÄkne i bardzo profesjonalnie wykonane. Jestem z nich bardzo zadowolona. Szybka dostawa . Cena super.
Nie zapomnielismy o klaudelizie
Tak jak nie mam nic co do jakoÅci produktu firma wspóÅpracowaÅa z osobÄ
która wyÅmiewaÅa dziecko chore na raka, ÅŒyczy ludziom Åmierci, jest toksyczna etc.
Takie przypomnienie dla osób ktore zapomniaÅy albo nie wiedziaÅy o tym. JakoÅÄ produktu to nie wszystko. Reklama i strona marketingowa pokazuje wartoÅci jakie firma przedstawia sobÄ
. Nie polecam nikomu kupowaÄ produktu od firmy z takimi wartoÅciami.

ZamówiÅam 2 pary,jedne do czytaniaâŠ
ZamówiÅam 2 pary,jedne do czytania drugie do chodzenia,niby takie same rozmiary,a do czytania spadajÄ mi z nosa tak szerokie sÄ zauszniki i nic nie da siÄ zrobiÄ .Naromiast do chodzenia okularki zbyt ciasne i niestety pomimo podania danych z recepty nie uwaÅŒam ÅŒe sÄ prawidÅowe,okulary mi przeszkadzajÄ ,źle widzÄ na jedno oko.Oprawki ogólnie wyglÄ dowi super,natomiast co do szkieÅ a bardziej w sumie plastiki mam duÅŒe wÄ tpliwoÅci.

OtrzymaÅam juÅŒ drugie okulary
OtrzymaÅam juÅŒ drugie okulary. SÄ piÄkne i Åwietnej jakoÅci. Korzystne ceny. DziÄkuje
WspaniaÅy wyglÄ d
WspaniaÅy wyglÄ d, super jakoÅÄ, fantastyczne widzenie, niesamowita cena. Mam juÅŒ 2 pary, kupiÅam teÅŒ córce. Obecnie rozwaÅŒamy obie kolejny zakup. DziÄkujÄ ogromnie!!!
Åwietne oprawki za taka cene wâŠ
Åwietne oprawki za taka cene w porównaniu jesli chodzi o okulary w optyku, Patrzac na jakosc szkieÅ moge powiedziec jestem zadowolona na 100%. Okulary do mnie przyszly szybko i sprawnie bez kÅopotu, napewno wiecej zamowie u was
Wszystko przebiega bardzo sprawnie
Wszystko przebiega bardzo sprawnie, proces zamówienia jest bardzo intuicyjny i prosty. Okulary na receptÄ sÄ wykonane idealnie. Cena jest rewelacyjna. Polecam.
Dobra jakoÅÄ wykonania.
ÅatwoÅÄ zamówienia, niska cena, wysoka jakoÅÄ wykonania oraz szybkoÅÄ dostawy. ZamówiÅem juÅŒ dwie pary. Polecam Piotr
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã