Mijd dit bedrijf. Ik lees veel smoesjes terug in andere reviews: last minute afzeggen i.v.m. autopech, onterecht zeggen dat er niemand thuis was (terwijl we op ongeveer hetzelfde moment een ander pakk... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Waar half nederland thuis bleef voor de sneeuw kwamen de heren van First Logistics bij ons in Leiden een Samsung wasmachine afleveren en een loeizware oude Miele mee terug nemen. De heren waren... もっと見る
Chauffeurs van First Logistics wilde de kapotte oven niet meenemen omdat er glas in zit. Na het verwijderen van het glas wilden zij deze alsnog niet meenemen waarna de bijrijder agressief werd en mij... もっと見る
Zoals vele van deze reviews hebben we bij de Mediamarkt een wasmachine besteld. We zijn met z'n tweeën thuis op het moment van levering. Ze bellen op om te zeggen dat we niet thuis waren. Dit is 3 min... もっと見る
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
TV bij Media markt gekocht zou geleverd worden door Firstlogistics
ik heb een TV bij Media markt gekocht en het zou door Firstlogistics geleverd worden.
Door een storing (inmiddels 4 dagen verder v.a het moment dat de storing optrad) niemand weet waar mijn pakket is.
Bellen naar Media Markt heeft geen zin want zij geven aan we kunnen de status niet zien en de website van Firstlogistics ligt er ook uit.
Kortom niemand kan me iets over de status vertellen maar ondertussen mail sturen met facturen gaan gewoon door.
Ik snap niet waarom Media Markt met zo'n bedrijf als Firstlogistics samenwerkt. ik lees nergens goede verhalen hier over.
Schrok van de reviews hierop
Toen ik de reviews hier zag schrok ik, want ik kon niet zelf de leverancier kiezen. Toen ze aan kwamen zag ik twee buitenlandse mannen en hoopte ik dat ze wel de service gingen bieden waar ik voor betaald had.
Nou als ik jullie vertel dat deze jongens de beste service hebben gegeven en professioneel waren en zelfs een grapje maakte tussendoor.
Ik kan hier geen 10+ geven maar dat verdiende ze wel!!
Laat je niet afschrikken (zoals ik deed) door de slechte reviews, bij alle bedrijven zitten er rotte appels tussen en die verpesten het voor de goeie.
Ik heb begin januari 2025 een Bosch…
Ik heb begin januari 2025 een Bosch silent vaatwasser gekocht bij de Mediamarkt inclusief de bezorg en installatie kosten, bij het langsbrengen bleek het om 2 Eritrese monteurs? te gaan die en géén Nederlands spraken, heel slecht Engels, na een kwartier veel lawaai en getrek kwam 1 van de monteurs mij in gebrekkig Engels vertellen dat de geïntegreerde afvoerslang te kort was en ze niet verder konden aansluiten, de " heren" vertrokken en lieten mij achter met een leeggehaald keukenkastje, nadat ik dat zelf weer ging inruimen kwam ik erachter dat de sifon onder de spoelbak vernield was, hoppa externe loodgieter dr bij, en 150 euro verder, want er bleek dus ook lekkage hierdoor
Nu zijn we 1 maand verder, ben ik constant bezig om een monteur hier te krijgen die wel behoorlijk aansluit
Sterker, ik heb ook gisteren een mail gekregen waarin aangekondigd wordt dat er een monteur langs zou komen, niks dus
Zeer slechte service, die de Mediamarkt onmiddellijk zou moeten stopzetten als ik de andere klachten hierboven zie, ik ben en blijf bezig voor de definitieve oplossing, maar dan nog, schaamteloos hoe een gigant als de Mediamarkt dit soort onder de maat monteurs inzet voor installatie
Dennis Gerritsen is een vakman en heeft een geweldige manier van sociale omgaan met ons en helderheid bieden zodat wij de apparatuur kunnen gebruiken.
Dennis Gerritsen was de man die de sound box kwam bezorgen en aansluiten samen met de reeds gekochte dvd speler.
Hij is ontzettend goed in gesprekken, gerust stelling, het monteren, uitleg geven, mij een herhaling laten doen zodat ik de afstandsbediening correct kon hanteren.
Zijn spontaniteit, zijn uiterlijk, zijn inzet, zijn geduld is werkelijk verbazingwekkend. We zijn 70 en 80 jaar oud, geen kinderen dus wij lopen ver achter in het bedienen van nieuwe apparatuur.
Dennis nam ook alle oude geluidsapparaten mee, wij hadden aansluitingen en apparaten die niet werkten zonder dat wij dat wisten.
Mijn complimenten zijn oprecht en een weergave van
de situatie die zich donderdag middag voordeed.
Werkelijk top en het gaf ons rust dat alles zo goed verzorgd werd door Dennis de vakman!
Slechte service van Mediamarkt en First Logistics
Op 2 februari bij Mediamarkt een vriezer gekocht. Die moest naar 1 hoog gebracht worden. Dat kon volgens Mediamarkt en moest daar 24,99 voor betalen. Op 3 februari staat First logistisch voor de deur en weigeren om de vriezer naar boven te brengen hoewel ik hiervoor betaald heb en dit volgens Mediamarkt ook kon. De trap was breed genoeg maar ze waren niet van plan het te doen. Ze waren zo brutaal om te zeggen dat ik hem maar in de keuken moest plaatsen. Daar heb ik dus geen plaats voor. Heb de vriezer geweigerd en vervolgens Mediamarkt gebeld dat ik onmiddellijk mijn geld terug wil. Blijkbaar kan dat dus niet en moet ik wachten tot First logistisch alles heeft afgehandeld en er intern beraad is geweest bij Mediamarkt. Koop dus nooit iets bij mediamarkt dat via de trap geleverd moet worden want die jongens weigeren dat dus gewoon.
"Aandacht voor Service" is het credo…
"Aandacht voor Service" is het credo van FirstLogistics.
Ik denk dat de directeur een politicus is geweest in zijn vroegere jaren want de manier waar op zij opereren staat haaks op hun bedrijfs slogan. Koelvriescombinatie besteld bij MediaMarkt en extra betaald om binnen een tijdsframe tussen 8:00 en 12:00 de levering te ontvangen. Vrijdag ochtend kreeg ik een mail van FL met de vermelding dat ze tussen 10:22 en 14:22 langs zouden komen; STRIKE 1. Toen ze uiteindelijk om 13:00 op kwamen dagen stapten Ahmad en zijn landgenoot uit met doodgraver gezichten dus dat zag er ook al niet veel belovend uit. Toen een van hen mijn trap zag die recht naar boven gaat maar alleen erg lang is, slaakte hij een diepe zucht en op mijn aandringen probeerde hij het toch maar de deurknop zat in de weg. Mijn advies om hem even over de knop heen te tillen werd in de wind geslagen. Toen suggereerde ik dat ik wel even de knop er af kon schroeven kreeg ik de repliek: daar hebben we geen tijd voor. Dus de koelkast ging weer terug en ik gaf aan dat ik wel een nieuwe afspraak via MediaMarkt ging maken en ik dan de deurknop er af zou gaan schroeven. Dus de Maandag zouden Rachid en zijn landgenoot langs komen (tussen 13:22 en 17:22) om het ding te bezorgen. Deze twee mannen zagen er nog ongemotiveerder uit dan de vorige en toen Rachid mijn trap zag ging zijn hoofd van links naar rechts en belde zijn planner en na dat telefoontje zei Rachid doodleuk; gaat niet gebeuren. Dus ik heb ze gezegd op te sodemieteren en de koelvriescombinatie hoef ik niet meer. Mediamarkt gebeld en de order gecancelled. Zes jaar terug heb ik hetzelfde formaat koelkast besteld en geleverd gekregen van CoolBlue. Twee vrolijke hollandse jongens Jeffrey en Michel dachten geen moment na en sjouwden het ding zonder gemopper naar boven en namen zelfs mijn oude koelkast mee en de verpakking(!) Helemaal top Coolblue. Dus je raad het wel. MediaMarkt nooit meer voor witgoed of iets anders groot. En als ik zie dat een bedrijf FirstLogistics gebruikt dan sla ik over, zal ik ook wel even propageren naar de hele vrienden en kennissen kring.
Geen 5 omdat het wachten even duurde
Geen 5 omdat het wachten even duurde, maar dat lag niet aan de bezorger die heel netjes de koelkast op de gewenste plek zette, terwijl dat officieel niet hoeft.
Super personeel!!
De medewerkers waren super behulpzaam en hebben zelfs mijn oude wasmachine naar beneden gebracht! Ze hebben ook mijn droger op mijn nieuwe wasmachine gezet. Super meedenkend en behulpzaam personeel. Ook ben ik van te voren op verzoek gebeld. Mijn complimenten!!!
Wat een slecht slecht bedrijf
Wat een slecht slecht bedrijf. Nooit meer dat ik bij hun bestel. Ze weigeren het gasfornuis naar boven te tillen ( ook niet als je hier al extra voor hebt betaald) En mediamarkt aan geeft dat ze dit wel moeten doen omdat het zo aangegeven stond.
Medewerker Salah een onprofessionele onbeschofte medewerker die ruzie loopt te maken met klanten, en dreigen dat hij de politie belt!! Ook als hij niet in ze gelijk staat. Annuleren vervolgens mijn bestelling zonder mijn toestemming. NOOIT MEER dat ik iemand in mijn omgeving hier laat bestellen.
Slappe hap
De mannen kwamen aan met mijn Amerikaanse koelkast. Groot zwaar ding. Ik woon op de begane grond. Mijn deur heeft een klein opstapje wat al te hoog voor ze leek. Ze hebben het niet echt geprobeerd. Ik heb 3 andere opties om het binnen te krijgen. Maar daar kreeg ik het antwoord op allemaal "impossible". Door het piepschuim die er omheen zit, paste het niet door de deur. Maar openmaken buitenshuis mogen ze niet. Niks was mogelijk. De nonchalante houding over de situatie was erg vervelend. Beetje lacherig er over doen. Mijn oude koelkast is net zo groot en is ook binnen gekomen. Als je erg zware producten moet vervoeren (met alle respect) is het slim als je misschien meer personeel mee neemt of 2 heren die wat groter zijn en meer spiermassa hebben. Deze jongens kunnen niet een zware koelkast tillen.
Wat een slecht bedrijf!
Wat een slecht bedrijf! Onprofessioneel tot en met. De bezorgers maken zich nergens druk om omdat ze er letterlijk mee weg komen. Ik begrijp niet dat Mediamarkt zelf alles doet om top service te bieden en dan met zo een bezorgdienst werkt. Vandaag zou er bij mij een televisie bezorgd worden. De bezorger belde me op en gaf aan dat hij in een andere straat stond en niet bij mij in de straat kon komen. Ik probeerde hem uit te leggen hoe hij daar kon komen want hij stond er een straat achter. Hij bleef zuchten en steunen en aangeven dat hij met zijn grote bakwagen niet tot de deur kon komen. Best apart terwijl mediamarkt en nog zoveel anderen spullen tot aan de deur hebben kunnen bezorgen. Hij weigerde verder mee te werken en zei “mevrouw ik zet erbij dat u niet thuis was!” dus ik gaf aan dat hij dat niet kon maken en dat ik een klacht zou indienen,
hij lachte me uit en ging op. Uiteindelijk staat er inderdaad op de documenten dat ik niet thuis was. Als reactie op mijn klacht kreeg ik een bericht met “ op proof of delivery staat dat de bezorger wel tot aan u deur is geweest en u niet thuis was!” het bedrijf zal wel van z’n vader zijn maar wat onprofessioneel! we waren zeker wel thuis en deze bezorger komt dus overal mee weg. Om van te walgen!
Zeer slechte vervoerder, nooit meer bestellen
Koelkast besteld bij Media Markt, incl bezorging en installatie. De heren van het Firstlogistics kwamen ten eerste veel te laat, maar goed, kan gebeuren, druk verkeer etc. Vervolgens weigerde de heren om moeite te doen om de koelkast 1 etage naar boven te krijgen. Er werd al lelijk en vermoeid gekeken toen zij zagen dat ze een trap op moesten. Dit was vooraf gewoon besproken in de winkel ( vorige koelkast 13 jaar terug was ook bezorgd door Media Markt, niks geen probleem, notabene ook nog groter dan de nieuwe) Het enige wat moest gebeuren was het piepschuim van de koelkast afhalen en dan was het totaal geen probleem om deze via de trap naar boven te tillen. Maar uitpakken ging niet gebeuren... ze wilde koelkast gewoon voor de deur achterlaten ??? Bij 2 mensen op leeftijd waarvan 1 invalide ?? uitpakken zou voor eigen risco zijn, geen probleem, waar moeten we hiervoor tekenen ? maar nee, het ging niet gebeuren, dus koelkast is retour gegaan. Bij Media Markt Barendrecht langs gegaan, in de winkel heeft personeel, 4 man sterk hun best gedaan om dit op te lossen met de vervoerder, die konden praten als Brugman, ook zij konden niet doordringen bij deze zeer slechte en botte vervoeder !! Eindstand koelkast geannulleerd, geld terug en nooit meer iets kopen bij Media Markt .... zonde !! Media Markt, personeel in winkel is top maar jammer dat de vervoerder dit zo verziekt ! schandalig en dom vooral ! Op naar Expert of Electroword voortaan....
Zeggen dat je niet thuis bent terwijl…
Zeggen dat je niet thuis bent terwijl je al de hele dag aan het wachten bent. Telefonisch niet bereikbaar
Droogtrommel niet waterpas aangesloten
Droogtrommel gekocht inclusief een tussenstuk bij de Media Markt. Vervolgens komen er 2 aso medewerkers van First Logistics om de droogtrommel te leveren. Ten eerst spraken ze beiden gebrekkig Nederlands dus nauwelijks te verstaan. Vervolgens komt een van de medewerker vertellen dat hij de droogtrommel niet kan plaatsen op mijn wasmachine omdat de tussenstuk niet met hun was meegeleverd. Bull... natuurlijk. Het tussenstuk lag gewoon gereed in de badkamer voor hun om het te installeren. Ik betaal er tenslotte voor. Uiteindelijk hebben ze de droogtrommel gewoon op mijn wasmachine geplaatst met het tussenstuk. En ze waren binnen 10 min weg. Niets was waterpas aangesloten. Ik heb dus totaal 2 weken mijn wasmachine en droogtrommel niet kunnen gebruiken omdat deze prutsers het random op elkaar hadden gestapeld. Media Markt huur een ander bedrijf in om je installaties uit te voeren! Je verliest een hoop klanten hiermee.
Schade tijdens levering
Tijdens de levering hebben ze met de oude droger het deurkozijn beschadigd. Jongens gingen weg en kreeg binnen 2 minuten een mail dat alles geleverd was zonder schade. Inmiddels al 1 maand bezig om de schade te verhalen. Helaas nog steeds niets ontvangen.
Slechte service, geen gehoor
3 maanden geleden heeft First Logistics namens Mediamarkt 3 dure producten bij me afgeleverd. Terwijl 1 van de mannen me de Amerikaanse koelkast uitlegde ruimde de andere werknemer van First Logistics het beschermmateriaal uit de tuin op en nam per ongeluk ook mijn goede wasdroger mee. Daar kwam ik een uur na vertrek achter. Ik ben meteen gaan bellen en mailen: naar First Logistics en Mediamarkt. Pas na ruim 2 maanden bellen en mailen werd ik gebeld door First Logistics dat ze het uit gingen zoeken en dat ik binnen een week iets zou horen. Twee weken later nog niets gehoord. Dus mail ik weer en krijg ik te horen dat de werknemers het ontkend hebben (natuurlijk weten ze dit 2 maanden later niet meer), dat ik geen bewijs heb en dat ze niets vergoeden. Ik heb voor ruim 4000 euro aan spullen gekocht en moet nu ook een nieuwe droger aanschaffen. En dat na 3 maanden bellen, mailen en maar hopen dat iemand het fatsoen opbrengt om te reageren. Ik begrijp niet dat Mediamarkt met zo’n bedrijf samenwerkt. Erg klantonvriendelijk en totaal niet service gericht. Waarom moet ik 3 maanden wachten op dit antwoord? Ik heb nu wel een rechtsbijstandsverzekering afgesloten. Dit gebeurt mij niet meer.
ONE STAR BECAUSE I CANNOT SELECT ZERO
ONE STAR BECAUSE I CANNOT SELECT ZERO
Sorry to say but the guy who came to our house from First logistics was a nightmare for us, his name is ABDULHADI...He was shouting to my wife only because she can't speak dutch. This is clearly called RASISM. Even that guy wasn't originated from Netherlands for sure but still he was barking to us like a dog and threatened us by saying that he will harm to my family. My family is very scared now. We called to police already and complaint against him. Also to Mediamarkt.
The track and trace says, the order delivers between 4:30PM and 8:47PM. Your FAQ says, the delivery agent will call me once he arrives, he did not call me, why??
Also, the delivery guy (Abdulhadi) parked the car in the middle of the street and when I asked him to move the car to another place because there was a huge traffic jam, then he was started shouting on me as well and was trying to hit me, I somehow protect myself and after that when my neighbour came he just ran away without installing the product.
First Logistics doesnt even have a number to call,pity :(
ordernummer 245961931
I would ask First Logistics team to take an immediate action against him (Abdulhadi) for this dangerous behaviour.
Onbetrouwbaar bedrijf
Ik heb een nieuwe ijskast besteld volgens de service "voor 23.59 besteld, morgen geleverd". Je betaalt EUR 15 voor een tijdsslot en dan denk je dat je daar bezorging in dat tijdsslot voor krijgt van First Logistics en stem je daar je agenda op af want daar betaal je voor.. Het tijdstip staat eerst om 10.43, dat verspringt vervolgens continue naar achter. Dat komt uiteindelijk uit op 12.52 (wat al buiten het tijdslot valt) en wordt vervolgens zonder communicatie nota bene geannuleerd zonder enig bericht. Als je vervolgens belt kunnen ze helemaal niets voor je regelen. Geloof niet wat er wordt beloofd en betaal er vooral niet voor!!
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf. Ik en mijn man zaten vanaf 08:00 al te wachten. Krijg ik rond 16:00 een mail dat er niemand thuis is?? Er heeft niemand aangebeld?? Heel raar allemaal. Niemand is telefonisch bereikbaar, het nummer werkt zelfs niet. Via de mail wordt er nooit gereageerd. Heel slecht. Jammer dat ik nog 1 ster moet geven, gewoon 0 sterren waard.
Op google reviews doen ze het goed met hun 4.7 sterren, echter is het hier onmogelijk om een negatieve review achter te laten dus vandaar natuurlijk 4.7 ipv 1
Fijn geholpen door 2 vriendelijke en…
Fijn geholpen door 2 vriendelijke en behulpzame gozers van logistics. Helaas media markt zelf minder goede service.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。