企業情報

1. 医療機器提供業者

当該企業による記述

Fivaro is dé onafhankelijke webshop in de verkoop en advies van AED's. We maken geen prijsafspraken met leveranciers en proberen u voor absolute bodemprijzen aan een levensreddende AED te helpen. Zo hoopt Fivaro bij te dragen aan een hogere overlevingskans bij de ruim 300 mensen die per week in Nederland gereanimeerd worden. Fivaro - Zoals het hoort!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fijn geholpen

Ben door Pepijn op een zeer prettige en deskundige weg geholpen aan een AED. Hij dacht mee en zocht naar oplossingen.

2025年10月22日

Dank Maarten!

5つ星のうち5の評価

Prima website en heel fijn dat ik na…

Prima website en heel fijn dat ik na mijn keuze persoonlijk benaderd werd om mijn keuze door te nemen. Heel prettig en ik kreeg nog een beter aanbod.

2025年10月20日

Fivaro からの回答

Goed om te horen, Cees :)

Hopelijk is de AED nooit nodig!

Snel en eerlijk contact

Snel en eerlijk contact, goede service. Bereid om mee te denken (in oplossingen!) en een scherpe prijs. Dit was mijn eerste ervaring met Fivaro, maar ik blijf vaste klant!

2025年10月6日

Fivaro からの回答

Leuk om te horen, René :). Jij bedankt voor je interesse, je donatie aan Stichting Hartekind en deze mooie review 🫀

5つ星のうち5の評価

Zeer goede ervaring met dit bedrijf

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Heel goede after sales. Werd gewezen op een betere keus en kon een andere AED (duurdere) krijgen voor dezelfde prijs.

2025年3月31日

Fivaro からの回答

Dank voor uw positieve recensie, Jan! Ik hoop u pas te spreken zodra de vervangingsonderdelen aan vervanging toe zijn :)

5つ星のうち5の評価

Ik heb een supergoed advies gehad van…

Ik heb een supergoed advies gehad van Pepijn. Ter zake kundig en snel gereageerd en geleverd. Ik ben uitermate tevreden over Fivaro, ik kan het aanbevelen om uw AED zaken met hen te regelen.

2025年1月17日

Fivaro からの回答

Super bedankt voor uw positieve review, Gerrit!

5つ星のうち5の評価

Een aanrader, zeker even contact zoeken als je vragen hebt

Ivm het vervangen van de AED unit batterij telefonisch contact gehad met Fivaro en ben zeer goed geholpen. Unit batterij en electrodes zijn dezelfde dag nog opgestuurd.
Omdat ik nog wat vragen had meerdere keren gebeld en zeer kundig en vriendelijk geholpen, kreeg ook nog wat goede tips omdat een AED in eigen bezit voor mij nieuw is.
Ik zou zeggen, twijfel je aan Fivaro, bel even.
Bedankt Pepijn.

2025年1月14日

Ha Niels,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze service zo positief hebt ervaren. Met deze review én die op het andere platform heb je in totaal € 6,00 euro opgehaald voor Stichting Hartekind!

Hopelijk spreken we elkaar snel weer.

5つ星のうち5の評価

Makkelijk te bestellen snelle levering…

Makkelijk te bestellen snelle levering en leveren wat ze aanbieden.

2024年7月8日

Dag Henny,

Bedankt voor uw positieve review. Daar doen we het uiteindelijk voor. Zodra het van toepassing is helpen we u, en/of uw cursusorganisatie, wederom graag verder met uw opdracht. Zoals het hoort!

Hartelijke groet,
Fivaro

5つ星のうち5の評価

Een ongelooflijk goede en Proffesional service. Wat een passie en kunde om klanten zo goed te helpen om levensreddend te werk te gaan.

De service en begeleiding die ik heb ontvangen bij de aankoop van mijn AED waren uitstekend. Vanaf het moment dat ik contact opnam, werd ik professioneel en vriendelijk behandeld. De medewerkers waren zeer deskundig en namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me te begeleiden bij het kiezen van het juiste apparaat voor mijn behoeften.

Wat ik vooral waardeerde, was het persoonlijke advies dat ik kreeg. Ze luisterden naar mijn specifieke situatie en gaven aanbevelingen die perfect pasten bij mijn omgeving en vereisten. Bovendien werd de aankoop soepel afgehandeld, zonder enige gedoe of verborgen kosten.

Na de aankoop bleef de ondersteuning voortduren. Ik kreeg gedetailleerde instructies over het gebruik en onderhoud van de AED, waardoor ik me vol vertrouwen voelde om het apparaat effectief te kunnen gebruiken in geval van nood.

Kortom, ik ben zeer tevreden over de service en begeleiding die ik heb ontvangen bij mijn AED-aankoop. Ik zou deze leverancier zonder aarzeling aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar hoogwaardige apparatuur en uitstekende klantenservice.

2024年4月30日

Trustpilot エクスペリエンス