Fantastisk service/arbejde
Fantastisk service/arbejde. Fik lavet alt der var galt + det lÞse. Totalt i orden!!!!
Jeg er enig med nedenstående, i mit tilfÊlde er det dog ikke kun bremser men motor skift der er fejlagtigt lavet og Ejeren vasker hÊnder konstant, trods FDM efter gennemgang vurdere deres arbejde var stÊrk kritisabelt.
BRUG ALDRIG FL AUTO!!!!!!!!!
jeg opfordre Automester til at smide dette vÊrksted ud af kÊden for de lever ikke op til hvad automester som kÊder lover kunderne.
Men når man ringer til Automester blir man ikke taget seriÞst!!
Har normal brugt FL-Auto og har vÊret yderst tilfreds med deres arbejde, jeg har haft min bil til det årlige service i april 2018 og meget kort efter startede mine bremser at skrige det synes jeg er mÊrkeligt da jeg normal ha haft min bil til de årlige service har det kunne holde til nÊste årlige service da jeg tog ud til en anden AutoMester vidste det sig at hÞjre foran bremse bremsede den metal mod metal jeg fik at vide at sku den have vÊret til syn fÞr jeg fik skiftet bremserne foran ville den ikke gå igennem syn, Jeg er glad for at jeg kommer hos en andet AutoMester idag istedet, jeg vil ikke anbefale FL-Auto AutoMester, Generatorvej 19 i SÞborg endvidere er deres priser hÞjere end hos andre AutoMestere.
Man kan ikke gi nul stjerner så derfor får den 1 stjerne.
Charlie
NÞrrebro