FlÀktbutiken.se レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Inte sÃ¥ bra som jag önskat. Lampglaset gick inte att riktigt fÃ¥ pÃ¥ plats eftersom det ena "lÃ¥set" inte passade in i den avsedda skÃ¥ran. Ringde för att fÃ¥ lampglaset utbytt. TyvÀrr semesterstÀngt i 4... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har köpt 2 st flÀktmotorer förut och dom har fungerat bra. Nu sitter den 3dje i grovköket monterad av en ventilationsfirma . Köper Àven filter frÃ¥n er ocksÃ¥ Àr sÃ¥ nöjd att det finns reservdelar till... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Filtren kom snabbt och passformen var perfekt. Att det fortfarande går att köpa delar till gamla ftx från 80-talet Àr toppen.

5぀星のうち5の評䟡

Jag fick snabbt hjÀlp att hitta rÀtt modell av flÀkt nÀr jag efter min bestÀllning blev osÀker. Personen jag pratade med var vÀldigt kunnig och beskrev hur den modell av Minivent borde se ut. Pakete... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 配管郚品店
  2. 家電郚品提䟛業者
  3. 冷暖房空調蚭備斜工請負業者
  4. 換気装眮補造業者

圓該䌁業による蚘述

Kvalitativa Ventilationsfilter och Reservdelar! Endast originaldelar frÃ¥n brett sortiment Är ni i behov av reservdelar eller filter till ventilationsaggregat? Sedan starten 1993 har vÃ¥r affÀrsidé varit att ha ett brett sortiment av ventilationsfilter, flÀktmotorer och reservdelar till marknadens mest förekommande ventilationsaggregat. DÃ¥ vi endast erbjuder originalprodukter direkt frÃ¥n fabrikantens reservdelslager behöver ni inte oroa er för dÃ¥liga kopior som inte passar eller har fel specifikationer. Alla vÃ¥ra filter och reservdelar till ventilation Àr av högsta kvalitet.

優良

Enkelt att bestÀlla

Enkelt att bestÀlla. Tydlig info. Snabb leverans

2025幎9月25日

Tack för ditt omdöme!
Vad roligt att höra att bestÀllningen var enkel, informationen tydlig och leveransen snabb.
Vi ser fram emot att hjÀlpa dig igen!

Nöjd

Snabb leverans. Vara enligt beskrivning.

2025幎9月27日

Tack för ditt omdöme!
HÀrligt att höra att leveransen gick snabbt och att produkten motsvarade dina förvÀntningar.
VÀlkommen tillbaka nÀr du behöver fler produkter!

VÀldigt snabb leverans

VÀldigt snabb leverans. BestÀllde 24/9 och filtret kom till utlÀmningsstÀllet 25/9 med DHL.

2025幎9月24日

Tack för ditt omdöme!
Fantastiskt att leveransen gick sÃ¥ snabbt – frÃ¥n bestÀllning till utlÀmningsstÀlle pÃ¥ bara en dag!
Vi ser fram emot att hjÀlpa dig igen nÀsta gång du behöver ett filter.

5぀星のうち4の評䟡

Snabbt och rÀtt

LÀtt att hitta info och priser, bra leverans esked

2025幎8月26日

Tack för ditt omdöme!
HÀrligt att höra att det var enkelt att hitta information och priser, och att leveransen fungerade bra.
VÀlkommen tillbaka nÀr du behöver fler produkter!

Snabba leveranser.

Snabba leveranser.
Bra bemötande

2025幎7月29日

Tack för ditt omdöme!
HÀrligt att höra att både leveransen gick snabbt och att bemötandet var bra.
VÀlkommen tillbaka nÀsta gång du behöver hjÀlp!

Snabb service

Snabb service, flÀktmotorerna kom på 4 dagar upp till jukksjÀrvi

2025幎7月30日

FlÀktbutiken.se からの回答

Vilken glÀdje att leveransen av flÀktmotorerna gick så smidigt Ànda upp till JukkasjÀrvi, bara fyra dagar! Tack för att du delar din upplevelse, vi uppskattar det verkligen.

Bra produkt

Produkten var som utlovat och kom snabbt.

2025幎7月26日

FlÀktbutiken.se からの回答

Tack Kristina för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme!
HÀrligt att produkten motsvarade förvÀntningarna och att leveransen gick snabbt.
Vi ser fram emot att hjÀlpa dig igen framöver!

Bra service

Bra service, nöjd med varor

2025幎7月31日

Tack för ditt omdöme!
Vad roligt att höra att du Àr nöjd både med servicen och produkterna.
Vi ser fram emot att hjÀlpa dig igen!

Snabba

Snabba, pÃ¥litliga och bra kommunikation! Jag har flyttat frÃ¥n Uppsala men vÀnder mig ÀndÃ¥ till FlÀktbutiken👍 Mvh Johan Levin

2025幎7月30日

FlÀktbutiken.se からの回答

Tack Johan – vilken fin kommentar!
Kul att du fortfarande hÀnger med oss, trots flytten från Uppsala. Avstånd Àr ju bara en siffra nÀr det gÀller flÀktar
Alltid lika kul att fÃ¥ hjÀlpa dig – hoppas vi hörs snart igen!

5぀星のうち1の評䟡

Missnöjd kund

Jag har lagt en web-order. Ännu ingen leveransbekrÀftelse. Verkar dumt att skicka ut en frÃ¥ga om kundnöjdhet, innan leverantören har gjort nÃ¥gon som helst prestation!

2025幎7月28日

FlÀktbutiken.se からの回答

Vi förstÃ¥r att det kÀndes frustrerande – och vi hÃ¥ller med om att det kan uppfattas som lite mÀrkligt att fÃ¥ en förfrÃ¥gan om omdöme innan leveransen Àr klar. TyvÀrr Àr det inget vi sjÀlva styr över, utan Trustpilot skickar ut dem automatiskt för att processen ska vara transparent.

Att det varit lite lÀngre leveranstid nu under semestern har vi informerat om, så vi hoppas på förståelse för det. Din order Àr såklart på gång.

Snabbheten i lveransen

Snabbheten i lveransen, lÀtt att navigera på webbsidan samt bra priser.Tack

2025幎7月27日

FlÀktbutiken.se からの回答

Stort tack för din fina kommentar Anki.
Vi Àr glada att du Àr nöjd med både leveransen, priserna och hur enkelt det Àr att handla hos oss.
Varmt vÀlkommen tillbaka nÀr du behöver något mer.

5぀星のうち4の評䟡

Snabb leverans!

2025幎6月26日

FlÀktbutiken.se からの回答

Tack för din återkoppling!
HÀrligt att höra att leveransen gick snabbt – precis som vi vill ha det.
VÀlkommen åter!

Essvent S (SP1)

Essvent S (SP1)
Den gamla flÀkten var drygt 20år med kullageroljud.
Stannade sporadiskt de sista dagarna.
BestÀllde både flÀktmotor och trafo.
Mycket snabb leverans. FlÀktmotorn passade perfekt och trafon hade rÀtt koppling. (Valbart)
Resultatet blev kanonbra!

2025幎6月26日

FlÀktbutiken.se からの回答

Tack Leif för att du delar med dig av din upplevelse!
HÀrligt att höra att både flÀktmotor och trafo passade perfekt och att leveransen gick snabbt.
Skönt att den gamla flÀkten fÃ¥tt nytt liv – det Àr precis sÃ¥ det ska vara!

VÀlkommen tillbaka nÀr du behöver hjÀlp igen!

Snabb och korrekt leverans

Snabb och korrekt leverans till skÀliga priser. Var Àven lÀtt att söka på hemsidan.

2025幎6月24日

FlÀktbutiken.se からの回答

Tack för att du tog dig tid att lÀmna feedback Andreas!
Vi strÀvar alltid efter att leverera snabbt, till rÀtt pris och göra det enkelt för dig att handla.
Hoppas vi får hjÀlpa dig igen snart!

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans lÀtt att hitta det jag

Snabb leverans lÀtt att hitta det jag sökte på hemsidan.

2025幎5月26日

Tack för din kommentar!
Vi jobbar hårt för att göra både leverans och navigation på sidan smidiga för våra kunder.
VÀlkommen tillbaka nÀr du behöver något mer!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。