Inte sÃ¥ bra som jag önskat. Lampglaset gick inte att riktigt fÃ¥ pÃ¥ plats eftersom det ena "lÃ¥set" inte passade in i den avsedda skÃ¥ran. Ringde för att fÃ¥ lampglaset utbytt. TyvÀrr semesterstÀngt i 4... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har köpt 2 st flÀktmotorer förut och dom har fungerat bra. Nu sitter den 3dje i grovköket monterad av en ventilationsfirma . Köper Àven filter frÃ¥n er ocksÃ¥ Àr sÃ¥ nöjd att det finns reservdelar till... ãã£ãšèŠã
Filtren kom snabbt och passformen var perfekt. Att det fortfarande går att köpa delar till gamla ftx från 80-talet Àr toppen.
Jag fick snabbt hjÀlp att hitta rÀtt modell av flÀkt nÀr jag efter min bestÀllning blev osÀker. Personen jag pratade med var vÀldigt kunnig och beskrev hur den modell av Minivent borde se ut. Pakete... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
- é 管éšååº
- å®¶é»éšåæäŸæ¥è
- å·ææ¿ç©ºèª¿èšåæœå·¥è«è² æ¥è
- ææ°è£ çœ®è£œé æ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kvalitativa Ventilationsfilter och Reservdelar! Endast originaldelar frÃ¥n brett sortiment Ãr ni i behov av reservdelar eller filter till ventilationsaggregat? Sedan starten 1993 har vÃ¥r affÀrsidé varit att ha ett brett sortiment av ventilationsfilter, flÀktmotorer och reservdelar till marknadens mest förekommande ventilationsaggregat. DÃ¥ vi endast erbjuder originalprodukter direkt frÃ¥n fabrikantens reservdelslager behöver ni inte oroa er för dÃ¥liga kopior som inte passar eller har fel specifikationer. Alla vÃ¥ra filter och reservdelar till ventilation Àr av högsta kvalitet.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

FlÀktbutiken.se ããã®åç
Det var ett snabbt ovÀl bra ch smidigt sÀtt vidâŠ
Det var ett snabbt och smidigt sÀtt vid uthÀmtning.

FlÀktbutiken.se ããã®åç
BestÀllde en motor till en köksflÀktâŠ
BestÀllde en motor till en köksflÀkt med frånluft som Àr från 90-talet och den fanns i lager och kom efter två dagar. Service i vÀrldsklass

FlÀktbutiken.se ããã®åç
Enkelt att bestÀlla och varorna blevâŠ
Enkelt att bestÀlla och varorna blev snabbt levererade.

Allt funkade klanderfritt frÃ¥nâŠ
Allt funkade klanderfritt från bestÀllning till leverans

FlÀktbutiken.se ããã®åç
Det som avgjorde köpet att flÀktbutikenâŠ
Det som avgjorde köpet att flÀktbutiken på nÀtet hade varan jag sökte.

SÀmsta bemötande!
SÀmsta bemötande!!
Konstruktiva synpunkter:
LÀtt o bra hemsida o hittade de filter vi behövde!
NÀr försÀndelsen dröjde kontaktade vi butiken som informerade om att vi skrivit fel telefonnummer på bestÀllningen o dÀrav aldrig fått ett sms om att försÀndelsen kommit fram till DHL. FörsÀndelsen var dÀrför på vÀg tillbaka till butiken. Uppgav KORREKT telefonnummer o de uppgav att paketet skulle skickas omgående nÀr det returnerats till dem (mannen upplevdes vÀldigt stressad vid samtalet men var inte otrevlig på något sÀtt).
NÀr paketet sedan inte kom kontaktade vi återigen butiken som sÀger att de inte visste vilket det korrekta telefonnumret var (?!!) trots att det sjÀlvklart uppgavs vid samtalet innan nÀr de påpekade att det var det tidigare numret som var felet/problemet. Det skulle nu skickas återigen.
Fick dÀrefter paketet snabbt vilket uppskattades!
I paketet fanns ytterligare en faktura på ca 300 kr (första bestÀllningen kostade TOTALT 304 kr).
Den nya kostnaden bestod av en returavgift samt ny frakt till DHL.
Kontaktade dÀrför butiken återigen för att ifrågasÀtta rimligheten av det hela och fick ett oerhört dåligt bemötande!
Det berÀttades om att de var ett litet företag, vilket jag sjÀlvklart har förstÃ¥else för, och har man gjort fel sÃ¥ fÃ¥r man stÃ¥ sitt kast och och ochâŠ
Jag menade att detta Àndå var en s.k. kostnad för ett företag till skillnad mot rimligheten i detta för en privatperson..
Att kunder rÃ¥kar uppge ett felaktigt telefonnummer det hÀnder ju inte sades det utan jag blev istÀllet dÀrför âpÃ¥hoppadâ pÃ¥ ett personligt plan. Fick höra att det var JAG som verkade snurrig nÀr jag uppgav (KORREKT) telefonnummer vid mitt 2:a samtal o att det var orsaken till att det aldrig skickades igen osv ð€ (har kolleger som setat bredvid mig vid dessa samtal som inte alls upplevt mig som snurrig ð) !!
OCH sÃ¥ sades det att om jag skulle gÃ¥ in hÀr och berÀtta om min upplevelse sÃ¥ skulle jag minsann fÃ¥ svar pÃ¥ talâŠ
VARNINGSKLOCKA DE LUXE ð!!
Ska bli spÀnnande och se vad som kommer hÀr ⊠ð
Som sagt, bra hemsida och verkade fungera bra Ànda tills det blev ett problem med en felaktig siffra i telefonnumret..
Efter butikens svar;
Att skylla på att kunden sÀger olika nummer håller inte hÀr!
MÀrkligt att ni plötsligt âtolkadeâ telefonnumret korrekt o skickade ivÀg paketet till slut⊠Bra att skylla pÃ¥ kunder nÀr ni i sjÀlva verket hade missat att skicka om paketet!
Kanske lite sjÀlvrannsakan vore på sin plats!

FlÀktbutiken.se ããã®åç
Hittade filter till min köksflÀkt
Hittade filter till min köksflÀkt. LÀtt att hitta på hemsidan

FlÀktbutiken.se ããã®åç
Snabb service och enkelt att hitta rÀttâŠ
Snabb service och enkelt att hitta rÀtt bland alla produkter.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹