Har handlet pÃ¥ flaskelandet 3-4 gange. FÞrste gang (1 Ã¥r siden) var stor succes, den lille ordre kom hurtigt. Anden gang kom ordren 3 uger for sent og min mail korrespondance var ofte at jeg skre... ãã£ãšèŠã
Rigtig god service. Bestilte syv patentglas. PÃ¥ tre af dem var lÃ¥gene skÃ¥ret eller helt krakeleret pÃ¥ trods af beskyttende papir omkring dem. Jeg reklamerede, og fik uden yderligere spÞrgsmÃ¥l tilsend... ãã£ãšèŠã
Dybt sortiment, god sÞgefunktion, nemt at tilpasse stÞrrelser, former, farver etc. Glasflasker ankom forsvarligt pakket og uden nogen var gÃ¥et i stykker. Jeg har sjÊldent brug for at handle et sted... ãã£ãšèŠã
Bestilte en masse flasker, som kom i 2 store papkasser. 1 flaske inde indt i pakken var smadret. MÃ¥ske de fleste bare ville have trukket pÃ¥ skuldrene, men jeg tog et billede og skrev, at ordren var mo... ãã£ãšèŠã
Am Kirchenwald 1, 56235 , Ransbach-Baumbach, ãã³ããŒã¯
- +49 2623 606180
- mail@flaskelandet.de
- flaskelandet.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
fup!
Jeg er blevet trukket penge dagen efter bestilling men der er nu gået 8 dage og endnu ikke sendt varer. Til trods for der står hurtig ekspedition på hjemmesiden
Meget lang leveringstid og intet svar på mail
I lover 2-5 hverdages levering.
Der er nu gået 2.5 uge og i svarer ikke på mail.
IfÞlge det tilsendte link er ordren ikke engang afsendt endnu?
Super!
Jeg modtog min pakke 2 dage efter at have bestilt det, alle flasker var intakte og fik endda et par ekstra propper og krympehÊtter med :)
Helt igennem dejlig handel, jeg anbefaler at kÞbe flasker her.
Vi har brugt flaske landet i flere Ã¥râŠ
Vi har brugt flaske landet i flere Ã¥r til at levere syltetÞjsglas til havens produkter. Vi er ovenud tilfredse med lÞsningen pÃ¥ det evige problem med at folk ikke leverer glassene tilbage nÃ¥r de er tomme ðððð«ðððð
Altid hurtig ordrebehandlingâïžð
Altid hurtig ordrebehandlingâïžð
Hvilket er optimalt for lagerstyringen i virksomheden.
Keep up the good work ðªð
Drikkeglas
De modtagne glas er absolut tilfredsstillende, bortset fra 1 ud af 12 var revnet.
Leveringstiden er lige en anelse for lang.
Alt i orden
Min ordre gik igennem uden problemer. Det tager naturligt lidt lÊngere med en pakke fra Tyskland, men ellers gik det hurtigt.
Ãn af flaskerne fik en skade i transport, men den er blevet erstattet med det samme, uden beregning og helt hassle-free.
Selve produkterne er fine -jeg ved ike om det er de samme flasker som findes på Etsy til 5x pris, men de ser godt ud i kÞkkenet og er glaserede inden i.
God kundeservice
Jeg er fuldt tilfreds
Jeg er fuldt tilfreds. Undervejs var der fin kommunikation hvor langt ordren var og alt var som det skulle vÊre. Ca en uge for leveringen
Da jeg havde bestilt samme vare 2âŠ
Da jeg havde bestilt samme vare 2 gange, var i hurtige til at stoppe ordren og returnere penge til mig
Tak
Fuldt tilfredsstillende! Kan bestemt anbefales.
Jeg bestilte 3 ballonflasker 10/3, de blev sendt afsted 12/3 og ankom i hel stand ad to omgange - 15/3 og 19/3. Fuldt tilfredsstillende! Kan bestemt anbefales.
KÞbte 12 henkognkngsglas og de komâŠ
KÞbte 12 henkognkngsglas og de kom efter 9 dage.
Alle glas intakte, så gode anbefalinger herfra.
God oplevelse
Jeg var meget skeptisk, efter jeg havde lÊst anmeldelserne på Facebook.
Jeg bestilte 40 glas lÞrdag - allerede onsdag var de hos mig.
Et enkelt glas var gået i stykker, men ellers var alt fint.
Hurtig levering - og de 39 hele glas, levede op til forventningerneðð
Gode priser. Hurtig levering. Overskuelig hjemmeside.
Bestilte 6 forskellige flasker, for at teste hvilken der passede bedst i kÞleskab.
Afsendt dagen efter og levering den efterfÞlgende dag.
Gode priser. Hurtig levering. Overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering
Jeg afgav ordre 19.2. og har modtaget i dag den 22.2. Alt er intakt. Det er ikke sidste gang, jeg bestiller derfra.
De overholder slet ikke leverings tidâŠ
De overholder slet ikke leverings tid som står mellem 3 til 5 hverdag.
Er slet ikke anbefalesvÊrdigt.
Plus du bestiller, men modtager ikke ordre bekrÊftelsen det skal du ring og be om.
Pas på fÞr du bestiller