Flaskelandet レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har handlet pÃ¥ flaskelandet 3-4 gange. FÞrste gang (1 Ã¥r siden) var stor succes, den lille ordre kom hurtigt. Anden gang kom ordren 3 uger for sent og min mail korrespondance var ofte at jeg skre... もっず芋る

Rigtig god service. Bestilte syv patentglas. PÃ¥ tre af dem var lÃ¥gene skÃ¥ret eller helt krakeleret pÃ¥ trods af beskyttende papir omkring dem. Jeg reklamerede, og fik uden yderligere spÞrgsmÃ¥l tilsend... もっず芋る

Dybt sortiment, god sÞgefunktion, nemt at tilpasse stÞrrelser, former, farver etc. Glasflasker ankom forsvarligt pakket og uden nogen var gÃ¥et i stykker. Jeg har sjÊldent brug for at handle et sted... もっず芋る

Bestilte en masse flasker, som kom i 2 store papkasser. 1 flaske inde indt i pakken var smadret. MÃ¥ske de fleste bare ville have trukket pÃ¥ skuldrene, men jeg tog et billede og skrev, at ordren var mo... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 52ä»¶

レビュヌを曞く

fup!

Jeg er blevet trukket penge dagen efter bestilling men der er nu gået 8 dage og endnu ikke sendt varer. Til trods for der står hurtig ekspedition på hjemmesiden

2024幎8月1日

Super!

Jeg modtog min pakke 2 dage efter at have bestilt det, alle flasker var intakte og fik endda et par ekstra propper og krympehÊtter med :)
Helt igennem dejlig handel, jeg anbefaler at kÞbe flasker her.

2024幎7月11日

Alt i orden

Min ordre gik igennem uden problemer. Det tager naturligt lidt lÊngere med en pakke fra Tyskland, men ellers gik det hurtigt.
Én af flaskerne fik en skade i transport, men den er blevet erstattet med det samme, uden beregning og helt hassle-free.
Selve produkterne er fine -jeg ved ike om det er de samme flasker som findes på Etsy til 5x pris, men de ser godt ud i kÞkkenet og er glaserede inden i.

2024幎6月6日

God oplevelse

Jeg var meget skeptisk, efter jeg havde lÊst anmeldelserne på Facebook.
Jeg bestilte 40 glas lÞrdag - allerede onsdag var de hos mig.
Et enkelt glas var gået i stykker, men ellers var alt fint.
Hurtig levering - og de 39 hele glas, levede op til forventningerne👍👍

2024幎2月28日