レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijke ontvangst ! Kamer nog niet klaar om 15.00,2 consumptie bonnen gekregen v.restaurant . Mooie kamer op 5 etage zeekant ,top !! Teamleider /chef sprak ons aan (moeder +volwassendochter m... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Fletcherhotel burghoeve valkenburg. Hotel zag er asn de buitenkant mooi uit. Maar beperkte parkeergelegenheid. Kamer war redelijk goed, alleen door de houtenvloer met tapijt hoor je alles. Er was ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mooie locatie. Fijne en schone kamer met uitzicht op de haven. Prima ontbijt. Vriendelijke en behulpzame medewerkers bij de receptie. Mooie fietstochten gemaakt, zowel in bos als langs het meer.

5぀星のうち4の評䟡

Mooie locatie, goed verzorgd ontbijt en behulpzaam vriendelijk personeel. Restaurant ziet er prima uit. Bedden sliepen top. Elke kamer heeft een leuk prive buitenzijde. Maar..., houtwerk, slaapkamer... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント・゚ンタヌテむンメント

圓該䌁業による蚘述

Boek met de laagste prijsgarantie bij Fletcher Hotels! Geniet in een van onze luxe 3- of 4-sterren hotels op de mooiste plekken in Nederland.

連絡先

(10,255)

過去12か月のレビュヌ数: 1,789ä»¶

レビュヌを曞く

2x Fletcher geboekt, erbarmelijke schoonmaak

2x Fletcher geboekt, 2x erbarmelijke schoonmaak.
Alkmaar: mega veel schimmel in de badkamer, dikke laag stof op de geleider van de schuifdeur. Jammer dat ik hier geen foto's kan toevoegen. Haarelastiekjes van vorige gast onder het bed.
Zevenbergen-Moerdijk: Vol met stofvlokken, schoonmaak op verzoek nog komen stofzuigen. Rand van matras zo zacht dat je er bijna uitrolde. Veel te warm, temperatuur niet te regelen.
Personeel niet erg hulpvaardig.

2026幎5月30日

Teleurstellende ervaring Fletchr Arcen

Teleurstellende ervaring Fletcher Archen.

We kwamen wat later aan bij het hotel en vroegen of het nog mogelijk was om iets te eten. Helaas kregen we te horen dat de kok daar geen tijd meer voor had. Dat was erg jammer, zeker na een lange reis.

Op de kamer stond een bordje met informatie over Thuisbezorgd. Toen wij informeerden naar die mogelijkheid, kregen wij echter de indruk dat we daar geen gebruik van mochten maken. Daardoor bleef er voor ons geen alternatief over en moesten we zonder eten naar bed.

Wij begrijpen dat we laat aankwamen, maar een beetje meedenken of service richting gasten hadden we wel verwacht. Deze ervaring heeft een negatieve invloed gehad op ons verblijf en laat helaas een teleurstellende indruk achter

2026幎5月14日
5぀星のうち5の評䟡

Super locatie, zeer goed hotel.

Afgelopen week een heel fijn verblijf gehad in Huizen bij Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier.
Echt een leuke locatie, we verbleven in een Comfort 2 persoons kamer. Deze was super schoon, badkamer ook trouwens.. t was er lekker koel ivm goed werkend climate controle.

Vriendelijk personeel, hotel én restaurant.
Ontbijt goed, lekker, veel variatie en met aandacht verzorgd en aangevuld.
AANRADER heerlijk gegeten; we hadden een 3 gangen Shared dinning op t gezellige terras van restaurant de Marina Launch
. Dikke 9!

We verblijven vaker in een Fletcher maar deze is tot nu toe in alles nr 1 .

2026幎6月22日

Echt een sterren ervaring

Vriendelijk personeel, eten bijzonder goed en ruime keuze.
Wij hadden een early check-inn geboekt en konden al on half 12 onze kamer in plaats van om 13.00 wat bij een early check in gebruikelijk is.
Wij (mijn vrouw en ik) komen al geruime tijd een paar keer per jaar voor een kort verblijf in een Fletcher hotel, maar staan nog elke keer verbaasd hoeveel moeite men doet om het de gasten naar de zin te maken

2026幎6月22日
5぀星のうち4の評䟡

Leuke uitvalbasis in mooie omgeving voor een fijne fietsvakantie

Bij aankomst genoeg ruimte om vrij te parkeren, doch bij inchecken om 14;00 uur was de kamer nog niet klaar, is formeel 15;00 uur. Dan fietsrondje rondom Roden gemaakt lengte 30 km. Heel leuk en ontspannend. Comfortkamer met balkon was ruim en netjes. Bediening erg vriendelijk en behulpzaam. Dineren in het restaurant was een zeer aangename ervaring en uitstekend om de dag mee af te sluiten. Ruim voldoende fietsroutes aanwezig bij de receptie. Opladen E-bike mogelijkheid is aanwezig. E-bikes in afgesloten fietshok. Wij kregen een tegoedbon voor een bitterbal garnituur bij aankomst. Daar hebben wij natuurlijk gedurende onze 4 dagen gebruik van gemaakt. Heerlijk!! Roden heeft ook leuke Restaurantjes om uit eten te gaan. Al met al een fijn Hotel om te verblijven en o.a. fietstochten te ondernemen.

2026幎6月20日
5぀星のうち5の評䟡

Uitstekend mooi hotel, dichtbij zee.

We waren twee uur te vroeg zodat we alvast gebruik konden maken van de welness. Verassend was onze kamer al klaar en mochten wij er al gebruik van maken wat een pluspunt was.
Welness was geweldig echt genoten. Kamer was uitstekend, we komen al jaren bij Fletcher en hetzelfde hotel. We hadden een kamer upgrade gehad waar onze ogen versteld van deden staan een drie kamer appartement zo groot net een huis en met twee buiten terassen. Je kon ons op dat moment niet blijer maken, wij hebben enorm genoten van ons verblijf. Zeker aan te raden dichtbij zee , mooie fiets routes, zeehonden gespot bij Neeltje Jans. Ontbijt was goed en voor ieder wat wils. Fletcher Hotel kamperduinen in Kamperland.... Top 👍👍👍

2026幎6月19日

Worst 4-star experience

We chose Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch despite the terrible reviews on google because we did not believe them. We assumed that a 4-star hotel that is a reasonable price (100,- Eur per night) cannot be that bad. This was a very big mistake. This hotel is by no means 4-stars. They charge a 4-star price but the reality is that this is like a side-road motel, 2-stars maximum.

Everywhere it was dirty and I mean EVERYWHERE. The AC was so loud we could not use it and we could not open the windows because of mosquitos, we boiled in the room. The matrasses were of the poorest possible quality, the bed was so soft you sink in it. We got zero sleep.

Absolutely horrendous. I want my money back, I feel so ripped off. This room should not have cost more than 60,- Euros.

2026幎6月21日

Ik raad het niet aan

Ik raad het niet aan. De kamer is groot en schoon. Maar het is net een sauna. Bij het navragen een enorm onvriendelijke receptioniste. De vraag was of er geen kamer met airco was maar dat hebben schijnbaar alleen de luxe kamers wij hadden een luxe kamer maar met bad en die hebben geen airco schijnbaar. Zelf zat ze in twee waaiers maar eentje afstaan ho maar.

2026幎6月21日

Goede service, klantvriendelijk
Ontbijt en diner waren goed.
Kamer (133) ruim en schoon

Aandachtspunten:
Heel weinig stopcontacten in de kamer
Douchekop glijdt op stang naar beneden

2026幎6月20日
5぀星のうち3の評䟡

Fijne locatie,eten ontbijt oke

Fijne locatie,eten oke,goed ontbijt.aardige receptie.
Maar..
De schoonmaak begint vroeg en dan is het hele hotel wakker omdat ze met de stoel de deur open zetten van de kamer. De stoel slepen ze over de grond in plaats van optillen(echt herrie )ze kunnen beter een deur stopper gebruiken . die tip had ik vorige keer En de keer daarvoor ook al aangegeven maar daar wordt helaas niks mee gedaan. Twee keer geprobeerd te boeken met uitslapen maar helaas dat betaal je dus voor niks. En wel 1000 vingers op de deuren,vloer vies (voor het oog is schoon). Terras over volle asbakken,geen kussens op tuinmeubels . Tegenwoordig ziet personeel geen werk maar zijn aanwezig. Vroeger had je hart voor de zaak

2026幎6月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス