Vriendelijke ontvangst ! Kamer nog niet klaar om 15.00,2 consumptie bonnen gekregen v.restaurant . Mooie kamer op 5 etage zeekant ,top !! Teamleider /chef sprak ons aan (moeder +volwassendochter m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fletcherhotel burghoeve valkenburg. Hotel zag er asn de buitenkant mooi uit. Maar beperkte parkeergelegenheid. Kamer war redelijk goed, alleen door de houtenvloer met tapijt hoor je alles. Er was ge... ãã£ãšèŠã
Mooie locatie. Fijne en schone kamer met uitzicht op de haven. Prima ontbijt. Vriendelijke en behulpzame medewerkers bij de receptie. Mooie fietstochten gemaakt, zowel in bos als langs het meer.
Mooie locatie, goed verzorgd ontbijt en behulpzaam vriendelijk personeel. Restaurant ziet er prima uit. Bedden sliepen top. Elke kamer heeft een leuk prive buitenzijde. Maar..., houtwerk, slaapkamer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Boek met de laagste prijsgarantie bij Fletcher Hotels! Geniet in een van onze luxe 3- of 4-sterren hotels op de mooiste plekken in Nederland.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hotel meer dan oké Voor de Spa moet je hier niet zijn
Het de kamer de tuin en het restaurant top niks op aan te merken Ook de locatie is meer dan prima.
Je boekt dit Hotel echter ook voor de Spa. Nu die is een regelrechte afknapper De Spa is in de kelder er is geen buiten er zijn geen opgietingen en er is geen zwembad. De faciliteiten zijn beperkt n. Het zithoekje waar je kunt eten/drinken nodigt niet uit om naar boven te bellen om iets te bestellen
Alles was piek fijn in orde.
Alles was piek fijn in orde.
Vriendelijk personeel
Na een dagje Blue wellnes heerlijk
Heerlijk overnachten na een dagje wellness bij Blue. Mooie ruime kamer en badkamer.
gewoon top !
Het was allemaal naar tevredenheid
Centrale ligging voor ons
Centrale ligging voor ons. Jammer dat de kamer geen airco had en de vloerbedekking vond ik ook niet zo fijn. Aardig personeel achter de receptie verders niet gezien. Kamer zag er netjes uit
Wij hebben 2x Fletcher hotel geboektâŠ
Wij hebben 2x Fletcher hotel geboekt omdat wij met 4en en deel van het Pieterpad weer gingen fuetsen(en dachten dat de Fletcher hotels ook zeker zo goed zouden zijn als van der Valk hotels bijvoorbeeld) nou dat viel enorm tegen.
26-6-26 bij hotel Coevorden aangekomenâŠde kamers leken wel saunaâs. Geen koel flesjewater te bekennen en een klepraampje om de hele kamer te verfrissen als grote vaneen stalraampje. Geen koelkastje op de kamer en een wel een waaier die alle warme lucht verplaatste weinig geen afzuiging. Boefje heet al met al. ð voir het personeel dat er werktâŠbij deze bizarre omstandigheden en naar de gasten vriendelijk blijven. Ontbijt was goed verzorgd.
Toen op27-6 verder gefietst langs het Pieterpad naar Hellendoorn (wat een nog erger isâŠde gaten bijna in de overgordijnen, smoezelige kamers, sauna van badkamer waar je billen op deWC bril verbranden, geen afzuiging, de balkon deur voorzichtigs open doen want kozijn aan onderkant los en kwam bijna mee naar buiten bij 1 raam geen vastzet mogelijkheden met aanwezigâŠniet op balkon gaan staan hout val je bijna doorheenâŠen da dag erna stonden we allemaal onder de beten (van ongedierte met verschrikkelijk veel jeuk ervan)
Ook hierweeree bewondering voor het personeel dat hoe weer in bizarre omstandigheden werkt en netjes blijven naar de gasten). Als je hond in zoân kamer achterlaat kot de dierenbescherming ervoor op.
Dus prijs kwaliteit is verre van oké.
Voor 1 nacht voor 2 personen â¬216,00 & ⬠189,00 betaald⊠dan mag je toch wel iets goeds verwachten dachten wijð
Dus wij gaan niet meer voorde FletcherhotelsâŠdurven het niet meer aan op onze volgende etappe van het Pieterpad
Tip boek een ander hotel voor jeeigen best wil
Grt. Fam.Hendrickx
Hotel ligt op een fijne plek
Hotel ligt op een fijne plek omringd door bomen, met de auto 10 min van het centrum Nijmegen waar ik maandag markt is. Personeel in het restaurant erg chaotisch maar wel vriendelijk - grote kamers
Fletcher minacht haar klanten.
Afgelopen week heb ik deelgenomen aan uw Klavertje Vier arrangement in de provincie Limburg.
Ik laat u weten dat ik heb genoten van de prachtige omgeving en natuur, plaatselijke gastronomie en vriendelijke bewoners.
Waar ik minder over te spreken ben en mijn beklag over wil doen zijn de volgende feiten:
Het diner in Kerkrade verliep wel heel erg traag, we hebben daar bijna drie uur vertoefd in een nogal warme omgeving.
Ondanks de goede wil van de gerant werden we bediend door iemand die niet wist wat een Tripple was en enigszins verward aan het "ronddolen" was.
Totaal onbekwaam.
De kassasystemen waren van slag zodat ik voor mijn buurman betaalde en iemand anders mijn rekening gepresenteerd kreeg.
Dit was niet te herstellen, omdat het voor mij en mijn partner gunstig uitpakte zo maar gelaten.
Tijdens onze rit naar Valkenburg bleek dat van de gehuurde E- bike van mijn vrouw alleen de voorrem functioneerde, de achterrem niet.
Ik neem aan dat u zult begrijpen dat zij gezien de steile afdalingen tijdens de rit Kerkrade/ Valkenburg eigenlijk met haar leven heeft gespeeld.
Heel kwalijk van Kerkrade dat de fiets niet eerst nader is geïnspecteerd.
Gelukkig hebben jullie daar in Valkenburg de medewerkster Maud die op zeer adequate wijze heeft gehandeld en mijn vrouw van een veilige fiets heeft voorzien.
Maud is een toppertje waar jullie trots en zuinig op mogen zijn.
Toen van Valkenburg naar Sittard waar ongeveer één uur voor de finish mijn accu leeg was en ik zonder ondersteuning heb moeten ploeteren.
Aangekomen in het hotel troffen we een receptiemedewerkster die niets wist, niets kon en van het woord hospitality nog nooit gehoord had.
Er was geen enkele aandrang om het verhaal van mijn lege accu serieus te nemen laat staan mij iet te drinken aan te bieden.
Zij had het te druk met het bestellen van een döner maaltijd en op haar scherm naar social media te kijken waarschijnlijk.
Tijdens het diner gaf zij er ook blijk van geen enkele vorm van collegialiteit te hebben.
Terwijl de overige medewerkers het druk hadden in de bediening, bleef zij gewoon, turend naar haar scherm op haar stoeltje zitten en gaf verder geen krimp.
Omdat in Sittard de airco niet naar behoren werkte, bleek achteraf , dat dit enigszins verlicht kon worden met een door de receptie verstrekte ventilator ( aldus de receptiemedewerker die wij de volgende ochtend troffen ).
Ondanks ons beklag over de airco bij de eerder genoemde medewerkster geen suggestie, laat staan actie, op dat punt gezien.
Resumerend kan ik zeggen dat ik en mijn echtgenote niet echt blij zijn geworden van dit avontuur, ondanks het feit dat er bij u ook nog wel medewerkers rondlopen die van goede wil zijn en er alles voor willen doen om het de gast naar de zin te maken.
Hebben we het niet eens gehad over de verbouw werkzaamheden bij Kasteel Erenstein en een bediening in het restaurant waar ook geen prijzen mee zullen worden behaald.
Totaal gedesillusioneerd zijn wij daar dan ook niet blijven overnachten maar zijn heerlijk weer naar huis gegaan.
Denk niet dat wij nog snel een keer Fletcher zullen bezoeken.
Ter genoegdoening stelt Fletcher een "We zien u graag terug" voucher, een verblijf in een comfortkamer zonder ontbijt.
Daar trapt toch niemand in, kijk maar eens bij de reviews van eerdere gedupeerden.
Dit hotel voelt als thuis komen
Dit hotel voelt als thuis komen. Mooie ruime en schone kamers en vriendelijke medewerkers.
Fantastisch weekendje brommen
Gastvrije ontvangst op een heel warme dag. De lobby was heerlijk koel. Geen airco op de kamer/cel, maar de koele bries maakte veel goed,
Prachtige kamer met zeezicht en aircoâŠ
Prachtige kamer met zeezicht en airco en aanpassingen voor mij als rolstoelgebruiker. Diepe buiging voor het meer dan vriendelijke personeel! Ondanks code rood en kapotte airco in t restaurant, was niks ze teveel, bleven ze meedenken en vriendelijk. Echt bewonderingswaardig!!
We hebben een paar leuke dagen gehad inâŠ
We hebben een paar leuke dagen gehad in dit hotel in een prachtige omgeving.
Ze waren pas sinds 2 weken een Fletcer hotel maar ondanks de kleine opstap probleemjes was het prima vertoeven het personeel was aardig en deden hun best
Wir hatten vom 26.06 bis 28.06.2022 einâŠ
Wir hatten vom 26.06 bis 28.06.2022 ein Doppelzimmer
gebucht. Wir kamen an einem sehr heiÃen Tag um 12:30
Uhr an und fragten an der Rezeption ob wir ein Wasser haben könnten. Die lapidare Antwort des Herrn an der Rezeption war "Ich habe kein Wasser. Das Zimmer können sie ab 15:00 Uhr beziehen" Wir bekamen dann
mit, das ein einem hollÀndischen Gast bei der Anmeldung ein Kaffee angeboten wurde. Das Zimmer war ohne Klimaanlage ca. 35 Grad warm. Eine Nachfrage an der Rezeption beim gleichen Herrn bzgl.
eines Zimmers mit Klimaanlage wurde negativ beschieden. Die Nachfrage ob man sich mit jemand auf deutsch unterhalten könnte wurde mit der Antwort
beschieden "wenn sie nach Holland fahren mÃŒssen sie auch die Sprache beherrschen". Das ist fÃŒr mich
1 Sterne Standard.
Buiten zwembad
Mooi hotel en mooie ligging en heel fijn dat er een buitenzwembad bij is.
Minpuntje: jammer dat er na de renovatie geen airconditioning is op de kamers zijn.
Eerste kamer klemde de deur en was geurâŠ
Eerste kamer klemde de deur en was geur airco niet fijn. Goed opgelost door personeel met een kamer upgrade.
Twee dagen fietsen in een mooie en bosrijke omgeving
Geweldige ligging in een bosrijke omgeving,hotel net gerenoveerd,fijne, grote kamers met goede bedden en een mooie badkamer met inloopdouche.
Vriendelijk en bekwaam personeel zorgde al met al voor 2 fijne dagen in dit mooie hotel.
Kort verblijf in Fletcher hotel - De Witte Brug
Leuke locatie; aangenaam en vriendelijk personeel.
Leuk zwembad.
Goede ontvangst
Goede ontvangst, vriendelijke bediening. En de kamers zijn proper en heel goede douche.
Ook het restaurant heeft een goede keuken en lekkers op het menu.
Je hebt toch zeker de fiets nodig, om de omgeving en de afstanden te kunnen doen. Heel goede fietsroutes
Lohnenswertes Urlaubsdomizil
Ãbersichtlicher Internetauftritt. Gute Parkmöglichkeit. Gepflegte Suite. Die Treppe in die obere Etage ist eng und nicht ungefÀhrlich. Badewanne mit Duschwand bleibt eine rutschige Angelegenheit. Die Verpflegung ist schmackhaft und reichlich. Der Pool mit den guten Liegen war bei dem Wetter Gold wert. Die Leitersprossen am Becken sind allerdings unmöglich schmal, rutschig und lassen die FuÃsohlen schmerzen. Ansonsten waren wir sehr zufrieden!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ