Vriendelijke ontvangst ! Kamer nog niet klaar om 15.00,2 consumptie bonnen gekregen v.restaurant . Mooie kamer op 5 etage zeekant ,top !! Teamleider /chef sprak ons aan (moeder +volwassendochter m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fletcherhotel burghoeve valkenburg. Hotel zag er asn de buitenkant mooi uit. Maar beperkte parkeergelegenheid. Kamer war redelijk goed, alleen door de houtenvloer met tapijt hoor je alles. Er was ge... ãã£ãšèŠã
Mooie locatie. Fijne en schone kamer met uitzicht op de haven. Prima ontbijt. Vriendelijke en behulpzame medewerkers bij de receptie. Mooie fietstochten gemaakt, zowel in bos als langs het meer.
Mooie locatie, goed verzorgd ontbijt en behulpzaam vriendelijk personeel. Restaurant ziet er prima uit. Bedden sliepen top. Elke kamer heeft een leuk prive buitenzijde. Maar..., houtwerk, slaapkamer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Boek met de laagste prijsgarantie bij Fletcher Hotels! Geniet in een van onze luxe 3- of 4-sterren hotels op de mooiste plekken in Nederland.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Heerlijk geslapen en een goed ontbijtâŠ
Heerlijk geslapen en een goed ontbijt gehad en zeker vriendelijke mensen aan de bali en de bediening.
Betreft: weigering van afhandeling van een klacht
Betreft: Aansprakelijkheid disfunctionerende verkoopautomaat en verzoek tot terugbetaling
Op 25.03.2026 rond middernacht heb ik getracht een aankoop te doen bij de snackautomaat in uw hotel in Hoenderloo. Hoewel ik het verschuldigde bedrag heb betaald, is het product niet geleverd. Nadat ik hierover beklag heb gedaan bij de receptie, bij de hotelmanager en bij de centrale leiding van Fletcher u, werd de verantwoordelijkheid steeds afgewezen met een verwijzing naar een externe beheerder. Mijn recentste mail hierover werd domweg niet beantwoord en dus genegeerd.
Niettemin is Fletcher wel degelijk verantwoordelijk voor de terugbetaling van het betaalde bedrag op basis van de volgende juridische gronden:
1 Schijn van vertegenwoordiging (Art. 3:61 lid 2 BW): De automaat bevindt zich in een Fletcher-hotel en was niet voorzien van een duidelijke aanduiding dat deze door een derde partij wordt geëxploiteerd. Als gast mag ik er daarom redelijkerwijs op vertrouwen dat de automaat onderdeel uitmaakt van het hotel.
2 Onrechtmatige daad en zorgplicht (Art. 6:162 BW): De receptionist gaf aan ervan op de hoogte te zijn geweest dat de automaat regelmatig disfunctioneerde, maar het hotel heeft verzuimd de automaat buiten gebruik te stellen of gasten te waarschuwen. Door een defect apparaat dat wel geld aanneemt te laten staan, handelt Fletcher onrechtmatig.
3 Aansprakelijkheid voor hulppersonen/zaken (Art. 6:76 BW): Indien een hotel de exploitatie uitbesteedt aan een derde, blijft het hotel jegens de gast verantwoordelijk voor de deugdelijkheid van de aangeboden diensten binnen het hotel. Eventuele schade dient het hotel intern te verhalen op de beheerder; dit kan niet op de consument worden afgewenteld.
Het gaat niet om een groot bedrag maar wel om een principe.
1 Fletcher is verantwoordelijk
2 De afhandeling van mijn klacht hierover is beneden ieder peil. Ik dien herhaaldelijk een met redenen omkleed en uiteindelijk zelfs van juridische argumenten voorziene klacht in, die door Fletcher domweg genegeerd wordt.
3 tot op de dag van vandaag is het geld niet teruggestort
Coen Stehouwer
Goeie locatie!mooie grote kamer en goedâŠ
Goeie locatie!mooie grote kamer en goed restaurant. Alles klopte!
Leuke omgeving Lochem Paasbergen maarâŠ
Leuke omgeving Lochem Paasbergen maar all in zou ik nooit weer doen ben al jaren klant maar in al die jaren is het menu nog steeds hetzelfde en dat all in vind ik 1 lachertje bieden ze dat aan maar is duurkoop.
Veel hotels ook volgens de gegevensâŠ
Veel hotels ook volgens de gegevens rolstoel vriendelijk maar geen kamers voor mindervaliden.
Begrijp dit niet.
Zeer slordig.
Mooie kamer en prima bedden
Mooie kamer en prima bedden.
Het hele hotel is wel enigszins gedateerd.
Hotel Sparrenhorst, fijn hotel
Vriendelijk, gastvrij, nette kamers, lekker ontbijt
Zo'n goed hotel wil je graag aanbevelen aan anderen
We zijn 2 nachten in Fletcher Zutphen geweest, wat erg fijn en aangenaam was. Wat een heerlijk hotel, zelfs met verwarmd buitenterras. Er zijn veel faciliteiten waar je gebruik van kunt maken, dus zelfs als het regent, kun je je uitstekend vermaken. Een prima ontbijt, wat tot het laatste moment werd bijgevuld. De kamer was schoon en netjes, en op de kamer waren koffie- en theefaciliteiten. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, ze denken met je mee en nemen de tijd om een praatje met je te maken. Onze speciale dank aan Rico en Marijke, die ons op diverse fronten hebben geholpen.
En niet te vergeten, een prima prijs / kwaliteit verhouding
Fletcher Bosschenhoofd
Fletcher Bosschenhoofd. Te weinig personeel waardoor je 15 minuten moet wachten op een drankje.. En als je dan klaagt zeggen ze: write a complaint. Wat een ballentent.
Personeel was zeer attent en behulpzaam
Personeel was zeer attent en behulpzaam. Kamer zag er schoon uit. Helaas waren de matrassen te groot voor het onderbed waardoor de matrassen gaan schuiven.
Echt een aanrader als je heerlijk totâŠ
Echt een aanrader als je heerlijk tot rust wil komen. Prachtige locatie mooie nette en schone kamers. Super vriendelijk, behulpzaam en vrolijk personeel.
Ontbijt een 10
Personeel een 10
Uitstraling hotel 10
Geur beleving elke keer als ik de kamer/hotel binnen kwam hing daar een heerlijke geur waar je blij van wordt.
Oplichters
Hotel Victoria Veluwe geboekt voor 348 euro voor 2 nachten excl ontbijt, staat er vervolgens in de bevestigingsmail een bedrag een bedrag van 428 euro. Reacties op mijn mails totaal nietszeggend en op geen enkele wijze herleidbaar waar dit bedrag op gebaseerd is. TIP: Maak screenshots van de bedragen tijdens je boeking anders wordt je genaaid waar je bij zit.
Tijdens verblijf 2 dagen met handdoeken gedaan ipv gebruik te maken van handdoekverschoning. Op de 2e dag gevraagd om een schone handdoek voor bij het zwembad maar daar moet je vervolgens extra voor betalen of met je gebruikte handdoek doen, lekker hygienisch en klantvriendelijk.
Ontbijt voor 17,50 per persoon per nacht is een lachertje.
Fletcher is goed in korte termijndenken, maar absoluut niet in duurzame klantrelaties. Voor ons nooit meer Fletcher.
Gastvrij
Hartelijke ontvangst, heerlijk gegeten en geslapen.
Fletcher Leidschendam is een aanrader
Vriendelijke medewerkers, maar niet iedereen spreekt Nederlands. Restaurant kent goede kwaliteit/prijs verhouding. Een van de liften bezorgde ons kriebels. Kamer is netjes. Voldoende parkeermogelijkheden.
Uitgebreid arrangement voor een mooie prijs
Vriendelijke ontvangst en bediening, nette kamer, lekker à la carte gegeten. Ruime keuze bij ontbijtbuffet en desgewenst een vorstelijk lunchpakket. Uitgebreid arrangement voor een mooi prijs. We komen terug.
Brabantse sfeer en gezelligheid
Brabantse sfeer en gezelligheid. En een super mega heerlijke sauna
Wat een enorme teleurstelling
Wat een enorme teleurstelling. De foto's op de website hebben weinig te maken met de werkelijkheid. De kamer was oud, slecht onderhouden en verre van schoon. Behang hing los van de muren, overal zaten vlekken en diverse reparaties waren zichtbaar met de bekende "lapmiddelen". Het geheel maakte een onverzorgde en verwaarloosde indruk.
De hygiëne was ronduit schokkend. Je verwacht een schone kamer wanneer je incheckt, maar hier leek daar weinig aandacht aan besteed. De staat van de kamer was voor ons reden genoeg om serieus te twijfelen of er Ìberhaupt goed wordt gecontroleerd.
Alsof dat nog niet genoeg was, werden we ook niet bepaald vriendelijk geholpen. Zowel de dame achter de receptie als de manager kwamen ongeïnteresseerd en onprofessioneel over. Klachten werden niet serieus genomen en er was weinig begrip voor onze onvrede.
Uiteindelijk hebben we besloten onze spullen te pakken, uit te checken en direct een andere accommodatie te boeken. Dat zegt eigenlijk alles. Een hotel waar je liever weggaat dan blijft, heeft zijn doel volledig gemist.
Voor ons nooit meer. Dit hotel zou eerst eens een grondige renovatie, een grote schoonmaak en een cursus gastvrijheid moeten krijgen voordat het gasten ontvangt. Een inspectie van de staat van de kamers zou hier geen overbodige luxe zijn. âââââ
wanneer s nachts iemand naar het toiletâŠ
wanneer s nachts iemand naar het toilet moet is de hele kamer gehuld in felle verlichting , deze gaat iedere keer aan als er iemand naar het toilet moet !
Leuk en gastvrij hotel
Leuk en gastvrij hotel. Prima personeel.
Onbegrip en klantonvriendelijkheid bijâŠ
Onbegrip en klantonvriendelijkheid bij poging annulering ontbijt
Onlangs heb ik een overnachting geboekt bij Fletcher, inclusief diner en ontbijt, voor 10 tot 11 juni. Omdat ik 2 dagen achtereen ziekenhuis afspraken had.Later ontdekte ik dat mijn ziekenhuisafspraken op dezelfde dag gepland staan. Ik heb direct contact opgenomen met het hotel om mijn situatie uit te leggen, maar het personeel was star en verwees naar de regels. Of ik moest de reservering maar overdragen aan iemand anders.Mijn verzoek om dan één ontbijt te annuleren, gezien ik nuchter moet zijn voor het ziekenhuis, werd ook afgewezen. Ondanks dat ik daarna via gastsupport mijn situatie nogmaals heb uitgelegd en om coulance heb gevraagd, werd er geen begrip getoond. Ik ben verplicht om te komen of weg te blijven en alsnog 100% te betalen, terwijl er voor diner en ontbijt geen extra kosten worden gemaakt bij annulering. De klantvriendelijkheid van dit bedrijf laat te wensen over.
Ook niet mogelijkheid om reservering te verplaatsen naar andere datum.
Waar je bij andere hotels zonder problemen kunt annuleren blijft Fletcher bij hun standpunt.
Voor ons hierna nooit meer naar Fletcher
Gewenste oplossing: Ik verzoek om annulering van mijn reservering of in ieder geval het ontbijt, gezien de omstandigheden.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ