レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijke ontvangst ! Kamer nog niet klaar om 15.00,2 consumptie bonnen gekregen v.restaurant . Mooie kamer op 5 etage zeekant ,top !! Teamleider /chef sprak ons aan (moeder +volwassendochter m... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Kruip door, sluip door hotel, onoverzichtelijk. Mooie comfort kamer, helaas zonder uitzicht. Goed van eten en drinken. Fijne locatie, midden in het centrum. Meeste personeel was vriendelijk. Fietsen... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mooie locatie, goed verzorgd ontbijt en behulpzaam vriendelijk personeel. Restaurant ziet er prima uit. Bedden sliepen top. Elke kamer heeft een leuk prive buitenzijde. Maar..., houtwerk, slaapkamer... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mooi hotel alles keurig netjes schoon vriendelijk personeel je wordt goed geholpen ontbijt perfect zoals altijd prachtige omgeving heerlijk fietsen kortom zeker de moeite waard om nog eens terug te k... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント・゚ンタヌテむンメント

圓該䌁業による蚘述

Boek met de laagste prijsgarantie bij Fletcher Hotels! Geniet in een van onze luxe 3- of 4-sterren hotels op de mooiste plekken in Nederland.

連絡先

(10,259)

過去12か月のレビュヌ数: 1,789ä»¶

レビュヌを曞く

Toppie

Heerlijke omgeving, meteen de hond direct in het bos. Vriendelijk, gastvrij personeel en heerlijk eten. We komen zeker terug!👏

2026幎6月2日
5぀星のうち2の評䟡

Bij aankomst bij Fletcher

Bij aankomst bij Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg werden we niet eens welkom geheten bij binnenkomst.
Balie medewerkster was zeker niet de vriendelijkste.
Wij hadden dit hotel geboekt omdat ze zwembad en sauna hadden , nou zwembad was koud en de sauna ook deze stond uit , staat op de site wel aangegeven maar niet onder de beschrijving van de sauna / wellness. ( zou je wel verwachten).
Op de site staat in de nabije omgeving centrum ??? Deze is 20 min met de auto
Nabij betekent 1 km nou niet dus , hebben maar wandeling in bos gemaakt, en wijntje op terras genomen die dame was wel vriendelijk.
Auto mocht niet bij huisje blijven staan , nou dat gelde dan vermoedelijk alleen voor ons??
Wwij dachten in hotel te zitten maar kregen een huisje waar de badkamer vloer voegen zo vies waren.badmeubel vies onderkant zo afgerafeld .En we moesten het betreden via een draaitrap , mijn vriendin kon al moeilijk lopen ivm haar ziekte.
Het eten was ook drama begon al bij bestellen dame kon geen Nederlands ons Engels is ook niet optimaal maar hebben kunnen bestellen . Eten was lauw vlees tever door gebakken en mijn patat kwamen maar niet . Nieuwe biefstuk wel gekregen. Weer vragen pfffff uiteindelijk was m’n vriendin klaar met eten en ik kon pas beginnen. Koste wel 5.50 exstra de patat ???
Dus geen beste ervaring.

2026幎6月1日
5぀星のうち1の評䟡

Een Fletcher e-voucher aangekocht voor

Een Fletcher e-voucher aangekocht voor 2 nachten met ontbijt.
We hadden het Fletcher hotel in Scheveningen op het oog op een doordeweekse dag in juni.
Er zou geen beschikbaarheid zijn voor deze locatie met de e-voucher.
Nu blijkt dat er slechts in 2 hotels beschikbaarheid is in juni van dinsdag tot donderdag. 2 hotels van de meer dan 100 aangeboden hotels in hun reclame voor de e-voucher.
Dit lijkt geen eerlijke aanbieding!
Hotelovernachtingen verkopen, maar geen beschikbaarheid!
Niet doen dus!
Al hoop ik op een oplossing vanuit Fletcher?!

2026幎6月1日
5぀星のうち3の評䟡

Mooi historisch hotel

Leuk, mooi historisch hotel. Fijn dat er een ventilator was want het was superwarm.
Heel leuk personeel. Jammer was dat ze in haar eentje alles moest doen, receptie, bediening enzo. Dat was erg zwaar voor haar maar ze bleef vriendelijk en gastvrij. Ze moest daardoor wel meerdere gasten teleurstellen door geen eten te kunnen serveren. Na 10 uur was de bar gesloten

2026幎5月29日

Fletcher Olsberg (Duitsland)

We hadden bij Fletcher Olsberg (nabij Winterberg) een korte vakantie geboekt van 4 dagen. Tegen de tijd dat we gingen vertrekken heb ik toch nog eens gegoogled en kwam toen oude, slechte ervaringen tegen. Ik dacht shit! Maar ik kan je al verklappen dat die echt allemaal gedateerd waren. Het hotel zag er goed en verzorgd uit.
Het (park)Hotel is gunstig gelegen.
Parkeren was geen probleem (overigens zijn dit openbare parkeerplaatsen voor het hotel.
Het personeel was vriendelijk. Sommige spraken ook (een beetje) Nederlands.
Ontbijt was goed. Voldoende keuze om uit te kiezen.
We hadden gekozen om 2 keer een driegangen menu te pakken. De eerste dag prima, maar niet echt bijzonder. De derde dag hadden we ook een driegangenmenu. Omdat ik nieuwsgierig was hoe het buffet diner er uit zag ben ik daar naar toegelopen. Als hoofdgerecht kozen we voor special van de chef. Dat bleek een echte teleurstelling want het was gewoon het buffet eten. Dat hadden we ons anders voorgesteld. Een volgende keer denk ik niet dat we dit nog bijboeken.
Wij hadden ook een "lazy Day" erbij geboekt. Lekker alles op je gemakje doen. Het was dan ook verdomd irritant als de schoonmaaksters tot 2 keer op je deur kloppen en naar binnen komen. We hebben toen maar besloten om te vertrekken ipv op ons gemakje.

2026幎5月18日

Een vriendelijke ontvangst

Een vriendelijke ontvangst. Geweldig personeel. Jullie zijn top. Ongelooflijk lekker eten. Nette kamer, maar helaas geen airco met 30graden. Is toch een minpuntje, En een te kleine afgesloten fietsenstalling waar de mensen hun dure e bikes moeilijk kwijt kunnen. Dit is bedoeld als opbouwende kritiek. Als deze twee punten extra aandacht krijgen mag het 5 sterren zijn.

2026幎5月28日
5぀星のうち4の評䟡

Echt een prachtig hotel met wat puntjes ter verbetering

Het is echt een prachtig hotel met een sjieke en mooie uitstraling. De bedden lagen heerlijk evenals de kussens (kussenmenu) en het appartement was ruim van opzet. We hebben elektrische fietsen gehuurd en de omgeving is ook echt prachtig (Kampina). Vriendelijke dame bij de check-ins. Kleine puntjes ter verbetering voor ons waren:
- de gordijnen zijn niet verduisterend, dus vanaf zonsopkomst was er veel licht in de kamer.
- we was geen glas aanwezig (wel plastic bekertjes), terwijl er wel een kitchenette in het appartement zit.
- het ontbijt viel tegen. Veel vieze tafels die niet werden opgeruimd en schoongemaakt, koffieautomaat was leeg. Het was duidelijk onderbemand met slechts 1 dame als bediening. Ze deed haar best, maar het was echt onbegonnen werk.
- geen fles water op de kamer; ondanks het feit dat het geen goedkope overnachting was

2026幎5月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス