SkÞnt sted at handle. Jeg kÞber hÞ til min datters marsvin og er glad for deres udvalg, pakken kommer 2-3 dage efter bestilling. Fluffybanden.dk får getne mine anbefalinger.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestilte mandag, og fik mine varer tirsdag eftermiddag. Rigtig lÊkkert og friskt hÞstet hÞ , dejlig duft, og lÊkker farve. Godbidderne er ogsÃ¥ velduftende, og flotte i farverne. Totterne er helt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super skÞn snak med medarbejderen i chatten, som hjalp med at finde hÞ til min sultne kanin som ellers var midlertidigt udsolgt, og hjalp med at guide mig da hjemmesiden gik i kludder for mig. Dejlig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FÃ¥ frisk hÞ, strÞelse, foder og snacks leveret lige til din hoveddÞre âšhver 14 dag, 1 gang om mÃ¥neden eller hver 2 mÃ¥ned. âšDet bliver ikke nemmere at blive kaninejer
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÊkkert hÞ og hurtig levering
Prima kvalitetshÞ som er det eneste jegâŠ
Prima kvalitetshÞ som er det eneste jeg kÞber
Endelig noget hÞ som mit pelsdyr spiser
Endelig noget hÞ som mit pelsdyr spiser. Hurtig levering og super godt med smagsprÞver
Fantastiske produker og service
Fantastiske produkter (timothy hÞ og grÞn havre hÞ er et hit ved kaninerne herhjemme) samt en rigtig god service. Kom engang til at lave en dobbelt-ordre ved et uheld, og de skrev til mig med det samme for at spÞrger om de skulle slette den ene. Super god service!
Lynhurtigt levering
Lynhurtigt levering! Let og overskuelig hjemmeside- lÊkkert bundstrÞelse
Hurtig levering ! Dejligt når man står og har brug for det i en fart.
Håber min sÞde kanin kan lide snacksene :-)
Jeg kan varmt anbefale Fluffybanden
Jeg kan varmt anbefale Fluffybanden. De har alt hvad kaniner har brug for og i super hÞj kvalitet. Min kanin vil kun have urtegrÊshÞ fra Fluffybanden og derfor får jeg leveret hÞ og strÞelse hver anden uge igennem abonnement. Det fungere bare og jeg får det leveret lige til min hoveddÞr hvilket er en kÊmpe hjÊlp. Har lige modtaget min ordre og i den lå der en stor gave med rigtige gode samples, på en stor del af deres produkter. Tusind tak for den flotte gave!
SÃ¥ en stor anbefaling fra Gunnar (kanin) og Emma (ejer) :-)
Hurtig levering og super produkter
Hul i fodersÊkken
Bestilte en 10 kg sÊk af science selective junior, desvÊrre var der hul på posen da jeg modtog den, hvilket var lidt Êrgeligt... udover dette var der fin leveringtid og service her. Derfor 4 stjerner og ikke 5. (-:
Very happy regular costumer!
I have had a regular two week subscription for hay and bedding for almost a year now and am so happy with how much they genuinely care about me as a costumer, both regarding service and quality of products. I can tell they value high quality in their products and are genuine bunny lovers. They have a family business outlook that I really appreciate. Thank you!
Kvalitetsprodukter
Kvalitetsprodukter, vores kaniner elsker deres hÞ. Super service og hurtig levering. Jeg har kun ros til Fluffybanden.dk
Gode produkter til absolut rimeligeâŠ
Gode produkter til absolut rimelige priser, hurtig afsending og god indpakning, så selv sarte tÞrrede blade forbliver hele. Deres grÞnne havrehÞ er et enestående produkt, som min kanin ikke kan vÊre foruden. Deres tÞrrede urtepellets er desuden geniale som godbidder til bl.a. trÊning eller aktivering, fordi de indeholder hÞ og samtidig ikke er for store :)
Bedste sted at bestille hÞ til kaniner
Bedste sted at bestille hÞ til kaniner, bruger dem månedligt. Kaninerne elsker deres hÞ, og der er hurtig levering. GlÊder mig til at opleve deres nye udvalg.
Altid god service og gode produkter
Altid god service og gode produkter.
Kan absolut anbefales
God oplevelse og levering