SkÞnt sted at handle. Jeg kÞber hÞ til min datters marsvin og er glad for deres udvalg, pakken kommer 2-3 dage efter bestilling. Fluffybanden.dk får getne mine anbefalinger.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
I have had a regular two week subscription for hay and bedding for almost a year now and am so happy with how much they genuinely care about me as a costumer, both regarding service and quality of pro... ãã£ãšèŠã
Bestilte mandag, og fik mine varer tirsdag eftermiddag. Rigtig lÊkkert og friskt hÞstet hÞ , dejlig duft, og lÊkker farve. Godbidderne er ogsÃ¥ velduftende, og flotte i farverne. Totterne er helt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FÃ¥ frisk hÞ, strÞelse, foder og snacks leveret lige til din hoveddÞre âšhver 14 dag, 1 gang om mÃ¥neden eller hver 2 mÃ¥ned. âšDet bliver ikke nemmere at blive kaninejer
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rigtig god forretning
Det er altid en fornÞjelse og handle hos dem. De er så venlige og snakke med og svarer lynhurtigt. Produktet er som det altid er perfekt. Ingen klager herfra.
Hurtig levering og god kvalitet hÞ
Vi er utrolig glade for deres GrÞn Havre hÞ herhjemme. Det hverken stÞver, det dufter godt og er altid god kvalitet.
Dog trÊls at når man bestiller 2 x 2,5 Kgs poser, at man så får en enkelt 5 kg, så man selv er nÞd til at opdele det i 2,5 kgs poser. Jeg kÞbte nemlig med til min mors kanin.
Men det mÃ¥ jeg huske at skrive som kommentar under nÊste ordre ð

Fluffybanden ããã®åç
Alt var i orden.
Godt kvalitetshÞ
Super lÊkkert hÞ og hÞ tunnelen er ogsÃ¥âŠ
Super lÊkkert hÞ og hÞ tunnelen er ogsÃ¥ meget populÊrð°ð°
Hurtig og nem
Levering pÃ¥ 1 dag ð super hÞ kvalitet ð
De bedste varer
De bedste varer. Super god kundebetjening og service. Jeg er meget tilfreds ððð Jeg handler helt sikkert her igen â€ïžðâ€ïž
Stor anbefaling
Jeg har kun positivt at skrive om Fluffybanden.dk. Gode varer til fornuftige priser og så er det virkelig rart, at det er muligt at vÊlge fx hÞ og hamp i forskellige vÊgtklasser. Der er altid hurtig levering og derfor undrede det mig sidst jeg handlede, at pakken ikke dukkede op. Jeg skrev til Fluffybanden.dk, der blev straks sat en efterlysning af pakken i gang og da den ikke kunne spores, dukkede de selv op med varerne på min adresse i lÞbet af et par timer.
Fantastisk service. Kan kun anbefale Fluffybanden.dk.
Super lÊkkert hÞ
Super lÊkkert hÞ, som min kanin elsker. Hurtig levering og er der forsinkelse, kommer der hurtigt en mail om ny leverings dato.
Rigtig god service og de er til atâŠ
Rigtig god service og de er til at stole på og hvis man har problemer så er de der bare til at hjÊlpe, bestiller ikke fra andre steder end hos dem
Super skÞn snak med medarbejderen iâŠ
Super skÞn snak med medarbejderen i chatten, som hjalp med at finde hÞ til min sultne kanin som ellers var midlertidigt udsolgt, og hjalp med at guide mig da hjemmesiden gik i kludder for mig. Dejlig tone og skÞn oplevelse. Bestiller helt sikkert herfra nÊste gang han lÞber tÞr for mad ð
Fin og hurtig handel ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹