レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

VÊr oppmerksom pÃ¥ dette svindelselskapet ved sÞk for flytting pÃ¥ nett. Her tilbys tjenester som i realiteten er gratis. Nettsiden tar deg rett inn pÃ¥ felt for Ã¥ fylle ut flyttemelding. Tjenesten koste... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

SlÞsing med penger. Alt de tilbyr kan gjÞres gratis pÃ¥ posten.no. I tillegg mÃ¥ man uansett melde flytting i tillegg pÃ¥ Altinn. Var dum og googlet "melde flytting folkeregister", denne siden kom... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Rein svindel, dei har nesten identisk logo som posten norge, nÃ¥r sÞkte flytting posten pÃ¥ google, kom dei fÞrst opp med den logoen og teksten "Posten" sÃ¥ veldig lett for Ã¥ bli lurt. Man gÃ¥r igjennom f... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Gikk i fella selv. SÞkte opp posten melde flytting og med altfor lik design pÃ¥ logo, endte jeg opp med Ã¥ betale for en gratis tjeneste. Anbefaler alle Ã¥ sÞke opp i Google og melde siden som svindel ve... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

PÃ¥ grensen til svindel

Jeg skulle melde flytting i folkeregisteret. Etter flere dager flytting var jeg litt stresset og trodde jeg hadde gått inn på folkeregisteret, ikke flytteregisteret. Hvis man googler det så kommer flytteregisteret fÞrst opp på de fÞrste lenkene, selvom man har sÞkt «folkeregisteret». Ikke mer enn en halvtime etter da jeg så at det kostet 399,- oppdaget jeg at jeg hadde vÊrt inne på feil side. Jeg sendte mail om å kansellere bestillingen med en gang da jeg innså at jeg hadde sendt inn feil. Får svar om at det ikke er mulig å angre seg og at alt av informasjon står på siden dems. Jeg mener det må vÊre lov til å gjÞre feil uten at noen skal kreve 399,- av deg for det. Mener også at kjÞpsloven tilsier at man har angrerett? Har hvertfall ikke fått noe sÊrlig hjelp eller forståelse. Jeg har nå selv ringt de tre stedene om ikke å melde flytting siden dere sier det ikke er mulig å reversere.. Veldig frusterende å falle inn i en så vanskelig bedrift.

2024幎5月12日

Svindel

Svindel. Anbefaler å melde inn til forbrukertilsynet!! Tar deg ikke mange minutter og kan hjelpe andre mot å gå i samme fella. Meld også om angrerett innen 14 dager til mailen på nettsiden til flytteregisteret.

2024幎5月8日

Ren svindel

Ren svindel. De forteller ikke at det er gratis å gjÞre dette hos Posten.no og hos folkeregisteret. Du får absolutt ingenting mer enn gratistjenestene, og det er absolutt ikke mindre å gjÞre. De sitter bare å bruker samme lÞsninger.

2024幎5月8日

Scam alert

Min bror brukte, og betalte for tjenesten, men måtte likevel inn på posten og folkeregisteret og endre adresse 1 mnd etterpå da adressen ikke var endret. I tillegg er det lureri når man googler "flyttemelding posten" og de har betalt for å dukke opp Þverst, der teksten på linken fremtrer som at de er Posten, samt at logoen ligner.

2024幎2月29日
5぀星のうち5の評䟡

Flytteregister er scam, men ikke Flytteregisteret

Alle som skriver denne siden er en scam, håper dere kan ta en ekstra titt på hvem dere har brukt da det er mest sannsynlig Flytteregister, og ikke FlytteregisterET. Dette er to helt ulike selskaper og nettsider. Vi i Flytteregistert opplever at Flytteregister utgir seg for å vÊre oss, og sender kundene deres til vår kundeservice. Vi refunderer alle våre kunder som ikke er fornÞyde med tjenesten innen 1 virkedag og etter 14 dagers angreretten. Vår kunderservice kan nås fra
kundeservice@flytteregisteret. no (uten mellomrom mellom . og n), og vi har ingen Tone som jobber for oss.

2024幎3月1日

Bedrageri!

Bedrageri!! Ble trukket 299,- x2, sendte de mail og svarer ikke lenger etter at jeg sendte de bevis og etterspurte tilbakebetaling.

2024幎2月15日

Svindel og bedrageri

Svindel og bedrageri, lurer folk til Ã¥ tro at det er en offentlig tjeneste ved Ã¥ betale for Ã¥ komme opp fÞrst nÃ¥r man sÞker. Betalte 299kr for Ã¥ fÃ¥ mail om at sas, telenor og en hel masse andre selskaper ikke kunne levere tilbud til meg. Dvs at dersom man er like smart som meg og kjÞper denne tjenesten, sÃ¥ vil man mest sannsynlig fÃ¥ mange telefoner fra alle mulige selgere. Ønsker du Ã¥ spare deg for det hodebryet, sÃ¥ sparer du i samme slengen litt penger. Sendte de mail 7 minutter etter jeg kjÞpte og sa at jeg Þnsket Ã¥ kansellere. PrÞver du Ã¥ ta kontakt med de for Ã¥ kansellere, sÃ¥ fÃ¥r du i svar:
«Hei,

Tusen takk for at du kontakter oss angående din bestilling av flyttemelding.

Tjenesten du har bestilt er allerede levert og i produksjon. Vi har derfor ikke muligheten til å tilby deg kansellering av din bestilling.

Dersom du har flere spÞrsmål angående din bestilling, kan du gjerne kontakte oss igjen.

Ønsker deg en fin dag!

Vennlig hilsen
Tone
kundeservice»

Ps: Det er gratis å melde flytting hos posten😅

2024幎2月19日

100% scam

100% scam. De tar betalt for å ikke gjÞre noen jobb og dette blir plutselig trekt fra mobilabonnementet. Nettsiden har betalt for å komme opp fÞrst og reklamerer også for å endre adresse i posten/folkeregisteret (hvilket er gratis), men dette gjÞr de ikke heller.

2024幎2月15日

Scam

Scam, shady navn og oppfÞrsel. Vanskelig å få med seg at tjenesten koster tjenester, da man fÞrst i ettertid får regning på mobilabonomentet

2024幎1月15日

STYR UNNA

STYR UNNA! Alt fremadgår som mulig svindel. Ubehagelig, men heldigvis har jeg ikke betalt noe. Å melde flytting er gratis, og går via Posten sine nettsider. STYR UNNA!

2024幎1月30日

Svindel

MarkedsfÞrer at de informerer videre om flytting, men gjÞr det ikke. Ei heller sender de skikt og nekter å refundere. Nekter å svare på spÞrsmål på e-post. Direkte svindel hele opplegget.

2024幎1月30日

SCAM!

SCAM!! Jeg trodde dette var posten. Gikk litt fort i svingene når jeg skulle registrere. Når jeg var ferdig med flyttemeldingen oppdaget jeg at dette var helt feil.

Jeg har prÞvd Ã¥ sende dem flere meldinger rett etter registreringen, for Ã¥ fÃ¥ avbestille. Men de nekter. 😭

2024幎1月24日

Svindel !!!!!!!

Absolutt ikke bruke flytte registeret,
De gjÞr ingenting å tar bare tar 300kr fra deg !
Når du prÞver å få pengene refundert, nekter de.
Hold deg unna !!!!!!

2024幎1月4日

Svindel og lureri

Svindel og lureri
Jeg var i ferd med å flytte og pga stress gikk jeg inn på den fÞrste siden som kom og som jeg trodde var offentlig. Jeg betalte i alt kr 480 for skjemaet og to postkasseskilt som aldri kom. Da jeg etter tre uker gikk inn på Posten og spurte om de hadde fått flyttemeldingen, var svaret nei. Da skjÞnte jeg at jeg var blitt svindlet. Slike nettsteder burde vÊrt fjernet, men heldigvis er det nå kommet en tekst hvor det står
«ikke sikker side.»

2023幎10月20日
5぀星のうち1の評䟡

Var litt rask i svingen og gikk på

Var litt rask i svingen og gikk på denne, denne nettsiden tar betalt for tjenester som egentlig er gratis. De bryter ikke loven direkte så vidt jeg forstår det så ingen måte å få pengene tilbake.
Skal du melde flytting gjÞres dette helt gratis på posten sine nettsider.

2024幎1月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ