Fonus - Stockholm, Odenplan レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Odengatan 52, 11322 Stockholm, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

När livet bjuder citroner så hjälper Fonus en att göra lemonad. Allt ångestfyllt kring begravningen och runtom tar dom hand om på ett smidigt och professionellt sätt. Kan inte annat än rekommendera d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Carolina Özbek var helt otrolig som hade hand om oss och min mammas begravningsgudstjänst i Finska Kyrkan! En riktig doer men fortfarande med stort hjärta och väldigt empatisk. Hon fick ”saker at... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Emma på fonus Odenplan. Gav ett varmt och mjukt intryck, de kändes tryggt. Bemötandet var kanon och stöttningen hela vägen har gjort att jag kände mig trygg i situationen. Allt blev precis som vi vill... もっと見る

企業情報

1. 葬儀場

当該企業による記述

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.

• Odengatan 52, 11322, Stockholm, スウェーデン

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1,574

レビューを書く

Tryggt

Professionellt och varmt mottagande som följde oss genom hela begravningsprocessen.

2024年12月4日

Fonus - Stockholm, Odenplan からの回答

Hej Annakarin, Stort tack för dina fina ord! Vi är glada över att du känner dig nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

5つ星のうち4の評価

Vänlig stämning.

2024年11月3日

Fonus - Stockholm, Odenplan からの回答

Hej Inga, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

5つ星のうち5の評価

Fick hjälp med kontakter och råd när…

Fick hjälp med kontakter och råd när jag kände att jag inte visste varken ut eller in med vissa praktiska saker. Man behöver verkligen mycket stöd när man förlorat någon, det inser man inte förrän man är där och känner sig helt sönder och stundom avtrubbad.

2024年10月28日

Fonus - Stockholm, Odenplan からの回答

Hej Laura, stort tack för dina fina ord. Det betyder mycket för oss att höra. Och att du fått den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

2024年10月27日

Fonus - Stockholm, Odenplan からの回答

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

5つ星のうち5の評価

Bra och organiserat möte samt kontakter…

Bra och organiserat möte samt kontakter via mejl och telefon!

2024年9月2日

Fonus - Stockholm, Odenplan からの回答

Hej Magnus, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

5つ星のうち1の評価

40% av hela begravningens kostnader…

40% av hela begravningens kostnader gick till avgifter hos fonus för i stort sett ingenting.
Hutlöst dyrt.

2024年9月1日

Fonus - Stockholm, Odenplan からの回答

Hej, vad tråkigt att du är missnöjd med oss. Vi vill gärna komma i kontakt med dig för att se över vad som har hänt. Du når oss genom att mejla till info@fonus.se. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

5つ星のうち3の評価

Omdöme

Ger inget omdöme

2024年6月30日

Fonus - Stockholm, Odenplan からの回答

Hej Lars. Vi tackar för att du tog dig tid att låta oss veta vad du tyckte om din upplevelse hos oss. Det är värdefullt för oss att höra.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Bra och pålitligt

2024年7月7日

Fonus - Stockholm, Odenplan からの回答

Hej Charlotte, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

God kommunikation

Kunnande, erfarenhet och snabb återkoppling

2024年3月3日

Fonus - Stockholm, Odenplan からの回答

Tack Hjördis för ditt fina omdöme som betyder mycket för oss. vänligen Berith på Fonus

5つ星のうち5の評価

Allt gick lugnt och långsamt till…

Allt gick lugnt och långsamt till precis vad man behöver, i alla fall vi. Återkoppling med uppringning och påminnelser bra. Det är så lätt att glömma och röra till saker.

2024年3月18日

Fonus - Stockholm, Odenplan からの回答

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

5つ星のうち1の評価

Välj annan byrå

Inte någon byrå jag kommer rekommendera eller nyttja. Har ingen koll på vilka som tillhör familj trots registerkontroll, undanhåller information bl.a. Välj annan byrå och egen jurist/advokat.

2023年9月19日
自発的なレビュー

Fonus - Stockholm, Odenplan からの回答

Det var tråkigt att höra att du inte är nöjd med oss etc
Om du vill utveckla detta så skicka gärna ett mail till
info@fonus.se så får vi reda ut vad som gått fel.
Med vänliga hälsningar
Petter på Fonus

De äFantastiska

De är så professionella och vet hur allt skall hanteras och hur mottagaren blir bemött. Fonus är för mig det självklara valet.

2023年11月23日

Fonus - Stockholm, Odenplan からの回答

Tack för ditt fina omdöme An-Nina. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att Fonus är det självklara valet för dig i en svår stund. Vänliga hälsningar, Josefin på Fonus

5つ星のうち5の評価

Vi blev väldigt fint och bra bemötta av…

Vi blev väldigt fint och bra bemötta av Cecilia och andra medarbetare på Fonus Odenplan. Så skönt att någon talar om allt man behöver tänka på och göra.
Mycket tryggt.

2023年11月20日

Hej Ebba,

Tack för ditt fina omdöme
Vad fint att höra att Ni är nöjda
Ha en fin dag
Vänligen