レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi bestilte kÞkken i februar 2025. Der var en masse bÞvl med levering og skader som skulle rettes op pÃ¥ (jeg skrev en anmeldelse i sommeren 25). Her et Ã¥r efter, mangler vi stadig at fÃ¥ fikset en s... もっず芋る

Vi har fÃ¥et vores drÞmmekÞkken og mere til! Efter flere forslag fra diverse kÞkkenfirmaer, var vi ret sikre pÃ¥ hvordan vores kÞkken skulle se ud. Men heldigvis tog vi turen til Århus og fik Tine’s... もっず芋る

Fantastisk smukt snedkerkÞkken fra Formplus i Linoleum og egetrÊ. Vi har fÃ¥et stor hjÊlp og er blevet guidet igennem processen pÃ¥ bedste vis af Tine fra Formplus i Aarhus. Materialerne lever op ti... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har fÃ¥et et dejligt kÞkken i Natur Eg. Vi monterede selv hvilket gik fint da alle dele passede til specifikationerne efter grundig gennemgang hos Formplus. En enkelt front havde et lidt anderledes... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. キッチン甚品店

圓該䌁業による蚘述

Hos Form Plus opgraderer vi dit IKEA kÞkken til et unikt snedkerkÞkken, og til en brÞkdel af hvad et snedkerkÞkken koster.

3.3

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

132件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Konkurs igen

Vi bestilte kÞkken i februar 2025. Der var en masse bÞvl med levering og skader som skulle rettes op på (jeg skrev en anmeldelse i sommeren 25). Her et år efter, mangler vi stadig at få fikset en sidste fejl de har lavet. Jeg har haft direkte kontakt med den snedker som tidligere har vÊret forbi os og han kunne i dag fortÊlle mig, at Form Plus er gået konkurs for et par uger siden. Vi har intet hÞrt overhovedet.

Man ligger jo som man har redt, kan man sige. Vi er på ingen måde overraskede over at de er nået hertil. Vi er dog lykkelige over at vi nåede at få leveret alle låger, trods fejl. Ærgerligt for de kunder som er blevet holdt hen.

2026幎2月12日

Mangelfuld planlÊgning og juridisk

Mangelfuld planlÊgning og juridisk uberettiget tilbageholden af vores penge. På alle måder fuldstÊndig uacceptabelt at dette firma stadig får nye kunder. Meget utilregnelig.
Fra start gjorde vi det klart, at levering til tiden var afgÞrende for os. Levering kunne ikke ske som aftalt og vi fik en senere levering. Da den heller ikke kunne overholdes, måtte vi se os nÞdsaget til at annullere ordren. Det vil de fÞrst gerne, men senere ikke give os vores berettigede penge retur til trods for, at vi juridisk har ret til dem. FÞrst efter snak med advokat og lange forhandlinger har vi alt for sent fået vores penge retur af 3 rater. Reelt i tvivl om de har kapital nok eller er ved at gå konkurs. Hold jer langt fra dem - kan ikke anbefales på nogle parametre!

2025幎9月26日

KÊre SÞs,

Vi er kede af, at I har haft denne oplevelse hos os, og vi forstår jeres frustration. Vi bestrÊber os altid på at levere til aftalt tid og give vores kunder en tryg proces, og vi beklager, at det ikke lykkedes her.

Selvom ordren drejede sig om en specialfremstillet varer, som vi normalt ikke kan annullere, valgte vi at imÞdekomme jeres Þnske om at ophÊve handlen og tilbagefÞre belÞbet. Vi tager forlÞbet til efterretning og arbejder på at undgå lignende situationer fremover.

Anne fra Form Plus

God sparring og vejledning til at få

God sparring og vejledning til at få lavet et lÊkkert IKEA hacket kÞkkenbord m. masser plads og fedt look.

Det viste sig at der var nogle detaljer som var blevet overset i processen og som resulterede i et mindre heldigt look der hvor greb mÞdes i et hjÞrne.
Men efter snak med FormPlus, besluttede de uden merpris at sende nye fronter uden greb til hjÞrnet.
Og resultatet blev rigtig godt

God kommunikation
Overholdte deres aftaler

2024幎4月1日

Hej Anja
Tusind tak for din flotte anmeldelse! :-) Vi er glade for at hÞre, at du er glad og tilfreds med vores produkter og service.

Line fra Form Plus

God kvalitet, super service.

Vi har kÞbt Ikea moduler og form plus teak fronter. Alt har spillet, levering til tiden og det hele passede sammen. HjÊlp med et par småting som vi var i tvivl om kunne klares over telefonen. God service. Vi er super glade for resultatet.

2024幎12月5日

Hej Ingelise
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse! Den sÊtter vi stor pris på. Vi er glade for at hÞre, at I har vÊret glade og tilfredse med hele processen og ikke mindst jeres fine kÞkken :-)

God oplevelse

Vi har fået et dejligt kÞkken i Natur Eg. Vi monterede selv hvilket gik fint da alle dele passede til specifikationerne efter grundig gennemgang hos Formplus. En enkelt front havde et lidt anderledes udtryk end resten og vi fik en ny uden bÞvl. Generelt god oplevelse.

2024幎4月24日

Hej Steen
Mange tak for din flotte anmeldelse! :-) Vi er utrolig glade for at hÞre, at du er glad og tilfreds med processen med os og vores produkter.

smuk snedkerlÞsning

Vi har fÃ¥et en smuk snedkerlÞsning med egetrÊslÃ¥ger bygget op omkring et Ikea skellet - det var super belejligt at form plus allerede kendte alle mÃ¥l og kunne rÃ¥dgive fra afstand pÃ¥ den endelige lÞsning. Ville altid anbefale bÃ¥de service og kvalitet her 🙏🏌

2024幎8月12日

Hej!
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den er vi meget glade for :-) Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad og tilfreds med din nye snedkerlÞsning, og ikke mindst vores service og kvalitet.

Kvalitet helt i top!

Vi har kÞbt SnedkerkÞkken Plus 1 Eg natur til:
KÞkken, Bryggers , Entre, 2 x Bad.
Og vi er ovenud lykkelige.
Taj mahal stenbordplader og alt spiller max.

Vi var rundt ved en del andre kÞkkenfirmaer for at måle pris ifht kvalitet. Og vi må bare sige vi ramte spot on med jer.

Vi har haft det i et 1/2 år nu og hver dag er bare en glÊde.

Tak for den tÊtte kontakt vi har haft igennem hele forlÞbet. Og for at vi måtte kime jer ned når vi havde spÞrgmål..

Vi er bare så tilfredse med jeres service og kundepleje. I anfefalde en kÞkkenmontÞr og det var også helt i top.
Vi kan på det kratigste anbefale jer til andre og det er altså bare kvali det i har leveret!!!

Jette & Jess
Vejle

2024幎9月22日

Hej Jette og Jess
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! Den er vi meget glade for. Hvor er det dejligt at hÞre, at I er glade og tilfredse med alle jeres snedkerlÞsninger, de er simpelthen blevet så flotte! :-)

God oplevelse

Vi har fået en virkelig fin rådgivning og et skÞnt kÞkken til en rimelig pris, så vi har kun godt at sige om såvel forlÞb som produkt.

2024幎7月18日

Hej Mette
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den er vi meget glade for, og skÞnt at hÞre, at I er glade og tilfredse med vores service og produkt! :-)

Plus 4 Natur Eg, KÞkken-Þ og en-vÊgs-kÞkken

Vi har brugt Form+ til vores nye kÞkken med Plus 4 elementer i Natur Eg og er meget tilfredse med resultatet.
Jackie fra Form+ har tegnet et fint kÞkken og efterfÞlgende har Anette vÊret vores primÊre kontakt.
Der har vÊret nogle små problemer undervejs med diverse Êndringer af kÞkkenet fra vores side frem og tilbage, som Anette har vÊret hurtig til at responderer på, selv efter vores faste gennemgang.
Derudover har vi haft nogle problemer med en egetrÊsskuffe, hvilket også er blevet lÞst hurtigt og uden brok fra Form+ (og Anettes) side.
Alt i alt en god oplevelse og et fedt kÞkken.

2024幎9月17日

Hej Kasper
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at hÞre om din oplevelse med os, og at du er glad og tilfreds med det hele :-)

En gennemfÞrt god oplevelse

Helt fra fÞrste tilfÊldige besÞg i butikken i KÞbenhavn har vi vÊret i gode hÊnder hos Form Plus. Da det endelig blev tid til at beslutte sig og bestille kÞkkenet, fik vi en yderst professionel hjÊlp fra Sabine, som hjalp os sikkert igennem processen. Og den gode opfÞlgning, hvor ordren blev minutiÞst gennemgået, gav ro i maven om, at vores ordre blev prÊcis, som den skulle vÊre.
Levering til tiden! 3 småfejl, som betÞd en efterlevering - igen helt uden problemer.
Det eneste vi kan klage over er, at vi fik et link til en monteringvejledning - linket virkede ikke, og vi fik aldrig svar på mailen omkring det.
Men - kÞkkenet er nu fÊrdigt, og der er bare så flot.

2024幎7月3日

Hej Hanne
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Den er vi meget glade for :-) Grunden til, at linket ikke virker er fordi vi har fået en ny hjemmeside, og er i gang med at opdatere vores monteringsvejledning.

Ønsker jer alt godt fremover med jeres nye fine snedkerlÞsning! :-)

Line fra Form Plus

God kundeservice og lÊkker kvalitet

2023幎10月1日

Hej Louise
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Den betyder meget for os. Jeg er glad for at hÞre, at du er glad og tilfreds med vores service og vores produkter :-)

Line fra Form Plus

Det startede godt med hurtigt feedback

Det startede godt med hurtigt feedback efter Þnske om mÞde i showroom. MÞdet blev aftalt per mail og vi sendte tegninger fra IKEA, så medarbejder kunne lave forarbejdet inden mÞdet. Vi mÞdte op til en mand, der ikke anede, at vi havde en aftale. Han fandt så min mail frem med IKEA-tegningerne, som han ikke havde kigget et sekund på og begyndte at tegne det op, mens vi STOD og ventede. Blev ikke tilbudt en stol på noget tidspunkt. Vi benyttede lejligheden til at kigge rundt i showroomet og til slut blev der forelagt et prisestimat for os, hvilket vi bad om at få tilsendt. Dette skete aldrig. Utrolig dårlig service og ikke et firma, vi vil stole på i forbindelse med en stor kÞkkenrenovering.

2024幎3月27日

Hej Sara

Vi er kede af at lÊse, at I har haft denne oplevelse med os. Jeg vil gerne forklare det hele fra vores synspunkt :-)

Vores indretningskonsulent havde tilbudt jer kaffe, te, andre drikkevarer, samt at I kunne benytte vores borde og stole, som står fremme og selvfÞlgelig altid gerne må benyttes.

I havde givet udtryk for, at det hele var fint til mÞdet og at intet hastede. På baggrund af dette, havde vi fået forståelsen af, at I ikke behÞvede et tilbud lige nu og her, da I var ude i god tid. Vi beklager naturligvis, hvis dette ikke var tilfÊldet for jer alligevel. I er velkommen til at henvende jer igen, hvor vi selvfÞlgelig nok skal tage hånd om jer og vende tilbage med endnu et tilbud hurtigst muligt. Husk, at vi også bare er mennesker og det kan ske, at man kan glemme en aftale, selvom det hÞrer til sjÊldenhederne. I har stadig fået den samme service, som vi giver til alle, der kommer ind og booker mÞde, bortset fra, at jeres kÞkken blev tegnet imens I var der.

Form Plus Teamet

De kan ikke engang bestille en bordplade korrekt

Vi valgte desvÊrre at bestille en bordplade via Form Plus. Det burde nÊsten ikke kunne gå galt, men det lykkes alligevel fordi Form Plus ikke har styr på finish eller detaljer.
Vi Þnskede at en bordplade med en Bora kogeplade.
Lad mig liste fakta i sagen:
1: Form Plus sÊlger Bora modeller.
2: Form Plus viser på deres egen hjemmeside at en Bora skal planlimes
3: Form Plus nyeste Instagram billede (per dags dato) at en Bora skal planlimes.
4: En Bora skal planlimes ifÞlge dens installationsguide. Der er endda en QR kode på selve kassen der linker til en planlimingvideo.
5: Form Plus har aldrig spurgt os hvilken lÞsning vi Þnskede.
6: Form Plus brugte aldrig de to normale accepterede fagtermer 'planlimet' og 'nedlÊldet'. De brugte ordet 'ilagt' som ikke er et fagterm for kodeplader. Da de prÞvede at argumentere imod dette udelod de bevidste de ord da de kopierede billeder fra en af deres konkurrenters hjemmeside.
7: Form Plus mener at vi burde have opdaget at det ikke var bestilt planlimet og frakender sig ethvert ansvar.

Nu står vi med en marmorbordplade der vi for egne penge kan sende tilbage og fikses. Hvis du Þnsker professionel hjÊlp til dit kÞkken, find nogen andre.

2024幎1月30日

Hej Peter

Det er dejligt, at du baserer dine udsagn på fakta. Vi har også til hensigt at fÞlge samme tilgang.

1. Ja, det er korrekt at vi sÊlger BORA, hvilket vi er meget stolte af.
2. Vi prÊsenterer på vores hjemmeside muligheden for planlimning ud fra et billede, men vi angiver ikke, at den skal vÊre planlimet.
3. På vores seneste Instagram-billede viser vi en BORA, der er planlimet, men vi angiver ikke nogen steder, at den skal vÊre planlimet.
4. IfÞlge BORAs installationsguide står der ingen steder, at den skal planlimes.
5. Vi har sendt flere tilbud til jer, hvor vi nÊvner "nedfÊldet". Eftersom I ikke har påpeget dette og har valgt acceptere tilbuddet, antog vi, at det blev accepteret som nedfÊldet. Mere end halvdelen af vores kunder vÊlger denne installation, hvilket er en almindelig praksis.
6. Vi har anvendt de fagtermer, du nÊvner, herunder at BORA skal vÊre nedfÊldet, som det også fremgår af tilbuddet.
7. Vi frakender os ikke ansvaret, men I har selv accepteret tilbuddet. Vi forstår godt frustrationen over, at I ikke har fået det, som I havde tÊnkt, men vi kan desvÊrre ikke gÞre mere end det vi allerede har gjort.

Form Plus Teamet.

God process om renovering af eksisterende kÞkken

Vi tog kontakt til Formplus, da vi synes de har nogle sindsygt spÊndende greb og overflader på deres fronter. I vores tilfÊlde var det for at hÞre om de også kan renovere eksisterende kÞkkener. Det var de lige startet med, så vi indledte en dialog. Vi udnyttede muligheden for en "snedkerkasse" som er ret genial. Vi besÞgte butikken i Aarhus og fik en god sparring om muligheder. Da vi blot renoverede vores gamle kÞkken med fronter, bordplader og vask var et enkelt besÞg tilstrÊkkeligt (skiftede også hvidevarer men havde ikke noget med Formplus at gÞre). Dog en del korrepondance om mål på tilpasning og sokkel og den slags.
Fronter og bordplader blev leveret som aftalt. Jeg Þnskede selv at montere og det gik meget godt henover nogle aftener og en weekend, mens kÞkkenet faktisk var brugbart undervejs. Havde lidt sparring med Formplus hen af vejen, da der jo altid er nogle små overraskelser, når man er "gÞr det selv" mand, men ikke noget jeg ikke selv kunne lÞse med lidt support.
Jeg synes Formplus var professionelle fra start til slut og de var også klar på at supportere selv, da vi havde smidt en ordre.

2023幎12月16日

Hej Jesper
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse! Det gÞr os utroligt glade at lÊse, at du har haft en god oplevelse med os :-)

Line fra FormPlus

Vi har brugt utrolig lang tid sammen

Vi har brugt utrolig lang tid sammen med form+ på at designe og bestille vores nye kÞkken. Form+ var langsom til at svare og komme med tilbage meldinger. De virkede ikke sÊrlig interesseret i at sÊlge noget. Da vi efter en lang proces var tÊt på at modtage et tilbud fra dem oplyste de os at nu var der gået forlang tid og kÞkkenet blev sat ud af produktion, så vi kunne ikke få lov til at kÞbe det. Vi svarede altid inden for 24 timer og tog fri fra arbejde for at komme ned i butikken. Vi ville gerne kÞbe og vidste hvad vi ville have inden vi kom ned i butikken.

Vi ville gerne have en bestemt låge og derfor forsÞgte vi at lykkedes med et samarbejde med form+ trods en meget uhÞflig tone og dårlig service.

Vi modtog en daglig reklame mail om vi ikke ville bestille et kÞkken, men vi fik aldrig lov til at bestille et selvom vi prÞvede.

Nu ender vi med at stå uden kÞkken fordi Form+ har holdt os hen i flere uger.

Jeg kan kun sige spild af tid og gå alle andre steder hen - der kan de komme med et tilbud og bestille samme dag.

Form+ skriver i deres svar at vi fik tilbudt en alternativ lÞsning. Det gjorde vi ikke. Vi fik bare at vide at vi kunne prÞve et andet sted og starte hele processen forfra.

2023幎11月28日

Hej Kristina

Vi beklager dybt for eventuelle forsinkelser i vores kommunikation. Vi har vÊret 4 dage om at svare, og om det for meget eller under al kritik, det må vÊre op til den enkelte at afgÞre. Vi anerkender at det er Êrgerligt, når det man Þnsker ikke går som man håber.

Vi vil naturligvis gerne sÊlge et kÞkken, men ikke til enhver pris, og da selve maskinen som laver den specifikke låge ville udgå, så ville vi ikke kunne vÊre sikre på at levere et fejlfrit kÞkken. Derfor tog vi en beslutning om ikke at sÊlge et kÞkken med den låge du Þnskede. Vores primÊre mål er at levere produkter af hÞj kvalitet, og desvÊrre ville den pågÊldende låge vÊre ude af produktion. Vi Þnskede ikke at risikere, at du skulle stå tilbage med eventuelle fejl eller mangler uden mulighed for at rette op på dem.

Vores rådgivning om at vÊlge en alternativ lÞsning var motiveret af Þnsket om at sikre, at du modtager et fejlfrit kÞkken, uden risiko for potentielle problemer med den Þnskede låge, men vi har ikke hÞrt tilbage fra dig på denne mail.

Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde en lÞsning, der bedst imÞdekommer dine behov.

Line fra Form Plus

Nyt kÞkken er en stor beslutning og

Nyt kÞkken er en stor beslutning og skal.kunne holde i lang tid. Derfor var det super dejligt, at få professionel hjÊlp til at se de store linjer og gå ned i de små detaljer. Resultatet er blevet lige som vi ville have det.

2023幎10月25日

Hej Jens!
Tusind tak for din flotte anmeldelse :-) Den er vi virkelig glade for. Hvor er det dejligt at hÞre, at I har fået lige det i Þnsker.

Line fra Form Plus

En helt igennem godt oplevelse

En helt igennem godt oplevelse fra idéfasen i butikken i Århus, over diverse korrekturer, dumme spÞrgsmÃ¥l og justeringer pÃ¥ telefonen. Derefter en super proff ordreproces med endnu en medarbejder, som trippeltjekkede alt inden produktionen. Og ja, sÃ¥ var der en enkelt reklamation pÃ¥ en lÃ¥ge, som slet ikke gav anledning til det mindste bÞvl med firmaet. Super god betjening fra A-Z.

Glemte jeg at skrive, at kvaliteten er VIRKELIG lÊkker.....

2023幎10月12日

Hej Rene
Tusind tak for din meget fine anmeldelse! Den er vi superglade for, og hvor er det dejligt at lÊse, at du er glad og tilfreds med det hele.

Form Plus Teamet

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。