KÞkkenet lever op til alle vores forventninger og mere til. Det er både flot og funktionelt til en virkelig rimelig pris. Supergod service - Morten er meget imÞdekommende og hjÊlpsom.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vores oplevelse med Woodfront var god og tryg fra start til slut. De er travle mennesker, men altid lydhÞre og servicemindede. Vores montÞr, Apo, er den dygtigste hÃ¥ndvÊrker, vi nogensinde har haft.... ãã£ãšèŠã
Vi fik havde en fantastisk oplevelse med vores nye kÞkken fra Woodfront. Lige fra Mortens topprofessionelle rÃ¥dgivning til indretning til Stefans (og deres snedkers) sikre hÃ¥nd ved levering og opsÊtni... ãã£ãšèŠã
Vi havde en rigtig god oplevelse med WoodFront. Morten var super dygtig til at hjÊlpe os med at fÃ¥ klarlagt, hvordan vores kÞkkendrÞmme kunne tage sig ud i praksis. EfterfÞlgende var Stefan super venl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Woodfront er salg/rådgivning i dansk produceret snedkerkÞkkener i hÞj kvalitet. LÞsninger er primÊrt lavet til IKEA lÞsninger.
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Flot og funktionelt kÞkken - og super service
Dygtig montÞr og et dejligt nyt kÞkken
Vores montÞr, Apo, er den dygtigste håndvÊrker, vi nogensinde har haft. Meget effektiv og ordentlig og med sans for at få alle detaljer på plads. En stor anbefaling herfra!
SÃ¥ glad for, at vi ikke gik med Hackk, eller andre.
Vi takker for en virkelig imÞdekommende rådgiver, Morten, der har gjort alt hvad han kunne for at hjÊlpe os i mål med et virkelig flot kÞkken af hÞj kvalitet.
Vi har ingen problemer haft undervejs, og produkterne er fuldstÊndig i orden.
Super god service og yderst venligâŠ
Super god service og yderst venlig betjening :)
Fantastisk service hele vejen igennem
Fantastisk service hele vejen igennem. God kommunikation, fair priser og Êrlige mennesker, som virkelig går op i deres arbejde. Kan klart anbefales.
Fin service og svartid, men alt for dyrt.
Fin service og svartid. Men deres priser er latterlige.
Vi fik et tilbud på fronter alene der oversteg prisen på et komplet kÞkken inkl. bordplade i sten og samme fronter.
Vi ville se hvor meget billigere det var at lave et IKEA hack. Men det er der ikke meget hack over.

Woodfront ããã®åç
God service og lÊkkert produkt!
Vi havde en rigtig god oplevelse med WoodFront. Morten var super dygtig til at hjÊlpe os med at få klarlagt, hvordan vores kÞkkendrÞmme kunne tage sig ud i praksis. EfterfÞlgende var Stefan super venlig og imÞdekommende ift. praktikken omkring montering mv. Da der opstod udfordringer undervejs - fx en låge der ikke havde den rette stÞrrelse - blev det lÞst med det samme, uden at vi som kunde, kom til at hÊnge på problemet - og uden ekstraregning.
En service og et produkt helt i top
Vi fik havde en fantastisk oplevelse med vores nye kÞkken fra Woodfront. Lige fra Mortens topprofessionelle rådgivning til indretning til Stefans (og deres snedkers) sikre hånd ved levering og opsÊtning. De lÞste alle opståede problemer undervejs hurtigt og effektivt og med godt humÞr (selv når problemerne ikke skyldtes dem). Og kÞkkenet bliver beundret af alle, der trÊder ind i vores hjem (og af os selv på daglig basis). Vi kan kun varmt anbefale Woodfront!
Excellent Design Advice, Beautiful Product
From the Aarhus shop, excellent design advice, no shortage of time to explore options and discuss ideas, and entertain multiple visits. The doors are beautiful and high quality. Highly recommend to upscale an Ikea kitchen.
Woodfront lÞste mit Þnske om garderoberâŠ
Woodfront lÞste mit Þnske om garderober som både kunne indeholde alt mit tÞj men også ting og sager som man normalt har i sit kÊlderrum.
Udover at skabene skulle vÊre praktiske, Þnskede jeg ogsÃ¥ at de skulle have et godt design. Noget man havde lyst til at hvile sine Þjne pÃ¥.ð og som harmonerer med resten af lejligheden.
De lÞste alle min Þnsker og hele forlÞbet var meget professionelt gennemfÞrt, helt fra dag ét af, hvor skabene blev skitseret til de stod fÊrdige i min lejlighed.
Tidsplanen blev overholdt, alt foregik trygt og godt.ð
Vi kan pÃ¥ det kraftigste anbefaleâŠ
Vi kan på det kraftigste anbefale Woodfront! Vi har netop fået opsat kÞkken med fronter fra dem, og udover at kvaliteten på produktet er virkelig god, har de også vÊret enormt hjÊlpsomme og servicemindede fra start til slut. De hjalp os med at gennemgå vores tegninger fra ikea, og kom med gode råd til, hvordan kÞkkenet ville blive bedst. Da vores selvstÊndige montÞr - som vi havde booket gennem woodfront - måtte aflyse få dage fÞr opsÊtning grundet en skadet skulder, trådte woodfront ind og arbejdede på hÞjtryk for at finde en ny montÞr, der kunne overtage opgaven med så kort frist. Det lykkedes, og hele projektet blev kun forsinket med en enkelt dag. Woodfront får vores varmeste anbefalinger til alle, der overvejer nyt kÞkken!
Super god service
Super god service. Min kone og jeg er meget tilfredse med hele forlÞbet :)
Super god service hele vejen igennemâŠ
Super god service hele vejen igennem forlÞbet. De vender hurtigt tilbage med svar og er yderst behjÊlpelige med at finde en god lÞsning. Vi er meget glade for vores nye kÞkkenfronter og det virker til at vÊre af en god kvalitet.
God proces og professionel rådgivning
Vi havde en mega god proces med woodfront. God rådgivning og vi er meget glade for den kÞkkenlÞsning, vi har i dag. Også klar med lÞsninger når man har skÊve ideer!!! LÊkker kvalitet og super funktionelt.
KÊmpe anbefaling herfra
Vi fik vores kÞkken fra woodfront, både låger og skuffer. Ikke alene er det blevet et smukt kÞkken, kvaliteten er i top. Og i processen med opsÊtning var woodfront på pletten med vejledning. KÊmpe anbefaling herfra. Stefan
1000 stjerner til Woodfront
Vi har på ingen måde fortrudt at vi valgte Woodfront.
God kommunikation, sparring, hjÊlp, og ikke mindst det smukkeste kÞkken som resultat.
Stor tak til Morten og Stefan uden jer var vi aldrig kommet i mål.
5 stjerner er ikke nok, I burde have 1000.
Tak for jer.
Fantastisk service og kvalitet ð
Det har vÊret en stor fornÞjelse at arbejde sammen med Woodfront og vi er så glade for vores nye flotte kÞkken! Morten og Stefan er meget imÞdekommende og fleksible, og det har vÊret en god proces fra start til slut. Vi har allerede anbefalet Woodfront til familie, venner og naboer.
Woodfront - I er fantastiske - tak for jer âïž
Vi har netop fÃ¥et lavet vores nye snedkerkÞkken af Woodfront â og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse! Hele processen har vÊret en fornÞjelse fra start til slut ðð»
KÞkkenet er bygget op omkring Ikea-moduler og fronter og detaljer er i lÊkker snedkerkvalitet, og resultatet er både unikt og gennemfÞrt.
Stefan og Morten har vÊret både behagelige, lyttende og yderst professionelle. Vi oplevede fra fÞrste mÞde, at vores behov og Þnsker blev taget seriÞst, og det fÊrdige design rammer prÊcis den stil og funktionalitet, vi drÞmte om.
Montagen blev udfÞrt af to meget dygtige kÞkkenmontÞrer, som arbejdede effektivt og med stor respekt for bÃ¥de materialer og omgivelser. De var omhyggelige, pÃ¥passelige og havde et tydeligt Þje for detaljen â det ses i hver eneste lÞsning og samling.
Vi står nu med et smukt og funktionelt kÞkken, som vi glÊder os over hver eneste dag.
Vi giver Woodfront vores varmeste anbefaling â til alle, der Þnsker et kÞkken i snedkerkvalitet, personlig rÃ¥dgivning og solidt hÃ¥ndvÊrk hele vejen igennem ð
De bedste hilsner
Charlotte & Lars
/Haslev
God rådgivning og flot produkt
Vi har anvendt woodfront til nyt kÞkken. Vi var rundt til forskellige leverandÞrer men oplevede den bedste og mest professionelle service her.
Relevant rådgivning og input til mere funktionelle lÞsninger, god dialog undervejs og levering til tiden. Og virkelig flotte trÊ fronter. Kan absolut anbefales!
Super rar proces i butikken i Aarhus
Super rar proces i butikken i Aarhus - alt fra design til bestilling til levering gik som smurt, og vi har fået et helt fantastisk resultat! Kvaliteten på både trÊ og linoleum er helt i top!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ