レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Vi bestilte køkken i februar 2025. Der var en masse bøvl med levering og skader som skulle rettes op på (jeg skrev en anmeldelse i sommeren 25). Her et år efter, mangler vi stadig at få fikset en s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har fået vores drømmekøkken og mere til! Efter flere forslag fra diverse køkkenfirmaer, var vi ret sikre på hvordan vores køkken skulle se ud. Men heldigvis tog vi turen til Århus og fik Tine’s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk smukt snedkerkøkken fra Formplus i Linoleum og egetræ. Vi har fået stor hjælp og er blevet guidet igennem processen på bedste vis af Tine fra Formplus i Aarhus. Materialerne lever op ti... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Vi har fået et dejligt køkken i Natur Eg. Vi monterede selv hvilket gik fint da alle dele passede til specifikationerne efter grundig gennemgang hos Formplus. En enkelt front havde et lidt anderledes... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. キッチン用品店

当該企業による記述

Hos Form Plus opgraderer vi dit IKEA køkken til et unikt snedkerkøkken, og til en brøkdel af hvad et snedkerkøkken koster.

3.3

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

God rådgivning

God rådgivning, gode løsninger. Fin service. Flot resultat.

2023年9月7日

Form Plus からの回答

Hej Lene! Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe og rådgive om den helt rigtige løsning.

Med Venlig Hilsen

Inspirerende og smart koncept

Inspirerende og smart koncept.
Glæder mig til, at se hvor det tager os hen. Ind til nu, super fin dialog.
Vh. Pia

2023年8月22日

Hej Pia!

Tak for din superfine anmeldelse! Vi er glade for at kunne inspirere jer, så I forhåbentlig kan finde frem til jeres drømmekøkken.

5つ星のうち4の評価

Hurtig levering af snedkerkassen

Hurtig levering af snedkerkassen! Fint udvalg i kassen, dog lidt små runde linoleumsprøver - måtte gerne være lidt større😊

2023年8月24日

Hej Else!
Tak for din fine anmeldelse. Den er vi virkelig glade for!

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores showroom i Århus eller København, hvor vi har nogle større linoleumsprøver :-)

5つ星のうち1の評価

Vi har haft en meget dårlig kundeoplevelse...

Vi har haft en rigtig dårlig oplevelse med FormPlus. Har lavet et lille oprids nedenfor med de udfordringer, vi mødte ifm handlen.

1. Én ting er konkursen, som vi endte med at blive en del af. Det var virkelig ærgerligt, men vi havde en god og konstruktiv dialog med ham, der solgte os køkkenet til at begynde med. Der er ingen kritik af den håndtering.
2. Vi er generelt meget ærgerlige over den dialog vi har haft ifm den endelige levering af køkkenet. Her fik vi fejlleveret en del elementer og vi fik 8 sokler, som vi har betalt for, imens vi kun skulle bruge 3 sokler. Fejllevering af soklerne skyldtes en fejl i formplus' tegneprogram. Det endte med at koste os 5.000 kr mere end hvad vi burde have betalt. Her syntes jeg, det var rigtig dårlig stil, at vi ikke kunne få pengene tilbage for de 5 sokler, som tegneprogrammet havde regnet forkert. Fsva elementerne, som blev fejlleveret, så sad jeg med følelsen af, at formplus lagde skylden over på os, vi fik at vide, at vi jo havde gennemgået bestillingen sammen. MEN på forsiden af tilbuddet står der 'korpus træmønster' og udførelse af trækant 'Natureg vandret'. Derfor mener vi, at vi ikke skulle have leveret trækanterne med EG/LAMINAT, men det fik vi, og vi fik at vide, at det var en fælles fejl, da vi bare kunne have læst tilbuddets varebetegnelse. Jeg var og er stadig meget uforstående over for den tilbagemelding, vi fik, jf beskrivelsen på forsiden af tilbuddet. Jeg sidder derfor tilbage med en rigtig dårlig kunde oplevelse.
3. I har 4-5 gange kontaktet os vedr. Den samme betaling, som i skriver vi mangler at betale. Jeg har flere gange sendt dokumentation for vores betaling. Det er super træls, at jeg skal bruge tid på at genfremsende de samme oplysninger flere gange, bare fordi, formplus har rod i økonomi systemet.
4. Når varerne blev leveret, havde vi ingen chance for at vide, om vi havde fået de elementer, som fremgik af tilbuddet. Vi fik leveret +50 forskellige elementer, og der fremgik ingen betegnelse på leveringerne, så vi skulle selv gætte os frem til, hvilke 'træbræt' (element), som hørte til varebetegbelsen i tilbuddet. Det er meget uoverskueligt, når der er +50 elemeneter i leveringen.

Jeg vil ikke anbefale formplus.

2023年2月15日

Hej Mia

Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse med os har været turbulent i forbindelse med vores konkurs- det beklager vi selvfølgelig mange gange. Det er langt fra vores standard og vi vil gerne understege endnu engang, at jeres sag har hørt til sjældenhederne. Dét, at vi desværre ikke kunne tilbyde jer en tilbagebetaling for soklerne, bundede i betingelserne for konkursen, hvilket selvfølgelig var dybt ærgerligt, men juridisk set har vi ikke kunne gøre noget som helst, da det var sådan reglerne var ved en konkurs. Hele jeres ordre var i princippet tabt ved konkursen. Den nye ejerkreds valgte dog ved opkøbet af Formplus, at hjælpe de klemte kunder med midler fra egen lomme, hvilket gjorde at I nu står med et køkken. Vi har gjort alt hvad vi kunne for at hjælpe jer i mål.

Med hensyn til de mange dele i jeres levering, kan vi bare konstatere at vi ikke er IKEA, og vores produktion kan simplethen ikke håndtere at mærke alle delene med numre endnu.

Vi håber at I, her på den anden side, står tilbage med et lækkert køkken som I er glade for.

Med venlig hilsen,

Rigtig flot snedkerarbejde

Rigtig flot snedkerarbejde.
Vi har fået de flotteste linoleums fronter med egetræsfyldninger.
Levering til tiden, der var dog et par små fejl i leveringen, som med det samme blev udbedret og leveret så hurtigt det kunne lade sig gøre.
Alt i alt en god oplevelse.
Kan varmt anbefale at få lavet køkkenfronter til et Ikea Hack køkken. Der er helt styr på Ikeas mål til de forskellige elementer.
Vi har fået et det smukkeste køkken vi kunne ønske os.

2023年8月10日

Hej Ann-Dorthe
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Den er vi meget glade for. Hvor er det dejligt at læse om din gode oplevelse med os, og at du er glad og tilfreds med dit køkken fra os :-)

Line fra Form Plus Køkken

5つ星のうち5の評価

Super god service og et mega flot…

Super god service og et mega flot resultat.
Man får meget for pengene

2023年7月30日

Hej Jakob
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Den er vi meget glade for. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores service og ikke mindst vores produkter :-)

5つ星のうち5の評価

Drama til side, vildt fint køkken!

Jeg blev fanget i konkursen af Form Plus. Nåede lige at betale for mit køkken og sende ordren igennem og ugen efter gik det jo så galt... Jeg havde et par dage i fuld frustration og havde lidt opgivet alt håb, men blev hurtigt kontaktet af dem, og vi fandt en løsning på det hele!

Så hatten helt af til Ole, Line og Line. De var super hjælpsomme og nemme at kommunikere med, og mit nye køkken står nu snorlige. Ville klart gerne give dem 5 stjerner, men 4 må række... ej, F... det, 5 stjerner herfra, alt lykkedes og jeg er super glad for mit nye køkken!

2023年7月14日

Hej Marc!
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Dén er vi meget glade for. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad og tilfreds med dit køkken fra os, selvom du blev ramt af konkursen. Det betyder meget for os! :-)

Ønsker dig alt godt fremover!

Line

Drømmekøkkenet

Vi har fået vores drømmekøkken til en overkommelig pris grundet en kombi mellem IKEA grundelementer og Form Plus låger og tilpasninger. Vi har fået stor hjælp fra Ole fra Vesterbro afd. han havde mange fif som gav køkkenet lige det plus der skulle til.
Vi kan kun anbefale den gode kvalitet.

2023年5月17日

Hej Ole
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Den er vi meget glade for.
Derudover er det så dejligt at høre, at I har fået jeres drømmekøkken og at Ole har været til stor hjælp :-)

Ønsker jer en rigtig god dag!

God oplevelse

2023年4月21日

Hej John!
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse!

så fin service

2023年4月11日

Hej Maj-Britt
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Den er vi rigtig glade for og dejligt, at du er tilfreds med vores service :-)

5つ星のうち5の評価

Virkelig flotte inderskuffer vi fik👍

2023年3月30日

Hej Martin
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Den sætter vi pris på, og hvor er vi glade for at høre, at I kan lide træskufferne, som I har fået leveret :-)

Mangler svar på reklamation

Jeg er blevet bedt af Form Plus om at anmelde dem.

Vi modtog medio 2022 vores køkken, som vi overordnet set er tilfredse med. Desværre passer køleskabslågen ikke, hvilket gør at den hænger skævt og køleskabet er svært at åbne/lukke, da det binder enormt meget grundet den for store låge.
Vi lavede en reklamation på dette og fik lovning på at vi selvfølgelig skulle have en ny låge.

Det er nu over 6 mdr siden og der er stadig intet sket i den sag. Jeg har skrevet til Form Plus adskillige gange uden at der er sket noget i sagen.
Meget kritisabelt. Så sent som i sidste uge skrev jeg igen til Form Plus, men svar lader vente på sig.

Hej Anne
Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med jeres køkken, men at I er kede af mangel på svar på jeres reklamation. Vi er også selv kede af, at vores svartider har været ekstra lange pga. konkursen. Det har vi heldigvis fået rettet op på. I har fået leveret jeres køleskabslåge tilbage i uge 18 og vi håber, at I er glade og tilfredse med jeres køkken :-)

Sabines service fra Vesterbro topklasse

Jeg besøgte deres butik på Vesterbro, og nu må jeg bare sige, at vi fik simpelthen så fantastisk service af Sabine, der stod i butikken. Det er første gang mig og min kæreste skal kaste os ud i sådan et stort projekt, og Sabine var så sød til at besvare alle vores spørgsmål/bekymringer og hendes service hele vejen igennem var kompetent og dybdegående - så tak for at gøre vores oplevelse så behagelig, Sabine!!

2023年3月17日

Hej Caroline
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at Sabine har været en stor hjælp for jer. Jeg har givet din anmeldelse videre til hende og hun blev meget glad for de fine ord! :-)

Super produkt

2023年1月12日

Hej Mikkel
Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er glade for vores produkter :-)

5つ星のうち4の評価

"Snedkerkassen" til låns

Vi har haft "snedkerkassen" til låns. Den var en god hjælp i forhold til valg af køkken og materialer, dog ønskede vi os en medfølgende oversigt og lidt større farveprøver. Så god en mulighed! Tak!

2023年2月28日

Hej Helene
Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at snedkerkassen har været en god hjælp for jer :-) Vi har taget din feedback til os og er meget taknemmelige for din mening!

5つ星のうち5の評価

flot design, overkommelig pris, service i top

Meget flot design, som følger med i prisen på lågefronterne, der bestemt var overkommelig. Da firmaet kender Ikea ud og ind, var det meget nemt det hele. For eksempel kendte Ikeas faste monteringsfirma udemærket til formplus’ produkter.
Der var en meget ærlig kommunikation omkring priser og vi følte os godt behandlet hele vejen igennem.
Kan kun anbefale formplus.

2022年7月31日

Hej Rune,
Mange tak for din meget flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både vores produkt, og ikke mindst vores service :-)

5つ星のうち5の評価

Vi er super glade for vores lille…

Vi er super glade for vores lille køkken i natur eg. Vi fik en masse god vejledning, også til selve IKEA opsætningen, valg af materialer osv.

Form Plus からの回答

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse af os! Det er vi rigtig glade for, og hvor er det dejligt at læse, at I er super glade for jeres køkken og vores service :-)

5つ星のうち3の評価

flot produkt, men!

Selve produktet er fint, men desværre har der været en voldsom gang rod i leveringen , med adskillige forkerte og manglefulde leveringer og meget lange leveringstider... alle har været søde men desværre kan de jo kun arbejde med de interne systemer de nu engang har og de er mildt sagt ikke gode

Hej Kaare
Vi er glade for at høre, at du synes at vores produkter er fine. Grunden til de problemer du skriver var desværre på grund af vores konkurs. Vi har alle arbejdet på højtryk for at komme igennem konkursen, så gnidningsfrit som muligt, men det er altid lettere sagt end gjort. Vi beklager selvfølgelig at dette er gået ud over din levering. Dog håber vi, at du nyder dit fine køkken fra os :-)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。