2.5

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

14件のレビュヌ

HjÊlp til aftale i arvesag

Advokat Jens Axel Kruchov, har hjulpet os i forbindelse med at udfÊrdige aftale omkring arvesag. En advokat der taler så man kan forstå hvad der menes. Har fuld tillid til denne, og vil helt sikkert benytte storm advokatfirma ( Jens A Kruchov hvis vi skulle få brug for advokatbistand en anden gang

2025幎1月31日

Elendig sagsfÞring

Vil man dÞmmes uskyldigt sÃ¥ skal man bare vÊlge Maibritt. Man sidder tilbage med en enorm fÞlelse af der pÃ¥ ingen mÃ¥de blev kÊmpet. Min sag var relativ lille, og den bar prÊg af man ikke gad kÊmpe. Sad med klare beviser modsat anklager der sad med falske beviser og blev stadig dÞmt. Da sagen kom til landsretten fik man banket et stempel i panden at man bare var kriminel. Fik anbefalet maibritt, men flere gange under processen overvejede jeg at skifte, skulle dog have lyttet til mig selv. SÃ¥ er din sag ikke stor nok skal du nok ikke vÊlge disse. 👎🏌

2024幎5月16日
自発的なレビュヌ

FRA 14 ÅR til FRIFINDELSE + 2 millioner kr i erstatning! Jesper er den BEDSTE advokat!

Ubeskrivelig Advokatoplevelse med Jesper Storm Thygesen
FRA 14 ÅR til FRIFINDELSE + 2 millioner kr i erstatning!

Jeg kan med sikkerhed sige, at Jesper har udfÞrt verdens bedste arbejde for os som familie. Jesper viste en utrolig dedikation og professionalisme, som var altafgÞrende

Jesper var opmÊrksom på alle de vigtige detaljer, hvilket sikrede, at ingen lÞse ender blev overset. Hans ekspertise og grundige tilgang til sagen betÞd, at vi fÞlte os trygge!

Jesper er sÊrdeles kompetent og engageret i en sag, når fÞrst han siger ja tak, til at tage den. Han har en fremragende evne til at få tingene til at gå op i en hÞjere enhed. Vi kan på det varmeste anbefale ham til alle, der har brug for en dygtig advokat, der virkelig har styr på sit arbejde og engagerer sig helhjertet i sine klienters sager.

De varmeste anbefalinger fra en meget tilfreds familie!
Jesper jeg ved, vi har sagt det mange gange, men vi er dig evige taknemmelige for, at du sÞrgede for vores bror kunne gå fra retten som en fri mand!

2024幎5月6日

Kan på det kraftigste anbefale Emma Ring Damgaard

Jeg har gjort brug af Emma Ring Damgaard som advokat, og jeg kan på det kraftigste anbefale et samarbejde med hende. Man skal lede lÊnge efter en advokat, som formår at få dig som klient til at fÞle, at din sag er vigtig, prioriteret, og som kan kommunikere proaktivt, transparent og intelligent.

Den stÞrste anbefaling herfra

2023幎11月24日

Har haft Martin som advokat

Har haft Martin som advokat. Han er skarp og har virkelig styr på sit arbejde. Der bliver svaret hurtigt tilbage, ens henvendelser og de er rigtig gode til at tage teten og sÊtte en ind i det hele. Min oplevelse har vÊret helt igennem fantastisk, gennem flere år, og jeg kan varmt anbefale dette firma. TrovÊrdigt og god steming

2023幎5月30日

Min perspektiv!

Hej allesammen, kan garantere jer i ikke finder en bedrer advokat end Martin Andersen. Jeg sad for en stor sag, havde stresset den helt af. TÊnkte det er nu jeg får den kÊmpe dom men så kom Martin ind i billedet han ordnede det ene og det andede på et split sekund og gjord det med et smil hele vejen. Han vidste Hvad han gik ind til og hvad han var oppe imod. BehÞver ikke at skrive hele historien ned. Men kan fortÊlle jer at jeg fra 8 år til en Ungsdomssanktion og det er vildt! Kan klart anbefalde jer til Martin Andersen, han er den bedste advokat jeg nogensinde har set/ klart den bedste!!

2022幎10月9日

Martin Andersen ✊🏌🙏🏌

Blev anbefalet Jesper Thygesen som den suverÊne master indenfor Jura. Vi fik “istedet” Martin Andersen og hvilken fornÞjelse. Han er en evnerig og fremragende forsvarsadvokat. Martin formÃ¥r at outshine andre kollegaer i en retssal og sÊtter en standard, som er vÊrd at leve op til.

Tak for alt ✊🏌

2022幎11月9日