Bestilte 3 natur billeder som jeg modtog ret hurtigt. Billederne var utrolig smukke men desvÊrre var glasset i rammerne gÃ¥et itu i forsendelsen. Kontaktede firmaet og fik svar kort tid efter, hvo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Smukke billeder og rammer. Martin er meget behjÊlpelig. Jeg kan på det varmeste anbefale, at du gÞr dit nÊste kÞb her.
äŒæ¥ãåçããŸãã
I min sÞgen efter et smukt naturbillede, faldt jeg over Foto Factory. Et lille seriÞst firma, som tager de smukkeste og enkle billeder, som ofte udstrÃ¥ler ro. De er meget imÞdekommende og jeg vil bes... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det er en virksomhed der overholder det de lover, og de svare samme dag som man skriver. Vi bestilte 5 fantastiske flotte billeder med ramme, og de blev den dag de lovede. SÃ¥ de har arbejdet i weekend... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Foto Factory bringer vi naturen ind i dit hjem med vores eksklusive samling af naturfotografi. Hver plakat fortÊller sin egen historie og fungerer som et vindue til den skÞnne danske natur. Siden 2010 har vi som familieejet virksomhed fokuseret på at levere hÞj kvalitet og service. Vi vÊrdsÊtter den unikke kombination af dansk design og skandinavisk Êstetik i vores produkter, som er designet til at skabe ro og harmoni i dit hjem. Vores mission er at inspirere til en dybere forbindelse med naturen gennem vores kunst. Oplev skÞnheden og roen fra naturen, og lad os hjÊlpe dig med at gÞre dit hjem endnu mere indbydende.
BÃ¥dehavnsgade 53 S, 2450, KÞbenhavn SV, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Foto Factory ããã®åç
Det er mit tredje indrammede foto fra Foto Factory - det taler for sig selv, synes jeg ð

Foto Factory ããã®åç
Jeg havde ombestemt mig mht rammerne efter min bestilling, men der blev hurtigt svaret og bestillingen rettet inden afsendelse.
Smukke billeder og dejligt at de hele er klar til at hÊnge op, så man ikke slev skal sÊtte billederne i ramme.
4 ikke 5, for jeg synes at prisen for de sorte alu ramme er for hÞj. Lad hellere billederne koste lidt mere.

Foto Factory ããã®åç
Printene er helt fantastiske! Kompositionen er smuk og bringer lidt af den danske natur ind i min stue.
En af printene blev desvÊrre beskadiget under transporten, men Martin var utrolig venlig og hurtig til at svare â han sÞrgede for en erstatning uden problemer.
Super service og smuk kunst â jeg vil helt sikkert kÞbe flere!
Needed a digital passport photo.
Emailed the bromsgrove store to check that they did photographs with digital code.
They replied within minutes that they did also provided cost.
Went in today was greeted by very friendly staff member.
Photo taken code emailed straight away.
Excellent service thanks
Super god og hurtig service - og helt fantastiske plakater, der skaber en skÞn stemning.
Vi er super tilfredse med de modtagne plakater i rammer. Flotte motiver og god kvalitet på produkterne. Samtidig rigtig god service. Vi fik leveret til udlandet, og det fungerede fint.
Virkelig smukke posters i god kvalitet. Martin er virkelig dygtig til kompositorisk simple close-ups af smuk natur og til at ramme den helt rigtige vinkel ved genkendelige landmarks og landskaber - så Êstetisk lÊkkert. Et godt mix af farve- og sort/hvid-fotos - alle super stemningsfulde. Jeg var heldig at finde et motiv fra smukke Thy, som var lige det, jeg ledte efter. Der er god service og professionalisme hele vejen igennem. KÊmpe anbefaling.
Selvom DHL var grove i deres handtering af pakkerne saa var der ingen problemer med at faa tilsendt nye rammer - super kunde kvalitet og focus

Foto Factory ããã®åç
Er lidt skuffet over kvaliteten af billederne. Havde forventet knivskarpe billeder på flot fotopapir.

Foto Factory ããã®åç
Super flotte billeder og flot flot kvalitet ð€©

Foto Factory ããã®åç
Hvis billedet var kommet hurtigere, havde jeg givet 5 stjerner.
SkÞnt foto, der levede op til mine forventninger.

Foto Factory ããã®åç
Synes desvÊrre farverne på ene billede er nedtonede ifht på reklamen ( mangler tydeligt den grÞnne nuance ) - Êrgerligt fordi begge foto motiver jeg kÞbte er meget smukke og dragene ..

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã