Bestilte 3 natur billeder som jeg modtog ret hurtigt. Billederne var utrolig smukke men desvÊrre var glasset i rammerne gÃ¥et itu i forsendelsen. Kontaktede firmaet og fik svar kort tid efter, hvo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Smukke billeder og rammer. Martin er meget behjÊlpelig. Jeg kan på det varmeste anbefale, at du gÞr dit nÊste kÞb her.
äŒæ¥ãåçããŸãã
I min sÞgen efter et smukt naturbillede, faldt jeg over Foto Factory. Et lille seriÞst firma, som tager de smukkeste og enkle billeder, som ofte udstrÃ¥ler ro. De er meget imÞdekommende og jeg vil bes... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det er en virksomhed der overholder det de lover, og de svare samme dag som man skriver. Vi bestilte 5 fantastiske flotte billeder med ramme, og de blev den dag de lovede. SÃ¥ de har arbejdet i weekend... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Foto Factory bringer vi naturen ind i dit hjem med vores eksklusive samling af naturfotografi. Hver plakat fortÊller sin egen historie og fungerer som et vindue til den skÞnne danske natur. Siden 2010 har vi som familieejet virksomhed fokuseret på at levere hÞj kvalitet og service. Vi vÊrdsÊtter den unikke kombination af dansk design og skandinavisk Êstetik i vores produkter, som er designet til at skabe ro og harmoni i dit hjem. Vores mission er at inspirere til en dybere forbindelse med naturen gennem vores kunst. Oplev skÞnheden og roen fra naturen, og lad os hjÊlpe dig med at gÞre dit hjem endnu mere indbydende.
BÃ¥dehavnsgade 53 S, 2450, KÞbenhavn SV, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fejl i print blev hurtigt fikset ððŒ
Jeg modtog et print med en fejl, skrev til kundeservice og de svarede med det samme at de ville sende et nyt, som jeg modtog i dag. Super fin service, og virkeligt flotte print i god kvalitet ððŒ

Foto Factory ããã®åç
Virkelig flot plaket, flotte farver , go kraftig kvalitet, så plakaten ikke skrider/folder inde i billedrammen..

Foto Factory ããã®åç
Rask og trygt levering av nydelig plakat med motiv fra Anholt. Riktig god kvalitet.

Foto Factory ããã®åç
Mange flotte billeder/plakater at vÊlge mellem. Nem og hurtig bestilling
Flotte rammer
Utrolig flotte billeder og en fantastisk god service. Mange tak til Martin:)
Hurtig levering og altid inden for forventet tid. KÞber du samme stÞrrelse af plakat og ramme, er billedet naturligvis sat perfekt i glas og ramme ved levering.
Fotoprintet er af hÞj kvalitet, og den rå natur gengives så smukt i f.eks. natur ege rammerne - alt er gennemtÊnkt og lÊkkert!

Foto Factory ããã®åç
Super hurtig levering og plakaterne var allerede i rammer da de ankom med posten hvilket er et kÊmpe plus.
Derudover er kvaliteten i topð€©ð¥³
God kvalitet pÃ¥ rammer og smukke billeder fra Danmark. â€ïž
Smukke motiver/fotos i sÊrklasse, som sjÊldent er set. Og meget imÞdekommende i forhold til individuelle Þnsker. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

Foto Factory ããã®åç
Har modtaget de smukkeste plakatter. Der er sÃ¥ meget dybde i billederne og kvaliteten er helt fantastisk â€ïž
Jeg har aldrig set sÃ¥ smukke naturbilleder fÞr â€ïž
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã