Interessante app; overzichtelijk en getoonde, dynamische, prijzen. Aangenaam verrast door aanbod wintervast voorstel voor gas. Voorschot systeem is anders dan ik gewent ben dus even aanpassen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Sinds maart hebben we de digitale meter, in mei ergens na het plaatsen van 20Kwh batterijen, over gestapt naar Frank Energie middels een dynamisch contract. Nog niet beklaagd. Elke dag, en voor ons ze... ãã£ãšèŠã
Goede en duidelijke app waar je overzichtelijk prijsweergaves kunt bekijken. Overdracht van leverancier A naar Frank Energie is vlot en zonder problemen verlopen. Tariefkaart duidelijk en transpa... ãã£ãšèŠã
Dynamisch contract op een eenvoudige manier. Frank biedt aanvullende diensten, zoals slimme sturing van je thuisbatterij. Hoewel de mogelijkheden iets beperkter zijn dan een betaalde dienst, biedt Fra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Frank is een groene energieleverancier die zijn klanten dynamische contracten aanbiedt. Door dynamische contracten aan te bieden en onze klanten inzicht te geven in hun energieverbruik, maken we energie verbruik slimmer, goedkoper en groener. Onze klanten besparen op hun energierekening en we dragen samen bij aan de energietransitie.
é£çµ¡å
Lange Lozanastraat 142 bus 2, 2018, Antwerpen, ãã«ã®ãŒ
- +32 34 561 213
- klantenservice@frankenergie.be
- frankenergie.be
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Moderne leverancier met tal van slimme toepassingen
Goed;
- communicatie
- mogelijkheden
- facturatie
- informatie
Punten van verbetering;
- Slimme toepassingen met elkaar laten communiceren (zonnepaneel en auto laden)
- mogelijkheid voorzien om via API of website instellingen voor het slim laden aan te passen
Slim gezien!
Zeer slim systeem om het maximum uit je batterij of zonnepanelen te halen
Ingestapt in september 25 en voorlopigâŠ
Ingestapt in september 25 en voorlopig nog steeds zeer tevreden. Correcte informatie en duidelijke app om je elektriciteit verbruik op te volgen.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Geen verrassingen met deâŠ
Geen verrassingen met de eindafrekeningen schrijven zeâŠ. ⬠1000 is misschien voor hen geen verrassing maar het blijft veel geld.

Frank Energie België ããã®åç
Alles lijkt goed te werken
Alles lijkt goed te werken, met goede uitleg maar zou misschien nog meer verduidelijking moeten zijn vooral in mijn geval over het slim laden van de wagen
Absoluut geen aanrader
Absoluut geen aanrader. Lokken je met âmooie prijzenâ. Nu met de huidige olie/gas-crisis is onze prijs ondertussen verdubbeld op 6 dagen tijd.. te belachelijk voor woorden.
Voor mij nooit meer.

Frank Energie België ããã®åç
duidelijke info
Duidelijke info waarmee ik zelf mijn machines op de goedkoopste uren gebruik alsmede onze EV
Goed maar app mag wat meer tonen
Als je zelf uw toestellen kuntâŠ
Als je zelf uw toestellen kunt aansturen via app's. Dan is het mogelijk om de toestellen aan te sturen op het moment dat de stroom het goedkoopste is.
Warmtepomp in combinatie met lucht-lucht verwarming /koeling.
Het opladen van de elektrische auto
Switch van Engie naar Frank is goedâŠ
Switch van Engie naar Frank is goed verlopen. Duidelijke app geeft goed inzicht in je stroomverbruik en kosten.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ