レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Straight up forfÊrdeligt. Larve i mad for 200 kr buffet, det eneste man fÃ¥r i retur er en ekstra gratis sodavand ikke penge eller en undskyldning. Det er sidste gang vi tager 25 mand herind📉📉📉👎👎ᅵ... もっず芋る

Virkelig skuffende oplevelse pÃ¥ Frankies i Aarhus. Min veninde og jeg havde bestilt bord til kl. 19.30 og havde glÊdet os rigtig meget til en hyggelig aften med god pizza i de ellers hy... もっず芋る

Bestilte en “Wine n’ Dine me” gennem Wolt fra Frankies, GrÞnnegade, KÞbenhavn. Udover at det tog 1 time og 20 minutter at fÃ¥ leveret vores mad 400 meter, sÃ¥ var maden ogsÃ¥ helt igennem kold da vi modt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Supergod pizza men desvÊrre har personalet hverken oversigt eller styr pÃ¥ noget som helst. Drikkevarerne kom efter vi fik vores mad
efter vi havde rykket for det tre gange. Personalet var tydelig for... もっず芋る

䌁業情報

1. むタリア料理店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vores pizza joint tilbyder stenovsbagte pizzaer med et spÊndende udvalg af old school favoritter med klassiske sammensÊtninger og nye, sjove kreationer på den perfekte pizza crust. Vi har også glutenfri bund som alternativ, og så har vi skÞnne side ord...

1.4

1.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg havde en meget skuffende oplevelse

Jeg havde en meget skuffende oplevelse på Frankies Pizza. Servicen var simpelthen utilfredsstillende. Vi ankom kl. 19:30 og blev informeret om, at vi havde to timer til vores bord. Da klokken blev 21:10, blev vi fortalt, at vi kun havde 10 minutter tilbage, beder hende om at tjekke op på det. Tjeneren kom fÞrst tilbage 15 minutter senere og sagde, at vi nu kun havde 5 minutter tilbage, Så vi heller ikke kunne få mere til bordet hvorefter vi skulle forlade restauranten.

Det fÞltes uretfÊrdigt, isÊr når vi betaler for en service, der ikke var til stede. Den manglende opmÊrksomhed fra personalet gjorde, at vores aften blev en dårlige oplevelse. Jeg kan desvÊrre ikke anbefale Frankies Pizza baseret på denne oplevelse. Pizzaerne var dog gode men sevice i bund!

2024幎10月12日

Hej,

Jeg er ked af at hÞre, I har haft en dårlig oplevelse på en af vores restauranter. Jeg vil meget gerne hÞre mere om jeres besÞg, samt hvilken restaurant I har besÞgt. Vi vil vÊrdsÊtte, hvis du har lyst til og mulighed for at sende os en mail til frankies@frankiespizza.dk.

Skuffende oplevelse og utilstrÊkkelig

Skuffende oplevelse og utilstrÊkkelig service

Vi var en gruppe pÃ¥ 10 mand som den 12.10 havde booket bord pÃ¥ Frankie’s JÊgergÃ¥rdsgade i Århus. Aftenen forlÞb fint indtil tiden lakkede mod ende. Tjeneren kom nemlig en halv time fÞr slut tid og sagde vi havde 5 minutter tilbage. Vi gjorde hende pÊnt opmÊrksom pÃ¥ at tiden fÞrst sluttede om 20 minutter. Til dette svare hun at hun lige ville tjekke med hendes overordnede og vende tilbage herefter
 hun kommer nu 5 minutter i den rigtige akut tid og informere om at vi havde ret og der nu var 5 minutter igen, hvortil hun ogsÃ¥ gÞr opmÊrksom pÃ¥ at bestilling for pizza og drikkevarer ikke lÊngere kan lade sig gÞre

Til slut skal vi til at betale og bliver her informeret at grundet vi er én mand nede i forhold til bestillingen, skal der stadig betales for den manglende person da der i fÞlge deres regler skal meldes fra 3 dage fÞr (hvordan kan man tage hÞjde for sygdom??)

DesvÊrre yderst utilfredsstillende at betale (extra) for service der ikke er til stede

Booking ref: K. T

2024幎10月12日

Hej Mingus,

Det er meget beklageligt at hÞre, at I har haft en dårlig oplevelse på Frankies JÊgergårdsgade. Vi vil meget gerne i dialog med dig omkring jeres besÞg d. 12. oktober, hvis du har lyst til og mulighed for at sende en mail til jaegergaardsgade@frankiespizza.dk. Jeg håber på at hÞre fra dig.

Kolde pizza - KOMMER der aldrig igen

Kolde pizza, siger den mangler varmme får en ny der er lige så kold. Kedelig fyld. Dårligt personal der ikke kigger om kunderne har brug for betjening. Ingen lys på toilettet, får svar om at det ikke har virket idag så det er bare sådan det er i dag. VIRKELIG DÅRLIG OPLEVELSE. VILLE ALDRIG ANBEFALE DET TIL NOGEN
SpÞger om der er en chef man kan snakke med, får et svar om at det er der aldrig. Jeg kan klage hvis jeg er utilfreds. Kan se jeg absolut ikke er den eneste der har oplevet denne problemstilling. Hvis jeg kunne gave jeg 0 stjerner.
Alt gik galt. Kommer aldrig igen, ikke pengene vÊr for en dårlig fryse pizza

2024幎10月4日

Hej Sine,

Det lyder som, at der er gået en del galt på en gang. Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse på Frankies.
Vi vil meget gerne i dialog med dig angående din oplevelse, samt hvilken restaurant du har besÞgt. Hvis du har lyst til og mulighed for at sende en mail til frankies@frankiespizza.dk, vil vi vÊrdsÊtte det.

En beskidt omgang

En beskidt omgang
SÞndag d 22 september var vi for fÞrste gang på Frankies på strÞget
Vi var de fÞrste gÊster og efter at ha siddet et stykke tid, var vores sko klistret fast til gulvet. Det lå pizza skorper mellem vÊgen og sofaen vi sad i og bordet havde heller ikke set en klud
Jeg kan blive i tvivl om hvor lÊnge siden det er der sidst er blevet gjort rent
Vil nÞdige se kÞkkenet
I skriver jeg skal henvende mig til jer, det har jeg gjort
Svar: i er kede af min oplevelse

2024幎9月22日

Hej Lena,
Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse på vores restaurant på StrÞget. Jeg håber, du har mulighed for og lyst til at kontakte os på stroeget@frankiespizza.dk om din oplevelse.

Pizzaen skulle have haft en 5-7

Mejlgade, Aarhus
Pizzaen skulle have haft en 5-7 minutter mere i ovnen, bunden er ikke fÊrdigbagt, mangler sprÞdhed. Minder om en snobrÞd, der knap har set bålet.
Meget skuffet!
Det kan godt vÊre pizzaerne ikke var sÊrligt gode, men de er tilgengÊld dyre

2024幎9月29日

Hej Jens,
Jeg er ked af at hÞre, du har haft en uheldig oplevelse med at bestille takeaway fra Frankies Mejlgade. Jeg håber, du har lyst til og mulighed for at uddybe din oplevelse til os på mejlgade@frankiespizza.dk.

Jonathan

Vi havde booket bord forud for

Vi havde booket bord forud for koncertoplevelse i to timer ved Frankies i JÊgergårdsgade. Blev taget godt imod, men meget lang ventetid, som desvÊrre også resulterede i, at vi måtte gå fra restauranten uden at have fået vores dessert, selvom vi havde rykket for desserten i noget tid. Restauranten tilbÞd ikke at kompensere for ventetiden, så vi betalte for desserter vi aldrig så skyggen af..

2024幎9月21日

Hej Line,
Jeg er ked af at hÞre, at du havde en dårlig oplevelse med lang ventetid under dit besÞg på Frankies JÊgergårdsgade. Hvis du har mulighed for at uddybe dit besÞg til os på jaegergaardsgade@frankiespizza.dk, vil vi vÊrdsÊtte at komme i dialog med dig.

Allegade 2 var 6/9 helt uden service og

Allegade 2 var 6/9 helt uden service og overblik hos tjenerne pg kÞkkenet koncentrerede sig vist kun om at levere til take away. Fik bordet 19.30 (bestilt til 19.15) efter 25 min kunne vi bestille drikkevarer og mad. Efter 1 time kom vores forretter fordi vi rykkede for dem. Efter yderligere 1 time kom vores pizzaer omsider efter gentagne rykkere. Vi bad om at få vores dessert straks, da vi ellers bare ville gå. Efter 2 timer og 20 min spiste vi vores dessert, som endte med blot at blive is for 4 af os - men vi var helt ligeglade - vi skulle blot ud derfra. Vi kommer ALDRIG igen. 0 stjerner.

2024幎9月6日

Hej Carsten,
Jeg er ked af at hÞre, at I havde en dårlig oplevelse på Frankies Frederiksberg med meget ventetid. Hvis du har mulighed for at uddybe din oplevelse til os på frederiksberg@frankiespizza.dk, vil vi meget gerne i dialog med dig.

DÃ¥rlig oplevelse!

Spiste på Frankies igår på Frederiksberg. Vi fik anvist et bord der var helt klistret, stolene var klistret og dette var ens for alle bordene i området vi sad. Tjeneren tilbÞd ikke engang at tÞrre bordet af. Vi fik bestilt, men bestikket i krukken var beskidt! NÊvner det for tjeneren, der kigger på mig som om det er et kÊmpe problem, og så henter hun krukken fra et andet bord (som også er beskidt). Det ender så med vi må tÞrre vores bestik af med vores vand og serviet, da det fortsat var beskidt (der var madrester på). Vi havde ikke lyst til at henvende os igen grundet attituden fra hende. Der er på intet tidspunkt en tjener der spÞrger om maden er god, eller om vi mangler vand, som vi har betalt for ad libitum. Vi manglede både salt og peber, at få fyldt vand, men igen ville vi ikke henvende os da det ikke virkede til det var okay.

2024幎9月7日

Hej Amalie,
Jeg er meget ked af at hÞre, at I havde en dårlig oplevelse på Frankies Frederiksberg i sidste uge.
Hvis du har lyst til og mulighed for at uddybe din oplevelse til os på frederiksberg@frankiespizza.dk, vil vi vÊrdsÊtte det.

Frankies på StrÞget. Bliv vÊk

Frankies pÃ¥ StrÞget. Vi sad 12 mennesker og ventede nÊsten en time pÃ¥ vores fÞrste servering, og da den endelig kom, var det tre hvidlÞgsbrÞd, som var dÃ¥rligt bagt. Som vi faktisk slet ikke havde bestilt – stadig ingen pizzaer. Til trods for at vi havde betalt for en feast, blev vi kun tilbudt vand ved bordet, uden nogen sodavand eller drinks pÃ¥ det tidspunkt.

Servicen var langt under standard. Personalet virkede stressede og kunne tydeligvis ikke fÞlge med. Da vi forsÞgte at bestille flere drikkevarer, blev vi afvist pÃ¥ en ubehagelig mÃ¥de. I sidste ende fik vi kun en lille del af de pizzaer, vi havde forventet, og kvaliteten var langt under det niveau, vi havde hÃ¥bet pÃ¥ – flere af pizzaerne indeholdt kÞd, pÃ¥ trods af at vi havde gÊster, der ikke spiser kÞd.
Jeg kan godt selv spise kÞd, men de var stÊrke og der var gedeost på, hvilket ikke bliver nÊvnt.
Jeg spiste personligt, kun det der svarede til et stykke. Da jeg ikke kunne lide nogle af dem.

Stemningen på stedet var kaotisk, og vi fÞlte os ikke vÊrdsat som kunder. Samlet set var det en meget negativ oplevelse, og jeg kan ikke anbefale dette sted. Det er bestemt ikke pengene vÊrd.

2024幎8月31日

Hej Mia,
Jeg er utrolig ked af at hÞre, at I har haft en negativ oplevelse på vores restaurant på StrÞget. Jeg håber meget, at I har lyst til at sende os en mail til stroeget@frankiespizza.dk, så vi kan komme i dialog med jer om oplevelsen.

Ikke dine penge vÊrd!

Jeg havde en meget skuffende oplevelse af Frankies på StrÞget. Efter at have ventet i nÊsten en time på vores fÞrste bestilling, fik vi serveret tre hvidlÞgsbrÞd, som ikke var ordentligt bagt, og stadig ingen pizzaer. Derudover blev kun vand fyldt op ved bordet, og der var ingen sodavand eller drinks på dette tidspunkt selvom vi betalte for feast.

Servicen var under al kritik. Personalet virkede overvÊldede og kunne ikke fÞlge med, hvilket blev tydeligt, da vi forsÞgte at bestille flere drikkevarer, men blev afvist pÃ¥ en ubehagelig mÃ¥de. Til sidst fik vi kun en brÞkdel af de pizzaer, vi regnede med at fÃ¥ og kvaliteten var langt under forventning – flere af pizzaerne indeholdt kÞd, selvom vi havde gÊster, der ikke spiser kÞd.

AtmosfÊren var kaotisk, og vi fÞlte os på ingen måde vÊrdsat som kunder. Alt i alt en meget ubehagelig oplevelse, og jeg kan ikke anbefale dette sted. Det er helt klart ikke pengene vÊrd.

2024幎8月31日

Hej Emma,
Jeg er meget ked af at hÞre, at I har haft en ubehagelig oplevelse på vores restaurant på StrÞget. Jeg håber meget, at I har lyst til at sende os en mail til stroeget@frankiespizza.dk, så vi kan komme i dialog med jer om oplevelsen.

Jonathan

I actually like their pizza but when

I actually like their pizza but when you order take away their website says 15-20 minutes but as soon as you’ve paid it changes to 35-45 minutes.

2024幎8月13日

Hi Emilie,
Thank you for your feedback! We are glad that you enjoyed our pizza. I'll be looking into the waiting time for takeout orders to ensure it is as accurate as possible. We appreciate you bringing this to our attention.

Best regards,

Klamt

Klamt , slidt og ligegyldig betjening

2024幎8月11日

Hej Jan,
Jeg er ked af at hÞre, at du fÞler, at vores restaurant er klam og slidt, samt betjeningen ligegyldig. Har du mulighed for at sende os en uddybende mail fra dit besÞg til frankies@frankiespizza.dk?

Jonathan

Bestiller en pizza fra Frankie på

Bestiller en pizza fra Frankie på Frederiksberg. Den bliver ikke leveret med det som skulle vÊre på pizzaen. Jeg ringer og klager, men det vil de ikke tage ansvar for. De siger jeg skal klage til Wolt, men det var dem selv som glemte at sende tingene af sted. Ikke Wolt's skyld.

Så nu fik jeg ikke det jeg bestilte. Fik ingen kompensation og en masse bÞvl i stedet for.

Firmaet tager ikke ansvar for deres egne fejl.

2024幎8月2日

Hej Mathias,
Jeg beklager den dårlige oplevelse ved at bestille takeaway med levering fra Frankies Frederiksberg. Jeg vil meget gerne hÞre mere om din oplevelse, hvis du har mulighed for at sende os en mail til frederiksberg@frankiespizza.dk.

Jonathan

Dårlig service - får aldrig maden

Vi spiste i gÃ¥r pÃ¥ Frankies pÃ¥ Allegade pÃ¥ Frederiksberg. Vi ankom 9 personer uden at have booket bord da der var fÃ¥ gÊster pÃ¥ restauranten. Efter at have bestilt modtog 8 af os vores pizzaer. Den sidste af os havde de glemt. Det er kikset men det kan selvfÞlgelig ske. Vi beder vores tjener om at fÞlge op pÃ¥ bestillingen. Det vil han gÞre. Der gÃ¥r tyve minutter uden at vi hÞrer noget. Vi tager tager igen kontakt til tjeneren for status. Han siger igen at han vil undersÞge hvor den manglende pizza er. Der gÃ¥r yderligere 25 min og de otte af os der har fÃ¥et mad er forlÊngst fÊrdige med at spise. Vi kalder igen tjeneren over til os og han fortÊller at den sidste mad kommer, men at vi selvfÞlgelig er rÞget bagerst i kÞen, og det er derfor at pizzaen ikke er kommet. Der er fÃ¥ gÊster sÃ¥ det kan ikke passe at det tager mere end 45 min at lave den pizza vi oprindelig bestilte for over en time siden. Vi dropper selvfÞlgelig at vente mere og den niende gÊst mÃ¥ gÃ¥ sulten hjem. Øv til Frankies. Det gider vi ikke opleve igen.

2024幎7月24日

Hej Jesper,
Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse på Frankies Frederiksberg. Vi vil meget gerne i kontakt med dig vedr. din oplevelse, hvis du har lyst til og mulighed for at sende os en mail til frederiksberg@frankiespizza.dk. På forhånd tak.

Ikke styr på det.

Vi havde booket bord, til feast. Det startede godt og vi fik de 2 fÞrste pizzaerfibt efter hinanden. Så gik det i stå. Vi spurgte flere gange efter en ny, fik a vide der var travlt. Men dem omkring os fik pizza. Da vi havde siddet der i 2 timer havde vi fået 4 pizzaer. Gik op og betalte 395 pr mand og var også lovet at vi fik en pizza med vi kunne spise på vejen videre, kom aldrig. Colaerne vi fik var ikke kolde.
Personalet vidste ikke hvad hinanden lavede. Der var ikke styr på noget.
Trist når man havde glÊdet sig til en masse forskallige pizzaer SOM ER KONCEPTET.
Frankies NÞrrebro

2024幎7月6日

Hej Diana,
Jeg er meget ked af at hÞre om din dårlige oplevelse med Frankies FEAST på Frankies NÞrrebro. Det lyder ikke til, at I har fået den oplevelse, som konceptet byder på. Vi vil meget gerne i dialog med dig om din oplevelse, hvis du har mulighed for at sende en mail til os på noerrebro@frankiespizza.dk.

Jonathan

Jeg havde bestilt pizza fra Frakies

Jeg havde bestilt pizza fra Frakies idag i JÊrgergårdsgade, deres mozzarella ost på pizzaen var helt kolde , pizzaen var generelt koldt . Jeg havde bestilt en cola i ordren , men det fik jeg ikke !! Jeg spurgte manden , som hentede pizzaen til mig fra Wolt , men han svarede mig ikke og gik hans vej .. Kan en medarbejder fra wolt ikke finde ud af at tale !!?

2024幎6月30日

Hej Fatima,
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse ved at bestille fra Frankies Pizza i JÊgergårdsgade. Vi vil meget gerne i dialog med dig om din oplevelse, hvis du har lyst til og mulighed for at sende os en mail til jaegergaardsgade@frankiespizza.dk.

Frankies Odense

Vores familie var for fÞrste gang på Frankies i Odense i går. Og det bliver bestemt ikke sidste gang! Aldrig er vi blevet mÞdt med så hÞjt et serviceniveau. Tjeneren levet en sublime oplevelse og mad var spot on.
Oplevelsen overgik vores forventninger for en restaurant i den fornuftige prisklasse😀🙏

2024幎6月28日

Hej Kasper,
Tusind tak for din gode feedback fra dit besÞg hos Frankies i Odense. Vi er meget glade for at hÞre, at I havde en skÞn oplevelse og blev mÞdt af et hÞjt serviceniveau. Vi ser meget frem til endnu et besÞg i fremtiden!

Pizzaen er gennemsnitlig

Pizzaen er gennemsnitlig, men der var sparet på fyld og servicen var ok, men vÊrten, en fyr var ikke imÞdekommende,
og da jeg spurte at tÞrrevores bord, han ignoreret, men da jeg sagde anden gang så renset han uden stÞrre Þnsker. Okay sted, men slet ikke prisen vÊrd (150 kr) .

2024幎6月21日

Hej Tanya,
Tak for din feedback fra dit besÞg på Frankies. Vi vil rigtig gerne hÞre mere om din oplevelse, samt hvilken restaurant du har besÞgt. Hvis du har mulighed for at sende os en mail på frankies@frankiespizza.dk, vil vi vÊrdsÊtte muligheden for at komme i kontakt med dig.

Kan desvÊrre ikke give 0 stjerner
 fik

Kan desvÊrre ikke give 0 stjerner
 fik leveret 3 slatne kolde pizzaer. Ringede til frankies ODENSE som mente det var Wolts skyld og skrev sÃ¥ med Wolt som mente det var frankies
 frem og tilbage
har snakket med frankies nu 4 gange og fÃ¥et 45% refusion(af Wolt) for uspiselig mad. Det er simpelthen for ringe man ikke kan fÃ¥ pengene tilbage for mad i pÃ¥ ingen mÃ¥de kan vÊre bekendt at servere
. Aldrig igen!!

2024幎6月20日

Hej Majken,
Jeg er rigtig ked af at hÞre, at I har haft en dårlig oplevelse ved at bestille takeaway fra Frankies i Odense. Din oplevelse lever bestemt ikke op til de standarder, vi strÊber efter.
Hvis du har lyst til og mulighed for at sende en mail om din oplevelse til odense@frankiespizza.dk, vil det vÊre meget vÊrdsat.

Jonathan

Frankies pizza århus ,super gode pizza

Frankies pizza århus ,super gode pizza, fantastisk personale,vi ventede lidt ,da der kom mange ordrer udaf huset ikk lang tid,og straks fik vi tilbudt en ny omgang drikkevarer på huset regning .
5 personer gik meget meget tilfreds derfra ,vi kommer igen .

2024幎6月14日

Hej Steen,
Mange tak for din fine anmeldelse af dit besÞg på Frankies i Aarhus. Vi er rigtig glade for at hÞre, at I, trods ventetiden, gik tilfredse fra restauranten. Vi glÊder os til at byde jer velkommen en gang i fremtiden.