レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Straight up forfÊrdeligt. Larve i mad for 200 kr buffet, det eneste man fÃ¥r i retur er en ekstra gratis sodavand ikke penge eller en undskyldning. Det er sidste gang vi tager 25 mand herind📉📉📉👎👎ᅵ... もっず芋る

Virkelig skuffende oplevelse pÃ¥ Frankies i Aarhus. Min veninde og jeg havde bestilt bord til kl. 19.30 og havde glÊdet os rigtig meget til en hyggelig aften med god pizza i de ellers hy... もっず芋る

Bestilte en “Wine n’ Dine me” gennem Wolt fra Frankies, GrÞnnegade, KÞbenhavn. Udover at det tog 1 time og 20 minutter at fÃ¥ leveret vores mad 400 meter, sÃ¥ var maden ogsÃ¥ helt igennem kold da vi modt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Supergod pizza men desvÊrre har personalet hverken oversigt eller styr pÃ¥ noget som helst. Drikkevarerne kom efter vi fik vores mad
efter vi havde rykket for det tre gange. Personalet var tydelig for... もっず芋る

䌁業情報

1. むタリア料理店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vores pizza joint tilbyder stenovsbagte pizzaer med et spÊndende udvalg af old school favoritter med klassiske sammensÊtninger og nye, sjove kreationer på den perfekte pizza crust. Vi har også glutenfri bund som alternativ, og så har vi skÞnne side ord...

1.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Bryder skriftlige aftaler

Jeg ringede til hovedkontoret for at hÞre hvor vi kunne få plads til spisning af 30 personer.
De fandt plads på Frankies på Frederiksberg. De sendte en bekrÊftigelse, men antal, tid og pris.
Da vi ankommer og flere har sat sig og fået noget at drikke herefter meddeler personalet at der var en tastefejl i den skriftlige bekrÊftigelse og at det bliver 3.000 kr dyrere.
De har ikke sendt en besked på skrift.

Hvis vi er ultilfredse kan vi gå.

2024幎6月12日

Hej Mette,

Jeg er ked af at hÞre, du har haft en dårlig oplevelse ved at besÞge Frankies Frederiksberg og kommunikationen med hovedkontoret. Vi vil meget gerne i kontakt med dig angående din oplevelse, hvis du har lyst til og mulighed for at sende en mail til frederiksberg@frankiespizza.dk.

Jonathan

Efter over en times ventetid er der

Efter over en times ventetid er der endnu ikke en der har tilbudt hjÊlp.

2024幎5月30日

Hej Henrik,
Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse ved at besÞge Frankies. Vi vil meget gerne hÞre om dit besÞg, hvis du har lyst til og mulighed for at sende en mail til frankies@frankiespizza.dk.

Jonathan

Helt sort i bunden og et personale der

Helt sort i bunden og et personale der snakkede hÞjlydt om weekendens aktiviteter. Ikke hyggeligt eller velsmagende besÞg.

2024幎5月28日

Hej Emma,
Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse ved at besÞge Frankies Pizza. Vi vil meget gerne hÞre mere om dit besÞg, hvis du har lyst til og mulighed for at sende en mail til frankies@frankiespizza.dk.

Jonathan

Kold våd og slatten pizza

Kort ventetid på restaurenten, men kold og slatten pizza.
NÊsten ingen ost og skinken var kommet på efter ovnen.
Min sÞn på 6 år spiste 3 stk. og sagde mor den er helt slatten og smager af tomat og var brÊndt på i bunden.

2024幎5月23日

Hej Louise,
Jeg er ked af at hÞre, at I har haft en dårlig oplevelse på Frankies. Vi vil meget gerne hÞre mere om dit besÞg, hvis du har lyst og mulighed for at skrive til os på frankies@frankiespizza.dk.

Jonathan

Hvis du vil kÞbe en pizza med i Frederiksberg Have, sÃ¥ lad vÊr med at kÞb den her

1. DÃ¥rlig service:
Man kan ikke gå ind og bestille en pizza og betale med kort eller kontant (som de spisende gÊster kan). Man skal downloade og bestille igennem deres app, eller deres hjemmeside.

2. Lang ventetid:
Vi bestilte en pizza to go og ventetiden stod som 10 min. Fint. Da de 10 min. var gået og vi skulle hente pizzaen var den ikke klar - de lagde 5 minutter til. Det gjorde de fire gange. Så vi ventede i 30 min. uden kompensationen eller noget som helst. Og der var ikke travlt.

3. Elendig pizza:
Der var engang hvor Frankies lavede god pizza. Det er godt nok mange Ã¥r siden
 Vi havde bestilt en “kartoffelpizza”. Vi fik et brÊndt hvidlÞgsbrÞd med kartofler og ingen rosmarin. Hvis man var rigtig heldig, fik man en bid med ost pÃ¥.

Konklusion:
Bestil fra et andet pizzaria, eller lav en pizza hjemmefra - det er hurtigere og billigere.

Tak for at minde os om hvorfor vi ikke har bestilt Frankies Pizza i mange år.

2024幎5月20日

Hej Emma,

Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse ved at bestille takeaway fra Frankies Frederiksberg. Vi vil meget gerne i dialog med dig omkring din oplevelse, hvis du har mulighed for og lyst til at skrive til os på frederiksberg@frankiespizza.dk. Vi håber meget på at hÞre fra dig.

pap pizza

Da jeg blev pludseligt ramt af en skarp smerte i min abdominale region, begyndte jeg at fÞle mig urolig. Snart efter begyndte ubehaget at eskalere, ledsaget af en intens fÞlelse af ubehag. DesvÊrre kulminerede dette i en tilstand af tyndskid, hvilket kun forvÊrrede min allerede skrÞbelige tilstand. Min krop blev overvÊldet af en bÞlge af ubehag og jeg fandt mig selv konfronteret med den uheldige virkelighed af akut gastrointestinalt ubehag

2024幎4月9日

Hej Nicolai,
Jeg er utrolig ked af at hÞre, at du har haft en uheldig oplevelse efter dit besÞg på Frankies. Hvis du har lyst til at kontakte os på frankies@frankiespizza.dk, vil vi vÊrdsÊtte at komme i dialog med dig.

Det er vist en joke

Det er vist en joke, som man kun falder i engang. Et afdelingsarrangement ... hvis det planlÊgges her nÊste gang kommer jeg ikke. Jeg har vist spist vÊrre Pizza på Mallorca ... men ikke i Aarhus. Ingen kant og ingen smag udover Chili på dem, som så havde Chili på. Ved hvidlÞgspizza i starten var hvidlÞg desvÊrre fravÊrende. Og til den pris? Godt GeschÀft for dem ... men ... tak for fÞrste og sidste gang.

2024幎4月18日

Hej Maik,
Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse på Frankies i Aarhus. Hvis du har mulighed for at fortÊlle om din oplevelse på mail til frankies@frankiespizza.dk, vil vi sÊtte pris på det.

Simpelthen den dårligste levering af 10

Simpelthen den dårligste levering af 10 pizzaer der knap var bagt! Hele min tÞse fÞdselsdags middag prÞvede at gnave sig igennem iskolde blÞde pizzaer uden smag! Der var ingen crust dip med til kartoffelpizzaerne og ingen trÞffelolie på, så de var bare blÞde tÞrre og elendige ! Og Wolt fortÊller mig Frankies ikke vurderer de vil kompensere ??? Sikke noget mÞg!!!! Under al kritik! Og spild af mine 1300 kr ! Aldrig om jeg stÞtter det sted (Israels plads) igen!

2024幎4月6日

Hej Kathrine,
Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse ved bestilling af pizza fra Frankies Israels Plads. Hvis du har mulighed og lyst til at fortÊlle om din oplevelse til israelsplads@frankiespizza.dk, vil vi vÊrdsÊtte det.

Absolutely horrible experience

Absolutely horrible experience, even for free I would not want to be part of this. Unfortunately I had destroyed friday and I had to pay for this 400 dkk.

We went to Frankies pizza in Norreport. We paid for 2 hours experience - we got:

- dirty water glasses that were not washed
- Wrong drinks that we didn't order
- Absolutely horrible coctails that I did not even touch
- Warm white wine that was not cooled down
- First pizza for 3 people arrived after 40 min !! I highlight we had 2 hours experience for 3 people we were super hungry
- half of pizza was empty dought as the sause was just in the center with 10-12 cm dry dough.
- They mixed up the pizzas we want to eat so after 40 min they brough pizza with meat that we DO NOT EAT!!!
- We waited 50 (!!) minutes for red wine
- they did not indicate that majority of wine and coctails in the menu are not included.

I want my money back!!! I got food i was forced to eat, too late, with dirty glasses and did not drink any of alcohol provided as i was not interested in the house menu which is total crap.

2024幎4月5日

Hi Marta,
I am sad to hear about your bad experience with Frankies. We would like to get in touch with you. If you cand send us an email to israelsplads@frankiespizza.dk, we would appreciate it a lot.
Best Regards, Jonathan

Jakob og Nora var nogle fantastiske

Jakob og Nora(som var ny) var nogle fantastiske vÊrter, og gjord hele oplevelsen 10 gange bedre. Vi var en gruppe pÃ¥ 13 piger, som havde en fantastisk aften og noget som vi helt klart kan anbefale.🫶🏻

2024幎4月5日

Hej Emma,
Tusind tak for din fine feedback for dit besÞg på Frankies. Vi ser meget frem til at byde jer velkommen igen!

FÞrste og sidste gang

FÞrste og sidste gang, elendig mad
har spist bedre frysepizzaer! Endnu et totalt opreklameret madklub projekt!

2024幎4月2日

Hej Jan,
Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse med Frankies. Hvis du har mulighed for at uddybe det til frankies@frankiespizza.dk, vil det vÊre vÊrdsat.

MANGLER MIN FULDE ORDRE!

Da jeg bestilte jeres FRANKIES N’CHILL menu som er bestÃ¥ende af 2x pizza, 2x sodavand og 1x is.fik jeg kolde pizzaer leveret. Manglede sodavandene og isen? Ham der leverede det, nÃ¥ede at kÞrer sin vej fÞr vi opdagede der. Jeg ringede ind til jer fra hvor jeg bestilte, som er Kbh - Nygade 6. I sagde at i havde intet med det at gÞre og gav mig en mail adresse. Jeg bor ikke i Kbh sÃ¥ det ret Êrgerligt. Men de sagde over telefonen jeg kunne sÞge om refundering af pengene hvilket jeg sÃ¥ gÞr
. Jeg vil ikke betale for noget jeg ikke har fÃ¥et!

2024幎3月30日

Hej Katrine,
Jeg er ked af at hÞre, du har haft en dårlig oplevelse ved at bestille fra Frankies StrÞget. Vi vil meget gerne hjÊlpe med at finde en lÞsning, hvis du har mulighed for og lyst til at sende en mail til stroget@frankiespizza.dk.

DÃ¥rlig service

DÃ¥rlig service, havde kun mulighed for at komme til min venindes fÞdselsdag lidt senere, hvor hele bordet bestilte frankies feast. Da jeg kom en halv time inden deres to timer var fÊrdige, mÃ¥tte jeg ikke bare bestille en pizza - jeg skulle bestille det samme som dem til 400kr! Ingen forstÃ¥else eller servicemindede tjenere. Ærgeligt.

2024幎3月16日

Hej Helene,
Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse ved at besÞge Frankies Pizza. Hvis du har mulighed for at fortÊlle os mere om din oplevelse, samt hvilken restaurant du besÞgte, til frankies@frankiespizza.dk, vil vi vÊrdsÊtte det.

Vi var 40 pers fra RH.

Vi var 40 pers. fra RH.
Bordet var ikke klar ved vores ankomst. Lokalet var i kÊlderen – gad vide om det lokale er godkendt til bespisning og restaurant? Et lille toilet som hurtigt blev meget ulÊkkert. Tallerkner og glas skulle pakkes ud fra kasser – da opvasken ikke kunne fÞlge med. Vi mÃ¥tte selv betjene bordene med mad og drikkelse. KÞkkenet kunne heller ikke fÞlge med med maden.
De unge piger som skulle betjene os - havde rigeligt at lave, men manglede en uddannet som kunne vise organisering og systematik. De gjorde nu deres bedste. SÞde, rare og venlige og meget undskyldende, men jo ikke deres fejl.
Maden var super. Vi fik hvad vi kunne drikke, hvis det kom på bordene.
Men sikke en oplevelse af kaos.

2024幎3月22日

Hej Kenn,
Jeg er ked af at hÞre, at I har haft en dårlig oplevelse ved at besÞge Frankies Israels Plads. Hvis du har lyst til og mulighed for at sende en mail med din oplevelse til israelsplads@frankiespizza.dk, vil vi vÊrdsÊtte det hÞjt.

God pizzaer, dårlig oplevelse

Har vÊret på grÞnnegade. Fik menukort skrevet gråt på hvidt og så små bogstaver så jeg måtte bruge mobiltelefonens lys for at lÊse det.
Det findes kun på engelsk og der var ord vi ikke forstod; spurgte tjeneren som også gav op på et af ordene.
Hun var til gengÊld god til at bede om drikkepenge.
På frb alle bestilte vi 3 pizzaer til 4 personer. Fik dem serveret uden de var skåret ud og uden kniv og gaffel.
Tjeneren forsvandt så jeg måtte op og spÞrge om bestik.
Pizzaerne er gode men oplevelsen var det ikke.

2024幎2月15日

Hej Henrik,
Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse på Frankies GrÞnnegade angående vores menukort, betjening og service. Vi vil sÊtte pris på, hvis du har lyst til og mulighed for at uddybe din oplevelse til groennegade@frankiespizza.dk

Ekstremt langsomt og respekterer ikke restriktioner

Vi var igår et selskab på 9 der skulle have "all you can eat"-konceptet. Stedet er jo hyggeligt, men betjeningen var virkelig ikke god. En sÞd tjener kom ned til os sagde at de bare ville kÞre en maaasse pizza'er afsted til os "til vi revnede" og vi bare skulle den gas. Men pizzaerne kom med ekstreme forsinkelser. Vi startede med to mindre hvidlÞgsbrÞd og så gik der 25 min(!!) derefter fÞr de to fÞrste pizzaer kom. Eftersom vi var 9 personer, spiste vi de to pizzaer på 2-3 minutter og derefter ventede vi igen 15 minutter på nÊste runde. Vi måtte bede dem om at sÊtte tempoet op, da vi lynhurtigt var halvvejs i de 2 timer og ingen var mÊtte. Tjeneren havde i starten spurgt os om vi havde allergier eller andre restriktioner En af vores kollegaer er muslim og derfor spiser vedkommende ikke svinekÞd. De vÊlger så at lave runde, hvor den ene pizza er fuld af svinekÞd og den anden er en half and half pizza, hvor halvdelen er med svinekÞd....... Så jeg måtte op igen og fortÊlle, at man selvfÞlgelig ikke kan tilberede en pizza, hvor halvdelen af den er med svinekÞd, hvor saften ryger rundt på hele pizzaen.

Alt i alt kunne det slet ikke betale sig prismÊssigt når tempoet er så langsomt og fejl som det med svinekÞdet er bare virkelig uprofessionelt af en restaurant og meget mÊrkeligt, at der ikke er styr på sådan noget. Man ville jo hellere ikke lÊgge nÞdder på halvdelen af pizzaen, hvis en kunde har alleri (håber jeg da ihvertfald ikke?)

Pizzaerne smagte ellers godt, men det var en virkelig flad fornemmelse at vÊre gÊst hos jer. Og der var ihvertfald ingen af os der "revnede" af hverken mÊthed eller begejstring.

2024幎3月21日

Hej Anna,
Jeg er rigtig ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse på Frankies. Vi vil meget gerne i dialog med dig vedrÞrende din oplevelse. Hvis du har mulighed for og lyst til at sende en mail til frankies@frankiespizza.dk med din oplevelse, vil det blive vÊrdsat.

Racer mave

Har fÃ¥et racer mave🀮

2024幎3月20日

Hej Benjamin,
Jeg er meget ked af at hÞre, at du har fået racer mave. Har du mulighed for at uddybe dit besÞg hos os til frankies@frankiespizza.dk?

dårligt service!!!

dårligt service!!!
intet bestik på bordet da vi fÞrst kom, hvor vi derefter skulle vente på vores mad i 40min! maden nåede at blive kold fÞr vi overhoved fik vores bestik. drikkevarer kom også fÞrst efter vi modtog maden. ud over at de også glemte to af vores bestillinger! til sidst kunne de ikke tilbyde peber.

2024幎3月16日

Hej Emma,
Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse på Frankies. Vi vil sÊtte pris på, hvis du har mulighed for og lyst til at uddybe din oplevelse til frankies@frankiespizza.dk.

God pizza men med mange forsinkelser..

Jeg havde booket bord i 2 timer fredag aften i Mejlgade Aarhus og mÃ¥tte desvÊrre vente 30 min. pÃ¥ de fÞrste drikkevarer og mad efter 45 min
 Det virkede til at tjenerne ikke havde overblik over bordene og vi blev derfor betjent af forskellige tjenere.
Mega Êrgerligt, fordi pizzaerne var lÊkre, men det ÞdelÊgger oplevelsen at der er så mange forsinkelser og fejl serveringer af drikkevarer. Dog håndterede tjenerne det godt med en undskyldning.

2024幎3月15日

Hej Luna,
Jeg er glad for at hÞre, at pizzaerne var gode, men naturligvis Êrgerlig over din dårlige oplevelse med forsinkelser og fejl. Hvis du har lyst til og mulighed for at uddybe din oplevelse til mejlgade@frankiespizza.dk, vil vi sÊtte pris på det.

Isreals plads er et NO GO

Hvis man planlÊgger at spise feast her, så kan jeg SLET ikke anbefale den på Isreals plads. Her kan du ligeså godt tage en af de andre inde i kbh.

Vi blev slet ikke taget hÃ¥nd om ordentlig. For det fÞrste var vores tjener sÃ¥ ubehÞvlet. De kommer ned med 2 af de samme pizzaer hver gang sÃ¥ man fik slet ikke mulighed for at prÞve mere fra deres menukort selvom vi havde efterspurgt andre pizzaer. NÃ¥r man bedte om nogle andre pizzaer blev man mÞdt af “skal vi ikke lige vente og se om i kan spise op”. Desuden gik der absurdt lang tid mellem vores pizzaer. Derudover sad vi med tomme glas ret tit og mÃ¥tte selv gÃ¥ op til bartenderen og bede om drinks. der var desuden ogsÃ¥ kun 2 drinks vi kunne vÊlge imellem, selvom der var 6 at vÊlge imellem pÃ¥ deres menukort. De tog vores tallerkner og ryddede halvt op pÃ¥ vores bord selvom vi havde 20 min tilbage og vi var slet ikke fÊrdige med at spise. VIRKELIG ikke 395kr vÊrd her! Vi er nogle piger som ELSKER frankies og hele deres koncept med feast, men det er sidste gang vi har tÊnkt os at spise pÃ¥ Israels plads ://

2024幎3月9日

Hej Jasmin,
Jeg er glad for at hÞre, at I elsker Frankies, men til gengÊld ked af at hÞre, at I har haft en dårlig oplevelse på Israels Plads. Har du mulighed for og lyst til at fortÊlle om din oplevelse til israelsplads@frankiespizza.dk? Det vil vÊre vÊrdsat.