レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Straight up forfÊrdeligt. Larve i mad for 200 kr buffet, det eneste man fÃ¥r i retur er en ekstra gratis sodavand ikke penge eller en undskyldning. Det er sidste gang vi tager 25 mand herind📉📉📉👎👎ᅵ... もっず芋る

Virkelig skuffende oplevelse pÃ¥ Frankies i Aarhus. Min veninde og jeg havde bestilt bord til kl. 19.30 og havde glÊdet os rigtig meget til en hyggelig aften med god pizza i de ellers hy... もっず芋る

Bestilte en “Wine n’ Dine me” gennem Wolt fra Frankies, GrÞnnegade, KÞbenhavn. Udover at det tog 1 time og 20 minutter at fÃ¥ leveret vores mad 400 meter, sÃ¥ var maden ogsÃ¥ helt igennem kold da vi modt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Supergod pizza men desvÊrre har personalet hverken oversigt eller styr pÃ¥ noget som helst. Drikkevarerne kom efter vi fik vores mad
efter vi havde rykket for det tre gange. Personalet var tydelig for... もっず芋る

䌁業情報

1. むタリア料理店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vores pizza joint tilbyder stenovsbagte pizzaer med et spÊndende udvalg af old school favoritter med klassiske sammensÊtninger og nye, sjove kreationer på den perfekte pizza crust. Vi har også glutenfri bund som alternativ, og så har vi skÞnne side ord...

1.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

En lidt Þv oplevelse på min fÞdsesldag :(

Jeg fejrede min fÞdselsdag med fire veninder på Frankie's med en Frankies feast. Da vi ankom var der ikke pyntet op, bestik eller servietter. Personalet skyndte sig at sÊtte et pizza-stativerne, da vores bord ikke engang var forberedt til os. Drikkevarerne blev serveret hurtigt, men vi måtte alligevel vente lÊnge, fÞr den fÞrste pizza ankom. Ved den nÊste servering ventede vi 45 minutter, selv efter at have henvendt os til personalet tre gange. Til sidst fik vi en pizza af gangen, da tjenerne ellers ikke ville kunne fÞlge med.

Da vi bad om servietter, fik vi kun tre servietter til fire personer. Vi måtte igen vente, indtil vores tjener kom, da en anden tjeners kommentar var: "Jeg henter jeres tjener." I stedet for bare at komme med nogle flere servietter. Til sidst kom en ny tjener med regningen, og jeg gjorde hende opmÊrksom på den lange vente tid. Hun svarede, at ventetiden skyldtes at der var travl, hvilket jeg ikke mener bÞr påvirke kundernes oplevelse. Her kunne det vÊre hensigtsmÊssigt at overveje antallet af gÊster, der lukkes ind på restauranten, hvis der var for travl til de kunderne der var der.

Jeg påpegede til tjeneren, derudover at selvom jeg forstår, at der kan vÊre travlt, havde vi stadig betalt 400 kr pr. person, og jeg synes ikke, at servicen levede op til vores forventninger.

En dårlig oplevelse vil derfor ikke anbefale stedet til andre.

2023幎11月25日

Hej Emma,

Vi er kede af, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger, og at du har haft en dårlig oplevelse ved at besÞge Frankies.
Har du mulighed for at sende os en mail på frankies@frankiespizza.dk? Vi håber på at kunne finde en lÞsning.

Super dårlig oplevelse

Super dårlig oplevelse. Vi fik et bord tÊt på en dÞr, så der var super koldt. Vi spurgte forgÊves efter et andet bord. Vi gik fÞr vi overhovedet havde sat os ned.

2023幎12月1日

Hej Thomas,

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse ved at besÞge Frankies. Har du mulighed for at uddybe dit besÞg på frankies@frankiespizza.dk?

Vi prÞvede Frankies for fÞrste gang og

Vi prÞvede Frankies for fÞrste gang og det bliver også sidste. Der var iskoldt i restaurenten og det samme var pizzaerne da vi fik dem selvom der var nÊrmest ingen mennesker bÞrnene måtte sidde med jakker på. Bunden var sej og slet ikke sprÞd som den burde vÊre når den er så tynd. Når det kommer til prisen på 135kr for hver pizza er jeg rystet i forhold til hvad man får. Til enhver tid den lokale pizzamand frem for Frankies og til halv pris.

2023幎12月3日

Hej,

Vi er kede af, at I har haft en dårlig oplevelse ved at besÞge Frankies. Har du mulighed for at uddybe dit besÞg ved at
sende os en mail på frankies@frankiespizza.dk?

DÃ¥rlig oplevelse

Nej, Frankies Pizza levede ikke op til mine forventninger. Langt fra. To gange har jeg spist pizza hos Frankies. Begge gange sad jeg med lunkne pizzaer uden substans eller nÊvnevÊrdig mÊngde toppings. Kedeligt, uden smag og fantasilÞst. Selv prisen var fantasilÞs for prisen var hÞj - som i alt for mange penge for så lidt. Hvorfor laver frankies pizzaer, når de ikke gider gÞre sig umage? Aldrig mere.

2023幎10月27日

Hej Joe,

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse ved at besÞge Frankies. Har du mulighed for at uddybe dine besÞg til frankies@frankiespizza.dk?

God service -på bagkant

Superfin undskyldning fra Frankies pizza over en dårlig oplevelse

2023幎11月17日

Hej Camilla,

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med en familiefÞdselsdag på Frankies. Har du mulighed for at uddybe dit besÞg til os på frankies@frankiespizza.dk?

Mit fÞrste og sikkert sidste besÞg

Mit fÞrste og sikkert sidste besÞg hos Frankie. En ordentlig pizza krÊver en ordentlig dej, og at man behandler den med respekt hele vejen igennem. Det er et overskueligt koncept, som mest fordrer omhu.
Det er ikke det koncept, man benytter hos Frankie. Her drejer det sig om prÊfabrikeret frossen dej, hvor pizzaerne efter endt tilberedning har samme stÞrrelse. Ingen pizzabagerhåndvÊrk her. Bare hurtigt igennem.
Min pizza var ikke bagt fÊrdig. Smagte heller ikke af noget. Og så bliver det klamt.
Ingen faglig stolthed. Men Þko-Þllet var godt. Og betjeningen ok.
Derfor 2 funklende stjerner

2023幎11月15日

Hej Elle,

Vi er kede af, at pizzaerne ikke har levet op til dine forventninger. Har du mulighed for at uddybe dit besÞg på frankies@frankiespizza.dk?

Verdens dårligste pizza til dato plus

Verdens dårligste pizza til dato plus servicen var elendig

2023幎11月4日

Hej Daniel,

Vi er kede af, at pizzaerne ikke har levet op til dine forventninger, og at servicen var elendig. Har du mulighed for at uddybe dit besÞg til frankies@frankiespizza.dk?

ForfÊrdelig pizza

ForfÊrdelig pizza

Vi var de eneste i restauranten på strÞget og alligevel blev der serveret kolde pizzaer. Hvis i vil havde god pizza - så bliv vÊk fra frankies pizza !!

2023幎11月4日

Hej Viktor,

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse ved at besÞge Frankies på StrÞget. Har du mulighed for at uddybe dit besÞg til stroeget@frankiespizza.dk?

Virkelig Þv oplevelse..

Virkelig Þv oplevelse..
Vi var 4 mennesker afsted, der var så proppet at vi måtte sidde udenfor, for bare at få lidt ro til at kunne tale sammen. (november måned)
Vi havde glÊdet os meget da der er meget reklame omkring det, og vi var allesammen VIRKELIG skuffet. 870. Kr for 4 pizzaer, 2 dåse sodervand og en kande Þl.

Pizzaerne tog vildt lang tid, Þllen kom også meget lang tid efter bestilt. Pizzaerne var kolde, kartoflerne på den ene pizzaen var hårde. Deres pepperoni pizza smager fuldkommen som en frysepizza..

2023幎11月3日

Hej Mathilde,

Vi er kede af, at I har haft en uheldig oplevelse ved at besÞge Frankies Pizza. Vi vil meget gerne hÞre mere om din oplevelse. Har du mulighed for at uddybe dit besÞg til frankies@frankiespizza.dk?

Meget dårlig oplevelse

Jeg bestilt fra Frankies, og til levering kl 19:03. Leveringen blev efterfÞlgende Êndret 5 gange! Helt frem til 19:45. Wolt support svarede fÞrst efter 45 min. Så jeg blev nÞdt til selv at ringe til Frankies, hvor de fortalte pizzaen havde vÊret klar lÊnge.. Så der kom ingen bude. Frankies laver en ny, siger hun, og der går ekstra tid. Da pizzaen endelig kommer 19:45 er den ISKOLD. Om det er den gamle eller nye pizza ved jeg ikke. Jeg sidder med to sultne bÞrn, der fik en helt kold pizza, ikke bare afkÞlet, men kÞleskabs temperatur, efter alt for lang tid. Vi havde glÊdet os meget til at prÞve Frankies, og er sindssygt skuffede nu.

2023幎11月1日

Hej Sara,

Det lyder som en meget dårlig oplevelse ved at bestille TakeAway fra Frankies. Har du mulighed for at sende os en mail på frankies@frankiespizza og uddybe din oplevelse med at bestille TakeAway?

Konceptet holder ikke

Vi betalte for "All you can eat" og havde bordet i 2 timer.

Vi fik to pizzaer efter at have ventet i 30 minutter.
Efter de 2 timer havde vi til fem voksne fået seks pizzaer, og blev smidt vÊk fra bordet. Det er fÞrste gang jeg er gået sulten fra et "All you can eat" koncept.

Drink/Þl kanderne fungerede dog, og pizzaerne var trods ventetiden spÊndende.
Derfor 2 stjerner.

2023幎10月27日

KÊre Mads,

Tak for din henvendelse.
Har du mulighed for at sende en mail om din oplevelse til restaurantens mail eller frankies@frankiespizza.dk?

Så tager vi rigtigt gerne en kigger og opfÞlger på jeres oplevelse. :)

// Rasmus

Øv-oplevelse

BesÞgte Frankies på GrÞnnegade med håbet om en hyggelig aften med mine kollegaer.
DesvÊrre endte vores aften dårligt. Vi er kede af, at man fra jeres side skulle vÊre så strikse ift. tiden til slut, på trods af, at vi havde haft en lÊngere periode (ca. 30 min) under vores feast, hvor vi ventede på både drikkevarer og pizzaer, selvom vi havde bedt om mere af begge dele.
Vi fik nÊrmest hevet fyldte glas ud af hÊnderne på os, da klokken slog 20.30.
Det er klart at et koncept skal overholdes, men at vi ikke engang får lov til at drikke ud, eller i det mindste får lov til at sÊtte os i baren og drikke ud, er vi ret skuffede over. Det fÞles som et kÊmpe mad/drikkespild. Og det var umiddelbart ikke fordi at bordet skulle bruges af andre.
Tjeneren virkede meget trÊt af at betjene os og fremstod desvÊrre med en ret sur attitude. Hun kunne stille og roligt have bedt os om at drikke ud, frem for at hive glassene ud af hånden på os.
DesvÊrre en meget trÊls oplevelse.

2023幎10月20日

Hej Simone,

Tak for din mail og feedback.

Jeg er ked af at hÞre at jeres aften endte dårligt. Det er ikke det vi sigter efter på Frankies. Jeg vil meget gerne tage en kigger på jeres oplevelse, hvis du sender en mail til groennegade@frankiespizza.dk, så tager jeg en kigger med det samme.

// Rasmus

Puha en omgang på Frankies i Odense.

Puha en omgang på Frankies i Odense.

Fint kort, der skal sikre en god oplevelse/wibe, ligger på bordet ved ankomsten.

Betjeningen startede fint, men hastigheden på leveranser af pizzaer i "All you can eat" er da pivringe. Forret blev glemt. Anmodning om specifik pizza blev ignoreret.

Gentagne forsÞg på at italesÊtte den langsomme levering, blev kommenteret med "I spiser da godt nok hurtigt", når der blev leveret een pizza til 5 unge mennesker, og "uha vi har travlt lige nu", var tjenerens bemÊrkninger til anmodninger om mere mad.

Der var dog ikke mere travlhed, end at leverancer til WOLT kunne gennemfÞres.

Slutteligt blev, de gentagne anmodninger om at få leveret nogle pizzaer, af en "overtjener", tolket som dårlig stemning overfor hans personale.

"Kompensationen" for den langsommelige betjening, blev 30 min. forlÊngelse af "all you can eat", hvor de fÞrste 20 min. blev til yderligere ventetid på pizza.

Dette er ganske enkelt ikke godt nok. Service er ikke iorden. All you can eat skulle nok vÊre med et maksimum på een pizza pr. person.

Ærgerlig oplevelse, som aldrig bliver til en gentagelse.

NB - forventningen er at opslaget bliver slettet ved at slette bookingen - hvilket åbentbart er sÊdvanlig håndtering af ringe vurderinger.

2023幎10月6日

Hej Lars

Jeg er rigtig ked af at lÊse om din aften hos os, har du mulighed for at skrive en mail til odense@frankiespizza.dk, så kan vi håndtere sagen derfra.

Med Þnsket om en dejlig dag

Mvh. Kathrine

Bliv vÊk !

Bliv vÊk !
Jeg kan kun advare mod dette sted.
Vi var et stÞrre selskab der torsdag besÞgte Frankies på Israels Plads til "All You Can Eat" - Hjemmesiden ser jo lovende ud.. Vi blev placeret i et såkaldt " festlokale" i kÊlderniveau, hvor der lugtede af mug og skimmelsvamp,og vÊggene var fugtige. Der kom fÞrst Þl på bordet efter nÊsten en time, og utallige rykkere. Forklaringen var at de ikke havde personale nok...Pizzaerne var også meget lÊnge om at komme, og ikke sÊrlig gode, og de såkaldte drinks var blot saftevand i forskellige varianter. Toiletterne var uhygiejniske, og alt for få til så mange mennesker - jeg kunne blive ved.. Mit råd Bliv vÊk

2023幎9月28日

Hej Peter

Jeg er virkelig ked af at lÊse din feedback, fra dit besÞg hos os. Har du mulighed for at sende en mail til Israelsplads@frankiespizza.dk?

SÃ¥ kan vi tage en snak om Jeres oplevelse.

Mvh. Kathrine

BesÞgte Frederiksberg med vores

BesÞgte Frederiksberg med vores barnebarn på 3,5 år kl 17.05 hvor der var langt fra fyldt. Ved bestilling kunne de ikke finde ud af deres app og noterede vores bestilling på anden vis
Ventede 40 minutter på 2 pizzaer, og blev prÊsenteret for 1 pizza som ikke var den rigtige. Efter yderligere 5 minutter kom de med 2 andre pizzaer som heller ikke matchede vores bestilling, hvorefter vi valgte at gå. På vej ud af dÞren blev vi spurgt om vores oplevelse og de tilbÞd at lave den rigtige bestilling. Da var vores tro på at dette ville ske ophÞrt ligesom at skulle vente i yderligere 30-40 min med en lille dreng på 3,5 år ikke var en option.
Mvh
Jens Erik

2023幎9月28日

Hej Jens Erik,
Sikke en oplevelse. Har du mulighed for at sende en mail til frederiksberg@frankiespizza.dk?

SÃ¥ vil jeg rigtigt gerne tage en snak om jeres aften.

Vh
Rasmus

Virkelig dårlig service

Virkelig dÃ¥rlig service. Men kan se det Ã¥benbart er sÃ¥dan pÃ¥ andres anmeldelser 🫀 bestilte 2 pizza til levering. Modtog forkert pizza og fik besked om at jeg kunne fÃ¥ 2 nye el 25 kr refunderet. 2 nye pizza ville indebÊrer at vi skulle vente yderligere og jeg havde et barn der skulle i seng sÃ¥ det kunne vi ikke vente pÃ¥ ,sÃ¥ jeg bad om et tilgodebevis pÃ¥ 2 nye pizza el pengene retur. Men kunne hverken fÃ¥ tilgodebevis el pengene retur . Jeg kunne fÃ¥ 25 kr . Virkelig dÃ¥rlig stil ,hÃ¥ber de oppe sig for de har da efterhÃ¥nden et mega dÃ¥rlig ry i Odense.

2023幎9月25日

Hej Christina,

Det lyder som en uheldig episode.
Har du mulighed for at sende en mail til odense@frankiespizza.dk?
Så vil jeg finde hoved og hale i situationen og kontakte Wolt som normaltvis står for take away delen hos os.

Vh Rasmus

En all you can eat & drink

En all you can eat & drink, bortset fra at du går derfra tÞrstig. Vi var et selskab på 8 mennesker som havde bordet i 2 timer. Der gik 20min fÞr maden kom, vi aldrig Þl og da der var 15min tilbage måtte vi ikke få mere at drikke, trods alle vores glas var tomme og havde vi fået en kande mere havde vi alligevel max kunne få et halvt glas hver - så at der var kort tid tilbage kan ikke vÊre en undskyldning. Vi havde fået mere for pengene, hvis vi bare selv havde valgt vores pizza og drikke.
Frankies Feast - just don't do it!

2023幎9月15日

Hej Cecilie,

Jeg er ked af at hÞre jeres oplevelse med vores FEAST.
Har du mulighed for at uddybe din anmeldelse samt hvilken restaurant du har besÞgt og sende den til frankies@frankies.dk?

SÃ¥ kan vi tage korrepsondencen der.

Jeg ser frem til at hÞre fra dig :-)

Venlig hilsen Rasmus

Bestil dem ikke til firmafest

Vi havde bestilt 25 pizzaer og drikkevarer til firmaets sommerfest. En time inden ringer de og siger, at de ikke har flere drikkevarer. De vil dog ikke give os nedslag i prisen (og vi har betalt). Efter mange opkald går de dog med til at give os is i stedet. Maden ankommer for sent, kold og i to hold, da de ikke lige havde planlagt med Wolt, selvom det var flere uger fÞr arrangementet, vi bestilte.

2023幎9月9日

Hej Katrine

Jeg er rigtig ked af at lÊse at i havde en uheldig oplevelse med jeres takeaway. Det er bestemt ikke det vi Þnsker.

Har du mulighed for at uddybe hvilken restaurant du bestilte Jeres ordrer fra og sende din anmeldelse til frankies@frankiespizza.dk?

Så kan vi her håndtere din henvendelse på bedste vis.

Kathrine

Meget skuffende oplevelse..

Meget skuffende oplevelse..

Vi var et selskab på ca. 17. pers. Vi havde bestilt "feast menu"/all you can eat. Vi var så ikke klar over, at ca. 4. pizzaer kom ind på bordet af gangen.

Efter alle havde taget ét stykke, var pizzaerne vÊk. Vi ventede dernÊst omkring 45 min fÞr vi fik 4 pizzaer mere. Efter de to serveringer, var der stort set gået 1.5 time. Vi var alle sultne, da kl. var omkring 21:00. Vi spurgte pÊnt tjeneren, om vi ikke kunne få mere mad da vi trods alt betaler for en "all you can eat". Dog fik vi et flabet svar retur om, at "alle gÊsterne venter lige så lang tid som jer".

Vi endte med at betale 400kr pr. nÊse, og spise omkring en halv pizza hver, 17 mand.

Synes det er chokerende...

2023幎8月18日

Hej Filippa

Jeg er rigtig ked af at lÊse at I er gået skuffet fra restauranten. Det er bestemt ikke det vi Þnsker.

Har du mulighed for at uddybe hvilken restaurant du besÞgte og sende din anmeldelse til frankies@frankiespizza.dk?

Så kan vi her håndtere din henvendelse på bedste vis.

Anne Kathrine