Straight up forfÊrdeligt. Larve i mad for 200 kr buffet, det eneste man fÃ¥r i retur er en ekstra gratis sodavand ikke penge eller en undskyldning. Det er sidste gang vi tager 25 mand herindðððððᅵ... ãã£ãšèŠã
Virkelig skuffende oplevelse pÃ¥ Frankies i Aarhus. Min veninde og jeg havde bestilt bord til kl. 19.30 og havde glÊdet os rigtig meget til en hyggelig aften med god pizza i de ellers hy... ãã£ãšèŠã
Bestilte en âWine nâ Dine meâ gennem Wolt fra Frankies, GrÞnnegade, KÞbenhavn. Udover at det tog 1 time og 20 minutter at fÃ¥ leveret vores mad 400 meter, sÃ¥ var maden ogsÃ¥ helt igennem kold da vi modt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Supergod pizza men desvÊrre har personalet hverken oversigt eller styr pÃ¥ noget som helst. Drikkevarerne kom efter vi fik vores madâŠefter vi havde rykket for det tre gange. Personalet var tydelig for... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vores pizza joint tilbyder stenovsbagte pizzaer med et spÊndende udvalg af old school favoritter med klassiske sammensÊtninger og nye, sjove kreationer på den perfekte pizza crust. Vi har også glutenfri bund som alternativ, og så har vi skÞnne side ord...
ãã³ããŒã¯
- frankiespizza.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
En lidt Þv oplevelse på min fÞdsesldag :(
Jeg fejrede min fÞdselsdag med fire veninder på Frankie's med en Frankies feast. Da vi ankom var der ikke pyntet op, bestik eller servietter. Personalet skyndte sig at sÊtte et pizza-stativerne, da vores bord ikke engang var forberedt til os. Drikkevarerne blev serveret hurtigt, men vi måtte alligevel vente lÊnge, fÞr den fÞrste pizza ankom. Ved den nÊste servering ventede vi 45 minutter, selv efter at have henvendt os til personalet tre gange. Til sidst fik vi en pizza af gangen, da tjenerne ellers ikke ville kunne fÞlge med.
Da vi bad om servietter, fik vi kun tre servietter til fire personer. Vi måtte igen vente, indtil vores tjener kom, da en anden tjeners kommentar var: "Jeg henter jeres tjener." I stedet for bare at komme med nogle flere servietter. Til sidst kom en ny tjener med regningen, og jeg gjorde hende opmÊrksom på den lange vente tid. Hun svarede, at ventetiden skyldtes at der var travl, hvilket jeg ikke mener bÞr påvirke kundernes oplevelse. Her kunne det vÊre hensigtsmÊssigt at overveje antallet af gÊster, der lukkes ind på restauranten, hvis der var for travl til de kunderne der var der.
Jeg påpegede til tjeneren, derudover at selvom jeg forstår, at der kan vÊre travlt, havde vi stadig betalt 400 kr pr. person, og jeg synes ikke, at servicen levede op til vores forventninger.
En dårlig oplevelse vil derfor ikke anbefale stedet til andre.

Super dårlig oplevelse
Super dårlig oplevelse. Vi fik et bord tÊt på en dÞr, så der var super koldt. Vi spurgte forgÊves efter et andet bord. Vi gik fÞr vi overhovedet havde sat os ned.

Frankiespizza ããã®åç
Vi prÞvede Frankies for fÞrste gang ogâŠ
Vi prÞvede Frankies for fÞrste gang og det bliver også sidste. Der var iskoldt i restaurenten og det samme var pizzaerne da vi fik dem selvom der var nÊrmest ingen mennesker bÞrnene måtte sidde med jakker på. Bunden var sej og slet ikke sprÞd som den burde vÊre når den er så tynd. Når det kommer til prisen på 135kr for hver pizza er jeg rystet i forhold til hvad man får. Til enhver tid den lokale pizzamand frem for Frankies og til halv pris.

DÃ¥rlig oplevelse
Nej, Frankies Pizza levede ikke op til mine forventninger. Langt fra. To gange har jeg spist pizza hos Frankies. Begge gange sad jeg med lunkne pizzaer uden substans eller nÊvnevÊrdig mÊngde toppings. Kedeligt, uden smag og fantasilÞst. Selv prisen var fantasilÞs for prisen var hÞj - som i alt for mange penge for så lidt. Hvorfor laver frankies pizzaer, når de ikke gider gÞre sig umage? Aldrig mere.

God service -på bagkant
Superfin undskyldning fra Frankies pizza over en dårlig oplevelse

Frankiespizza ããã®åç
Mit fÞrste og sikkert sidste besÞg âŠ
Mit fÞrste og sikkert sidste besÞg hos Frankie. En ordentlig pizza krÊver en ordentlig dej, og at man behandler den med respekt hele vejen igennem. Det er et overskueligt koncept, som mest fordrer omhu.
Det er ikke det koncept, man benytter hos Frankie. Her drejer det sig om prÊfabrikeret frossen dej, hvor pizzaerne efter endt tilberedning har samme stÞrrelse. Ingen pizzabagerhåndvÊrk her. Bare hurtigt igennem.
Min pizza var ikke bagt fÊrdig. Smagte heller ikke af noget. Og så bliver det klamt.
Ingen faglig stolthed. Men Þko-Þllet var godt. Og betjeningen ok.
Derfor 2 funklende stjerner âŠ

Frankiespizza ããã®åç
Verdens dÃ¥rligste pizza til dato plusâŠ
Verdens dårligste pizza til dato plus servicen var elendig

ForfÊrdelig pizza
ForfÊrdelig pizza
Vi var de eneste i restauranten på strÞget og alligevel blev der serveret kolde pizzaer. Hvis i vil havde god pizza - så bliv vÊk fra frankies pizza !!

Virkelig Þv oplevelse..
Virkelig Þv oplevelse..
Vi var 4 mennesker afsted, der var så proppet at vi måtte sidde udenfor, for bare at få lidt ro til at kunne tale sammen. (november måned)
Vi havde glÊdet os meget da der er meget reklame omkring det, og vi var allesammen VIRKELIG skuffet. 870. Kr for 4 pizzaer, 2 dåse sodervand og en kande Þl.
Pizzaerne tog vildt lang tid, Þllen kom også meget lang tid efter bestilt. Pizzaerne var kolde, kartoflerne på den ene pizzaen var hårde. Deres pepperoni pizza smager fuldkommen som en frysepizza..

Meget dårlig oplevelse
Jeg bestilt fra Frankies, og til levering kl 19:03. Leveringen blev efterfÞlgende Êndret 5 gange! Helt frem til 19:45. Wolt support svarede fÞrst efter 45 min. Så jeg blev nÞdt til selv at ringe til Frankies, hvor de fortalte pizzaen havde vÊret klar lÊnge.. Så der kom ingen bude. Frankies laver en ny, siger hun, og der går ekstra tid. Da pizzaen endelig kommer 19:45 er den ISKOLD. Om det er den gamle eller nye pizza ved jeg ikke. Jeg sidder med to sultne bÞrn, der fik en helt kold pizza, ikke bare afkÞlet, men kÞleskabs temperatur, efter alt for lang tid. Vi havde glÊdet os meget til at prÞve Frankies, og er sindssygt skuffede nu.

Konceptet holder ikke
Vi betalte for "All you can eat" og havde bordet i 2 timer.
Vi fik to pizzaer efter at have ventet i 30 minutter.
Efter de 2 timer havde vi til fem voksne fået seks pizzaer, og blev smidt vÊk fra bordet. Det er fÞrste gang jeg er gået sulten fra et "All you can eat" koncept.
Drink/Þl kanderne fungerede dog, og pizzaerne var trods ventetiden spÊndende.
Derfor 2 stjerner.

Ãv-oplevelse
BesÞgte Frankies på GrÞnnegade med håbet om en hyggelig aften med mine kollegaer.
DesvÊrre endte vores aften dårligt. Vi er kede af, at man fra jeres side skulle vÊre så strikse ift. tiden til slut, på trods af, at vi havde haft en lÊngere periode (ca. 30 min) under vores feast, hvor vi ventede på både drikkevarer og pizzaer, selvom vi havde bedt om mere af begge dele.
Vi fik nÊrmest hevet fyldte glas ud af hÊnderne på os, da klokken slog 20.30.
Det er klart at et koncept skal overholdes, men at vi ikke engang får lov til at drikke ud, eller i det mindste får lov til at sÊtte os i baren og drikke ud, er vi ret skuffede over. Det fÞles som et kÊmpe mad/drikkespild. Og det var umiddelbart ikke fordi at bordet skulle bruges af andre.
Tjeneren virkede meget trÊt af at betjene os og fremstod desvÊrre med en ret sur attitude. Hun kunne stille og roligt have bedt os om at drikke ud, frem for at hive glassene ud af hånden på os.
DesvÊrre en meget trÊls oplevelse.

Frankiespizza ããã®åç
Puha en omgang på Frankies i Odense.
Puha en omgang på Frankies i Odense.
Fint kort, der skal sikre en god oplevelse/wibe, ligger på bordet ved ankomsten.
Betjeningen startede fint, men hastigheden på leveranser af pizzaer i "All you can eat" er da pivringe. Forret blev glemt. Anmodning om specifik pizza blev ignoreret.
Gentagne forsÞg på at italesÊtte den langsomme levering, blev kommenteret med "I spiser da godt nok hurtigt", når der blev leveret een pizza til 5 unge mennesker, og "uha vi har travlt lige nu", var tjenerens bemÊrkninger til anmodninger om mere mad.
Der var dog ikke mere travlhed, end at leverancer til WOLT kunne gennemfÞres.
Slutteligt blev, de gentagne anmodninger om at få leveret nogle pizzaer, af en "overtjener", tolket som dårlig stemning overfor hans personale.
"Kompensationen" for den langsommelige betjening, blev 30 min. forlÊngelse af "all you can eat", hvor de fÞrste 20 min. blev til yderligere ventetid på pizza.
Dette er ganske enkelt ikke godt nok. Service er ikke iorden. All you can eat skulle nok vÊre med et maksimum på een pizza pr. person.
Ãrgerlig oplevelse, som aldrig bliver til en gentagelse.
NB - forventningen er at opslaget bliver slettet ved at slette bookingen - hvilket åbentbart er sÊdvanlig håndtering af ringe vurderinger.

Bliv vÊk !
Bliv vÊk !
Jeg kan kun advare mod dette sted.
Vi var et stÞrre selskab der torsdag besÞgte Frankies på Israels Plads til "All You Can Eat" - Hjemmesiden ser jo lovende ud.. Vi blev placeret i et såkaldt " festlokale" i kÊlderniveau, hvor der lugtede af mug og skimmelsvamp,og vÊggene var fugtige. Der kom fÞrst Þl på bordet efter nÊsten en time, og utallige rykkere. Forklaringen var at de ikke havde personale nok...Pizzaerne var også meget lÊnge om at komme, og ikke sÊrlig gode, og de såkaldte drinks var blot saftevand i forskellige varianter. Toiletterne var uhygiejniske, og alt for få til så mange mennesker - jeg kunne blive ved.. Mit råd Bliv vÊk

BesÞgte Frederiksberg med voresâŠ
BesÞgte Frederiksberg med vores barnebarn på 3,5 år kl 17.05 hvor der var langt fra fyldt. Ved bestilling kunne de ikke finde ud af deres app og noterede vores bestilling på anden vis
Ventede 40 minutter på 2 pizzaer, og blev prÊsenteret for 1 pizza som ikke var den rigtige. Efter yderligere 5 minutter kom de med 2 andre pizzaer som heller ikke matchede vores bestilling, hvorefter vi valgte at gå. På vej ud af dÞren blev vi spurgt om vores oplevelse og de tilbÞd at lave den rigtige bestilling. Da var vores tro på at dette ville ske ophÞrt ligesom at skulle vente i yderligere 30-40 min med en lille dreng på 3,5 år ikke var en option.
Mvh
Jens Erik

Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Men kan se det åbenbart er sådan på andres anmeldelser 𫀠bestilte 2 pizza til levering. Modtog forkert pizza og fik besked om at jeg kunne få 2 nye el 25 kr refunderet. 2 nye pizza ville indebÊrer at vi skulle vente yderligere og jeg havde et barn der skulle i seng så det kunne vi ikke vente på ,så jeg bad om et tilgodebevis på 2 nye pizza el pengene retur. Men kunne hverken få tilgodebevis el pengene retur . Jeg kunne få 25 kr . Virkelig dårlig stil ,håber de oppe sig for de har da efterhånden et mega dårlig ry i Odense.

Ok oplevelse
Ok oplevelse. Beskidte glas og mindre god pizza. Vil nok ikke spise der igen, men god service ellers ð
En all you can eat & drink
En all you can eat & drink, bortset fra at du går derfra tÞrstig. Vi var et selskab på 8 mennesker som havde bordet i 2 timer. Der gik 20min fÞr maden kom, vi aldrig Þl og da der var 15min tilbage måtte vi ikke få mere at drikke, trods alle vores glas var tomme og havde vi fået en kande mere havde vi alligevel max kunne få et halvt glas hver - så at der var kort tid tilbage kan ikke vÊre en undskyldning. Vi havde fået mere for pengene, hvis vi bare selv havde valgt vores pizza og drikke.
Frankies Feast - just don't do it!

Frankiespizza ããã®åç
Bestil dem ikke til firmafest
Vi havde bestilt 25 pizzaer og drikkevarer til firmaets sommerfest. En time inden ringer de og siger, at de ikke har flere drikkevarer. De vil dog ikke give os nedslag i prisen (og vi har betalt). Efter mange opkald går de dog med til at give os is i stedet. Maden ankommer for sent, kold og i to hold, da de ikke lige havde planlagt med Wolt, selvom det var flere uger fÞr arrangementet, vi bestilte.

Meget skuffende oplevelse..
Meget skuffende oplevelse..
Vi var et selskab på ca. 17. pers. Vi havde bestilt "feast menu"/all you can eat. Vi var så ikke klar over, at ca. 4. pizzaer kom ind på bordet af gangen.
Efter alle havde taget ét stykke, var pizzaerne vÊk. Vi ventede dernÊst omkring 45 min fÞr vi fik 4 pizzaer mere. Efter de to serveringer, var der stort set gået 1.5 time. Vi var alle sultne, da kl. var omkring 21:00. Vi spurgte pÊnt tjeneren, om vi ikke kunne få mere mad da vi trods alt betaler for en "all you can eat". Dog fik vi et flabet svar retur om, at "alle gÊsterne venter lige så lang tid som jer".
Vi endte med at betale 400kr pr. nÊse, og spise omkring en halv pizza hver, 17 mand.
Synes det er chokerende...