FruStrue.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har et par gange skrevet virkelig gode anmeldelser herinde, men det er desvÊrre slut nu. Er blevet udelukket fra at tage med pÃ¥ flere af Frustrues ture, med mindre jeg betaler 10.000 ekstra fo... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale et retreat med Fru Strue 🩷🌞 Udover fantastisk yin yoga og funktionel trÊning, er det et enestÃ¥ende retreat, der nÊrer bÃ¥de krop og sjÊl, hvor egenomsorg mÞder dy... もっず芋る

䌁業が回答したした

En rejse jeg bÊrer i mit hjerte - Maldiverne2026 Jeg er lÞftet pÃ¥ mange punkter, utryghed vÊk, uvished vÊk, venskaber tilfÞrt og personlige grÊnser der er rykket, alt samme en positiv rejse, tak fo... もっず芋る

䌁業が回答したした

Som Nordjyde der stort set aldrig giver 5/5 stjerner, ville jeg i dette tilfÊlde Þnske jeg kunne give 10 ⭐ Frustrue.dk skaber det perfekte rammer og InstruktÞren (i mit tilfÊlde vidunderlige Kirstine... もっず芋る

䌁業情報

1. ラむフ コヌチ

圓該䌁業による蚘述

VÊgttab, vaneÊndring, overspisning og mindre madstress gennem 1:1 coaching forlÞb, fysiske Bootcamps og retreats til Maldiverne er det jeg brÊnder for at hjÊlpe kvinder med. Farvel til kontrol og restreaktive slankekure, og ind med at finde balance mellem krop og sind i den hverdag du befinder dig i.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

PÃ¥ Maldiverne med Fru Strue

Jeg har vÊret med Fru Strue på den skÞnneste aktive ferie, hvor vi har oplevede naturen i og under havet. Vi har gået morgen tur, Þen rundt og lavet meditation samt trÊnet ca 1 time hver aften. Jeg har fået oplevelser jeg ikke selv havde opsÞgt. Som at svÞmme med hajer, Rokker og skildpadder, set koralrev og farvestrålende fisk. Vi har fået massage og blevet forkÊlet med lÊkker mad og juicer. ❣
Vil du gerne opleve Maldiverne kan det varmt anbefales at tage med Frustrue❣

2022幎12月11日
自発的なレビュヌ

Jeg vil helt klart anbefale fru strue.

Jeg vil helt klart anbefale fru strue.
Jeg har lige haft et 8 ugers bootcamp forlÞb hos hende. Fantastisk forlÞb. Jeg har fÃ¥et en hel anden tro pÃ¥ mig selv. Blevet fysisk stÊrkere. Psykisk har det ogsÃ¥ pÃ¥virket mig i den positive retning. Jeg har vÊret mere glad og haft mere overskud i hverdagen. Jeg troede ikke jeg kunne det jeg kunne, men det fandt fru strue frem i mig. De bedste 8 uger jeg LÆNGE har gjort for mig selv ❀

2022幎12月1日

Bettina er fantastisk

Fantastisk oplevelse at vÊre på Bettina bootcamp hold ❀ Fantastisk opbakning og et kÊrligt spark bagi ❀
Min absolut beste anbefalinger herfra og glÊder mig til Januar, hvor det gÃ¥r lÞs igen 🥰

2022幎11月29日

Vane og overspisning

Store roser til fruStrue som hjÊlper mig til bedre vaner og at forholde mig til min overspisning.
Pt. Har jeg tabt 10 kg. måske mere, da jeg kun vejer mig 1x i md. For at få mindre fokus på vÊgten. Jeg får hjÊlp til at holde spejlet op, så jeg kan arbejde målrettet med mig selv og mine vaner, uden skyld og skam og mad der er forbudt, får hjÊlp til at udvikle en positiv strategi til varigt vÊgttab, jeg har fået stÞrre selvvÊrd og mindre smerter i knÊ hvilket er en kÊmp motivationsfaktor i mit forlÞb. Jeg kan varmt anbefale fru Strue som en kompetent og dygtig vane og overspisning coach. Mvh. Lone Thomsen

2022幎10月25日

🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Intet mindre end et fantastisk 8 ugers bootcamp forlÞb hos Fru Strue er kÊmpet til vejs ende. En trÊningsform der har rykket mig op af sofaen og ud i det svedigste univers af bevÊgelse og indsigt! Tusind tak for en fantastisk opstart pÃ¥ et nyt, lettere og sundere liv Bettina 🙏🏌❀ Mine varmeste anbefalinger til dem der trÊnger til et kÊrligt spark bagi. Man kommer jo helt til at glÊde sig til mandag og onsdag aften 🀩💪🏌

2022幎10月7日

De bedste anbefalinger herfra 😀👍🏻

Jeg var nu vÊret på Bettinas bootcamp i 4 uger. Det er det bedste, jeg lÊnge har gjort for mig selv. Jeg har allerede nu fået det bedre med min krop og meget mere energi.
Bettina er rigtig god til at hjÊlpe og motivere, således jeg fÞler, jeg får det maximale ud af hver trÊning.

Jeg er ikke i sÊrlig god form, men trods det fÞler jeg, at jeg kan deltage på holdet uden problemer, da Bettina er god til at guide og hjÊlpe.

Nu her fire uger inde i bootcamp-forlÞbet kan jeg allerede mÊrke fremgang, når jeg trÊner - min krop er blevet stÊrkere og jeg lave trÊningsÞvelser jeg slet ikke kunne gennemfÞre, da jeg startede for fire uger siden.

I trÊningslokalet har vi det sjovt og der er plads til alle.

Bettina har planlagt trÊningerne forskelligt fra gang til gang. Det gÞr trÊningerne sjove og motiverende, så det aldrig bliver kedeligt og trÊlst.

Jeg glÊder mig meget til de nÊste 4 uger og har allerede kÞbt et 8 ugers bootcamp forlÞb derefter.

De allerbedste anbefalinger herfra.

2022幎9月1日
自発的なレビュヌ

Helt gennemgående fantastisk forlÞb.

Helt gennemgående fantastisk forlÞb.
Befinder mig på nuvÊrende tidspunkt i et stressforlÞb, hvor jeg tilfÊldigvis faldt over Bettinas 8-ugers trÊningsforlÞb og tilmeldte mig. Det har vÊret den bedste beslutning jeg har taget for mit fysiske og mentale helbred.

Hun opbygger gode og overskuelige Þvelser, som gÞr at tiden flyver afsted i fantastisk selskab. Man går derfra med et helt andet overskud og energi som har hjulpet mig utrolig meget. Derudover er det dejligt at kunne vÊre i dette forlÞb sammen med nogle få andre som man er sammen med hele forlÞbet igennem; det gÞr at man også får noget dejligt socialt samvÊr; hvor ingen dÞmmer hinanden og hvor man roser hinanden.
Man får også udfordret sig selv fysisk; specielt når man fÞler sig tryg i at Bettina står klar når man har brug for hjÊlp til Þvelserne eller til at man har lyst til ar presse sig selv mere.

Jeg har allerede efter de fÞrste 3 uger kunnet mÊrke en kÊmpe forskel i kroppen og hovedet. Jeg har lÊnge haft skavanker i kroppen som jeg mÊrker meget lidt til nu efter få uger hos Bettina. Og de mentale Þvelser og de snakke jeg har haft med Bettina har vÊret helt fantastiske hvis man går og er udfordret med stress, selvtillid, selvvÊrd, osv.

Jeg vil til enhver tid anbefale Bettina og hendes forlÞb ❀

2022幎8月31日
自発的なレビュヌ

Bettina er den bedste trÊner

Bettina er den bedste trÊner - PUNKTUM..
Hun formÃ¥r at motivere selv den slÞveste.. (=mig)😍.
En sjov og meget alsidig trÊning (hÃ¥rdt pÃ¥ den mega fede mÃ¥de). Dit eget tempo, go musik og hÞjt humÞr. Her er plads til folk pÃ¥ alle niveauer🙏. Jeg troede ikke selv, at jeg kunne komme i form, men Bettina troede pÃ¥ mig - og da jeg mÊrkede det, begyndte jeg stille og roligt at yde mere, end jeg selv troede var muligt💪.
8 ugers bootcamp hos Bettina / Fru Strue har gjort en kÊmpe forskel for mig og vil helt sikkert gÞre det for enhver👍
En super fantastisk positiv oplevelse.
Jeg er SÅ glad🀩.

2022幎8月17日

Jeg har vÊret pÃ¥ retreat pÃ¥ Maldiverne

Jeg har vÊret på retreat på Maldiverne med Bettina / frustrue.dk. Og det kan kun anbefales! God, hård og alsidig trÊning efterfulgt af gode refleksionsÞvelser. Alt sammen udfÞrt i hvidt sand med udsigt over det Indiske Ocean. Bettina er en dygtig og motiverende trÊner og omgivelserne er fantastiske!

2022幎6月12日

Fru Strue retreats til Maldiverne er en

Fru Strue retreats til Maldiverne er en fantastiske mulighede for selvforkÊlelse, fornyet energi og oplevelser du vil genfortÊlle mange gange. - MorgentrÊning i solen og på hvide strande. Snorkelture i omgivelser du ikke kan forestille dig, fÞr du selv er der. Massage, god mad, skÞnne mennesker! Dette er en oplevelse du ikke vil fortryde og med en omsorgsfuld og eventyrlysten gudie som fru Strue er, kan du vÊre sikker på at få det hele med ❀
Tak for en oplevelse jeg aldrig vil glemme!

2022幎6月10日
自発的なレビュヌ

Personlig trÊner, vanecoach, bootcamp, Maldiverne.

Jeg har brugt Bettina som personlig trÊner og coach.
Til at starte med tÊnkte jeg, at det var dyrt og lidt egoistisk af mig at bruge penge på mig selv, men det som forlÞbet har givet mig, er mange mange gange mere vÊrd end det, som det har kostet.
Jeg har fået et sundere liv. Mere energi og overskud i min hverdag. Det har også givet mig en stÞrre indre ro og en stÞrre kÊrlighed til mig selv. Dermed også mere overskud, som jeg kan give til min familie og på mit arbejde.
På den måde er det slet ikke så egoistisk alligevel.
Jeg har som en bonus også tabt 10 kg. Dette på den sunde måde, uden en restriktiv diÊt. Jeg har fået mange redskaber, som jeg kan bruge i fremtiden til at holde min vÊgt og undgå de evindelige store udsving på vÊgten.
Efter mit individuelle forlÞb har jeg trÊnet i 8 uger på bootcamp sammen med en masse andre skÞnne kvinder. Jeg kan tydeligt mÊrke en forbedring i min udholdenhed og styrke.
Jeg har også vÊret med FruStrue på Maldiverne. En totalt fed oplevelse med mange skÞnne oplevelser. Det bedste er dog at jeg har mÞdt nogle skÞnne kvinder, som jeg nu ses med privat.
Kort sagt
Tak Bettina
Du kan bare noget helt sÊrligt.

2022幎6月6日
自発的なレビュヌ

Taknemmelighed over at komme hos Bettina i min graviditet

Taknemmelighed over 10 gange hos Bettina som min personlige trÊner.
Jeg kan klart mÊrke en forskel fra 1. Gang og til nu.
Hun er virkelig en dygtig trÊner - og mentalt har hun hjulpet mig meget i min barsel.
Hun er et meget positivt, trovÊrdigt og dejligt menneske som jeg klart vil give mine bedste anbefalinger.
Kh Anne

2022幎5月12日

Retreat på Maldiverne 🏝

Har vÊret pÃ¥ et fantastisk retreat med Fru.Strue pÃ¥ Maldiverne 🏝🥰

⭐Fantastiske mennesker
⭐Fantastiske oplevelser
⭐Fantastisk og alsidig trÊning
⭐SelvforkÊlelse

Kan give mine varmeste anbefalinger ❀

2022幎4月1日

Retreat Maldiverne

Fantastisk at opleve smukke, gÊstfrie Maldiverne- kombineret med trÊning er det en helt unik oplevelse. Giver minder for livet sammen med 13 skÞnne kvinder. Kan varmt anbefales.

2022幎3月27日

Maldiverne

Jeg er hjemme igen efter en tur der har vÊret så overvÊldende og fantastisk, at det er svÊrt at sÊtte ord på❀

Jeg har givet mig selv lov til at tage afsted på et eventyr som kun handlede om mig.
Jeg rejste sammen med 13 fantastiske kvinder, så helt alene var jeg ikke, men jeg rejste afsted uden mand og bÞrn på en ferie som mange måske ville tÊnke skulle opleves som familie.
Jeg vil ogsÃ¥ gerne opleve alt det her med min familie en dag, men jeg vÊlger alligevel at gÞre det igen alene 😁 forhÃ¥bentlig nÊste Ã¥r🀞
Jeg har fÃ¥et sÃ¥ mange oplevelser og lÊrt en masse fantastiske mennesker at kende 🀩 og jeg har nydt at vÊre den der rejser ud og fÃ¥r en pÃ¥ opleveren.

Jeg har trÊnet pÃ¥ stranden, mediteret pÃ¥ stranden, danset i sandet pÃ¥ stranden, snorklet med hajer 🀯 og skildpadder, set de flotteste fisk og mÞdt de sÞdeste mennesker som bor og arbejder pÃ¥ Maafushi 🀩

@frustrue.dk tak ❀ Du har virkelig skabt noget helt fantastisk som jeg hÃ¥ber mange andre kvinder vil give sig selv muligheden for at opleve 🥰
Jeg glÊder mig i hvertfald til at gÞre det hele en gang til 🀩

2022幎3月24日

Super dejlig bootcamp 👍🥰

Super dejlig bootcamp tur til Maldiverne ☀🌎✈🍉🍹 , altid skÞnt at bryde hverdage og prÞve nÃ¥et nyt . Mege nice trÊning, alle kan vÊre med , sÃ¥ det er bare med at komme igang. Er super god oplevelse 🥰🌎💊🍹✈🌿

2022幎3月20日
自発的なレビュヌ

En kÊmpe oplevelse med 14 fantastiske.

En kÊmpe oplevelse med 14 fantastiske piger er snart slut. Jeg kan kun anbefale andre at give sig selv sådan en gave for livet. Bootcamp på Maldiverne er en kÊmpe oplevelse du aldrig glemmer og gemmer i hjertet. Tak Bettina fordi du har givet mig denne mulighed for selvransagelse, og udfordringer jeg måske ikke havde mÞdt uden dig. Giver hermed BS de bedste anbefalinger.

2022幎3月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。