Efter laaang tids overvejelse valgte jeg at investere i en ordentlig snusemÃ¥tte. Den er virkelig alle pengene vÊrd. ("DogLemi AktivitetslegetÞj til Hund - snusetÊppe med indbygget slikkemÃ¥tte") H... ãã£ãšèŠã
Den bedste kundeservice!! Hurtig levering! Jeg havde bestilt fÃ¥ret Fie hundelegetÞj, men havde fÃ¥et en skorpion i stedet for. Skrev til dem at jeg Þnskede at bytte, sÃ¥ jeg fik den rigtige. De svare... ãã£ãšèŠã
Med en hvalp, som er helt vild med bamser er Furryfriends helt klart en anbefaling vÊrdig. De har et virkelig godt udvalg i forskellige stÞrrelser og materialer ð§ž Derudover er deres lys halsbÃ¥nd... ãã£ãšèŠã
FurryFriends har rigtig gode produkter. Jeg kÞbte en snusemÃ¥tte med mange gemmesteder til godbidder. Min hund er vild med den! KÞbte samtidig en smart hundehule i form af en kasse med rundt indgangs... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FurryFriends er Danmarks nye kÊledyrsunivers, hvor alle vores firbenede og pelsede venner er i fokus! Vi har på vores webshop et nÞje udvalgt sortiment, herunder produkter som vi selv har udviklet, som f.eks. vores populÊre LED-serie. Vi brÊnder for at levere ikke kun de bedste produkter, men også den bedste kundeservice. FurryFriends.dk - Fordi vi elsker dyr!
ãã³ããŒã¯
- kontakt@furryfriends.dk
- furryfriends.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Go og hurtig levering og go service
Stort udvalg af hundeudstyr og verdensklasse kunderservice
Dejligt stort udvalg af udstyr. Fantastisk kundeservice og god vejledning. Hurtig levering og man sparer ovenikÞbet 10% på sin fÞrste ordre, jeg er fan!
Rigtig god oplevelse
Hundefoder direkte til dÞren
Jeg bestilte Orijen hundefoder gennem FurryFriends, det kom dagen efter og lige til hoveddÞren. Super service!
Hurtig levering
Super god hjemmeside
Fantastisk kundeservice
Hurtig levering
OrtopÊdisk hundeseng kan varmt anbefales
Min hund har begyndende gigt og dyrelÊgen anbefalede mig at kÞbe en ortopÊdisk seng til min hund. KÞbte en i stÞrrelse XL, jeg har endda selv forsÞgt at ligge på den, man mÊrker slet ikke gulvet! Der er meget stÞtte i sengen og min hund får ikke stive ben efter at have ligget i lang tid. Den kan virkelig anbefales til hunde med gigt
Hurtig levering og da den sÃ¥ viste sigâŠ
Hurtig levering og da den så viste sig at vÊre alt for small uden mulighed for at udvide, ville de sende en ny stÞrre og jeg fik gratis returnering
Så venlig og hurtig kundeservice og ok kvalitet til belÞbet
Varen fin og hurtig levering.
Forkert farve på den bestilte vare
Forkert farve på den bestilte vare. Hurtig svar fra kundeservice. Rettes uden besvÊr og kompenseres så jeg bestemt ikke kan vÊre andet end tilfreds.
Super lÊkkert kvalitets foderð¶
Mega tilfreds, hurtig levering og hunden er vild med maden. SkÞnt med rabat, nÃ¥r man kÞber flere sÊkke samtidigt. â€ïž
Godt og trovÊrdigt firma
Hurtig levering, godt udvalg og kvalitet af produkter ! Altid god kundeservice. Derudover, forhandler de LED-halsbånd som er genopladelige og lyser med at skarpt lys. KÊmpe anbefaling herfra.
Super god service
Super god service, og hurtig levering!
Fik ordren allerede efter 2 dageð
Produkterne spiller også bare, bestilte et LED halsbånd og det virker som super god kvalitet!
Very fast delivery and excellent collarâŠ
Very fast delivery and excellent collar and leash quality.
Super hurtig levering og en vare, der lever op til mine forventninger ð
Vi er utrolig glade for vores LEDâŠ
Vi er utrolig glade for vores LED halsbånd fra FurryFriends. Det giver mig mere tryghed at vide, at jeg selv og andre tydeligt kan se min Eevee i mÞrket.
Det er for mig et plus at halsbÃ¥ndet er opbygget som et normalt halsbÃ¥nd med nem Ã¥ben/lukke funktion, fremfor de âgummiringeâ med lys, som vi ellers har vÊret vant til ðð» god kvalitet!
Jeg kan varmt anbefale LED-snoren
Jeg kan varmt anbefale LED-snoren. Den kom dagen efter jeg bestilte den og den lyser rigtig godt op.
Klart en anbefaling herfra
Nem hjemmeside - let at gå til.
Hurtig levering.
Jeg havde et par spÞrgsmål i forhold til det led-halsbånd jeg ville kÞbe.
Jeg skrev blot til dem og fik meget hurtig en fin og uddybende respons tilbage.
Led-halsbåndet er vi virkelig fan af, specielt her i den mÞrke tid. Så det kan jeg virkelig anbefale til alle hundeejere.