Efter laaang tids overvejelse valgte jeg at investere i en ordentlig snusemÃ¥tte. Den er virkelig alle pengene vÊrd. ("DogLemi AktivitetslegetÞj til Hund - snusetÊppe med indbygget slikkemÃ¥tte") H... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Den bedste kundeservice!! Hurtig levering! Jeg havde bestilt fÃ¥ret Fie hundelegetÞj, men havde fÃ¥et en skorpion i stedet for. Skrev til dem at jeg Þnskede at bytte, sÃ¥ jeg fik den rigtige. De svare... ãã£ãšèŠã
Med en hvalp, som er helt vild med bamser er Furryfriends helt klart en anbefaling vÊrdig. De har et virkelig godt udvalg i forskellige stÞrrelser og materialer ð§ž Derudover er deres lys halsbÃ¥nd... ãã£ãšèŠã
FurryFriends har rigtig gode produkter. Jeg kÞbte en snusemÃ¥tte med mange gemmesteder til godbidder. Min hund er vild med den! KÞbte samtidig en smart hundehule i form af en kasse med rundt indgangs... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FurryFriends er Danmarks nye kÊledyrsunivers, hvor alle vores firbenede og pelsede venner er i fokus! Vi har på vores webshop et nÞje udvalgt sortiment, herunder produkter som vi selv har udviklet, som f.eks. vores populÊre LED-serie. Vi brÊnder for at levere ikke kun de bedste produkter, men også den bedste kundeservice. FurryFriends.dk - Fordi vi elsker dyr!
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super flot og nem hjemmeside at findeâŠ
Super flot og nem hjemmeside at finde rundt på. Havde et par spÞrgsmål omkring produktet som jeg hurtigt fik svar. Sidst men ikke mindst meget hurtig levering! 5 store stjerner herfra til nÊste gang slÊdebassen skal have nyt legetÞj.
Hurtig levring og kanon god kvalitetâŠ
Hurtig levring og kanon god kvalitet halsbånd
Vi er virkelig super glade for voresâŠ
Vi er virkelig super glade for vores sele og snor! Vores Rolex synes selen er perfekt, nem at ta på og han kan leje vildt uden problemer :)
Jeg er overrasket over den LED-lys...meget stark! Super positivt. God lÀngd på snor. I det hele så er vi meget meget glade for alt.
LED serien er genial!
Intet mindre end en genial opfindelse og et fantastisk produkt! Kvaliteten er i top og rigtig godt lys i LED serien. Nu er bÃ¥de hunden og jeg klar til at nyde de mÞrke vintermÃ¥neder! FurryFriends, Iâll be back!
Super service og vejledning indenâŠ
Super service og vejledning inden bestilling. Hurtig levering og endda overskud til opfÞlgning med tilfredshed. Jeg har kÞbt hhv. LED-halsbånd og trÊningshalsbånd til min hund. God kvalitet på begge produkter. De varmeste anbefalinger herfra.
KÊmpe anbefaling herfra
KÊmpe anbefaling herfra. Vi havde bestilt to led halsbånd, og de fungerer så godt.
Det er de bedste vi har prÞvet, indtil videre, og kan kun anbefale andre at bestille dem også,
Super god service og skÞnne produkter
Jeg er sÃ¥ overrasket over deres produkter pÃ¥ den gode mÃ¥de ð. Har deres sele med LED-lys i, og er virkelig et godt og slidstÊrkt materiale, og nÃ¥r ja sÃ¥ holder lyset i det bare super lÊnge inden den skal lades op igen ðâ€ïž. Deres service er helt i top, er der nogen tvivl til str. er de der til og hjÊlpe. Fra bestilling til modtagelsen var den fremme dagen efter ððð».
Når hunden skal forkÊles!
Jeg et super tilfreds med mine produkter! Det er rigtig lÊkker kvalitet og dejlig at fÞle sig tryg når jeg er ude med hunden i mÞrket.
Og nemt at bestille samt hurtig levering. Helt klart mit nye to-go sted når hunden skal forkÊles!
Du får den bedste service
Du får den bedste service , har aldrig oplevet så hurtig levering og virkelig fremragende service.
Hvis jeg kunne fik i 10 âïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹