Het positieve van deze brace : 1) het materiaal waaruit het bestaat - zacht, geen allergische reacties 2) je loopt op een meer natuurlijke manier dan met een voetheffer Iets minder : de brace wordt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zdecydowanie polecam firmÄ. Zamówiony towar dotarÅ szybko i jest zgodny z oczekiwaniem. Jedynie maÅy minusik, za zupeÅny brak kontaktu z firmÄ , zarówno mailowy jak i telefoniczny, co wprowadza pewny... ãã£ãšèŠã
Bestelling was dringend omwille van ontslag uit ziekenhuis (hulpmiddel voor 92jarige)op maandag bij bestelling was de levertijd 1-2 werkdagen volgens website. Na betaling een mail dat het 2-5 dagen zo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We hadden per ongeluk op de Franstalige website besteld. Dat hebben ze dan wel kunnen veranderen naar de Nederlandse website Vermits het dan om een intracommunautaire levering ging kregen we een fa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
zeer stipte levering
zeer stipte levering, enkel schade aan de verpakking maar te wijten aan transportbedrijf
Snelle levering en alles was in orde
Vlotte levering
Snelle en correcte levering !!
Fysiosupplies betrouwbaar
De ervaring met Fysiosupplies was excellent, niet met de bezorgdienst. Fysiosupplies zond mij onmiddellijk het ten onrechte geroutineerde pakket een tweede maal. Dat is professioneel.
Het ging heel vlot om een bestelbon teâŠ
Het ging heel vlot om een bestelbon te wijzigen.
Correcte en snelle levering
Perfecte levering
Vlotte en correcte afhandeling tegenâŠ
Vlotte en correcte afhandeling tegen scherpe prijs!
Nog steeds aan het wachten op eenâŠ
Nog steeds aan het wachten op een bestelling, zelfs de beoordeling is sneller

Fysiosupplies ããã®åç
Heel snelle levering waarvoor mijn dank!
Jullie product en prijs en verpakkingâŠ
Jullie product en prijs en verpakking is goed maar de levering met PostNL laat de wensen over, bij de trakking gegeven tijd komt helemaal niet overeen met met de werkelijkheid en levering op een afhaalpunt is niet mogelijk ,10 X bellen in 5 seconden en bonken op de deur voor mij niet, meer dank

Fysiosupplies ããã®åç
Zeer tevreden van de goede en snelleâŠ
Zeer tevreden van de goede en snelle service en levering
Produkten voor Nederlanse Markt
produkten is bestemd voor de Nederlandse markt niet voor Belgische
In belgie hanteren we mg/dl en niet mmom/l voor glucose meeting!

Werkt redelijk goed
Alles volgens afspraak verlopen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã