Het positieve van deze brace : 1) het materiaal waaruit het bestaat - zacht, geen allergische reacties 2) je loopt op een meer natuurlijke manier dan met een voetheffer Iets minder : de brace wordt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zdecydowanie polecam firmÄ. Zamówiony towar dotarÅ szybko i jest zgodny z oczekiwaniem. Jedynie maÅy minusik, za zupeÅny brak kontaktu z firmÄ , zarówno mailowy jak i telefoniczny, co wprowadza pewny... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We hadden per ongeluk op de Franstalige website besteld. Dat hebben ze dan wel kunnen veranderen naar de Nederlandse website Vermits het dan om een intracommunautaire levering ging kregen we een fa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Verloren bestelling
Goede opvolging van een verloren gegane bestelling. Alles werd een paar dagen later opnieuw verstuurd zonder verdere discussie of kosten. Goede service, ook als het misgaat.
Besteld en 2 dagen later geleverd
Al paar keer verschillende productenâŠ
Al paar keer verschillende producten besteld en telkens snel en correct geleverd.
Heel vriendelijke chauffeur
Heel vriendelijke chauffeur. Goed richtuur van levering. Zo is het fijn organiseren.
Online shopping zoals het hoort
Fijne overzichtelijke website met een heel groot assortiment. Vlotte bestelling en levering. Een klein beetje slimmer kan het wel: twee bestellingen binnen enkele uren van elkaar geplaatst, worden apart verzonden en je moet twee keer verzendkosten betalen.
Juiste grootte en goed stevig materiaal.
Snelle levering en goede producten
Slechte ervaring jammer genoeg.
De laatste 2 bestellingen hebben we last van heel erg lange levertijden. We wachten er nog steeds op (besteld eind maart) Om info te krijgen moet je zelf contact opnemen of je hoort maanden niets. Jammer.
We kijken uit naar een andere leverancier.

Fysiosupplies ããã®åç
snelle levering
Snelle levering na bestelling.
Aanbod van niet evident product
Levertijd niet volgens belofte
Bestelling was dringend omwille van ontslag uit ziekenhuis (hulpmiddel voor 92jarige)op maandag bij bestelling was de levertijd 1-2 werkdagen volgens website. Na betaling een mail dat het 2-5 dagen zou duren. Op vrijdag dag 5 telefonisch contact opgenomen, beetje kort van stof antwoord gekregen dat het niet binnen was en dat we het uiterlijk dinsdag zouden ontvangen. Dinsdag mail met excuses voor de nieuwe vertraging, dat het spoedig (?wanneer?) zou geleverd worden. Uiteindelijk op vrijdagnamiddag het hulpmiddel ontvangen. Het zou handig en eerlijker zijn als je bij bestelling zou weten dat het niet voorradig is, met de melding van de reële levertijd. Het had ons veel zorgen bespaard. Niet voor herhaling vatbaar als je dringend iets nodig hebt.

Fysiosupplies ããã®åç
Degelijk materiaal voor intensiefâŠ
Degelijk materiaal voor intensief gebruik. Mijn kine gebruikt hetzelfde in zijn praktijk. Iets duurder dan bij minder gespecialiseerde aanbieders maar het verschil zeker waard!
Heel goede ervaring en geen enkelâŠ
Heel goede ervaring en geen enkel probleemððððð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã