Helt igennem super oplevelse, ligefra hurtig besvarelse pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l, til orientering og status om levering. OpfÞlgning efter modtagelse af maleri, sÃ¥ kÞbet blev fulgt helt til dÞrs. Super service -... ãã£ãšèŠã
Fra fÞrste kontakt - hurtig tilbage melding. Aftale om mÞde nÊste formiddag. Kom hjem med 2 malerier og 2 akvareller til vores spisestue. Meget meget flotte. Er virkelig glade for dem, de passer... ãã£ãšèŠã
Vi har i dag modtaget et helt fantastisk maleri. Vi havde pÃ¥ hjemmesiden set et fedt billede, men mÃ¥tte desvÊrre indse det var for lille. Efter gode rÃ¥d og vejledning fra Galleri Ãse kom vi frem t... ãã£ãšèŠã
Meget smukt billede lavet pÃ¥ bestilling - lever fuldt ud op til mine forventninger. Dejligt med noget smukt at se pÃ¥, nÃ¥r nu vi skal vÊre sÃ¥ meget herhjemme. Har ogsÃ¥ kÞbt nogle sÞde akvareller og pla... ãã£ãšèŠã
- ã¢ãŒã ã®ã£ã©ãªãŒ
- ã¢ãŒã ãã£ãŒã©ãŒ
- èžè¡å®¶
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ã³åº
- æå·¥èžå
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Alle malerier er originale og unika, lavet af Maren Storm og Kasper Bech. Hvis du/I har set nogle af vores malerier på hjemmesiden, Facebook eller Instagram, som har vakt jeres interesse, åbner vi gerne galleriet. Bare kontakt os. Vi udlåner uden beregning malerier med hjem, så I kan se dem i eget hjem. Ved lejlighed og sÊrlige Þnsker maler vi også på bestilling. Vi leverer malerier i hele Danmark med forsikret forsendelse.
ãã³ããŒã¯
- gallerioese.dk
Fantastisk maleri
Fantastisk maleri!
Og det kom få dage efter det blev bestilt.
Tak for at jeg mÃ¥tte kÞbe dit flotteâŠ
Tak for at jeg måtte kÞbe dit flotte maleri.(A new day)
Det varmer helt inderst inde, og giver mig det stÞrste smil.
Blev kun mÞdt af venlighed, og en dejlig kop kaffe.
God bedring til dig Maren.
Maleriet er en gave fra min fÞdselsdag.
TÊnk, nu kan jeg have fÞdselsdag hver gang jeg er på det.
Tryg og god handel
Galleriet skriver beskeder lÞbende for at organisere sikker levering, sÞrge for maleriet er kommet godt frem. Super god kundeservice, og desuden fantastisk maleri! Kan varmt anbefales.
Maren og Kasper slog dÞrene op
Maren og Kasper slog dÞrene op, og var mega gÊstfrie ved vores besÞg i galleriet.
Billeder blev flyttet rundt indenfor og udenfor, indtil vi var overbevist om vores valg.
Tak for en dejlig dag, malerierne hÊnger så flot i vores stue
Mvh
Thomas
Flot malerier
Flot malerier. Og en rigtig god behandling da jeg ringede dertil ð
Positivt besÞg
Fra fÞrste kontakt - hurtig tilbage melding. Aftale om mÞde nÊste formiddag.
Kom hjem med 2 malerier og 2 akvareller til vores spisestue.
Meget meget flotte.
Er virkelig glade for dem, de passer bare super godt ind hos os.
Rigtig god service.
Varme anbefalinger her fra.
Helt igennem super oplevelse
Helt igennem super oplevelse, ligefra hurtig besvarelse på spÞrgsmål, til orientering og status om levering. OpfÞlgning efter modtagelse af maleri, så kÞbet blev fulgt helt til dÞrs. Super service - dejligt trygt med opfÞlgning.
OG bedst af alt - et vanvittigt smukt maleri, som levede fuldt op til foto og forventning (kÞbt på Webshop).
Af â€ïž TAK til Kasper og Maren ð
Hurtig og rigtig god service
Hurtig og rigtig god service! Jeg er meget tilfreds med mit maleri!
Hurtig levering og gode priser
Hurtig levering og gode priser.
Kan varmt anbefales
God service og smukke malerier!
God service og ikke mindst: Smukke malerier.
Vi aftalte at komme forbi deres galleri, hvor de stod klar til at fortÊlle og vise malerierne. Rigtig god service!
Flotte plakater og hurtig levering samtâŠ
Flotte plakater og hurtig levering samt PERFEKT kundeservice !
Jeg har fÃ¥et lavet 2 virkelig smukkeâŠ
Jeg har fÃ¥et lavet 2 virkelig smukke malerier fra Galleri Ãse. Jeg havde et Þnske om de 2 malerier skulle spille sammen med hinanden og det er opfyldt til stor tilfredsstillelseð
Fantastisk service og fantastiskeâŠ
Fantastisk service og fantastiske smukke billeder!! 𥰠Kan varmt anbefale at handle hos Galleri Ãse ð¥°
Vi har handlet 2 gange og billederne erâŠ
Vi har handlet 2 gange og billederne er simpelthen så flotte. Hurtig levering og god service. Kan klart anbefales.
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice, da jeg desvÊrre måtte sende det jeg bestilte retur, pga jeg havde fået bestilt i forkert stÞrrelse.
Hurtig levering og lÊkkert produkt
Hurtig levering og lÊkkert produkt. Jeg vil helt sikkert handle her igen :-)
Galleri i sÊrklasse.
Har lige kÞbt det smukkeste maleri til min stue. Det passer perfekt og jeg fik en fantastisk service. Kan kun anbefale galleriet til andre.
Fantastisk smukt maleri og problemfriâŠ
Fantastisk smukt maleri og problemfri og hurtig levering
Fuld tilfredshed med smukt maleriâŠ
Vi har for nylig kÞbt det skÞnneste billede i Galleri Ãse malet af Kasper Bech - det er bare sÃ¥ flot - servicen mht. kÞb, forsendelse til Middelfart mm. var bare helt i top - yderst anbefalelsesvÊrdigt.
Mvh Lis Boe-Hansen
Super service
Flotte malerier og super service lige fra bestilling til levering. LÞbende opdatering på levering og opfÞlgning når varen ER leveret. Mails besvares lynhurtigt.
Virkelig god service.
Kan klart anbefale at handle her.