Helt igennem super oplevelse, ligefra hurtig besvarelse på spørgsmål, til orientering og status om levering. Opfølgning efter modtagelse af maleri, så købet blev fulgt helt til dørs. Super service -... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Fra første kontakt - hurtig tilbage melding. Aftale om møde næste formiddag. Kom hjem med 2 malerier og 2 akvareller til vores spisestue. Meget meget flotte. Er virkelig glade for dem, de passer... もっと見る
Meget smukt billede lavet på bestilling - lever fuldt ud op til mine forventninger. Dejligt med noget smukt at se på, når nu vi skal være så meget herhjemme. Har også købt nogle søde akvareller og pla... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Alle malerier er originale og unika, lavet af Maren Storm og Kasper Bech. Hvis du/I har set nogle af vores malerier på hjemmesiden, Facebook eller Instagram, som har vakt jeres interesse, åbner vi gerne galleriet. Bare kontakt os. Vi udlåner uden beregning malerier med hjem, så I kan se dem i eget hjem. Ved lejlighed og særlige ønsker maler vi også på bestilling. Vi leverer malerier i hele Danmark med forsikret forsendelse.
デンマーク
- gallerioese.dk
God service og rigtig fine plakater.
God service, hurtig kommunikation og rigtig fine plakater.
Hurtig og fin levering
Hurtig og fin levering.
Meget fin vare, som passer til beskrivelsen, af det købte.
Super flotte akvareller og maleri
Jeg har købt super flotte akvareller og maleri. De er præcis som på hjemmesiden. De blev sendt hurtigt efter bestilling, så jeg anbefaler Galleri Øse.👍
De varmeste anbefalinger
Fantastisk service efter PostNord havde ødelagt plakaten. Opmærksomhed og hurtig levering. De varmeste anbefalinger til Galleri Øse, jeg vil helt sikkert købe der igen :-)
Fantastisk service
Flot kunst og super service
Bestilte 2 store malerier efter ønskede mål og farvenuancer. De blev præcis som vi havde håbet!
Kan varmt anbefale kunst fra Galleri Øse.
Super fin betjening og service👍…
Super fin betjening og service👍 afhentning dagen efter bestilling af posters
Flotte malerier og en god betjening.
Flotte malerier og en god betjening.
Købte et fint maleri, for få dage siden.
Jeg har kun positive ord, at sige om Galleri Øse
Jeg har kun positive ord, at sige om Galleri Øse. Ekstremt rare og hjælpsomme ejere. Jeg er så glad for min plakat. High-five og bedste anbefalinger herfra.
Fantastiske billeder
Fantastiske billeder! Jeg har indtil videre købt 3 af Marens kunstværker og jeg glædes hver dag over dem. Super service hos galleriet.
Virkelig fremragende !
Hurtig og nem handel , og den flotteste plakat ankom hurtigt efter bestilling.
Fine malerier til fornuftige priser
Fine malerier til fornuftige priser. Et besøg i galleriet kan klart anbefales.
Kan varmt anbefale Galleri Øse
Vi fik billederne leveret personligt til vores hjem og fik dem på prøve i nogle dage.
Supper flotte plakater og originale malerier 🤩
Super hurtig levering og god service!
Super kvalitet og hurtig levering
Dejligt at handle med Galleri Øse, og flot at der kunne leveres i weekenden.
De bedste anbefalinger👍🏻
Vi har i dag modtaget et helt fantastisk maleri. Vi havde på hjemmesiden set et fedt billede, men måtte desværre indse det var for lille. Efter gode råd og vejledning fra Galleri Øse kom vi frem til en helt perfekt løsning og havde fuld tillid til at maleriet ville blive perfekt til vores nye hjem.
De bedste anbefalinger til dette lille charmerende og meget professionelle galleri.
Flot håndværk og helt igennem fantastisk service.
De bedste anbefalinger fra os👍🏻
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。