Det skylder meget dårligt ud, og det ville jeg ellers mene er hovedformålet med et toilet. Som oftest er jeg nødt til at fylde en 10 l spand til at skylle efter med for at få tømt kummen. Firmaet f... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Køb ikke Geberit Omega10 trykknap, vvs nr. 617097250 Holder ikke lang tid, standard sliddel bag trykknapperne er dårlig konstrueret. gik i stykker efter 4 år ved os. så hele toilettet skulle sprættes... もっと見る
企業が回答しました
2016 fik vi monteret Geberit hængetoilet. Efter nogle måneder var cisternen utæt. I august 2017 fik vi fra vores gode VVS firma udskiftet mekanismen. 6-7 måneder senere var mekanismen stadigvæk utæt.... もっと見る
企業が回答しました
Typehusfirmaet, som byggede vort hus for snart 4 år siden, valgte Geberit-cisterner til alle tre toiletter. Vi har ikke haft behov for at servicere nogen af dem før for nyligt, hvor det ene toilet ik... もっと見る
企業情報
Geberit A/S について
当該企業による記述
Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter og leverer alt fra rør og cisterner til badeværelsesmøbler og toiletter.
Som producent sælger Geberit udelukkende til grossister og servicerer således også primært det professionelle marked. Privatkunder henvises til VVS-installatører og andre forhandlere af Geberit produkter.
Lægårdsvej 26, 8520, Lystrup, デンマーク
- +45 86741086
- geberit.dk
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Meget skuffende nyt toilet
Firmaet forsikrer mig om, at det opfylder en standard, der hedder DIN EN 997, som åbenbart er meget meget lav.
Og vandbesparende er det i hvert fald ikke.
Dårlig produkt og dårlig service
Efter telefonisk kontakt med Geberit “kundeservice “ angående den dårlige kvalitet af deres produkt Omega betjeningsplade (3200,-kr) fik jeg lyst til at skrive en anmeldelse for at advare andre. Ved at læse andre indlæg fornemmer jeg hurtigt at jeg absolut ikke er den eneste der har problemer med varen, og alle af samme årsag. Den lille pålimede kontakt knækker……( vores efter 2 års helt almindelig brug). Bliver fuldstændig afvist af “kundeservice “ da jeg fortæller at pladen er monteret lodret (af installatøren)
Jeg synes virkelig det er dårlig service omkring så dyrt et produkt der åbenlyst ikke fungerer pga dårligt materiale (plast pålimet metal)
Desværre kan man ikke give nul stjerner
Yderligere oplysninger:
Kontakt til Geberit på 86741086 om eftermiddagen den11/12
Produkt indkøbt hos vvs experten 2/8 - 23 og er installeret nogle måneder senere , fakturanummer 2370005966
Vi har netop haft fat i vores vvs-installatør, der fortæller at han har oplevet lignende problemer med produktet,og at det tilsyneladende ikke produceres mere.
Vores frustration er, at et så dyrt produkt ikke fungerer efter mindre end to års drift og at kundeservice er meget afvisende i dialog om varen ,der tydeligvis har en konstruktionsfejl (plastik),jvf andre reklamationer her på Trustpilot
Nul service på produkter
Vil gerne sælge deres produkter, men når der så er reklamation eller spørgsmål til deres produkter, så henviser de til andre. Dårlig stil og Dårlig kundeservice.
Skuffet over kvaliteten
Betjeningspanel til Geberit sigma 1, messing, har en sart overfladebehandling. Efter få uger kom der misfarvninger. Geberit afviser reklamation med henvisning til at det skyldes syreskade. (panelet er kun rengjort med en fugtig klud). Og selv om vi skulle have brugt et rengøringsprodukt, burde overfladen kunne holde til dette uden at blive misfarvet.
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Jeg har ringet til Geberit to gange indenfor kort tid og fået klare svar og vejledning til reservedele.
Rart med en professionel behandling af kunder uanset om man er privat eller en virksomhed.
Urimelig pris på Omega 70 betjeningsplader
VI har som nogle af de øvrige anmeldere også udfordringer med holdbarheden af Omega 70 betjeningsplader, hvor den en af de små plast tapper på bagsiden knækker af. Vi har 3 stk. toiletter i huset, og 6 beboer. Alle 3 er knækket, og vi har skiftet 2 af dem allerede. De koster ca. kr. 3000, pr stk.
Dette produkt må være undgået de fantastiske stress test, som Geberit markedsfører at deres produkter undergår. Med denne lave holdbarhed, er det ikke rimeligt, at det udnyttes i eftermarkedet til at sætte en ublu pris. I øvrigt vanskeligt, at komme i kontakt med Geberit som privatkunde. Så kan på ingen måde anbefale Geberit.
Avoid this company
I’ve had one of their toilets installed about a year ago. I current time having a major water leak from it and the water is going into electrics the local council that I paid for it all informed the company last Tuesday they eventually came back to me yesterday afternoon after me constantly haven’t got my local Council we told an engineer will be in touch with you within 72 hours the genuine on the phoneattorney his voice is he really did not give a monkeys. It was too much effort for him to sort the problem out.
Ultra dyre Omega 70 holder ikke til almindelig brug
Som Ole Møller skriver længere nede, går Geberits Omega 70 betjeningsknap til indbygget toilet nemt i stykker. Dem har vi to af, og på den ene knækkede monteringsbeslaget efter knapt to år anvendelse.
Desværre var den indkøbt afvores VVS'er 4 måneder inden montering, så teknisk set er reklamationsretten netop udløbet, hvilket Generit nu bruger som alibi for ikke at sende en ny.
Det er kritisabelt af to grunde 1) Det her er ikke noget, som sker ved almindelig brug, hvis beslaget i øvrigt er konstrueret ordentligt, og 2) trykknappen koster omkring 3.000 kr med rabat, hvilket er (undskyld udtrykket) helt idiotisk dyrt. Vi taler om noget der svarer til et graveret dørskilt til nogle få hundrede kroner (desværre fik min VVSer overbevist mig om, at det var et smart system).
Det helt store spørgsmål er nu - hvor mange skal vi regne med at betale 3.000 kr. for nye knapper til vores to badeværelser over deres forventede levetid på 30 år? Geberit siger, at de ikke plejer at gå i stykker - men jeg er skeptisk, for det udsatte plastbeslag er meget spinkelt.
Det bliver to stjerner, fordi kundeservice trods alt har kommunikeret med mig.
Vi har bygget fores hus om med nyt…
Vi har bygget fores hus om med nyt badeværelse og gæstetoilet. Vi troede vi valgte det bedste på markedet, nemlig IFØ.
Vi havde store problemer med cisternen på badeværelset, dette blev ved med at løbe efter man havde skyllet ud. Heldigvis kunne vi selv rette denne fejl.
Nu hvor vi har boet her i et par år, ville min kone lige skylle ud på gæste toilettet, og da hun slap skylleknappen, faldt den lille "forkromede" plastik trykknap af, ned i toilettet, og væk var den.
Denne løse pynte knap regnede jeg selvfølgelig med, at Geberit ville erstatte, idet den sikkert aldrig har været limet fast.
Jeg kan desværre ikke skaffe kvittering, idet tømrer som har vi har handlet med ikke længere eksisterer.
Men nej, Ifø stoppede med at producere mine trykknapper for 2 år og 5 måneder siden, så mener man at de er ude over garanti. Jeg mener dog at garanti gælder 2 år for købstidspunktet.
Jeg har talt med et par VVS installatører, og de fortæller mig at Ifø vist er ved at bilde mig noget ind. Hvis knappen var limet fast, så kan den ikke falde af.
Jeg har foreslået at de skriver til fabrikken og beder dem sende en ny plast dims, eller at jeg køber et nyt panel, så må de hjælpe mig med at pille plastknappen af, således jeg slipper for at skære den gamle plade af og montere nyt. Ingen af disse forslag vil de hjælpe med.
Der er ikke meget hjælp at hente i "Kundeservice". De giver mig skylden for at dimsen er faldet af, og de overvejer ikke at Ifø kan lave en produktionsfejl.
Jeg synes det er meget dårlig service. Jeg kan desværre ikke dokumentere købstidspunktet, men jeg føler at Geberit som ejer Ifø løber fra deres ansvar, og hvad der hedder kulance er overhovedet ikke noget Geberit har hørt om. Hvor er det dårligt
God kundeservice
Skulle bruge indmad til et ældre indbygget toilet. Kontaktede kundeservice der lynhurtigt kunne oplyse numrene på de relevante reservedele. Dem kunne jeg så efterfølgende finde/købe på diverse vvs-hjemmesider. Super oplevelse.
Har fået fantastisk service i…
Har fået fantastisk service i forbindelse med akut problem på indbygningscisterne ved kontakt til teknisk afdeling i Lystrup 👍
Ikke eksisterende kundeservice.
Købte toilet. Indløbsventil virkede ikke. Betalte selv for at få det lavet. Har ALDRIG oplevet så dårlig kundeservice fra NOGET firma før. Sidste gang vi køber IFØ.
Fejlmeldte vores Geberit AquaClean Sela…
Fejlmeldte vores Geberit AquaClean Sela den 31. januar 2022. Den 1. og 2. februar 2022 fik jeg auto svar og igen 4. februar 2022. Efter ca. 2½ uge med radiotavshed måtte jeg rykke for svar/aftale.
Her på adressen er vi glade for toilettet og den service vi får -når den kommer. Vi er mindre tryg ved, at vi har haft service på toilettet 3 gange på lidt over 2 år!
Slutligt stort tak og ros til Thomas der i dag 24. februar har udført fejlret på toilettet. Ringede 15 min. før han kom, var super rar, venlig, service minded.

Geberit A/S からの回答
Haft besøg af Per Sørensen fra Geberit…
Haft besøg af Per Sørensen fra Geberit Ifø, efter lang tids problemer med stort skyl på Ifø spira.
Indmad er blevet skiftet, så nu håber vi det bedste.
Men 5 stjerner til montøren Per.

Geberit A/S からの回答
Ifö Spira med sensor skyl er super!
Min VVS-mand har lige installeret et Ifö Spira med sensor skyl i mit sommerhus. Det er et smukt og funktionelt produkt, som jeg er meget glad for. Iflg. den professionelle installatør, er Ifös produkter af høj kvalitet og lette at arbejde med. Som privat bruger er jeg naturligvis glad for at blive bekræftet i mit valg.
Mange gode hilsner fra Hardy.

Geberit A/S からの回答
Ingen imødekommenhed vedr. "Dårlig skylning i IFÖ SIGN toilet"
Min meddelelse til IFÖ Geberit:
Jeg har købt et IFÖ SIGN 42 cm siddehøjde, hvor jeg er utilfreds med skylningen.
Jeg går ud fra, at vandet skal skylle ned langs væggene i skålen, men mit eksemplar skyller ned i en vinkel på ca. 45 grader og rammer slet ikke skålens vægge før cisternen er næsten tom og vandstrømmen er blevet tilsvarende svag.
Når jeg føler langs udløbet af ringkanalen ved skålens top, føles det som den kant, der skal lede vandet ned langs væggene, ligger alt for højt oppe så spalten bliver for stor og ledevirkningen slet ikke er til stede.
Er dette noget I vil tage jer af, så jeg kan få et toilet, der ikke skal skrubbes hver eneste gang, det har været i brug?
Toilettet er købt i Jemogfix i Hillerød, men jeg vælger at henvende mig direkte, da dette enten er en konstruktionsfejl eller en produktionsfejl, der formentlig omfatter en hel serie af toiletter.
Svaret fra IFÖ Geberit er et standardsvar, hvor de slet ikke tager stilling til deres mangefulde produkt, men udelukkende henviser til standardproceduren vedr. reklamationer, samt vejledning om køb af nye produkter fra Geberit-koncernen. Jeg opfatter dette som en hån mod deres kunder og vil i fremtiden omhyggeligt undgå dem. Desuden ser det ud som glasuren i deres SIGN-serie er svær at gøre ren. I det hele taget må jeg konstatere, at jeg har købt et inferiørt produkt, hvor leverandørens vilje til imødekommenhed er totalt fraværende.

Geberit A/S からの回答
Fralægger sig alt ansvar ved…
Fralægger sig alt ansvar ved reklamation. De henviser til vvs'er der har sat det op som INTET har med det defekte elektronik at gøre. Utrolig besværligt og omstændigheder at få en servicetekniker ud.
Flabet og arrogant kundeservice der svarer på anmeldelser her på trustpilot.
Pinligt!

Geberit A/S からの回答
Revner i Geberit porcellain kumme.
I januar 2019 købte jeg et Aqua Clean Tuma toilet.
I længere tid har jeg undret mig over et par lodrette striber lidt til højre for midten under skyllekanten i toiletskålen.
Nu opdager jeg ved nærmere undersøgelse, at der er talen om hårfine revner. Forhandleren afviser erstatning fordi der er gået lidt over to år siden levering. -
Jeg synes, at det er en mærkelig kvalitets fejl. den burde ikke kunne ske - uanset toilettets alder. - Specielt toilettets pris taget i betragtning.
- - - - - -
God dag igen.
Tak for svaret dateret 30. marts
Forsikringen har nu synet produktet. Forsikringen agter ikke at give erstatning.
Årsag:
- der er ikke talen om en pludseligt opstået skade
forårsaget af udefrakommende påvirkning.
- forsikringen omfatter ikke skader der opstår over
tid, eller
- p.gr.a forkert konstruktion/fabrikationsfejl
med det forskíkrede produkt.
Niclas

Elendig kundeservice
Geberit Danmark yder ingen oplysning om deres produkter, man skal betale den lokale VVS'er, hvis man ønsker oplysning om deres produkter...
Det drejer sig om samlevejledning til udgået toilet indbygningscisterne.
Svar: I skal lige have kommunikeret nedenstående ud til jeres ansatte, der henvises nemlig til lokal VVS'er eller internettet to gange af samme medarbejder😂

Geberit A/S からの回答
Har bestil et besøg af en tekniker for…
Har bestil et besøg af en tekniker for 1 måned siden
Toilettet virker ikke.
Efter en telefonsamtale/rykker har de meddelt at de giver besked når de har tid!
Det er 3 uger siden.
For et Aquaclean til over kr 30.000 er det for dårligt