Jeg bestilte et helt standard kÞkken armatur d. 25/11-25 og her 3 mÃ¥neder senere har de lige rykket leveringsdatoen til slut april. Det er mindst 4 gang de rykker leveringsdatoen. MÃ¥ske man bare skal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kundeservice gav indtryk af, at alle kunder kunne kontakte dem telefonisk. Men som privat kunde bliver man afvist. Man kan skrive og fÃ¥ et hurtigt svar. Hvis du kÞber en Grohe Red vandhane, skal du v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores Get E hÃ¥ndvaskarmatur holdt pludselig op med at virke. Batteri var ok. Da jeg skilte armaturet ad, knÊkkede en af ledningerne da den var meget kort. Kontaktede Grohe pr e-mail og dagen efter pr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte for godt 2 Ã¥r siden et Grohe Eurosmart Cosmopolitan E berÞringsfrit hÃ¥ndvaskarmatur i Bauhaus. Jeg forsÞgte med det langt dyrere Grohe efter dÃ¥rlige erfaringer med et andet fabrikat. Men ak,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
GROHE er verdens fÞrende udbyder af sanitÊre lÞsninger, og et globalt brand med over 6.000 medarbejdere, dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. I mange årtier har vi hos GROHE vÊret dedikeret til vores brandvÊrdier; teknologi, kvalitet, design og bÊredygtighed. Disse illustrerer alle vores forpligtelser til at skabe fantastiske oplevelser og til at levere "Pure Freude an Wasser". GROHE har udviklet nye produktkategorier siden sin spÊde start, blandt andet vandsystemerne GROHE Blue og Red samt vandsikkerhedssystemet GROHE Sense, der er et innovativt produkt på det voksende marked for smart home teknologi. Med produktions-, innovations- og designfaciliteter placeret i Tyskland, kan vi vÊre stolte af "Made in Germany"-mÊrkatet. Alle vores fabrikker gÞr brug af en hÞj prÊcisionsteknik i produktionen for at sikre, at den konsekvent hÞje GROHE-standard overholdes. Det er derfor, at vi hos GROHE kan forsikre dig om, at vores produkter lever op til de mest kompromislÞse krav i form af håndvÊrk og funktionalitet. Over de seneste ti år er den succes, vi har opnået blevet bevist med mere end 300 design- og innovationspriser, samt CSR-prisen for den mest bÊredygtige virksomhed med 1000+ medarbejdere i 2017 givet af Tysklands regering.
Ved Stigbordene 32, 2 th, 2450, KÞbenhavn SV, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Jeg bestilte et helt standard kÞkken armatur d. 25/11-25 og her 3 måneder senere har de lige rykket leveringsdatoen til slut april. Det er mindst 4 gang de rykker leveringsdatoen. Måske man bare skal finde en anden producent som har styr på sin supply chain.

GROHE ããã®åç
Havde en forespÞrgsel på misfarvning af blandingsbatteri til brusesystem, årsagen var ukendt,
2 dage senere modtog vi nyt batteri.
fantastisk kommunikation pr. mail og telefon
Det er service.

GROHE ããã®åç
Jeg er mållÞs! TÊnk engang at et kararmatur (essence warm sunrise) kan tage 5 måneder, ikke at producere. For det er lige blevet rykket for 3 gang..
Man kan vitterligt bygge et nyt typehus pÃ¥ den tid, og sÃ¥ stadigt vente pÃ¥ at fÃ¥ vand i sit badekarð
Jeg tror helt seriÞst ikke i gider, og derfor så bare bliver ved med at udskyde varen. Butikken jeg har handlet med, er også godt og grundigt trÊt af jeres opfÞrsel. Så for mig er det slut med jeres produkter, og slut med at anbefale dem til andre.

Svigtende kvalitet.
Vi har altid kÞbt Grohe til vores huse og sommerhus. I 2025 har vi kÞbt flere kÞkken armaturer fra Grohe, som lynhurtigt er blevet utÊtte efter max 1/2 år. De bliver utÊtte under håndtaget, hvor man justere vandstyrken og temperaturen.
Grohe Essence Smartcontrol har rigtig ringe justering af vandtrykket. Det er umuligt at skrue tilpas meget ned for vandstrålen så vandet fosser ud og står i kaskader ud til alle sider når det rammer opvaskeemnet og ting i vasken. Resultatet er vandsprÞjt over det hele. Man kan tilsyneladende ikke kÞbe en perlator som kunne dÊmme op for vandmÊngden.
Ãrgerligt for ellers er den pÊn og funktionel.

Grohe Essence S. Plastik perlator
Plastik perlator, som skrues op i armaturet, giver masser af problemer og skal ofte skiftes. Enten fordi den lille blå o-ring knÊkker eller fordi gevindet står af.
Så har man sprÞjt til siderne. Rigtigt svag og dårlig konstruktion.
Vores 3 stk. er œ år gamle - nul stjerner

GROHE ããã®åç
Kundeservice gav indtryk af, at alle kunder kunne kontakte dem telefonisk. Men som privat kunde bliver man afvist. Man kan skrive og få et hurtigt svar. Hvis du kÞber en Grohe Red vandhane, skal du vÊre opmÊrksom på, at den ikke kan repareres. Så vÊr specielt opmÊrksom, på indenfor garantiperioden, at der eksempelvis ikke opstår utÊthed ved pakninger med videre, for så skal hele vandhanen skiftes

GROHE ããã®åç
Nemt og effektivt bestilling og nÊsten lige så hurtig levering

GROHE ããã®åç
KÃB ALDRIG et "GROHE Bau Cosmopolitan E" det krÊver en person med fjernbetjening til 1000dk. for at kunne installere ordentligt sÃ¥ nÃ¥r du finder det billigt i Silvan fÃ¥r du aldrig glÊde af det hvis det krÊver indstilling. SÃ¥ der blev jeg snydt igenâŠ..

GROHE ããã®åç
Vi kÞbte en Grohe Red II Duo C-tud kedel i 2021. Vi fik den ikke rigtig til at virke inden vi havde et udlandsophold i foråret 2023 - meget lavt tryk på den kogende del og dermed nÊrmest ubrugelig. Da vi kom hjem kontaktede vi den VVS'er, der havde stået for installationen og han bestilte en reservedel, der skulle klare problemet, vÊre dÊkket under garantien og som skulle sendes direkte til os. Gennem hele 2024 rykkede vi utallige gange uden held. Tilbage i Danmark igen efter et nyt udlandsophold i foråret 2025 rykkede vi igen og får senest (d. 29.10.25) at vide af VVS'eren, at Grohe har meddelt, at reservedelen ikke falder under garantien, men at vi kan kÞbe en for en specialpris på 4.000 kr.. Så tilbage står, at vi har betalt godt 11.000 kr. for et produkt, som vi faktisk aldrig har kunnet bruge og som vi nu skal betale for en reservedel til, selvom vi tidsmÊssigt har reageret indenfor garantien. Lysten til at kÞbe et Grohe produkt igen er dermed på minus, hvad der også får mig til at skrive denne anmeldelse. VVS'eren har anbefalet os at kÞbe en Cuooker i stedet for. Til slut skal tilfÞjes, at vi fik installeret et blÞdgÞringsanlÊg, Aqua Leyco Soft 9, samtidig med installationen af Grohe Red.
OpfÞlgning d. 07.04.2026. : vi har i dag uden beregning fÃ¥et installeret en ny Grohe Red II Duo C-tud kedel af en meget kompetent VVSâer fra Grohe. Mange tak.

GROHE ããã®åç
Altid service i verden klasse.
altid lyn hurtigt respons
og super kvalitet produkter

GROHE ããã®åç
Efter mange år med en Quooker valgte jeg at prÞve en Grohe Red. Det har desvÊrre vist sig at vÊre et fejlkÞb, og jeg vil gerne advare andre, der overvejer at kÞbe den.
Installation
Grohe Red er markant mere Ã¥bent designet end en Quooker, hvilket gÞr installationen langt mere besvÊrlig. Der krÊves en udluftning i skabet â hvilket i praksis betyder, at der lÞber Ã¥bent dryppende (!) vand dernede. Den skal desuden tilsluttes aflÞbet, hvilket giver ekstra samlinger. Jeg har allerede mÃ¥ttet have en VVSâer ude for at udbedre utÊtheder. De medfÞlgende pakninger er af dÃ¥rlig kvalitet; mine holdt kun i fire mÃ¥neder.
Daglig brug
Brugervenligheden er skuffende. Hvis man har brug for meget kogende vand, er betjeningen besvÊrlig, og vandet indeholder meget luft, hvilket gÞr det ubehageligt at drikke direkte fra hanen.
Vedligeholdelse
Kalk i filtrene er uundgåeligt. Da jeg fÞrste gang skulle afkalke, opdagede jeg, at systemet er konstrueret så tÊt, at det er nÊrmest umuligt at samle igen. Jeg har endnu ikke formået at få filtret på plads uden, at der sprÞjter en stråle vand sidelÊns ud af hanen.
Konklusion
Grohe Red kan godt vÊre billigere end en Quooker â men der er en grund til prisen. For mig har det vÊret en dÃ¥rlig investering fyldt med frustrationer, dÃ¥rligt design og dÃ¥rlig kvalitet.
God og hurtig service fra Jonas S.
Udfylder formularen og sagen er afsluttet samme dag.

GROHE ããã®åç
Fantastisk kundeservice og goodwill!
Er glad for alle mine flotte, stilrene produkter og Grohe står altid klar til at besvare spÞrgsmål om vedligeholdelse og produktspecifikationer. Kan kun give Grohe-teamet mine varmeste anbefalinger

GROHE ããã®åç
Et virkelig godt og solidt produkt.

GROHE ããã®åç
KÞbte et grohe start Blandingsbatteri, efter montering viser det sig at vandet kun er koldt når den blå prik vender fremad, hvem vasker hÊnder i kold vand ?.
Hvis man drejer vandåbneren 90 grader således at den rÞde prik vender bagud bliver vandet fÞrst varmt efter
30-45 sekunder. d.v.s at man sparer på vandet når den rÞde prik vender bagud. hvilket ser totalt dumt ud.
Vi kÞre nu på 3 betjeningsfri Amratur til badevÊrelset på 4 år, har kÞbt ny hver gang de stopper med at virke , man tror bare det er batteri så der starter man med at udskifte men 2 dage senere er den gal igen, så får man afvide de skal kalibreres og det er også forsÞgt på 3 forskellige Grohe modeller nu samme problem hver gang det er simpelthen bare for ringe så det er fuldstÊndig slut med nogen af deres produkter og vil ikke anbefale nogen at kÞbe noget fra dem.

GROHE ããã®åç
Har kÞbt deres forkromet firkantet grohe bundventil 40565000 , men tryk funktionen virker ikke og sidder bare lÞst , venter nu svar fra forhandleren hvad det videre forlÞb er. SÃ¥ lidt Þv man ikke kunne blive fÊrdig med vasken. ð

GROHE ããã®åç
Modtog en fantastisk service af GROHE, til at fremskaffe den rette type perlator til vores håndvaskearmatur.

GROHE ããã®åç
Jeg bestilte en hylde til badebrusestang. IfÞlge data skulle den passe til 22 mm stang tykkelse, men da jeg modtog den var den alt for stor. Jeg kunne desvÊrre ikke afmontere den uden at ÞdelÊgge den. Ingen kompensation.
EfterfÞlgende har de dog lovet at eftersende en ny hylde (samme med forkert angivne mÃ¥l) som jeg kan aflevere til butikken sÃ¥ jeg kan fÃ¥ pengene tilbageð€ª