レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Trauerspiel after sails service Das Urinal funktionierte von Anfang nicht richtig, spÃŒhlte nur sporadisch. Nach weiteren zwei AnlÀufen von Laufen-Servicemonteuren ging gar nichts mehr. Unser SanitÀr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kontaktede Laufen ang. problemer med et ny indkÞbt toilet, hvor toiletsÊdet - anbefalet af Bauhus - ikke passede. Medarbejderen fik billeder og video af toilet/sÊde, han var ikke i tvivl, det a... もっず芋る

䌁業情報

1. 補造業者
  2. 家具職人
  3. 陶噚補造業者

圓該䌁業による蚘述

LAUFEN er et meget traditionsrigt schweiziske badevÊrelsesbrand, der afspejler et symbiotisk forhold mellem design, kvalitet og funktionalitet. Herudover er LAUFEN, som er premiummÊrket i Roca Group, også en af verdens fÞrende producenter af sanitetskeramik, der kan tilbyde alt fra indbygningscisterner til toiletter, håndvaske, badekar, armaturer mm.

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

78件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 83に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Skyller kun ud efter 2.-3. skyl

Jeg kan tilslutte mig alle andre, som skriver, at toilettet ikke skyller ud ved fÞrste skyl. Jeg har haft besÞg af en aut. vvs-er, der fortalte mig, at flere af hans kunder , som havde et Laufen toilet, altid havde en spand vand stående ved siden af toilettet!! Han gjorde hvad han kunne for at få afhjulpet problemet hos mig dog uden held.

2025幎9月15日

Hej Eva,
Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af vores produkt. Vi er dog kede af at hÞre, at din oplevelse med et af vores toiletter ikke har vÊret tilfredsstillende.

Vi vil gerne opfordre dig til, at du tager fat i vores kundeservice og får den rigtige fejlfinding og rådgivning, for det er naturligvis ikke tilfÊldet, at du (eller andre) skal have en spand vand stående ved siden af toiletet. Vi har allerede nogle bud på, hvad det kan skyldes, men vi har brug for yderligere information for at kunne hjÊlpe dig ordentligt.

Du kan let få fat på os ved enten at ringe på telefon 56 287 287 eller skrive en mail til info@laufen.dk, hvor vores medarbejder sidder klar til at hÞre ind til videre detaljer og finde en lÞsning.

LAUFEN

Hej jeg har fået toilet fra Laurent

Hej jeg har fÃ¥et toilet fra Laurent, sat op af en lokal vvs’er. Inden for 1 mdr faldt den en toiletpude af og jeg kom til at skylle den ud. Tog kontakt til Laufen KÞge. De har gjort alt for at jeg fik den rigtig pude til mit toilet. Rigtig behagelig samtale og rigtig god service. Stort tak😊

2026幎1月27日

Hej Krestine

Dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse af vores kundeservice - og mange tak for at tage dig tiden til at dele den hér. Vi sÞrger for at videregive rosen til teamet.

Vi håber selvfÞlgelig ikke, at det bliver nÞdvendigt, men skulle uheldet vÊre ude en anden gang, er du naturligvis mere en velkommen til at tage fat i os igen.

Hold dig LANGT vÊk fra Laufen

Hvis du stÃ¥r og vil kÞbe et toilet fra Laufen, HOLD DIG LANGT VÆK. Vores toilet til kr. 40.000, monteret i 2022 har flere gange bedt om nyt kulfilter, afkalknings vÊske m.m. Det koster ca. kr. 1.000 hvor gang. D. 2. december bestilte vi igen et sÊt og d. 10. december fÃ¥r vi en mail fra Czech Republic (ikke Danmark) at produktet ikke findes pÃ¥ lager og vil fÞrst komme pÃ¥ lager slut januar 2026. Vi bor i SolrÞd strand og Laufens kontor ligger i KÞge (8 km fra os) men de har ikke og sÊlger ikke noget. Dette til trods for at det er et produkt man skal bruge ret tit. Man har pÃ¥ fornemmelsen af at de folk der sidder i KÞge kun er ansat til at besvare de dÃ¥rlige oplevelser som kunderne har.

2025幎12月2日

Hej Michael

Vi er naturligvis kede af, at du har har dén oplevelse, men det er helt korrekt, at vi desvÊrre ikke handler direkte med forbrugere fra vores nordiske hovedkvarter som producent. Dog har vi nogle direct-2-consumer muligheder på netop vores douchetoiletters forbrugsmaterialer.

Disse muligheder kan vi se, at vi tidligere på året har vÊret i dialog omkring, så vi vil meget gerne opfordre dig til at give os et kald på 56 287 287, hvor vi kan kigge på at finde en mere kortsigtet lÞsning, så du ikke skal sidde julen over uden mulighed for den manglende del.

Alternativt kan disse forbrugsvarer også findes på nogle af de danske webshops, der forhandler vores douchetoiletter, men i den specifikke sag, vil vi meget gerne hÞre nÊrmere ind til den og derpå finde en god lÞsning til dig.

LAUFEN

Die WC sind das letzte bei jeder

Die WC sind das letzte bei jeder SpÌlung spritzt das Schmutzwasser raus. Kunden Support ist quasi nicht existent. Die WC Deckel völlig Ìberteuert, zerbricht regelmÀssig und die Konstruktion ist extra so gemacht das kein anders Produkt passt. Ich kann von dieser Firma nur abraten...

2025幎11月11日
自発的なレビュヌ

Medarbejderen fik billeder og video af toilet/sÊde, han var ikke i tvivl, det anbefalede passede ikke, og han sender et nyt sÊde - uden beregning - på trods af jeg bad ham sende en faktura, da det jo ikke er deres fejl. Men nej, det ville han ikke hÞre tale om, han beklagede endda på vegne af Bauhaus!!
Det er service, tak.

2025幎11月11日

Hej Bent

Mange tak for at tage dig tiden til at fortÊlle os om din positive oplevelse med vores kundeservice - det sÊtter vi utroligt meget pris på, og vi er glade for at have kunnet hjÊlpe.

Skulle du få brug for os en anden gang, er du naturligvis mere end velkommen til at tage fat i os igen.

Laufen bathroom products

Laufen bathroom products. Rimless toilet discoloured after less than two years - never before have I experienced this in my 50+ years as a householder. Been in there with Viakal/cleaner, brush and toothbrush. Plastic bits on shower pole broken - where it slides up and down. Shower screen has plastic seals that are only two years guarantee.
And you have to sit them to fit yourself (four panels).

2024幎8月25日

Hi Barbara,

We are very sorry that you have had a bad experience with our products. From your review we are not able to determine many details, and since you have reached the Danish site and not the UK one, we do not have any records of if you have been in contact with us prior to this.

The thing you experience could be related to a number of things and we would very much like to know more before making a final conclusion.

For that we would urge you to try and get in contact with our UK colleagues on either phone (+44 (0)1530 510 007) or mail (laufen@uk.roca.net). They will likely be able to help you out by either advice and guidance or perhaps even a specific solution depending on the identified issue.

Best regards,
LAUFEN

Designet forkert bliver ved med og dryppe

Jeg må desvÊrre som mange andre beskriver konstateres efter 2 år med Laufen tÞjlet , at jeg har tabt Kampen med og få det til og stoppe med og dryppe
Min gode ven som er faglÊrt vvs har nu fortalt mig efter gentagne forsÞg med nyt indmad at jeg aldrig skal kontakte ham igen vedrÞrende Laufen tÞjlet ... Det samme gÊlder for alle ander kunder det er designet forkert
Og burde fjernes fra markedet
Med det ser flot ud med åben skyl

2025幎7月5日

Hej Henrik

Vi er meget Êrgerlige over, at du har haft denne oplevelse med dit toilet - det er bestemt ikke dét vi sigter efter og ikke noget der opleves som et generelt problem, så vi mener også, at vi er i stand til at hjÊlpe dig.

For at kunne gÞre det, er vi nÞdt til at hÞre lidt nÊrmere ind til problemet, så hvis du har mod på det, så tag gerne kontakt på os på telefon 56 287 287 eller mail sales@laufen.dk, hvor vores interne salgsteam vil have nogle opfÞlgende spÞrgsmål og derpå forhåbentlig kan hjÊlpe dig til at få lÞst prolemetet med dryppende toilet.

Very Disappointed with this toilet

16 months ago I had my bathroom completely refitted. At the advice of the company carrying out the work I purchased a Laufen toilet. I really liked the design and was impressed with the new flush. Shortly after fitting I had difficulty with the flush button sticking, causing the water to flow through continuously. I contacted DSI who immediately came out and adjusted the parts. All seemed ok. Unfortunately I've had this problem several times during the year. I called a plumber this week as I couldn't stop the water running even though I had pressed the flush lots of times. This has stopped it previously. He thought it may be limescale build up but there was so little limescale he felt it unlikely. It's a constant issue now. Can you please let me know how long the guarantee for this product is in place. Very disappointed as I thought this was a quality product.

2025幎5月14日

Hi Linda,

We are very sad to hear that the product is not living up to your (and our) expectations - it really sound like a frustrating situation you have been experiencing.

Unfortunately you have reached the Danish and Nordic segment of our organisation (the LAUFEN Denmark Trustpilot site), but we would of course happily try to help you out in any way we can.

Without knowing more details about what specific product we are talking about or what the circumstances are, a cautious guess would be that it is a faulty push-button or valve that you have been dealing with, which could be a relatively easy fix as well, but this is pure guessing without further details.

We are not familiar with any specific UK warranties or other terms of service, but if you write us an email on info@laufen.dk we will make sure to pass it on to the correct people and explain about the situation. Alternatively you are of course also welcome to contact our UK counterpart directly - you will find their contact information on https://www.laufen.co.uk/service.

We hope to hear from you soon to resolve your matter in the best possible way.

Best regards
LAUFEN

Havde en fantastisk oplevelse med jeres

Havde en fantastisk oplevelse med jeres medarbejder Rune i dag, da jeg havde brug for hjÊlp i telefonen.
Hold da op! ingen ventetid, Super og kompetent service.

2025幎4月15日

Hej Nicolai

Rigtig mange tak for de pÊne ord om din oplevelse med vores kundeservice - vi sÞrger for at give rosen videre til Rune med det samme. Skulle det blive aktuelt en anden gang, er du selvfÞlgelig mere end velkommen til at tage fat i os igen.

Jeg har skrevet her fÞr

Jeg har skrevet her fÞr - hold jer vÊk fra Laufen toilet. Det skyller ringe og nu lÞber mit også efter under 2 år. Jeg skifter det og vil blot advare andre der overvejer at kÞbe Laufen. Man kan rekvirere service på garantien, men det koster et stort gebyr hvis der ikke er fejl på toilettet. Du kommer til at betale for det er konstruktionen der er forkert - Lauffen kommer aldrig til at skylle helt ud..

2024幎12月5日

Hej Claus

Endnu engang tak for at have taget dig tid til at skrive feedback til vores produkter.

Ligesom sidst for 3 års tid siden, vil vi stadig meget gerne hjÊlpe, men det er desvÊrre ikke muligt for os, uden vi sender en servicepartner ud. Denne dÊkker vi naturligvis alle omkostninger af, hvis der er tale om en fejl på vores produkt. Den generelle konstruktion af vores toiletter lever op til eller overgår alle europÊiske standarder, så dette burde ikke vÊre problemet, du oplever.

For 3 år siden fortalte du også, at du skiftede til et andet mÊrke, hvilket vi naturligvis var Êrgerlige over, men vi håbede alligevel at du ville blive glad for det nye toilet i stedet for. Men vi er glade for, at du alligevel nu igen har fået et 2 år gammelt LAUFEN toilet, og givet os en chance mere.

Som vi tidligere har skrevet, vil vi stadig hjertens gerne hjÊlpe, og ligger fejlen pÃ¥ toilettet, sÃ¥ er alt dÊkket under garantien. Men vi er nÞdt til at gÞre opmÊrksom pÃ¥, at ligger fejlen ikke hos os og vores produkt (fx ved forkert installation), kan vi ikke dÊkke alle omkostningerne ved sÃ¥dan et servicebesÞg, og der kan derved vÊre et mindre gebyr i dét tilfÊlde – vi hÃ¥ber da ogsÃ¥, at du kan se det fair perspektiv i dét.

Vi vil rigtig gerne hÞre fra dig, så vi kan identificere det nye problem og hjÊlpe dig med en lÞsning på det - vi er stadig til at fange på telefon 56 287 287 eller mail info@laufen.dk, hvor vi sidder klar til at hjÊlpe dig.

ELENDER SAFTLADEN

ELENDER SAFTLADEN, NICHTS FUNKTIONIERT

LIEFERFRISTEN VON MIND. 4 MONATEN BIS ÜBER 6 MONATE, FÜR EINEN SIMPLEN WASCHTISCH, ODER WASCHTISCHMISCHER!!!

WAS SOLL DAS, KACKLADEN ELENDER

2024幎6月1日

Sehr geehrte FU

Es tut uns leid, von Ihrer Frustration zu hören, aber wir sind kein Unternehmen, das direkt an Verbraucher verkauft – als Hersteller von SanitÀrkeramik und anderen Badezimmerprodukten gehen unsere Waren immer ÃŒber GroßhÀndler, die sie dann an ein B2C-GeschÀft verkaufen, bei dem Sie das Produkt möglicherweise angefordert haben.

Die meisten der vorrÀtigen Produkte werden fÃŒr Verbraucher recht schnell verfÃŒgbar sein, aber wir haben definitiv auch einige einzigartigere Produkte, die lÀngere Lieferzeiten von bis zu 8 – 12 Wochen haben können (in ExtremfÀllen können es bis zu 16 sein), von denen jedoch keines auch nur annÀhernd ein halbes Jahr betrÀgt.

Wir haben Ihre Informationen ÃŒber diese Website angefordert, aber leider haben Sie sich nicht innerhalb des Standardzeitraums von 3 Tagen von TrustPilot bei uns gemeldet, sodass wir in unseren Systemen keinen Dialog mit Ihnen finden und Ihren speziellen Fall kommentieren können. Wir werden dies jedoch gerne mit unseren deutschen Kollegen prÃŒfen, falls Sie sich dazu entschließen, uns diese Informationen zur VerfÃŒgung zu stellen.

Mit freundlichen GrÌßen
LAUFEN

Jeg er nÊsten helt imponeret.

Jeg har aldrig oplevet et toilet hvor man, som mand, ikke kan stå op og slå en streg - medmindre man vil vaske sine ben for urin. Kummen er i perfekt vinkel til at sende små dråber urin tilbage, ud over ben og gulv. Er faktisk ret imponeret over at det er kommet igennem produkt testene. (Man skal have bare ben for at kunne mÊrke det, da dråberne er så små. Det er ulÊkkert.) Det er godt det står hos min kÊreste og ikke hos mig.

2024幎10月23日

Hej Daniel,

Vi er naturligvis Êrgerlige over at hÞre at du har haft en dårlig oplevelse med et af vores toiletter - vi må dog understrege, at det ikke er noget, der opleves som et generelt problem.

Hvis du mener, at der er tale om en produktionsfejl eller tilsvarende, vil vi dog meget gerne hÞre fra dig (eller din kÊreste i dette tilfÊlde) med nÊrmere detaljer om sagen, så det eventuelle problem kan udbedres. Derfor ser vi gerne, at i henvender jer på enten telefon 56 287 287 eller mail info@laufen.dk.

Elendig kvalitet efter 1 år revnede

Elendig kvalitet efter 1 år revnede det, havde en vvs'er til at kigge på det, fik den besked at det havde han set fÞr, så lÞber det i perioder, så kan man skifte hele indmaden. Det koster kassen, nu har vi fået et IfÞ sign, det virker og man kan kÞbe div. Pakninger og membran til få penge. Hold jer fra Laufen er penge ud af lommen for noget skidt.

2024幎7月16日

Hej Jens Ulrik

FÞrst og fremmest tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af vores produkt.

Vi beklager dog, at du har haft problemer med toilettet, og vi ville Þnske, at du havde taget fat i os i denne situation.

Uden at kende til hvad der prÊcist er sket, eller hvad fejlen består af, kan vi naturligvis ikke kommentere konkret på sagen, men er der tale om en produktfejl, ville det ligge under fabriksgarantien med tanke på, at det kun er inden for et års brug.

I dén situation ville det ikke koste dig en krone - og så har vi derudover også ganske fornuftige reservedelspriser, hvor det ganske vist kan vÊre nemmere at skifte hele indmaden, men bestemt ikke altid nÞdvendigt.

Skulle du stadig stadig stå i en situation, hvor vi kan hjÊlpe dig, vil vi meget gerne opfordre dig til at tage kontakt til os på 56 287 287 eller på info@laufen.dk. I modsat fald håber vi bare, at du bliver glad for dit nye toilet.

LAUFEN

Min fÞrste egentlig dårlige anmeldelse, forsÞgt understÞttet med fakta.

Sorry men Laufen har åbenbart ikke knÊkket koden vedr. hvordan et toilet skal skylle ud..?!
Virkelig mÊrkeligt ved skyl,- vandet plasker ned i kummen uden mål.
1) Der skylles ikke langs siderne, skyllevandet når aldrig frem til fronten.
2) Skyllevandet der plasker ned i kummen, efterlader konsekvent rester af papir eller stÞrre efterladenskaber.
3) Udskylning krÊver mindst to ‘store skyl’
4) ‘Det lille skyl’ efterlader oftest vandet i kummen lysegult.

Jeg vedlÊgger foto af min hjemme opfundne ‘Paprika test’ der viser (til stor forundring) at vandet ikke nÃ¥r paprika drysset ud i kummen, hvorved en trekant pÃ¥ ca. 15x18cm ikke skylles ren.
(Vi anvender kun ‘stort skyl’ og holder altid knappen nede til cisternen er tom)
DesvÊrre må vi nu skifte, vores ellers nye toilet, ud med et andet fabrikat.
Mvh Henrik A.
Ps.: Jeg kan desvÊrre ikke vedlÊgge foto til dokumentation herinde. !?

2024幎7月19日

Hej Henrik,

Tak fordi du har givet dig tid til at anmelde vores produkt - vi er dog naturligvis kede af, at du har haft en dårlig oplevelse heraf.

Uden at kende nÊrmere til de omkringliggende detaljer til sagen, er det naturigvis svÊrt at sige, hvad der er galt, men et umiddelbart bud ud fra din beskrivelse, kunne vÊre en defekt eller manglende manglende vandfordeler, hvilket naturligvis ikke er meningen.

Hvis du har mod på at tage fat i vores kundeservice, inden du skal ud i den helt store udskiftning, vil vi meget gerne forsÞge at hjÊlpe dig med dét.

Om du Þnsker at ringe (56 287 287) eller skrive os en mail (info@laufen.dk) til at starte med, står dig selvfÞlgelig frit for. For at fejlfinde vil vi dog meget gerne se nÊrmere på, hvad der er tale om, og på mail, er du mere end velkommen til at vedhÊfte billede(r) relateret til sagen.

LAUFEN

Selve kvalitet er desvÊrre skuffende

Selve kvalitet er desvÊrre skuffende, overfladen på vandbeholderen knÊkkede efter mindre end 1 år. Jeg sendte klage og foto til Bauhaus , hvor produktet er kÞbt og fik hurtigt tilsendt en ny.
SÃ¥ servise mangler ikke noget.

2024幎7月15日

Hej Michaela,

Tak fordi du har givet dig tid til at anmelde vores produkt.

Vi er naturligvis kede af, at du har oplevet en porcelÊnskappe, der ikke har levet op til standarden, og derfor er det naturligvis også noget, som vi krediterede.

Den nye porcelÊnskappe du har modtaget skulle dog gerne holde markant lÊngere, og vi håber, at du trods oplevelsen stadig kan vÊre glad for dit nye toilet.

Det var helt korrekt at tage fat i salgsstedet for dette, men skulle du have spÞrgsmål eller tilsvarende ifm. produktet, er du selvfÞlgelig også velkommen til at ringe eller skrive til os på 56 287 287 eller info@laufen.dk, hvor vores eksperter sidder klar til at hjÊlpe.

Schlechte QualitÀt und noch schlechterer Service

Wir haben uns am 12.07.2023 ein Laufen Stand-TiefspÌl-WC-Kombination PRO gekauft, bereits nach 4 Wochen sah es aus, als wÀre es schon zig Jahre in Gebrauch. Das WC ist innen rundherum angelaufen. Wir sind uns sicher, dass es sich um einen Fehler in der Beschichtung handelt. Wir haben es nach Herstellerangaben versucht zu reinigen, leider ohne Erfolg. Auch das einweichen mit 60% EssigsÀure Ìber mehrere Stunden brachte nichts.
Darauf hin haben wir den Schaden reklamiert und es wurde uns ein Techniker ins Haus geschickt. Dieser hat das WC versucht zu reinigen. Auf dem ersten Blich sah es auch wieder relativ gut aus (wenn man nicht so genau hinschaut). Jetzt nach ca. weiteren 4 Wochen beginnt das Spiel von vorne. Wir hatten bis dahin nur noname WCÂŽs aus dem Baumarkt, diese waren um Welten besser als das von Laufen. Jetzt kam eine Rechnung in Höhe von € 264,18 ins Haus geflattert, mal ganz ehrlich, fÃŒr das Geld hÀtten wir im Baumarkt Mehrere und bestimmt auch bessere WCÂŽs bekommen. Das Laufen WC wird zum nÀchsten Polterabend mit gebracht.
Leider haben wir die Beurteilungen Ìber Laufen viel zu spÀt gelesen und möchten jeden Interessenten von Laufen abraten.

2024幎7月10日

Sehr geehrter Herr. Schmidt,

vielen Dank fÌr Ihre Bewertung, jedes Feedback ist uns wichtig, und es tut uns leid, dass Sie das nachweislich gute Ergebnis und die vollstÀndige Entfernbarkeit der Ablagerungen anders interpretieren als wir.

Die Zufriedenheit unserer Kunden steht fÃŒr uns an erster Stelle, daher wÃŒrden wir uns freuen, wenn wir Ihnen bei der Anpassung der Reinigungsmethodik mit Rat zur Seite stehen dÃŒrfen und werden uns in KÃŒrze dazu mit Ihnen in Verbindung setzen.

Mit freundlichen GrÌßen,
Ihr Customer Service Center

Elendigt toilet.

Elendigt toilet.
VÊghÊngt LAUFEN pro.
Har aldrig i mit 54 årige liv oplevet så dårligt et toilet. Man kan som mand ikke stå op og tisse uden det pjasker ud over det hele, toilet kan ikke skylle affÞring irdentligt ud og det et umuligt at bruge en normal tolietbÞrste i den. Ganske enkelt ikke et brugbart toilet.
ALDRIG kÞb det, du vil fortryde det hver dag.

2024幎6月16日

Hej Claus

Tak for din anmeldelse af vores produkt - vi er dog naturligvis kede af din oplevelse heraf.

Vi er ikke bekendt med de beskrevne problemer og de almindelige toiletbÞrster, som vi selv anvender, har ikke vist sig som et problem, men vi vil meget gerne se nÊrmere på det og bringe feedbacken videre til vores fabrikker, hvis du har mod på at uddybe det i en mail til os på info@laufen.dk.

I forhold til skyllet, så er der mange elementer, som kan have indflydelse på dette. Derfor vil vi opfordre dig til at give os et ring på 56 287 287, hvor vi meget gerne vil prÞve at guide dig til eventuelt at justere indstillingerne for et mere tilfredsstillende skyl.

LAUFEN

Har lige fået installeret en Laufen

Har lige fået installeret en Laufen vÊghÊngt toiletkumme. Ser pÊn ud, MEN jeg har fået udfordringer jeg aldrig har haft fÞr. Det hÊnder et par gange om ugen, at affÞring i form af bummelum, ikke kan skylles ud, men hjÊlpes ud i faldstammen. Mit gamle gulvmonterede toilet havde ikke denne udfordring.

2024幎5月28日

Hej

Mange tak for din anmeldelse af vores produkt.

Det er dog Êrgerligt at hÞre, at du har problemer med skyllet - dette vil vi dog mene at have råd for, da skyllet også kan vÊre påvirket af cisternen, dennes indstillinger og lignende. Vi vil derfor meget gerne prÞve at råde dig på god vej, så du alligevel kan blive glad for dit nye toilet.

For at kunne gÞre dette er vi nÞdt til at hÞre lidt nÊrmere ind til din sag, så vi vil opfordre dig til at tage kontakt til os på enten telefon 56 287 287 eller mail info@laufen.dk, hvor vores professionelle team sidder klar til at vejlede dig.

Vi ser frem til at hÞre fra dig.

LAUFEN

We purchased laufen chrome finish flush

We purchased laufen chrome finish flush plate a very expensive part unfortunately it surface has bubbled from underneath dispite supplying photos Roca uk refuse to inspect but say that there are scratches caused by cleaning which they are not
They are not a responsible manufacturer claiming that they produce a high quality product but refuse to consider complaints DO NOT buy there products

2024幎1月8日

Dear Roger

Thank you for taking the time to write a review on our product.

The advise that we offered in our UK aftersales team is based on years of experience and the extensive testing that we carry out on our products. In your specific case, the observed bubbling from your photo is the delamination of the chrome plating which is caused by a chemical reaction. In view of this we do not consider it to be a manufacturing defect, even if it was within the warranty, which this product is not.

We are sorry that our response might not be what were hoping for, but to our best knowledge this is not a case under our warranty.

If you wish, you are of course always welcome to contact us at laufen@uk.roca.net for advise or other LAUFEN-related issues.

Best regards
LAUFEN

Jeg oplever det samme problem

Jeg oplever det samme problem, som så mange andre med et toilet (laufen pro-n med s-lås) der ikke vil skylle ordentlig ud. Papiret hvirvler bare rundt i toilettet, så der er noget helt galt i den måde der bliver skyllet ud på. Det er et kÊmpe vandforbrug der bliver brugt, når man skal efterskylle 2-4 gange. Jeg er så Êrgerlig over at jeg sparede de par hunderede kroner, i forhold til andre mÊrker :(

2023幎11月30日

Hej Rasmussen,

AllerfÞrst tak for din anmeldelse - vi er naturligvis kede af årsagen til den, men vi mener at kunne hjÊlpe, da det er et problem, der kan opstå, men også et der kan rettes via indstillingerne i cisternen, så du ikke skal gå og Êrgerlig over de efterskyl.

Vi vil derfor gerne opfordre dig til at tage kontakt til os på telefon 56 287 287 eller info@laufen.dk, så vi kan prÊcisere problemstillingen og hjÊlpe dig med rettelserne, så du igen kan ende med at blive glad for dit kÞb.

Vi håber at hÞre fra dig snart.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。