レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞbte et helt nyt IFØ Cera S toilet. Da det var monteret, viste det sig, at indlÞbsventilen var defekt og ikke kunne lukke for vandet. Det tog smeden 2 timer at reparere det defekte toilet, en pakn... もっず芋る

I har fÃ¥et lavet en fantastisk ny udskifnings indsats til Sign. Lav stÞj og bedre fyldning. Den udnytter ogsÃ¥ Sticks pÃ¥ en helt anden mÃ¥de. I den gamle indsats gik Sticks hurtigt i oplÞsning sÃ¥ do... もっず芋る

Jeg har 2 stk.Ifö spira uden skyllekant, et stk gulvstÃ¥ende og en vÊghÊngt, begge har samme lidt ulÊkre problem, ved skyl sprÞjter vand / spildevand ud pÃ¥ gulvet hvis man ikke lukker brÊttet ned. D... もっず芋る

䌁業情報

1. 䜏たい・ガヌデニング

Ifö に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Ifö

Ifö er et af de Êldste og mest elskede brands på danskernes badevÊrelser med et bredt sortiment af toiletter, håndvaske, mÞbler og bruselÞsninger.

Som producent sÊlger Ifö dog udelukkende til grossister, og Ifö servicerer således også primÊrt det professionelle marked. Privatkunder henvises til VVS-installatÞrer og andre forhandlere af Ifö produkter.

Ifö er en del af Geberit Group, som er markedsleder inden for sanitetsprodukter i Europa.

2.7

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

73件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Har lige fÃ¥et et IFØ Spira uden

Har lige fÃ¥et et IFØ Spira uden skyllekant, det skyller flot ud hvis der ikke lige sidder noget pÃ¥ bagkanten, ToiletbrÊttet det skÊrer i lÃ¥rene sÃ¥ skarp er kanten pÃ¥ ydersiden, som smed vil jeg sige nogen har glemt at fjerne graten pÃ¥ brÊttets udvendige kant, det er tÊt pÃ¥ at man skal stÃ¥ op for at tÞrre sig, at IFØ ikke har rundet den kant er jeg uforstÃ¥ende overfor, jeg vil her i boligforeningen anbefale ikke flere IFØ spira toiletter.

2026幎3月19日
自発的なレビュヌ

Ingen service hos IFØ/Geberit, Danmark.

KÞbte et helt nyt IFØ Cera S toilet.
Det tog smeden 2 timer at reparere det defekte toilet, en pakning sad skÊvt i indlÞbsventilen.
Kontaktede efterfÞlgende IFØ/Geberit, Danmark, for at fÃ¥ en form for kompensation, men de ville ikke give nogen form for kompensation, ØV! DÃ¥rlig service👎

2026幎2月8日

Fantastisk ny indsats

I har fået lavet en fantastisk ny udskifnings indsats til Sign. Lav stÞj og bedre fyldning.
Den udnytter også Sticks på en helt anden måde.
I den gamle indsats gik Sticks hurtigt i oplÞsning så doseringen gav masser af farve i kummen som kunne vÊre vanskeligt at bÞrste af. Også godt for bÊredygtigheden med genbrugsplast. Den er vÊrd at skifte i en tid hvor vi lever i kÞb og smid vÊk kulturen.
Godt lavet af de ingeniÞrer der gentÊnkte indsatsen👍

2025幎12月18日

Jeg har 2 stk.Ifö spira uden

Jeg har 2 stk.Ifö spira uden skyllekant, et stk gulvstående og en vÊghÊngt, begge har samme lidt ulÊkre problem, ved skyl sprÞjter vand / spildevand ud på gulvet hvis man ikke lukker brÊttet ned. Det gulvstående har helt fra ny, haft det problem at trykknappen sÊtter sig fast ved lav skyl og bliver nede, lidt dyrt i vand når man ikke opdager det fÞr nÊste toiletbesÞg, men bortset fra det er par fine lokummer.
AsbjÞrn

2025幎12月18日

God beslutning at vÊlge IfÞ Spira toilet

Vi skulle have udskiftet vores gamle IfÞ toilet og var meget i tvivl om, hvilket vi skulle vÊlge. Ved at lÊse Trustpilot var der tilsyneladende problemer både med IfÞ, Gustavberg og Laufen. Vi besluttede at tage chancen med IfÞ Spira hÞj model uden skyllekant. Det har vi ikke fortrudt. Det var nemt at installere og skyller fint ud uden sprÞjt på gulv og tÞj, som andre har beskrevet.

2025幎9月19日

Ifö Spira toilet uden skyllekant

Jeg har netop kÞbt og fået installeret et Ifö Spira gulvstående toilet uden skyllekant.
Jeg havde store forventninger til dets belÊgning, hvor kalk og snavs skulle have svÊrt ved at sÊtte sig, og til at der, pga den indre plastskald i cisternen, ikke skulle dannes fugt på ydersiden.
Når alt er optimalt, skyller alt ud, men toilettes belÊgning er ikke en sliplet belÊgning, som jeg troede. Rammer men ikke rent ned i vandet skylles kummen ikke ren, og det hjÊlper ikke at gentage udskylningen, der skal bÞrste til.
Der dannes fugt på ydersiden af toilettet.
Der er en ting jeg dog er svÊrt tilfreds med og det er den effektive udskylning, hvis ikke ovenstående problem er der.

2025幎6月15日

IfÞ Spira toiletsÊde

IfÞ Spira toiletsÊde, toilettet virker upåklageligt, men sÊdet er ubehageligt at sidde på. Kanten for uden buer opad, så det skÊrer ind i lår og baller hele vejen rundt, så man bliver ikke siddende 2 sek mere end nÞdvendigt, lidt Êrgerligt med sådan et dyrt toiletbrÊt.
Har det noget med ens stÞrrelse at gÞre, vejer 56 kg.

2025幎1月2日

Har en 10 Ã¥r gammal badrumsmöbel som

Har en 10 Ã¥r gammal badrumsmöbel som köptes för ca 50.000:- En plastlÃ¥da utgör sjÀlva hÃ¥llfunktionen för luckan sÃ¥ nÀr den lÃ¥dan nu Àr trasig sÃ¥ kan man inte stÀnga luckan. Det finns inga nya att bestÀlla men IFÖ bekrÀftar att konstruktionen var dÃ¥lig redan frÃ¥n början. VÀldigt anmÀrkningsvÀrt att man inte köper pÃ¥ sig ett rejÀlt lager med reservlÃ¥dor dÃ¥? PÃ¥ min frÃ¥ga om de tycker jag ska byta hela möbeln pga detta, fick jag förstÃ¥s inget svar. Och nÃ¥gon lösning har de inte.....

2024幎12月13日

NervÞs uden grund

Jeg kÞbte et Ifö Spira og var lidt nervÞs efter at have lÊst de mange dårlige anmeldelser.
Men toilettet fungerer upåklageligt. Jeg har ingen sprÞjt på hverken sÊde eller gulv, og det trÊkker sindssygt effektivt ud. Det er meget nemt at rengÞre uden skyllekanten. 5 stjerner herfra

2024幎9月23日

Meget skuffet over IfÞ Spira toilet

Meget skuffet over IfÞ Spira toilet. SÅ mange ting der er mega trÊls! Ved snart ikke hvad der er det vÊrste, urinsprÞjt under brÊttet, eller toilet vandsprÞjt pÃ¥ gulvet, eller kummen der er total umulig at holde ren ☹
Det er simpelthen ikke rimeligt at konstruere et toilet pÃ¥ den mÃ¥de. Uanset producents mange forklaringer, sÃ¥ er det dybt urimeligt at producere et toilet der krÊver daglig rengÞring. Hvor er den miljÞmÊssige fornuft i det. Det er direkte uhygiejnisk og ulÊkkert at der sprÞjter toilet vand ud pÃ¥ gulvet ved oprykning, hvis man er rigtig heldig rammer det osse ens bukser 😖 De daglige urinsprÞjt op under brÊttet er fÊlt ulÊkkert 🀮 Det er ubegribeligt at det er lykkedes at lave sÃ¥ mange uheldige ting i et toilet. Pil nedad ⬇ Surt at have brugt penge pÃ¥ et ellers anderkendt mÊrke som IfÞ.

2024幎8月24日

KØB IKKE’ IfÞ toilet !

Har lige kÞbt et ifÞ toilet, har skrevet og reklameret over jeg ikke kan holde det rent, de svarer tilbage det er en ny glasur uden eller med mindre tungmetaller, jeg skal bruge syreholdighed rengÞring 😳 super for miljÞet, pest eller kolera
Ved der findes andre nye toiletter der ikke har det problem, tjek det inden i kÞber nyt!

2024幎2月3日

Super godt toilet

Jeg har et Ifö Spira Rimfree toilet, det er 5 år gammelt og står stadig som nyt. Det er nemt, at rengÞre og ingen kalk i kummen.
Jeg forstår ikke, at der er så mange, som er utilfredse med deres toilet.

2023幎3月21日

Jeg har kÞbt et IfÞ Spira Art toilet

Jeg har kÞbt et IfÞ Spira Art toilet, på trods af rigtig mange dårlige anmeldelser på Trustpilot. Jeg er rigtig godt tilfreds med toilettet og genkender slet ikke de anmeldelser med stÊnk på gulvet og lign.

2021幎12月13日

Hej Lene

Dejligt at hÞre, at du er glad for dit nye toilet. Og tak for de pÊne ord.

KÞb et andet toilet.

Rigtig rigtig Êrgerligt at der mÃ¥ vÊre et “efterlÞb” pÃ¥ 30 minutter ?? Vi oplever at vores toiletter Ifö Spira Art Rimfree som er under 1 Ã¥r gamle lÞber efter udtrÊk, op til 15-20 minutter efter! Men fordi der mÃ¥ vÊre efterlÞb, ja sÃ¥ er der intet at gÞre. Vi har allerede fÃ¥et dem grimmeste rille nede i kummen som er MEGET svÊr at fÃ¥ vÊk
. IKKE engang min fars toiletter der er 15 Ã¥r gamle har den rille endnu! :-(

2021幎10月5日

Hej Mia-Maja

Ift. efterlÞbet, så vil det på et toilet med et skyl helt ned på 4/2 liter vÊre nÞdvendigt at fordele vandet rundt i toiletskålen, og det vil skabe et naturligt efterlÞb. Grundet meget kalk i vandet i Danmark kan det give nogle render i toilettet. Gamle toiletter skyller modsat med helt op til 9 liter, og der er her således ikke behov for en fordeling af vandet, hvorfor der ikke kommer et naturligt efterlÞb.

Gamle toiletter indeholder bly og andre tungmetaller, der har vÊret med til at gÞre dem meget nemme at holde rene. Det har vi dag fjernet fra vores toiletter af både miljÞmÊssige årsager og for at passe på vores medarbejdere. Det betyder, at kalk nemmere sÊtter sig fast på nye toiletter end på helt gamle toiletter, hvorfor der kan komme render i toiletskålen ved efterlÞb. Vi anbefaler, at du fÞlger vores rengÞringsvejledning for at fjerne det nemmest muligt: https://www.ifo.dk/faq/rengoering-og-vedligehold/

Geberit A/S

KÞb aldrig et ifÞ spira toilet

KÞb aldrig et ifÞ spira toilet. Det fungerer ikke korrekt og sprÞjter ud pÃ¥ gulvet og een selv. Skylningen er ogsÃ¥ dÃ¥rlig og vandet forbliver gult i kummen og lugter. Rigtig ulÊkket men ifÞ afviser bare med at alt er korrekt. NÃ¥r “alt er korrekt” ifÞlge ifÞ, sÃ¥ kÞb aldrig et ifÞ toilet, da fejl ikke rettes. De er komplet ligeglade.

2021幎9月8日

Hej

Nu er der svÊrt at vide, hvad du mener med et dårligt skyl. Hvis det er fordi, at det ikke skyller nok, så er det muligt at sÊtte skyllemÊngden op fra 3/2 liter pr. skyl til 6/4 liter pr. skyl.

Den gule farven og lugten fra kummen er ikke en problematik, vi kan genkende. da porcelÊn ikke kan lugte i sig selv, skyldes det ngoet på/i porcelÊnet, og det kunne tyde på, at toilettet ikke er gjort ordentligt rent. Vi anbefaler at bruge et rengÞringsmiddel med en pH-vÊrdi på 2-3.

VedrÞrende vandsprÞjt, så kan der forekomme enkelte dråbesprÞjt, som er et resultat af det lavere vandforbrug ved udskyldning, som der er i Spira toiletterne. Det er dog helt normalt, og derfor er vores toiletter også godkendt efter den europÊiske norm for toiletter, hvor de er blevet testet grundigt, inden de er blevet lanceret. VÊr desuden opmÊrksom på, at de få dråber, der kommer, er rent vand som stammer fra den bagerste skyllefunktion på toilettet. Det er således ikke urin eller lignende.

Oplever du oversprÞjt, som er mere end et par enkelte dråber, bÞr du tage fat i den installatÞr eller forhandler, du har kÞbt produktet hos, da det er dem, der skal varetage en eventuel reklamation. De vil sÞrge for kontakt til os som producent, hvis det bliver nÞdvendigt.

Arrogant og flabet kundeservice

Kundeservice er ikke eksisterende. De har en tidligere VVS montÞr siddende i deres kundeservice, der ikke rigtigt har lÊrt hvad kundeservice er.

2021幎8月31日

Hej Henrik

Vi er kede at, at du oplever vores kundeservice som dårlig. Vi har fÞrst behandlet din sag via forhandleren, hvor du har kÞbt produktet, hvor vi er nået frem til, at den knÊkkede del skyldes en udefrakommende faktor, og derfor ikke er dÊkket af reklamationsretten, da det ikke er en produktfejl. Vi har efterfÞlgende genbehandlet sagen, da du skrev direkte til os, for at se, om den blev behandlet korrekt. Her stod vi fast ved fÞrste vurdering, da det ikke er en produktfejl.

Ingen som helst kundeservice

Har netop kÞbt et IfÞ Spira Art. Vandet skyller ikke helt rundt foran, og har spurgt IfÞ kundeservice, hvad der kan gÞres. DesvÊrre får jeg blot et autosvar fra IfÞ, hvor der står, at det kan de ikke hjÊlpe med.
Vil nu ellers mene, at det er et ret simpelt og enkelt spÞrgsmål, som sikkert også har en nem lÞsning.
Ærgerligt, at der ikke er stÞrre fokus pÃ¥ kundeservice

2021幎8月19日

Hej Tommy

Vi er kede af, at du oplever, at vores kundeservice er dårlig. Da vi ikke sÊlger direkte til private, henviser vi altid til den forhandler, kunden har kÞbt produktet hos, eller den installatÞr, der har monteret produktet, da de kender kundens ordre og den aktuelle situation, og dermed bedst muligt kan hjÊlpe med problemer, manglende dele eller en eventuel reklamation. Hvis forhandleren vurderer det som nÞdvendigt, så vil de tage kontakt til os som producent.

Har lige kÞbt 2 stk ifÞ spira art

Har lige kÞbt 2 stk ifÞ spira art hÊngetoiletter med dertil dyre design brÊt.
Der vÊlter vand ud på gulvet ved både stort og lille skyl, så man skal både tÞrre sig selv og gulvet ved et wc besÞg.
Har endda prÞvet med vandbegrÊnseren til en hÞj cisterne, selvom jeg har en lav cisterne, uden held.

NÊste gang må jeg hellere kigge trustpilot igennem inden kÞb, troede dog ikke man kunne lave fejl på et toilet.

2021幎8月5日

Hej Morten

Vi er kede af, at du oplever problemer med dit toilet. Som du selv siger er det dog muligt at montere en vandbegrÊnser i cisternen, der kan hjÊlpe på eventuelt oversprÞjt. Her bÞr du vÊlge vandbegrÊnseren til lav cisterne, hvis det er en lav cisterne, du har. Derudover skal der monteres en vandfordeler i selve toiletskålen. Alle delene bÞr fÞlge med toilettet, men det er vigtigt at vÊre opmÊrksom på at montere de rigtige dele.

Selvom både vandbegrÊnser og vandfordeler er monteres, kan der dog stadig forekomme enkelte dråbesprÞjt, som er et resultat af det lavere vandforbrug ved udskyldning. Det er dog helt normalt, og derfor er vores toiletter også godkendt efter den europÊiske norm for toiletter, hvor de er blevet testet grundigt, inden de er blevet lanceret.

VÊr desuden opmÊrksom på, at de få dråber, der kommer, er rent vand som stammer fra den bagerste skyllefunkiton på toilettet. Det er således ikke urin eller lignende.

Har du monteret de nÊvnte dele og oplever du stadig oversprÞjt, som er mere end et par enkelte dråber, bÞr du tage fat i den installatÞr eller forhandler, du har kÞbt produktet hos, da det er dem, der skal varetage en eventuel reklamation. De vil sÞrge for kontakt til os som producent, hvis det bliver nÞdvendigt.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。