レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Info Den 5* gibt es bei mir nu für Bonus Hatte nach den vielem negativen Bewertungen hier Bedenken meine n15€ /30€ Ferrero - Zalando Gutschein einzulösen. Es hat alles hervorragend funktio... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Fick presentkort, valde Net on Net, skulle beställa varor men fick ingen kod. Då svarar Gifted att det är slut på koder och jag får välja annat företag. Jag väljer då IKEA. Åker till IKEA, står i kass... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg var en af de mange som har købt gavekort og ikke modtaget det på sms. Jeg skrev til deres support mail og fik efter 3-4 timer modtaget dem på mail i stedet. Jeg vil anbefale til alle at vælge at f... もっと見る

5つ星のうち1の評価

För att veta vad det är som erbjuds måste du först ladda ner en väldigt klumpig app. sedan måste du köpa och aktivera ditt presentkort innan du kan få en väldigt kladdig och rörig överblick på några a... もっと見る

企業情報

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Gavekort til Bog og Ide

Gavekort til Bog og Ide
Købte gave kort til Bog og Ide 22.12.2024. Fik et link der ikke kunne åbnes, og da gavekortet skulle bruges som julegave, brokkede jeg mig selvfølgelig. efter flere mails der blev besvaret med spørgsmål, endte det med at fortalte dem, at jeg gjorde brug af min fortrydelsesret. det accepterede de og skrev at de sendte det trukne beløb i løbet af 5-10 dage. det gjorde de bare ikke. Da jeg rykkede for beløbet, skrev de at jeg havde modtaget gavebrevet og aktiveret det. Jeg har ikke noget gavebrev, og har tilsyneladende mistet 300 kr. til lortefirmaet Getgifted

2024年12月18日
5つ星のうち1の評価

No compréis nada de ellos!

Compré una tarjeta para Zalando, en los términos no especifica qué tiendas son válidas dentro de esa plataforma. Al ir a canjearlo en Zalando prive no me dejó.
Les escribes y te dicen que como has visto el código de la tarjeta, ya no te devuelven el dinero. Me toca vivir con el secreto de un código de 13 dígitos lleno de consonantes y números. Un sin vivir!

2025年1月7日
5つ星のうち5の評価

J'ai commandé une carte Amazon d'une…

J'ai commandé une carte Amazon d'une valeur de 100 euros pour 90 euros. J'ai choisi la réception par SMS pour mon code, mais après de longues minutes d'attente, je constate que le code n'est toujours pas arrivé.

Je me mets à douter et je m'en vais vérifier les avis sur Trustpilot, malheur, j'ai paniqué en pensant avoir été victime d'un hoax.

Je contacte alors le service client de GetGifted, et le conseiller Chanukah me répond en 15 minutes top chrono (un dimanche en plus) avec le lien de mon code promo en corps de mail.

Le code fonctionnait très bien ! Super service !

2024年12月1日

Valt kort "slut i lager"

Fick detta i julklapp av jobbet. Eftersom jag just skulle handla i en butik där jag sällan handlar passade jag på att byta i det där. Efter att ha valt butik och bytt in fick jag meddelandet att det kortet var "slut i lager". Går då inte att byta kort, och saldot är nollat. I bästa fall får jag någon gång i framtiden ett kort som jag inte längre har behov av.

2024年12月1日

Bad service...

Bought a card for Xbox. Had to use the PC because the service didn't work properly on mobile. When activating the card, GetGifted couldn't reach servers and cards inital value was 0. Managed to solve it by installing the app. It's not worth all the work.

They had no problem getting my money from mycket bank account though.

2024年11月30日
5つ星のうち1の評価

Samma problem som många andra.

Samma problem som många andra.
Köpte 14 presentkort på Airbnb (500:-/st).
Det gick bara att lösa in 12 av dem. Kontakade supporten som ville ha ett screenshot från appen, vilket jag skickade omgående. Efter en vecka har jag fortfarande inte fått något svar.
Antingen handlar det om en katastrofalt dålig teknisk lösning eller ren scam. Appen tillför ju absolut ingenting i sammanhanget.
Jag kommer att be min bank dra tillbaka dessa transaktioner och informera Benify samt Airbnb.

2024年11月19日

Total Scam.

Total Scam.
I would never accept Gifted plus cards ever again. Everything is just a scam under name of high demand. I didn't get the discount and I proved it in my complaint to customer service, yet customer service says I used it.
Utterly disappointing,sluggish and irresponsible support

2024年11月11日
5つ星のうち1の評価

J’ai commandé une carte cadeau sur ce…

J’ai commandé une carte cadeau sur ce site Internet, que je n’ai jamais reçu. Je vous déconseille fortement de passer par ce site. j’ai contacté le support à plusieurs reprises, mais il semblerait qu’ils ai du mal à utiliser leur cerveau et copie colle des messages sans trouver de réels solutions.

2024年11月4日
5つ星のうち3の評価

Det lykkedes, men dårlig oplevelse

Vi købte et gavekort til H&M på 750 kr. Udover man skal downloade en app, for at aktivere gavekort, så kom det også bare med en masse fejl, da vi prøvede at indløse det.

Prøvede at kontakte support og deres chatbot, men det var også en håbløs oplevelse.

Det lykkedes dog efter 2 dage at aktivere gavekortet, men det var en så dårlig oplevelse at vi ikke kommer til benytte det igen.

2024年10月27日

Gavekort til Ticketmaster

Pas på med at købe gavekort her. Har købt gavekort til Ticketmaster, men kan ikke bruge gavekort til alt hos Ticketmaster. Og når man så har fundet ud af at gavekortet ikke kan bruges, kan man ikke bruge sin fortrydelsesret, da "koden" fra Gifted er brugt...
Står nu med gavekort men ingen billet til den ønskede koncert 😭😡

2024年7月1日

Beställde via Benify

Beställde via Benify och betalade, får en länk skickad till min epost som leder till en app som inte funkar och får hålla på att skriva fram och tillbaka med deras support och får till slut en länk som funkar.

Varför inte bara skicka en kod som funkar direkt från eposten?

Dålig och krånglig kommer inte användas igen

2024年5月30日
5つ星のうち1の評価

Beställde rabattkod genom Benify och…

Beställde rabattkod genom Benify och blev tvingad att använda deras app. Appen tvingar en att signa upp med telefonnr och epost. Det värsta är att rabattkortet i appen inte fungerar utan ger felkoder som att jag inte har något saldo, eller koden har redan använts, rabattkoden går inte att se. Vet inte vad problemet är men nu blir det ett kundtjänstärende, det hade varit bättre om de var öppna med att deras tjänst inte fungerar direkt eller ens fungerar som den ska. Hoppas benify tar bort detta "samarbete".

2024年5月27日

Snyd og bedrag !!!!

Har siden den 28.11. efterhånden rigtigt, rigtigt mange gange forsøgt at komme i kontakt med kundeservice for at få pengene for 3 ubrugte gavekort tilbage, da gavekortene ikke kunne bruges som annonceret. Det eneste som jeg har fået af reaktion er nogle automat-mails, hvoraf fremgår min henvendelse er modtaget med der er meget travl, og de vender tilbage i morgen (som i aldrig).

Så har du et LOPluskort, så benyt IKKE denne mulighed for at få rabat på køb i særlige butikker. Du risikere nemlig at blive snydt så vandet det driver. Hvordan kan fagbevægelsen bakke op om sådan noget skidt??

2023年12月18日

Varför?

Värdelöst att behöva ha en app för att kunna köpa ett presentkort. Särskilt när presentkort man köper inte dyker upp direkt utan efter lite slumpmässigt väntande. Den här appen tillför verkligen ingenting. Vad är det för fel att få presentkort på mail? Eller ha en hemsida istället för en app? Känns som man försöker lösa ett ickeproblem genom att skapa problem.

2023年12月11日

Awful experience

Awful experience. Purchased a gift card but it does not work on all items, only clothing. Initiated cancellation email within a day and after few responses from their customer service, received no response.

2023年11月24日

Trustpilot エクスペリエンス