God og grundig service og venlig betjening! Jeg fik renset min computer, som var blevet beskadiget af vÊske, og fik skiftet skÊrmen. Jeg kommer igen en anden gang hvis jeg har behov for hjÊlp... ãã£ãšèŠã
Great and very quick and efficient service, helping me to retrieve old photos and contacts from my old phone and also setting up new Apple IDs and syncing it with information from old Apple IDs. Could... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
The far best PC and Phone repair in Denmark is "Get it fixed," Holsteinsgade 6, 2100 KÞbenhavn Ã, Phone 61515545. I am now having my rather advanced HP beloved Spectre laptop repaired, with new batt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan klart anbefales - var klar til at lÊgge min 8 Ã¥r gamle iPad Pro i graven, fordi den fuldt opladt pludselig gik dÞd. Vi prÞvede alle former for genoplivning, men intet virkede, det var hverken skÊr... ãã£ãšèŠã
- 黿°æ©åšä¿®çåº
- æºåž¯é»è©±è²©å£²åº
- ããœã³ã³ ã·ã§ãã
- é»åæ©åšä¿®çåº
- æºåž¯é»è©±ä¿®çåº
- äžå€ããœã³ã³åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GET IT FIXED Her kan du få lavet det meste elektronik. Kig ned, ring, eller skriv endelig til os, hvis du har spÞrgsmål angående noget du gerne vil have lavet. Ring nu på tlf 6151 5545 Vi laver det meste :) Getitfixed.dk ApS Reparationer af elektronik: KÞb, salg og bytte af elektronik: Hovedsagligt Appel produkter (iPhone-iMac-iPad-MacBook) Ps4/ Ps5 Playstation VÊske Skader alle elektriske produkter Alt i bÊrbare computere (alle mÊrker) ---rens, service og opgradering med mere ---Þget produktlevetid ved service og rens Alt i stationÊre computere ---rens, service og opgradering med mere ---Þget produktlevetid ved service og rens Adresse: butik 1 Holsteinsgade 6 på hjÞrnet 2100 KBH à Tlf: 61515545 Mail: it@getitfixed.dk www.getitfixed.dk à bningstider: Mandag til Fredag: 10.00 til 18.00 lÞrdag: 10.00 til 16.00 SÞndag og Mandag: Lukket Adresse: butik 2 Amagerbrogade 63 2300 KBH Tlf: 30200048 Mail: it@getitfixed.dk www.getitfixed.dk à bningstider: Mandag til Fredag: 10.00 til 18.00 lÞrdag: Lukket SÞndag og Mandag: Lukket CVR: 36954094
Holsteinsgade 6, 2100, KÞbenhavn Ãsterbro samt Amager , ãã³ããŒã¯
- It@getitfixed.dk
- getitfixed.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Rigtig fin service
Rigtig fin service. ikke nok med jeg fik en meget konkurrencedygtig pris så blev reparationen udfÞrt samme dag. Kan stÊrkt anbefale Ken og hans team

GET IT FIXED ããã®åç
Super hjÊlpsomme og hurtig betjening
Super hjÊlpsomme, Êrlig og reel betjening. Hurtig reparation. Alt var perfekt.

GET IT FIXED ããã®åç
Nok den bedste repair-shop i KÞbenhavn
Det er en virkelig rar oplevelse, at komme ind i denne butik. Stemningen er altid god, og Ken og Jannik yder en super service. To gange har jeg brugt Getitfixed, og begge gange har resultatet vÊret rigtig godt. FÞrst fik jeg skiftet forskellige dele i en gammel bÊrbar mac, så den blev så god som ny, og for nylig ordnede de min ps4 som jeg desvÊrre selv var kommet til at knÊkke et kabel i. De skiftede kablet på stedet, og sÞrgede også for, at den kommer meget bedre af med varmen, og er nÊsten lydlÞs igen. Efter blot en halv time, kunne jeg kÞre afsted med maskinen igen, selvom jeg havde regnet med at skulle vente flere dage. Kan ikke andet end at anbefale Getitfixed. De kan deres kram, priserne er rimelige og betjeningen er meget venlig og imÞdekommende.

GET IT FIXED ããã®åç
Rigtig god, hurtig og venlig service
Jeg fik udskiftet harddisk på min iMac,i lÞbet af nogle få timer.
Service er personligt og jeg fik en god snak med Kens om hans ambitioner og fremtidsplaner for Get It Fixed.
Det er stensikkert at jeg kommer tilbage når et Apple produkt igen får brug for en kÊrlig hånd

TrovÊrdige, Êrlige, dygtige!
Jeg skriver ALDRIG anmeldelser, MEN når man oplever service udover det sÊdvanlige, så skal det også fortÊlles til alle.
I bund og grund handlede sagen om at jeg havde en udfordring og at den blev lÞst.
Men det der gÞr servicen speciel er at man bliver informeret under hele processen, man bliver lyttet til, mÞdt i ÞjenhÞjde, og taget seriÞst.
"Get it fixed" viser empati overfor mig som kunde, og er Êrlige omkring hvordan lÞsningen skal vÊre. Det betyder de bliver trovÊrdige i mine Þjne, og jeg stoler på deres ord.
Ud over at de ved hvad service er, så virker min iPhone X skÊrm prÊcist som den gamle. HåndvÊrket er i top!
Jeg er kommet i forretningen siden starten, og denne anmeldelse har vÊret lang tid undervejs.
"Get it fixed" gÞr det sublimt og jeg kan kun anbefale denne butik og de mennesker der er i den.

Hurtig og god service
Hurtig og god service. Var så heldig at få min Ps4 renset for skidt i lÞbet af 20 minutter. Dejligt at få den med hjem på så kort tid

DÃ¥rlige reservedel, DÃ¥rlig kundeservice
Har fået skiftet skÊrm på min iphone 5, af 2 omgang inden for de sidste 4 måneder. Begge gange har jeg oplevede "dÞde" felter på skÊrmen, så jeg ofte ikke kan åbne app's, ikke kan låse telefonen op, eller ikke kan skrive tekstbeskeder, da tasterne ikke virker, eller også sÊtter slette-tasten sig fast, og sletter hele beskeden.
Da jeg henvendte mig i butikken fÞrste gang, kostede det mig yderligere 200 kr. da tlf. havde vÊret tabt. Da skÊrmen fortsat ikke virkede, og jeg henvendte mig igen, kunne den ikke laves, da det var 9 dage over garantien.

GET IT FIXED ããã®åç
Super kompetent og fair sted
Super kompetent og fair sted! Anbefales herfra bÃ¥de mht iPhones og iMacs ððœ

GET IT FIXED ããã®åç
Service og kvalitet i top!
Solgte en computer, det hele var som aftalt - hvilket foregik hurtigt og smertefrit.

GET IT FIXED ããã®åç
They fixed and upgraded my computer fast!
They fixed and upgraded my computer really fast. for a good price! the guys who are working there are super friendly and trustworthy!
From Nicolaj

Service og hÞj kvalitet!
Service - Service - Service!
Ovenstående blandet med hÞje standarder og fantastisk faglighed, hjalp mig til at redde en ellers voldsomt virus ramt mac og samtidig få den op at kÞre bedre imod mindre betaling!
En absolut anbefaling herfra:-)

super service
super service
problem blev fixet med det samme af Ken
vh Emil

GET IT FIXED ããã®åç
Hurtig, tillidsvÊkkende og god service
Klart anbefalelsesvÊrdigt.

Fantastisk hjÊlpsomme.
Venlige, serviceminded og fantastisk hjÊlpsomme.

GET IT FIXED ããã®åç
get it fixed kan jeg kun anbefale hvis âŠ
get it fixed kan jeg kun anbefale hvis du skal kÞbe Apple produkter Så er det her din nÊste butik iMac MacBook Air MacBook Pro iPhone iPad laver også din computer Hvis din computer går i stykker så er get it fixed klar til at give den en kÊrlig hånd jeg kÞbet en MacBook Pro 17 tommer den kÞrer alletiders

Ãrlig og hurtig
Hurtig, tillidsfuld og venlig. Min knuste iPhone-skÊrm virker uden problemer igen.

Meget kompetent kundeservice
Meget kompetent kundeservice. 2 timer tog det at fixe min Mac Book Air som havde et defekt netvÊrkskort og til en meget rimelig pris!

GET IT FIXED ããã®åç
Skulle have skiftet mit batteri pÃ¥ min âŠ
Skulle have skiftet mit batteri på min iphone 5s og prÞvede et sted tÊt ved forum station der hedder Phone1 de tog min mobil ind og jeg kom tilbage 2 timer efter, da jeg kommer ind i butikken sagde han at det var mit motherboard der var i stykke. Jeg vÊlger at sige at jeg ikke vil have den reparation og tager hen til Getitfixed. De sÊtter et nyt batteri i på 2 min og den starter med det samme og har virket perfect lige siden. Super god service og rigtig hÞj kvalitet kan kun anbefales

Simpelthen super....
Fik repareret sÞnnens dyre importerede PS4 modificerede controller, der ikke kunne oplade mere.
Lyn hurtig reparation. Tog kun én time, og så var det oven i kÞbet billigt :-). Fik også en ovenud venlig betjening i butikken.
Det er helt sikkert hos 'Getitfixed' jeg skal have familiens computere, telefoner, PS4 osv. repareret i fremtiden :-).
Mange tak :-D

GET IT FIXED ããã®åç
Fot arbejde, kan kun anbefale at gå til Get it fixed
Fra de små til de meget svÊre opgaver så er det her man skal kikke forbi.